First Dates (2023) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ότι σου αρέσουν οι πιο μεγάλοι...?
Ρε Chris, κάνεις λες και αποκάλυψα κάτι τρομερό που θα σου στερήσει τον ύπνο σήμερα :laugh: Ναι μου αρέσουν, αλλά όχι ΤΟΣΟ μεγάλοι όσο ο Δημήτρης. Απλά έτυχε να μπερδευτεί η Aleksa και να νομίζει πως το «Γλυκούλης» πήγαινε για την εμφάνιση ενώ εγώ το είπα για τον τρόπο που μιλούσε, ότι ήταν συμπαθητικός δηλαδή.

Κριμα που την πρωτοειδα και χάρηκα, τελικα καταλαβαμε γιατι εχει το ματι της τρελής.

Ο αγρότης έχει και φαντασιώσεις. Η άλλη είπε ξεκάθαρα ότι θα φύγει καπάκι για το σπίτι της
331405083.jpg

Insta της Κάτιας πλιζ.

Ρε Chris, κάνεις λες και αποκάλυψα κάτι τρομερό που θα σου στερήσει τον ύπνο σήμερα :laugh: Ναι μου αρέσουν, αλλά όχι ΤΟΣΟ μεγάλοι όσο ο Δημήτρης. Απλά έτυχε να μπερδευτεί η Aleksa και να νομίζει πως το «Γλυκούλης» πήγαινε για την εμφάνιση ενώ εγώ το είπα για τον τρόπο που μιλούσε, ότι ήταν συμπαθητικός δηλαδή.
Ναι ομολογώ ότι το είπα γιατί μπερδεύτηκα, συνηθισμένη να ακούω συχνά να χρησιμοποιούν τη λέξη με κάπως ερωτική χροιά.
Ζητώ ταπεινά συγνώμη. :)

Ναι ομολογώ ότι το είπα γιατί μπερδεύτηκα, συνηθισμένη να ακούω συχνά να χρησιμοποιούν τη λέξη με κάπως ερωτική χροιά.
Ζητώ ταπεινά συγνώμη. :)
Σιγά καλέ που ζητάς συγγνώμη, εγώ θα έπρεπε να το έχω ξεκαθαρίσει εξ’αρχής. No worries at all. Απλά μιας και είπες “Daddy issues” as a joke, πάτησα εκεί επίσης, για να κάνω αστειάκι.

Μπορούμε να κάνουμε appreciate την χαριτωμένη ζήλια της πρώτης (που δυστυχώς κατέληξε να σέρνεται πίσω από τον μπουνταλά);;;;

Μπορούμε να κάνουμε appreciate την χαριτωμένη ζήλια της πρώτης (που δυστυχώς κατέληξε να σέρνεται πίσω από τον μπουνταλά);;;;
Οχι. Τα στερνα τιμουν τα πρώτα. Και το στερνό της ηταν να κυνηγαει τον αλλο που ακυρωνει τα καλα της.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back