Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.435 μηνύματα.

20-06-24

00:28
Αυτή η λαμπρινικη είναι από την χειρότερη κατηγορία ανθρώπων.ψωνάρα...
απο την αρχη τη κατάλαβα. Τιποτα το ιδιαιτερο.
Η Ζεν ανοησιες... χαζοχαρουμενη.
Το παίζει όλα Κουλ και καλά και από πίσω λέει αλλα.
Δεν έχει ειλικρίνεια.
Γι'αυτό και πέφτει σε μλκς συνέχεια. Ψωνάρα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.224 μηνύματα.

20-06-24

00:29
Αυτος ο ψηστης τι στο διαολο, μονιμα ιδρωμενος στο κουτελο σε καθε εκπομπη που τον πιάνει το πλάνο. Δεν σκουπιζεται;
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.435 μηνύματα.

20-06-24

00:29
Τι έπαθε αυτή;
Έλα Παναγία μου, ούτε λογαριασμό ΔΕΗ τέλη Αυγούστου να εβλεπε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.769 μηνύματα.

20-06-24

00:30
Θέλω να τον βαρέσω αυτόν, συνέχεια χασκογελάει.
Ρε φίλε δεν υπάρχει τίποτα αστείο, βγάλε αυτό το ηλίθιο χαμόγελο απ' το πρόσωπό σου.
Ρε φίλε δεν υπάρχει τίποτα αστείο, βγάλε αυτό το ηλίθιο χαμόγελο απ' το πρόσωπό σου.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.492 μηνύματα.

20-06-24

Τι έπαθε αυτή;
Ψυχοπαθής μην δινεις βάση.....
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

20-06-24

Δώστε κάτι στην κοπέλα είναι στα όρια πανικού
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.224 μηνύματα.

20-06-24

00:31
Η άλλη εβαλε αυτο το φόρεμα και πηρε το ματι μου τα παχια μπουτια απο πισω. Κατάλαβα, κατι κρυβει. Αν και εμενα μ αρεσουν τοσο thicc ass.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.492 μηνύματα.

20-06-24

Παιδια το 3ο ραντεβού δεν θα το κρινω γιατι εκδηλώθηκε αυτη αρα κάηκε η πρόβλεψη ειναι ακυρο...
το θεμα ειναι οτι και αυτος θα πει να ξαναβγούμε.
το θεμα ειναι οτι και αυτος θα πει να ξαναβγούμε.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

20-06-24

Δεν φαίνεται κακός άνθρωπος, φαίνεται ότι δεν κάνει καθόλου για τηλεόραση.Ψυχοπαθής μην δινεις βάση.....
Γιατί πήγε εκεί;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-06-24

00:32
Δεν φαίνεται κακός άνθρωπος, φαίνεται ότι δεν κάνει καθόλου για τηλεόραση.
Γιατί πήγε εκεί;
Για τους followers.... θα χει κανα ινστα με 2000 άσχετους μεσα και θα χαίρεται και αυτη
που θα χαζευουν το γκώλο της.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

20-06-24

00:33
Rwssidaki: Agkoraki se perimeni TSHIMENTAKIYYYY
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-06-24

Αυτή η λαμπρινικη είναι από την χειρότερη κατηγορία ανθρώπων.
Το παίζει όλα Κουλ και καλά και από πίσω λέει αλλα.
Δεν έχει ειλικρίνεια.
Γι'αυτό και πέφτει σε μλκς συνέχεια. Ψωνάρα.
Ολες αυτες οι μακιγιέζ - μπαρ γουμαν κτλ έχουν μια συμπεριφορά που ταιριάζει με το συνάφι τους.
Πολυ τσουβάλι αυτο που γραφω αλλα.... δεν κολλαμε με τέτοιες ειδικοτητες έχουν άλλη συμπεριφορά.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.040 μηνύματα.

20-06-24

Το ρωσσιδάκι είναι red flag
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

20-06-24

Αυτός που κουνάει το πόδι του μου έρχεται να βάλω το χέρι μου στο λάπτοπ να του το σταματήσω.
Ο άλλος λέει για μαγαζιά
Κάτσε πρώτα ρε φλωρε 19 χρόνων που δεν ξέρεις ούτε πως κανείς φορολογική, άνοιξε το πρώτα και μετά βλέπεις.
Ο άλλος λέει για μαγαζιά
Κάτσε πρώτα ρε φλωρε 19 χρόνων που δεν ξέρεις ούτε πως κανείς φορολογική, άνοιξε το πρώτα και μετά βλέπεις.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

20-06-24

00:34
- Μεχρι και το φιλι της ζωης θα του δωσω
- Όχι ευχαριστώ, άσε με να πνιγώ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-06-24

00:35
Αυτός που κουνάει το πόδι του μου έρχεται να βάλω το χέρι μου στο λάπτοπ να του το σταματήσω.
Ο άλλος λέει για μαγαζιά
μουαχαχαχαχα
η αλλη λέει "αμα πεσει κατω καθως τρωμε θα του δωσω πρωτες βοηθειες"
χαχα ειμαι η Βουλα και ερχομαι απο τη σειρά Dedaly women !
- Μεχρι και το φιλι της ζωης θα του δωσω
μουαχαχαχα αυτο γάμησε.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

20-06-24

00:35
Η θειουλα στα νιάτα της πρέπει να ήταν θεά
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-06-24

00:36
ΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ. ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ρε πουστη μου. Θα βαλω φωτιά στο κώλο μου και θα τρέχω γυρω γυρω.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.769 μηνύματα.

20-06-24

Έλα να μπει και η τρίτη ηλικία.
Έτσι, είχαμε καιρό να δούμε και ζευγάρια από τα ΚΑΠΗ.
Έτσι, είχαμε καιρό να δούμε και ζευγάρια από τα ΚΑΠΗ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

20-06-24

Και το πρώτο τσιμπούκι στα 90s. Εχει στειλει 2 και παει για τον 3οΗ θειουλα στα νιάτα της πρέπει να ήταν θεά
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- touvlo
- chester20080
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- johnsala
- giannhs2001
- rafaela11
- Wonderkid
- Memetchi
- A350
- thequickbrownfox
- Luludaki
- camil
- taketrance
- Εριφύλη
- jj!
- Joji
- kost28
- TehWinnerGR
- kalhkardia
- iew
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- User2350
- Jack of Spades
- Fernando_A
- NeosUser2023
- V@Per
- ROM32
- aggelosst9
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- Ilma
- melmel
- American Economist
- fockos
- Tzelaf
- fourkaki
- Maraki_lar_1980
- Βασιλης1234
- suaimhneas
- thenutritionist
- hirasawayui
- SIAmia
- χημεια4λαιφ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.