Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.520 μηνύματα.

28-06-23

00:40
Βουλγάρα παίζει;Δεν ειναι σα μαστουρω;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ουκρανιδα ή Γεωργιανή αν κρινω απο την προφορά.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

28-06-23

00:41
Συγνώμη βρε πασά μου δεν είχε Κάτια σήμεραΚάκιστες οι σημερινές εμφανίσεις. Βαρέθηκα, το κλείνω.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.520 μηνύματα.

28-06-23

Αλβανίδα;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.

28-06-23

Μμμμ μπορεί. Πιο πολυ προς ρωσια μερια, Ουκρανιδα λεω εγω.Βουλγάρα παίζει;
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

28-06-23

00:42
Ρε συ πακ @Pak μήπως είχατε πάει επίσκεψη με τη σχολή σου σε στάβλο με άλογα; Για αυτό και κάτι σου θυμίσε η Όλγα;;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

28-06-23

Δεν κολάει στην εμφάνιση.
Λεφτά αισθήματα να έχει..
Λεφτά αισθήματα να έχει..

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.436 μηνύματα.

28-06-23

Όχι οι Βουλγάρες έχουν πιο βαριά προφορά.Βουλγάρα παίζει;
Γεωργιανή ή Ουκρανή φαίνεται
Κάτι ξέρουν οι γυναίκες από αυτές τις χώρεςΔεν κολάει στην εμφάνιση.
Λεφτά αισθήματα να έχει..![]()

Η ομορφιά δεν ανοίγει σπίτι δυστυχώς

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.

28-06-23

00:44
Αυτος μυριζει λίγο ΧΑ. 

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.101 μηνύματα.

28-06-23

00:44
Δε μου φαίνεται και πολύ πιστός ο μπάρμπας ο ψαράς, που ψάχνει το Ναταλάκι.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

28-06-23

00:45
Ψιλαχάλιας ο Μάριος.
Δεν νομίζω να αρέσει στη Ναταλία.
Δεν νομίζω να αρέσει στη Ναταλία.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.436 μηνύματα.

28-06-23

ΑΣΕ μας βρε γέροντα που έχεις και requirements στην σιλουέτα. Βρες εκεί καμία μπας και γεράσεις μαζί με κάποια και ασ'τα είμαι 52 αλλά το παίζω ακόμη 30ρης
Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-06-23

Ψιλομπαμιας μπλαμπλάουας ο τυπος μου φαινεται.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

28-06-23

00:46
ΝΑΖΙΑ θέλει;
Καλέ αυτός δεν θέλει σύντροφο, sugar baby θέλει
Καλέ αυτός δεν θέλει σύντροφο, sugar baby θέλει
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

28-06-23

00:46
Γιατί μιλάει στο τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του;
α)Για εντυπωσιασμό;
β)Ψυχασθενής;
α)Για εντυπωσιασμό;
β)Ψυχασθενής;
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

28-06-23

00:47
Και τα δυοΓιατί μιλάει στο τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του;
α)Για εντυπωσιασμό;
β)Ψυχασθενής;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-06-23

00:47
Μου βρωμαει για τυπος που σηκωνει χεράκι οταν θυμώνει.Γιατί μιλάει στο τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του;
α)Για εντυπωσιασμό;
β)Ψυχασθενής;
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

28-06-23

00:48
Προσβολα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-06-23

Νταξει ο τυπος εγινε hostile. Θα μπορουσε απλα να ειναι φιλικος και μετα γεια σας
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

28-06-23

Το λάθος που έκανε ο Νικ δεν ήταν που δεν έφυγε αμέσως, αλλά που έφερε την (ξινή) μούρη του στο σόου. 

Πότε το είπε αυτό και το έχασα;Μου βρωμαει για τυπος που σηκωνει χεράκι οταν θυμώνει.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- Hased Babis
- Thinkguy
- Μήτσος10
- johnsala
- camil
- Paragontas7000
- taketrance
- giannhs2001
- AggelikiGr
- Joji
- touvlo
- iew
- ROM32
- Wonderkid
- Alessandra Eliza
- DimitraA.
- A350
- Jim175
- Malenaa
- marww
- Δροσουλίτης
- Αντικειμενικός
- Ωρορα
- itisjustme
- Memetchi
- Fernando_A
- Abiogenesis
- User2350
- GeorgePap2003
- American Economist
- synthnightingale
- alexd99
- Έμμα
- Εριφύλη
- Στεφανος56
- pinkheart
- Βασιλης1234
- Τodoroki
- jj!
- exotic xo
- fmarulezkd
- estrela
- kalhkardia
- Libertus
- _pathfinder_
- χημεια4λαιφ
- Johnny15
- hirasawayui
- ag97
- charmander
- Athens2002
- rafaela11
- Sosstoss
- fockos
- Tsili
- AnnaVrt12
- Helen06
- arko
- Ness
- augustine
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.