nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

28-05-24

01:16
Αλογομούρισσες φαινονται της αλλης βδομαδας. θαχει πλακα
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.516 μηνύματα.

28-05-24

01:17
Άλλο ένα τραγικό επεισόδιο τελείωσε. Μόνο λίγο άναψε τα αίματα η κοντομαλλούσα αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν περίμενα πως θα το έλεγα ποτέ αλλά φέρτε πίσω στην Λιθουανή από το περυσινό. ΑΜΕΣΑ.
Αλλη βίζιτα αυτη
για κανα ΠΡΙΑΜΟ ειναι και ως εκει.
Guest 376555
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

28-05-24

Ξενέρωσε που την ήξερε, φαινόταν από την αρχηΚόπανος ρε τι ρισπέκτ... γιατι την απέριψε... πηγε εκει να δειχτεί.
Δήλωσε συμμετοχή ρε ΝτεβΘα ειχα φυγει πριν κάτσουμε στο τραπέζι.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

28-05-24

Αφού ούτε εκείνη ήθελε. Λάθος κατάλαβα.
Εκεινη του ειπε οχι μετα, προφανως για να σωσει τα προσχηματα. Εχεις δει καμια ποτε να την απορριπτει ο αντρας και να λεει "εγω ναι θα βγαινα";
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.516 μηνύματα.

28-05-24

Οχι εμενα μ αρεσε το στυλ του, αλλα μαλακια του που της ειπε οχι.
Ποιο στύλ του ψωροπερήφανου και το παίζει κάποιος
μπα όχι δεν μας εντυπωσιάζουν πλέον αυτά.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

28-05-24

01:19
Δε βαριεσαι μωρε. Εμεις να βρουμε μια ησυχη καλα στο μυαλο, κι αυτοι ας δειχτουν οσο θελουν.Ποιο στύλ του ψωροπερήφανου και το παίζει κάποιος
μπα όχι δεν μας εντυπωσιάζουν πλέον αυτά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

28-05-24

01:22
Ξενέρωσε που την ήξερε, φαινόταν από την αρχη
Δήλωσε συμμετοχή ρε Ντεβ![]()
Και τι θα πεί αυτο θα μπορουσε να είναι πιο ευγενικός και όχι να δείχνει τέτοια υπεροψία.
Εγω αμα δηλώσω συμμετοχή και πάω εκεί θα ειμαι δύσκολο ραντεβού Iso.... δεν μασάω απο τέτοια.
Αμα δω τέτοιες ασέβειες εχω φυγει πριν κάτσουμε. Και οπως είδατε κ αποψε θα ειχα και δικιο και στις δυο περιπτώσεις..... Αυτες οι κινήσεις που έκαναν αυτοι οι 2 τύποι ο ένας ο ο καρεδάκιας που παρίστανε τον μάγκα και η άλλη η αντρογυναίκα.... ηταν απαξιωση.
Εγω απαξιωση δεν ανέχομαι απο καμία.... δικαιούται να μην της αρέσω ασφαλώς... ας πεί συγγνωμη κατι μου έτυχε και ας φυγει απο το ραντεβού. Οχι τριανταφυλλα σε άντρες ενω βγαινεις με γυναίκα.... ή τη πέφτεις στη σερβιτόρα ενω συνοδεύεις γυναικα... αυτα ειναι άθλια ολα.
Ρε τι μαλάκας ηταν ο καρεδάκιας ρε.... ουστ απο εδω. Τον λέτε κ μάγκα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εκεινη του ειπε οχι μετα, προφανως για να σωσει τα προσχηματα. Εχεις δει καμια ποτε να την απορριπτει ο αντρας και να λεει "εγω ναι θα βγαινα";
Ναι εχασε το κελεπουρι αυτος γουσταρε τον Τάσο να πουμε.... πηγε τιρανταφυλλο σε άντρα
ΝΑ μη στα χρωστάω.... τι ββββλαμενος κοσμος κυκλοφορει. Ειχε το μωρό διπλα.... και πηγε το τριανταφυλλο στον αντρα.
Ούφο να πουμε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-05-24

01:26
Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου.Ναι εχασε το κελεπουρι αυτος γουσταρε τον Τάσο να πουμε.... πηγε τιρανταφυλλο σε άντρα
ΝΑ μη στα χρωστάω.... τι ββββλαμενος κοσμος κυκλοφορει. Ειχε το μωρό διπλα.... και πηγε το τριανταφυλλο στον αντρα.
Ούφο να πουμε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

28-05-24

01:38
Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου.
Όταν έχεις ένα παρελθόν με κρίσεις απο ανθρώπους που σε έζησαν και σε εκτίμησαν το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να κάθεσαι και να ανέχεσαι τη μιζέρια του κάθε μυρωδιά σε ένα ραντεβού.
Κόψτε αυτες τις μαγκιές εξαρχής αν θέλετε την γνώμη μου. Θα γλιτώσετε απο πολλά.
Και αμα ήταν μάγκας αυτη... αλλα έκατσε σε μικρούλα θα του έλεγε του καρεδάκια οταν της ειπε ωχ σε ξέρω.
Παλικάρι θές να κάτσεις στο ραντεβού ή οχι ; να ξέρω.... λέει ο άλλος τα δικά του και αντιδράς και εσύ δεν τον αφήνεις να κάνει μονο το δικό του παιχνίδι.
Αν και όπως έγραψα και πρίν για μένα το ραντεβού θα τελείωνε εκει που έδωσε το τριανταφυλλο σον άντρα. Θα το έλεγα στα ίσια οτι δεν μ αρεσει σαν κίνηση και δεν μπορώ να κατσω σε ενα ραντεβού με εναν άνθρωπο με τον οποίο δεν συμφωνώ με τις κινήσεις του.
Και θα έδινα και ένα μήνυμα στο τελειωμα.... κορίτσια ή αγόρια να κάθεστε μόνο με ανθρώπους που σας σέβονται και σας ανεβάζουν και με κανέναν που θα τολμήσει να σας υποτιμήσει εστω και έμμεσα.
Καληνύχτα μας.
*ΥΓ Σας είπα θα δικάσω και απόψε. Γιατι κάτι τέτοια στυλάκια σαν αυτόν και την άλλη τα εχω για πρωινό.... δεν μου λένε τίποτα. εχω φάει τη πιατσα με το κουτάλι... κουτάβια ειναι ολοι αυτοί.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-05-24

01:43
Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου.
**σταυροκοπιέται**
**σταυροκοπιέται**
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

28-05-24

01:46
Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου.
**σταυροκοπιέται**
Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-05-24

01:47
Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος.Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ.
Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

28-05-24

01:49
Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος.
Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε.
Δε τη χάλασα απλά εισαγω έναν δυναμισμό που θα πρεπει να μας γίνεται switch on απευθείας το mood με όση καλή διάθεση και αν έχεις παει.. Όταν βλέπεις τέτοιες μαλακίες.
Αντε καληνυχτα.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.457 μηνύματα.

28-05-24

08:24
Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες.μπρο από όλους τους άντρες του κόσμου αυτή διάλεξε τον φιλόλογο
Μάτιασε κσι το αγόρι σου @Grand Duchess
Για πείτε έγινε τίποτα ;
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.143 μηνύματα.

28-05-24

08:32
Όχι τίποτα φοβερό, το μόνο σημαντικό για εσένα είναι ότι μια γαλανοματα ματιασε το αγόρι σου και έσπασε ένα ποτήρι στα ζογκλερικα τουΤι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες.
Για πείτε έγινε τίποτα ;

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

28-05-24

08:33
Oύτε κι εγώ το βλέπω, γενικά...Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες.
Για πείτε έγινε τίποτα ;
Αλλά εδώ μέσα περνάνε καλά. Ρίχνουν πολύ γέλιο...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

28-05-24

12:21
Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες.
Για πείτε έγινε τίποτα ;
Τίποτα το φοβερό... απλά εμφανίσθηκαν 2 νάρκισσοι... που δεν ενδιαφέρονταν για το άτομο που περνούσαν εκεινη τη στιγμή μαζί του ουτε κατά διάνοια άμα θα νιώσει άσχημα κτλ.
απο μονο του αυτο είναι ενα τεράστιο Χ αλλα τι να πουμε οταν επρόκειτο για νάρκισσους. Ειδικα η μια με το κοντό μαλλι ειναι η προσωποποίηση του Νάρκισσου πιστευω. Καλα οχι οτι ο σκερβελές με το αέρινο μαλλάκι πήγε πισω αλλα λέμε τωρα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.439 μηνύματα.

28-05-24

14:03
ΝαιΟντως ο @Paragontas7000 παίζει στο first dates? νομιζα οτι ητανε τυχαιος που εβαλε τη φωτο.
Η μπορει
εξηγηση καποιος
ειμαι τρομερα εκτος λουπας , πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

28-05-24

14:07
θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ.
Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό.
Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- touvlo
- chester20080
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- johnsala
- giannhs2001
- rafaela11
- Wonderkid
- Memetchi
- A350
- thequickbrownfox
- Luludaki
- camil
- taketrance
- Εριφύλη
- jj!
- Joji
- kost28
- TehWinnerGR
- kalhkardia
- iew
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- User2350
- Jack of Spades
- Fernando_A
- NeosUser2023
- V@Per
- ROM32
- aggelosst9
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- Ilma
- melmel
- American Economist
- fockos
- Tzelaf
- fourkaki
- Maraki_lar_1980
- Βασιλης1234
- suaimhneas
- thenutritionist
- hirasawayui
- SIAmia
- χημεια4λαιφ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.