Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

28-05-24

00:51
Sorry, αλλά αυτή με το αγορε μου θυμίζει κλασικό εφηβακι που ανέβαζε bond da city, γραφοντας κΑληνυχτΑ" στο φβ και σελφι κριντζ με τσιγαρακι
Με λίγα λόγια, χεσε μέσα
Το άλλο το ΟΥΦΟ έχει σκαλώσει με το στύλ της εν τω μεταξυ. Μαλκα τι κοσμος κυκλοφορεί.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

28-05-24

00:51
Μου την σπαει απίστευτα. "Κανω στρειτ γυναίκες γκει"
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.137 μηνύματα.

28-05-24

00:52
Κριντζου με ψυχολογικα τις ξέρω καλά αυτές.Για φάπες ειναι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.237 μηνύματα.

28-05-24

00:53
"Πρωην να μην ειναι κι οτι θέλει ας ειναι"
Σε μια εκπομπή...
Που έρχονται απ ολη την Ελλάδα...
Και εξωτερικο....
ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΩΡΗ ΨΩΝΑΡΑ;
Σε μια εκπομπή...
Που έρχονται απ ολη την Ελλάδα...
Και εξωτερικο....
ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΩΡΗ ΨΩΝΑΡΑ;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.058 μηνύματα.

28-05-24

και μετά ξύπνησε...Μου την σπαει απίστευτα. "Κανω στρειτ γυναίκες γκει"
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.772 μηνύματα.

28-05-24

Ω ρε φίλε την δουλεύει κιόλας.
Το highlight της βραδιάς ο Κυριάκος, όλα τα λεφτά είναι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

28-05-24

Κριντζου με ψυχολογικα τις ξέρω καλά αυτές.
Μου έλεγε μια φιλη μπαισέξουαλ για ενα τέτοιο στυλάκι γυναικες που της είχε κατσει
μου χε δειξει ενα απόσπασμα συνομιλιας λεω ενταξει μη μου δειξεις άλλο
μάλλον ειναι μακρινη ξαδέρφη αυτης εδω απόψε... βασικα αυτης... αυτου οτι ειναι τέλοςπαντων.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

28-05-24

"Ειμαι καλή στα ψέματα, εχω το ταλέντο απο μικρή"
Πιο μεγάλο red flag απο παρελαση ημερας νικης στην ΕΣΣΔ
Πιο μεγάλο red flag απο παρελαση ημερας νικης στην ΕΣΣΔ
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.137 μηνύματα.

28-05-24

Φλεξ λέει που μιλούσε για όλα αυτά
Σορρυ έπρεπε να βγάλει το γκανγκ τραπ ταπ ταπ
Σορρυ έπρεπε να βγάλει το γκανγκ τραπ ταπ ταπ
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

28-05-24

Ω ρε φίλε την δουλεύει κιόλας.
πυροβολημένος σας το ειπα εξαρχής.
nearos
Επιφανές μέλος

28-05-24

00:54
και μιλαει με το φιλαρακι της η τυπισσα.. της κανει κονε με αυτην, τέρμα τερμα τερμα σκατανθρωποςκαι μετά ξύπνησε...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.058 μηνύματα.

28-05-24

Είναι από την Ουκρανία λέει. Λεσβία εθνικίστρια δεν θέλει να μολύνει την φυλή.
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 757 μηνύματα.

28-05-24

Παρλαπιπώνι.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

28-05-24

00:55
Ποιος από όλουςΠαρλαπιπώνι.

nearos
Επιφανές μέλος

28-05-24

η λεσβια εθνικιστρια να παει να κανει παιδι να δωσει στην ελλας στρατιωτες και να παρατησει τις μπουρδεςΕίναι από την Ουκρανία λέει. Λεσβία εθνικίστρια δεν θέλει να μολύνει την φυλή.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.772 μηνύματα.

28-05-24

Τι λες ρε, η άλλη είναι πυροβολημένη, για αυτό τη δουλεύει αυτός.πυροβολημένος σας το ειπα εξαρχής.
Αυτός μια χαρά είναι (όσο μια χαρά μπορεί να είναι κάποιος που πάει στο First Dates δηλαδή).
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.237 μηνύματα.

28-05-24

Τσιλ τσιλ και τσοτσο η Ουκρανα.
Καλα οταν σου φορέσει τ αρχιδια γραβατα ο Μάριος, εκει να σε δω ποσο τσιλ θα εισαι.
Καλα οταν σου φορέσει τ αρχιδια γραβατα ο Μάριος, εκει να σε δω ποσο τσιλ θα εισαι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

28-05-24

PALI ΑΥΤΕΣ ;;;;
εισαι ουφο μεγάλο ουκρανέζα με το μακρυ μαλλι.
εισαι ουφο μεγάλο ουκρανέζα με το μακρυ μαλλι.
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 757 μηνύματα.

28-05-24

00:56
Η κοκκινομάλα, τώρα άνοιξα να δώΠοιος από όλους![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- touvlo
- chester20080
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- johnsala
- giannhs2001
- rafaela11
- Wonderkid
- Memetchi
- A350
- thequickbrownfox
- Luludaki
- camil
- taketrance
- Εριφύλη
- jj!
- Joji
- kost28
- TehWinnerGR
- kalhkardia
- iew
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- User2350
- Jack of Spades
- Fernando_A
- NeosUser2023
- V@Per
- ROM32
- aggelosst9
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- Ilma
- melmel
- American Economist
- fockos
- Tzelaf
- fourkaki
- Maraki_lar_1980
- Βασιλης1234
- suaimhneas
- thenutritionist
- hirasawayui
- SIAmia
- χημεια4λαιφ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.