Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.513 μηνύματα.

09-07-23

23:27
Αυτό σημαίνει πως θα συνεχιστεί και στη νέα σεζόν.Εγώ παρατήρησα στο επεισόδιο της Παρασκευής το τελευταίο ότι είχαν το τρέιλερ του να δηλώσεις συμμετοχή. Δε νομίζω να τους ξέφυγε κάτι τέτοιο, άρα λογικά θα έχουμε νέα επεισόδια από τη νέα σεζόν!
Και, επίσης, οτι μάλλον δεν έχουν έτοιμα νέα επεισόδια.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

09-07-23

23:29
Δε ξέρω αν θα το αντέξω αυτό...Και, επίσης, οτι μάλλον δεν έχουν έτοιμα νέα επεισόδια.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

10-07-23

11:20
Και εγω αυτο πιστευω.Οι αιτησεις ειναι ανοιχτες για συμμετοχη.Και εκανε και καλα νουμερα.Εγώ παρατήρησα στο επεισόδιο της Παρασκευής το τελευταίο ότι είχαν το τρέιλερ του να δηλώσεις συμμετοχή. Δε νομίζω να τους ξέφυγε κάτι τέτοιο, άρα λογικά θα έχουμε νέα επεισόδια από τη νέα σεζόν!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.513 μηνύματα.

10-07-23

23:34
Να'μαστεεεε!!
\
Αν βάζανε κι ένα Ε (για επανάληψη) στο πάνω μέρος της οθόνης, δεν θα έβλαπτε...

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

10-07-23

23:47
Τέλεια είναι να βλέπω να σχολιάζουν επαναλήψεις.Να'μαστεεεε!!\

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

10-07-23

23:59
Τέλεια είναι να βλέπω να σχολιάζουν επαναλήψεις.![]()
juste un instant
Επιφανές μέλος

07-08-23

19:13
Βρέθηκε η φταίχτρα @giannhs2001Ρωσοποντιος
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

08-09-23

02:18

ΥΓ1: σορρυ για το bump αλλά έπεσα στο βίντεο σήμερα.
ΥΓ2: Φαίνεται πιο γλυκιά με αυτό το μακιγιάζ.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

14-09-23

18:20
Έχουμε κανένα νέο αν θα συνεχίσει αυτό το διαμαντάκι και από πότε; Έψαξα google δε βρήκα κάτι.
juste un instant
Επιφανές μέλος

14-09-23

18:21
Ζω και χωρίς διαμάντια.Έχουμε κανένα νέο αν θα συνεχίσει αυτό το διαμαντάκι και από πότε; Έψαξα google δε βρήκα κάτι.

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

14-09-23

19:00
θα επιστρεψει ειχαν πει. Ισως στους επομενους μηνες, περυσι ποτε ειχε αρχισει;Έχουμε κανένα νέο αν θα συνεχίσει αυτό το διαμαντάκι και από πότε; Έψαξα google δε βρήκα κάτι.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

15-09-23

11:38
Θα επιστρεψει προς χειμωνα.Τετοιο σοου δεν χανεται.Έχουμε κανένα νέο αν θα συνεχίσει αυτό το διαμαντάκι και από πότε; Έψαξα google δε βρήκα κάτι.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

15-09-23

14:29
Ναι. Έκανε και δημόσιο κάλεσμα η Ζεν για όλες τις ηλικίες να συμμετάσχουν. Μην χάσουμε.Έχουμε κανένα νέο αν θα συνεχίσει αυτό το διαμαντάκι και από πότε; Έψαξα google δε βρήκα κάτι.
Ευτυχώς δεν το βλέπω να ξεκινάει αυτό το καιρό. Έρχονται δυνατές σειρές φέτος σε όλα τα κανάλια.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

15-09-23

14:46
Είναι ένοχη τρασίλα απόλαυση (δεν εχω την αυταπάτη οτι απολαμβάνω Λυρική), αλλά μου αρέσει. Και για την παρέα εδω εννοείται περισσότερο.
Αντε να αρχισει να γουστάρουμε.
Αντε να αρχισει να γουστάρουμε.
Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

15-09-23

14:49
Ζεν έχει καμία σχέση με την υπέροχη εποχή της Λιαροπούλου. Αυτές ήταν εκπομπές.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

15-09-23

15:02
"Θέλω να μου κάνεις σπαγγάτο σου λεω ρε παιδί μου!"Ζεν έχει καμία σχέση με την υπέροχη εποχή της Λιαροπούλου. Αυτές ήταν εκπομπές.
Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

15-09-23

15:25
Ο Βασιλάκης είναι μεγάλη μορφή φίλε Βάλτερ. Ταλέντο εκ γενετής! Γη και υδωρ του έδινε τότε η Σία για να τον έχει μόνιμο!"Θέλω να μου κάνεις σπαγγάτο σου λεω ρε παιδί μου!"
Valder
Τιμώμενο Μέλος

15-09-23

15:31
Το γουνάκι σου! Χαχαχαχαχαχ το θυμαμαι το έβλεπα ζωντανά, μου χουνε μεινει χαραγμένα φίλε αυτά!Ο Βασιλάκης είναι μεγάλη μορφή φίλε Βάλτερ. Ταλέντο εκ γενετής! Γη και υδωρ του έδινε τότε η Σία για να τον έχει μόνιμο!
Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος

15-09-23

15:44
Δηλώνω οπαδός του αυθεντικού και αγνού, υπεύθυνου καλτ. Δεν έχασα κανένα από τα μαγικά αυτά φεστιβάλ.Το γουνάκι σου! Χαχαχαχαχαχ το θυμαμαι το έβλεπα ζωντανά, μου χουνε μεινει χαραγμένα φίλε αυτά!
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

15-09-23

16:38
Τι δυστυχως ρε γιαννη.Ψυχοθεραπεια ειναι η εκπομπη.Ναι. Έκανε και δημόσιο κάλεσμα η Ζεν για όλες τις ηλικίες να συμμετάσχουν. Μην χάσουμε.
Ευτυχώς δεν το βλέπω να ξεκινάει αυτό το καιρό. Έρχονται δυνατές σειρές φέτος σε όλα τα κανάλια.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- Hased Babis
- Thinkguy
- Μήτσος10
- johnsala
- camil
- Paragontas7000
- taketrance
- giannhs2001
- AggelikiGr
- Joji
- touvlo
- iew
- ROM32
- Wonderkid
- Alessandra Eliza
- DimitraA.
- A350
- Jim175
- Malenaa
- marww
- Δροσουλίτης
- Αντικειμενικός
- Ωρορα
- itisjustme
- Memetchi
- Fernando_A
- Abiogenesis
- User2350
- GeorgePap2003
- American Economist
- synthnightingale
- alexd99
- Έμμα
- Εριφύλη
- Στεφανος56
- pinkheart
- Βασιλης1234
- Τodoroki
- jj!
- exotic xo
- fmarulezkd
- estrela
- kalhkardia
- Libertus
- _pathfinder_
- χημεια4λαιφ
- Johnny15
- hirasawayui
- ag97
- charmander
- Athens2002
- rafaela11
- Sosstoss
- fockos
- Tsili
- AnnaVrt12
- Helen06
- arko
- Ness
- augustine
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.