First Dates (2023) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.436 μηνύματα.
Μου βρωμαει για τυπος που σηκωνει χεράκι οταν θυμώνει.
Φαίνεται από την φάτσα του. Πολυυυυ red flag ο τύπος.
Θέλει γκόμενα θέλει και νάζια θέλει και κορμάρα. Να ψάξει κάποιος το ig του γιατί κάτι βρωμάει με αυτόν

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.
Φαίνεται από την φάτσα του. Πολυυυυ red flag ο τύπος.
Θέλει γκόμενα θέλει και νάζια θέλει και κορμάρα. Να ψάξει κάποιος το ig του γιατί κάτι βρωμάει με αυτόν
Οχι απλα ειναι κομπλεξαρας. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.
Καλέ τι πέραση έχει η σερβιτόρα!

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.520 μηνύματα.
Μεγάλη ιδέα έχει για τον εαυτό του το σούργελο.
Ζήτησε σαν εναλλακτική τις γκαρσόνες.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.048 μηνύματα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.436 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.
Χαζοβιολα η Όλγα τελείως όμως. Την κόβω για διπολο
Της γαμησε και τον εγωισμο. Εχει μεγαλη ιδεα.

Αλλα ειναι χοντρομαλάκας ο τυπος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κάτι τέτοιοι πάνε και στέλνουν μηνύματα σε κοριτσάκια λυκείου.
Πολυ περίεργος τύπος
Είσαι η επιτομή της γενίκευσης ρε Δουκισσα. Αμαν πχια! :bleh:

ΥΓ: Αυτος δε γαμαει ουτε με αιτηση παντως

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.520 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.102 μηνύματα.
s.png

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Της γαμησε και τον εγωισμο. Εχει μεγαλη ιδεα.

Αλλα ειναι χοντρομαλάκας ο τυπος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Είσαι η επιτομή της γενίκευσης ρε Δουκισσα. Αμαν πχια! :bleh:
Δεν ξέρω σκέφτομαι συνήθως οι φυσιολογικοί 50ριδες δεν φαίνονται έτσι κάτι δεν πάει καλά😂
Τέτοιο μαλλί είχε ο ξαδερφουλης μου που πάει έκτη δημοτικού. Ας μην συζητήσουμε το κρεμαστό σκουλαρίκι και το πεφτουλας στυλ

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Δεν ξέρω σκέφτομαι συνήθως οι φυσιολογικοί 50ριδες δεν φαίνονται έτσι κάτι δεν πάει καλά😂
Τέτοιο μαλλί είχε ο ξαδερφουλης μου που πάει έκτη δημοτικού. Ας μην συζητήσουμε το κρεμαστό σκουλαρίκι και το πεφτουλας στυλ
Οχι εγω για τον Νικο μιλαγα τον κομπλεξα τον 23 μαναμ

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.048 μηνύματα.

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

b9038d49a0d7.gif

Απόψε ήταν γενικά μούφα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια