Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
 Η Aleksa αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20.286 μηνύματα. 

30-06-23

00:24

Απογοήτευση καλά μου παιδιά....Και το αποψινό  επεισόδιο δείχνει να "πιπίζει".. Χλιαρά, ξενέρωτα τα πράγματα..
								BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
 Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 

30-06-23

Αλλά δεν βλέπω να δίνεται στο ζευγάριΑυτό το υγρό φιλί πίνεται τελικά...
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
 Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια.  Έχει γράψει 7.698 μηνύματα. 

30-06-23

Μπροστά σε αυτόν θεωρείται αμελητέοΕ οχι και μια χαρα, ειναι λιγο ιδιοτροπη.

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
 Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 

30-06-23

Ρε παίδες αράχτε, απλά στερεότυπα λέμε. Take it easy, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
 Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια.  Έχει γράψει 7.698 μηνύματα. 

30-06-23

00:25

Άντε πότε θα βγάλουν κανέναν τρελο να γελάσουμε λιγοΑπογοήτευση καλά μου παιδιά....Και το αποψινό επεισόδιο δείχνει να "πιπίζει".. Χλιαρά, ξενέρωτα τα πράγματα..
Valder
Τιμώμενο Μέλος
 Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.045 μηνύματα. 

30-06-23

Νταξει λεει βλακειουλες αλλα still δεν τον θεωρω μαλακα σαν αλλους. Συνυπολογισε και το άγχος.Μπροστά σε αυτόν θεωρείται αμελητέο
giannhs2001
Επιφανές μέλος
 Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.795 μηνύματα. 

30-06-23

Ο χαρτογιακάς είναι κρίντζουλας αλλά και η παρτενέρ του είναι πιο ξινή και από τα κορόμηλα που κλέβω το βράδυ στο χωριό μου 

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
 Η Aleksa αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20.286 μηνύματα. 

30-06-23

Ε τι ήθελες; Υγρό είναι , ρουφιέται .Αυτό το υγρό φιλί πίνεται τελικά...

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

30-06-23

Χμμ σωστο με το άγχος.Νταξει λεει βλακειουλες αλλα still δεν τον θεωρω μαλακα σαν αλλους. Συνυπολογισε και το άγχος.
Αλλα πολύ ντελουσιοναλ ο κύριος

giannhs2001
Επιφανές μέλος
 Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.795 μηνύματα. 

30-06-23

00:26

Snowflakes are NOT allowed in this area.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

30-06-23

Μετά τον Μηλοκλέφτη, έχουμε και κλέφτη κορόμηλων;Ο χαρτογιακάς είναι κρίντζουλας αλλά και η παρτενέρ του είναι πιο ξινή και από τα κορόμηλα που κλέβω το βράδυ στο χωριό μου

juste un instant
Επιφανές μέλος
 Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.874 μηνύματα. 

30-06-23

Τόσοι πολλοί υπάρχουν έξω. Πρέπει σώνει καλά να τους δεις στην τηλεόραση;Άντε πότε θα βγάλουν κανέναν τρελο να γελάσουμε λιγο

Valder
Τιμώμενο Μέλος
 Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.045 μηνύματα. 

30-06-23

Ολοι οι φιλελεδες ειναι ντελουζιοναλ μαναμΧμμ σωστο με το άγχος.
Αλλα πολύ ντελουσιοναλ ο κύριος
	Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥΤόσοι πολλοί υπάρχουν έξω. Πρέπει σώνει καλά να τους δεις στην τηλεόραση;
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

30-06-23

00:27

Άσε έξω κάνει ζέστη, εγώ θέλω να αράζω μπροστά από τον ανεμιστήρα να βλέπω τα τσίρκαΤόσοι πολλοί υπάρχουν έξω. Πρέπει σώνει καλά να τους δεις στην τηλεόραση;

giannhs2001
Επιφανές μέλος

30-06-23

00:28

Λυπάμαι....Άντε πότε θα βγάλουν κανέναν τρελο να γελάσουμε λιγο
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

30-06-23

Άρα φεύγεις;Snowflakes are NOT allowed in this area.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

30-06-23

Προτιμότερο από το να τους συναντάς δια ζώσης.Τόσοι πολλοί υπάρχουν έξω. Πρέπει σώνει καλά να τους δεις στην τηλεόραση;

juste un instant
Επιφανές μέλος
 Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.874 μηνύματα. 

30-06-23

Tους λυπήθηκα τώρα...Άσε έξω κάνει ζέστη, εγώ θέλω να αράζω μπροστά από τον ανεμιστήρα να βλέπω τα τσίρκα
giannhs2001
Επιφανές μέλος

30-06-23

Εγώ καθιέρωσα τον θεσμό, οπότε δεν φεύγω από το σπίτι μου, guest.Άρα φεύγεις;

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:- Monsieur
- Searching
- Scandal
- Kate1914
- Hased Babis
- Thinkguy
- Μήτσος10
- johnsala
- camil
- Paragontas7000
- taketrance
- giannhs2001
- AggelikiGr
- Joji
- touvlo
- iew
- ROM32
- Wonderkid
- Alessandra Eliza
- A350
- Jim175
- Malenaa
- marww
- Δροσουλίτης
- Αντικειμενικός
- Ωρορα
- itisjustme
- Memetchi
- Fernando_A
- Abiogenesis
- User2350
- GeorgePap2003
- American Economist
- synthnightingale
- alexd99
- Έμμα
- Εριφύλη
- Στεφανος56
- pinkheart
- Βασιλης1234
- Τodoroki
- jj!
- exotic xo
- fmarulezkd
- estrela
- kalhkardia
- Libertus
- _pathfinder_
- χημεια4λαιφ
- Johnny15
- hirasawayui
- ag97
- charmander
- Lathy
- rafaela11
- Sosstoss
- fockos
- Tsili
- AnnaVrt12
- Helen06
- arko
- Ness
- augustine

- 
				 Φορτώνει...
- 

Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
 Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
 Αρχική Forum
 Αρχική Forum
					 Νέα Δημοσίευση
 Νέα Δημοσίευση
					 Προσωπικές Συζητήσεις
 Προσωπικές Συζητήσεις
					 Πολυμέσα - Gallery
 Πολυμέσα - Gallery
						 Συνδεδεμένοι Χρήστες
 Συνδεδεμένοι Χρήστες
					 Λίστα Αποκλεισμένων
 Λίστα Αποκλεισμένων