Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

29-10-23

17:19
First Dates: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα και πότε βγαίνει στον αέρα;
Το νέο ριάλιτι γνωριμιών του STAR "Fisrt Dates" θα το δούμε στους δέκτες μας από το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ιανουάριο με Φεβρουάριο. Δώστε τρασιλα στο λαό.

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

22-02-24

16:51
Ειλικρινά, όσο γελοία κι αν είναι η εκπομπή, θα την έβλεπα αν είχε σαν ζευγάρι τον Κασιδιάρη με την κυρια Λουκά. 

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

23-02-24

11:17
Ξερουμε ημερομηνια πρεμιερας ?
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

23-02-24

11:22
Παραγόντι μου, είσαι έτοιμος να περάσουμε καλά και φέτος με σχολιασμό εκπομπάρας;Ξερουμε ημερομηνια πρεμιερας ?
Εγω τριβω τα χεράκια μου!
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

23-02-24

11:26
Περιμενω σαν πρεζακι την πρεμιερα φιλε μου. Εχω δει ολα τα περσινα επεισοδια χ2 φορες. Σκεφτομαι μετα απο καθε επεισοδιο να κανω σχολιασμο του καθε ζευγαριου και να το αναρτω εδω.Παραγόντι μου, είσαι έτοιμος να περάσουμε καλά και φέτος με σχολιασμό εκπομπάρας;
Εγω τριβω τα χεράκια μου!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

23-02-24

11:28
Κι εγω το ίδιο. Θα τα βλεπω λαιβ και θα σχολιάζω παράλληλα όπως πέρσι.Περιμενω σαν πρεζακι την πρεμιερα φιλε μου. Εχω δει ολα τα περσινα επεισοδια χ2 φορες. Σκεφτομαι μετα απο καθε επεισοδιο να κανω σχολιασμο του καθε ζευγαριου και να το αναρτω εδω.
Κάνε κι εσυ σχολιασμό ναι!
Τρασίλα ναι, αλλά γουστάρουμε!
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

23-02-24

11:45
Εγω λαιβ δεν μπορω να σχολιασω γτ θελω να ειμαι συγκεντρωμενος βαλντερ και πολλες φορες βλεπω το παιχνιδι και με παρεα . Θα κανω post game αναλυτικο σχολιασμοΚι εγω το ίδιο. Θα τα βλεπω λαιβ και θα σχολιάζω παράλληλα όπως πέρσι.
Κάνε κι εσυ σχολιασμό ναι!
Τρασίλα ναι, αλλά γουστάρουμε!

Valder
Τιμώμενο Μέλος

23-02-24

11:50
Θεούλης, ποστ γκεημ. Θα σε περιμενω με χαρά αδερφέ!Εγω λαιβ δεν μπορω να σχολιασω γτ θελω να ειμαι συγκεντρωμενος βαλντερ και πολλες φορες βλεπω το παιχνιδι και με παρεα . Θα κανω post game αναλυτικο σχολιασμο.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

04-04-24

23:41
Συνέχεια εδώ 
www.e-steki.gr

First Dates (2024) - Star TV
https://www.newsbomb.gr/media-agb/story/1507608/first-dates-ksekina-o-neos-kyklos-sto-star-ston-aera-to-treiler-symmetoxon Μετά από 3200++ μηνύματα στο προηγούμενο thread του 2023, όπου έπεσε τρελό γέλιο και εκτόνωση έχουμε αυτό το νέο thread για τη νέα σεζόν 2024!! :D
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- Hased Babis
- Thinkguy
- Μήτσος10
- johnsala
- camil
- Paragontas7000
- taketrance
- giannhs2001
- AggelikiGr
- Joji
- touvlo
- iew
- ROM32
- Wonderkid
- Alessandra Eliza
- DimitraA.
- A350
- Jim175
- Malenaa
- marww
- Δροσουλίτης
- Αντικειμενικός
- Ωρορα
- itisjustme
- Memetchi
- Fernando_A
- Abiogenesis
- User2350
- GeorgePap2003
- American Economist
- synthnightingale
- alexd99
- Έμμα
- Εριφύλη
- Στεφανος56
- pinkheart
- Βασιλης1234
- Τodoroki
- jj!
- exotic xo
- fmarulezkd
- estrela
- kalhkardia
- Libertus
- _pathfinder_
- χημεια4λαιφ
- Johnny15
- hirasawayui
- ag97
- charmander
- Athens2002
- rafaela11
- Sosstoss
- fockos
- Tsili
- AnnaVrt12
- Helen06
- arko
- Ness
- augustine
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.