First Dates (2023) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.426 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.436 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.426 μηνύματα.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.804 μηνύματα.
Η νυχου είναι γυναικάρα πάντως
Έχει αυτοπεποίθηση και είναι και πανέμορφη
Ευγε

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Φατσαρα, στηθαρα, προσωπαρα, καλοβαμμένη, τι κουκλί η Ερωφιλη.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.515 μηνύματα.
Λάμψη λέει...

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.436 μηνύματα.
Έχει κάποια θεματάκια ο άνθρωπος όπως το βλέπω :(

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Καινουριο ρε ο Τιτανικος του 97. Που το βλεπα στο Γυμνασιο.

Εδω, εδω κοντα...

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.804 μηνύματα.
Φατσαρα, στηθαρα, προσωπαρα, καλοβαμμένη, τι κουκλί η Ερωφιλη.
Ξέρεις τι μου έκανε εντύπωση;
Οι άνθρωποι που μιλούν με αυτοπεποίθηση για το επάγγελμα τους (χωρίς να το παίζουν Αϊνστάιν) τους θεωρώ πολύ ελκυστικούς.
Ξέρεις ότι έχει χαρακτήρα ο άνθρωπος.
Μπράβο της.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Πριν 1 βδομαδα ειχε την αλογα απο το Λουτράκι παππού.

Το ενα τ αλογο να ειναι βλήμα....

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.515 μηνύματα.
images.jpg

imag2es.jpg

giannhs2001

Επιφανές μέλος

ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ! ΑΝΟΙΞΕ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΡΕ.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

ΝΑ ΧΤΥΠΩ ΤΟ ΚΑΜΟΥΤΣΙΚΙ ΤΟ ΑΠΟΝΟ, ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΑΒΑΣΤΑΧΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΣΑΝ ΠΕΝΙΑ ΛΥΠΗΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ξέρεις τι μου έκανε εντύπωση;
Οι άνθρωποι που μιλούν με αυτοπεποίθηση για το επάγγελμα τους (χωρίς να το παίζουν Αϊνστάιν) τους θεωρώ πολύ ελκυστικούς.
Ξέρεις ότι έχει χαρακτήρα ο άνθρωπος.
Μπράβο της.
Μπα εμενα μου ειναι σχετικά αδιάφορο το επαγγελμα της εκαστοτε κοπέλας. Με νοιαζει κυρίως αν εχει αλλα ενδιαφέροντα, τι επέλεξε η ίδια να αγαπάει, όταν δεν μπαινει ο βιοπορισμός στη μέση. Πχ αν εχει κανει καποιο ενδιαφερον μεταπτυχιακο, αν εχει καποιο χομπι, τι σκοπευει στη ζωη της κλπ.

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα.
ΝΑ ΧΤΥΠΩ ΤΟ ΚΑΜΟΥΤΣΙΚΙ ΤΟ ΑΠΟΝΟ, ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΑΒΑΣΤΑΧΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΣΑΝ ΠΕΝΙΑ ΛΥΠΗΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ.
Κάτσε κάτω ρε κάτσε κάτω να δούμε το επεισόδιο αμέσως ξεσηκωθηκες :laugh:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια