First Dates (2023) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.434 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.496 μηνύματα.

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20.245 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.434 μηνύματα.

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20.245 μηνύματα.
Ωραία χείλη έχει ο Αποστόλης
85da789d423.jpg
:P

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.823 μηνύματα.
Ναι η και να είναι απλά ψηλή η κοπέλα
Καλά αν είναι ψηλότερη από τον άνδρα της παίζει τρελό κόμπλεξ. Τύπου μη φοράς τακούνια μην κάθεσαι πολύ δίπλα μου κτλ κτλ
Αη. Ή θα την καμαρώσεις ή πάνε αλλού.

Σημ: ούτε οι κοντές θέλουμε κάτι τέτοιους. 😂

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα.
Καλά αν είναι ψηλότερη από τον άνδρα της παίζει τρελό κόμπλεξ. Τύπου μη φοράς τακούνια μην κάθεσαι πολύ δίπλα μου κτλ κτλ
Αη. Ή θα την καμαρώσεις ή πάνε αλλού.

Σημ: ούτε οι κοντές θέλουμε κάτι τέτοιους. 😂
Εδώ μου το έχει πει τύπος που ήταν πιο ψηλός από μένα να μην φοράω τακούνια όταν είμαι μαζί του γιατί νιώθει άβολα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Τι να πω εγώ δεν την ξέρω ιρλ, αυτό κατάλαβα 😂
Καλα κι εγω δεν την ειχα κολλητή, αλλά οκ ξέρω πεντε πράγματακια.:upside:

Κακια κοπέλα δεν ειναι παντως το ξαναλέω. Απλα λιγο.... τσαχπίνα.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.823 μηνύματα.
Εδώ μου το έχει πει τύπος που ήταν πιο ψηλός από μένα να μην φοράω τακούνια όταν είμαι μαζί του γιατί νιώθει άβολα.
Εγω πάντως αν ήμουν άντρας θα ήθελα ωραία ψηλή με τακούνι, δεν ξέρω τι ζόρι τραβάνε κάποιοι, πρέπει να δουν ξανά αν τους αρέσει το σωστό φύλο ή όχι😂

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.496 μηνύματα.
Ψηλές που φοράνε τακούνια = κοντοί που ντύνονται εύζωνες, lol.

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Αμα σας λεει οτι ειναι ειρωνικη και κακια, ΤΡΕΞΤΕ

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Εγω πάντως αν ήμουν άντρας θα ήθελα ωραία ψηλή με τακούνι, δεν ξέρω τι ζόρι τραβάνε κάποιοι, πρέπει να δουν ξανά αν τους αρέσει το σωστό φύλο ή όχι😂
lol what the hell. Με το να θέλει κάτι τέτοιο ρωτάς αν του αρέσει το σωστό φύλο;

Μπορεί να βρει και εύζωνα άνετα σε αυτό το στυλ :laugh:

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Ψηλές που φοράνε τακούνια = κοντοί που ντύνονται εύζωνες, lol.
Το τακούνι είναι το πιο σέξι και κομψό παπούτσι που έχει δημιουργηθεί ποτέ.
Ειδικά οι ψηλές φαίνονται μοντέλα όταν φοράνε. Όλα τα ρούχα τους κάθονται κουκί.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια