Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2024 στις 01:16 Ο Guest 691153: #1.281 28-05-24 01:16 Αλογομούρισσες φαινονται της αλλης βδομαδας. θαχει πλακα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:17 Ο Πάνθηρας!: #1.282 28-05-24 01:17 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Άλλο ένα τραγικό επεισόδιο τελείωσε. Μόνο λίγο άναψε τα αίματα η κοντομαλλούσα αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν περίμενα πως θα το έλεγα ποτέ αλλά φέρτε πίσω στην Λιθουανή από το περυσινό. ΑΜΕΣΑ. Click για ανάπτυξη... Αλλη βίζιτα αυτη για κανα ΠΡΙΑΜΟ ειναι και ως εκει. Guest 376555 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2024 στις 01:17 Ο Guest 376555: #1.283 28-05-24 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Κόπανος ρε τι ρισπέκτ... γιατι την απέριψε... πηγε εκει να δειχτεί. Click για ανάπτυξη... Ξενέρωσε που την ήξερε, φαινόταν από την αρχη Αρχική Δημοσίευση από Devil: Θα ειχα φυγει πριν κάτσουμε στο τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Δήλωσε συμμετοχή ρε Ντεβ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:17 Ο Valder έγραψε: #1.284 28-05-24 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αφού ούτε εκείνη ήθελε. Λάθος κατάλαβα. Click για ανάπτυξη... Εκεινη του ειπε οχι μετα, προφανως για να σωσει τα προσχηματα. Εχεις δει καμια ποτε να την απορριπτει ο αντρας και να λεει "εγω ναι θα βγαινα"; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:17 Ο Πάνθηρας!: #1.285 28-05-24 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι εμενα μ αρεσε το στυλ του, αλλα μαλακια του που της ειπε οχι. Click για ανάπτυξη... Ποιο στύλ του ψωροπερήφανου και το παίζει κάποιος μπα όχι δεν μας εντυπωσιάζουν πλέον αυτά. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:19 Ο Valder έγραψε: #1.286 28-05-24 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ποιο στύλ του ψωροπερήφανου και το παίζει κάποιος μπα όχι δεν μας εντυπωσιάζουν πλέον αυτά. Click για ανάπτυξη... Δε βαριεσαι μωρε. Εμεις να βρουμε μια ησυχη καλα στο μυαλο, κι αυτοι ας δειχτουν οσο θελουν. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:22 Ο Πάνθηρας!: #1.287 28-05-24 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Isolde75: Ξενέρωσε που την ήξερε, φαινόταν από την αρχη Δήλωσε συμμετοχή ρε Ντεβ Click για ανάπτυξη... Και τι θα πεί αυτο θα μπορουσε να είναι πιο ευγενικός και όχι να δείχνει τέτοια υπεροψία. Εγω αμα δηλώσω συμμετοχή και πάω εκεί θα ειμαι δύσκολο ραντεβού Iso.... δεν μασάω απο τέτοια. Αμα δω τέτοιες ασέβειες εχω φυγει πριν κάτσουμε. Και οπως είδατε κ αποψε θα ειχα και δικιο και στις δυο περιπτώσεις..... Αυτες οι κινήσεις που έκαναν αυτοι οι 2 τύποι ο ένας ο ο καρεδάκιας που παρίστανε τον μάγκα και η άλλη η αντρογυναίκα.... ηταν απαξιωση. Εγω απαξιωση δεν ανέχομαι απο καμία.... δικαιούται να μην της αρέσω ασφαλώς... ας πεί συγγνωμη κατι μου έτυχε και ας φυγει απο το ραντεβού. Οχι τριανταφυλλα σε άντρες ενω βγαινεις με γυναίκα.... ή τη πέφτεις στη σερβιτόρα ενω συνοδεύεις γυναικα... αυτα ειναι άθλια ολα. Ρε τι μαλάκας ηταν ο καρεδάκιας ρε.... ουστ απο εδω. Τον λέτε κ μάγκα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεινη του ειπε οχι μετα, προφανως για να σωσει τα προσχηματα. Εχεις δει καμια ποτε να την απορριπτει ο αντρας και να λεει "εγω ναι θα βγαινα"; Click για ανάπτυξη... Ναι εχασε το κελεπουρι αυτος γουσταρε τον Τάσο να πουμε.... πηγε τιρανταφυλλο σε άντρα ΝΑ μη στα χρωστάω.... τι ββββλαμενος κοσμος κυκλοφορει. Ειχε το μωρό διπλα.... και πηγε το τριανταφυλλο στον αντρα. Ούφο να πουμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:26 Ο Valder έγραψε: #1.288 28-05-24 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι εχασε το κελεπουρι αυτος γουσταρε τον Τάσο να πουμε.... πηγε τιρανταφυλλο σε άντρα ΝΑ μη στα χρωστάω.... τι ββββλαμενος κοσμος κυκλοφορει. Ειχε το μωρό διπλα.... και πηγε το τριανταφυλλο στον αντρα. Ούφο να πουμε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:38 Ο Πάνθηρας!: #1.289 28-05-24 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου. Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις ένα παρελθόν με κρίσεις απο ανθρώπους που σε έζησαν και σε εκτίμησαν το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να κάθεσαι και να ανέχεσαι τη μιζέρια του κάθε μυρωδιά σε ένα ραντεβού. Κόψτε αυτες τις μαγκιές εξαρχής αν θέλετε την γνώμη μου. Θα γλιτώσετε απο πολλά. Και αμα ήταν μάγκας αυτη... αλλα έκατσε σε μικρούλα θα του έλεγε του καρεδάκια οταν της ειπε ωχ σε ξέρω. Παλικάρι θές να κάτσεις στο ραντεβού ή οχι ; να ξέρω.... λέει ο άλλος τα δικά του και αντιδράς και εσύ δεν τον αφήνεις να κάνει μονο το δικό του παιχνίδι. Αν και όπως έγραψα και πρίν για μένα το ραντεβού θα τελείωνε εκει που έδωσε το τριανταφυλλο σον άντρα. Θα το έλεγα στα ίσια οτι δεν μ αρεσει σαν κίνηση και δεν μπορώ να κατσω σε ενα ραντεβού με εναν άνθρωπο με τον οποίο δεν συμφωνώ με τις κινήσεις του. Και θα έδινα και ένα μήνυμα στο τελειωμα.... κορίτσια ή αγόρια να κάθεστε μόνο με ανθρώπους που σας σέβονται και σας ανεβάζουν και με κανέναν που θα τολμήσει να σας υποτιμήσει εστω και έμμεσα. Καληνύχτα μας. *ΥΓ Σας είπα θα δικάσω και απόψε. Γιατι κάτι τέτοια στυλάκια σαν αυτόν και την άλλη τα εχω για πρωινό.... δεν μου λένε τίποτα. εχω φάει τη πιατσα με το κουτάλι... κουτάβια ειναι ολοι αυτοί. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:43 Ο Valder έγραψε: #1.290 28-05-24 01:43 Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:46 Ο Πάνθηρας!: #1.291 28-05-24 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Click για ανάπτυξη... Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #1.292 28-05-24 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:49 Ο Πάνθηρας!: #1.293 28-05-24 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Click για ανάπτυξη... Δε τη χάλασα απλά εισαγω έναν δυναμισμό που θα πρεπει να μας γίνεται switch on απευθείας το mood με όση καλή διάθεση και αν έχεις παει.. Όταν βλέπεις τέτοιες μαλακίες. Αντε καληνυχτα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:24 Η Grand Duchess: #1.294 28-05-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: μπρο από όλους τους άντρες του κόσμου αυτή διάλεξε τον φιλόλογο Μάτιασε κσι το αγόρι σου @Grand Duchess Click για ανάπτυξη... Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:32 Η rafaela11: #1.295 28-05-24 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι τίποτα φοβερό, το μόνο σημαντικό για εσένα είναι ότι μια γαλανοματα ματιασε το αγόρι σου και έσπασε ένα ποτήρι στα ζογκλερικα του Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:33 Η Υδροχόος έγραψε: #1.296 28-05-24 08:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Oύτε κι εγώ το βλέπω, γενικά... Αλλά εδώ μέσα περνάνε καλά. Ρίχνουν πολύ γέλιο... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:21 Ο Πάνθηρας!: #1.297 28-05-24 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Τίποτα το φοβερό... απλά εμφανίσθηκαν 2 νάρκισσοι... που δεν ενδιαφέρονταν για το άτομο που περνούσαν εκεινη τη στιγμή μαζί του ουτε κατά διάνοια άμα θα νιώσει άσχημα κτλ. απο μονο του αυτο είναι ενα τεράστιο Χ αλλα τι να πουμε οταν επρόκειτο για νάρκισσους. Ειδικα η μια με το κοντό μαλλι ειναι η προσωποποίηση του Νάρκισσου πιστευω. Καλα οχι οτι ο σκερβελές με το αέρινο μαλλάκι πήγε πισω αλλα λέμε τωρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.493 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:03 Ο Paragontas7000: #1.298 28-05-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οντως ο @Paragontas7000 παίζει στο first dates? νομιζα οτι ητανε τυχαιος που εβαλε τη φωτο. Η μπορει εξηγηση καποιος ειμαι τρομερα εκτος λουπας , πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ Click για ανάπτυξη... Ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:07 Ο Πάνθηρας!: #1.299 28-05-24 14:07 θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ. Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #1.300 28-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee lilaki200 Scandal Kate1914 touvlo chester20080 Paragontas7000 Angelikaaa Μήτσος10 johnsala giannhs2001 rafaela11 Wonderkid Memetchi A350 thequickbrownfox Luludaki camil taketrance Εριφύλη jj! kost28 TehWinnerGR kalhkardia iew GeorgePap2003 User2350 Jack of Spades Fernando_A V@Per ROM32 aggelosst9 Alessandra Eliza Ωρορα Ilma melmel American Economist fockos Tzelaf fourkaki Maraki_lar_1980 Βασιλης1234 suaimhneas thenutritionist hirasawayui SIAmia χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:17 Ο Πάνθηρας!: #1.282 28-05-24 01:17 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Άλλο ένα τραγικό επεισόδιο τελείωσε. Μόνο λίγο άναψε τα αίματα η κοντομαλλούσα αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν περίμενα πως θα το έλεγα ποτέ αλλά φέρτε πίσω στην Λιθουανή από το περυσινό. ΑΜΕΣΑ. Click για ανάπτυξη... Αλλη βίζιτα αυτη για κανα ΠΡΙΑΜΟ ειναι και ως εκει. Guest 376555 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2024 στις 01:17 Ο Guest 376555: #1.283 28-05-24 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Κόπανος ρε τι ρισπέκτ... γιατι την απέριψε... πηγε εκει να δειχτεί. Click για ανάπτυξη... Ξενέρωσε που την ήξερε, φαινόταν από την αρχη Αρχική Δημοσίευση από Devil: Θα ειχα φυγει πριν κάτσουμε στο τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Δήλωσε συμμετοχή ρε Ντεβ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:17 Ο Valder έγραψε: #1.284 28-05-24 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αφού ούτε εκείνη ήθελε. Λάθος κατάλαβα. Click για ανάπτυξη... Εκεινη του ειπε οχι μετα, προφανως για να σωσει τα προσχηματα. Εχεις δει καμια ποτε να την απορριπτει ο αντρας και να λεει "εγω ναι θα βγαινα"; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:17 Ο Πάνθηρας!: #1.285 28-05-24 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι εμενα μ αρεσε το στυλ του, αλλα μαλακια του που της ειπε οχι. Click για ανάπτυξη... Ποιο στύλ του ψωροπερήφανου και το παίζει κάποιος μπα όχι δεν μας εντυπωσιάζουν πλέον αυτά. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:19 Ο Valder έγραψε: #1.286 28-05-24 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ποιο στύλ του ψωροπερήφανου και το παίζει κάποιος μπα όχι δεν μας εντυπωσιάζουν πλέον αυτά. Click για ανάπτυξη... Δε βαριεσαι μωρε. Εμεις να βρουμε μια ησυχη καλα στο μυαλο, κι αυτοι ας δειχτουν οσο θελουν. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:22 Ο Πάνθηρας!: #1.287 28-05-24 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Isolde75: Ξενέρωσε που την ήξερε, φαινόταν από την αρχη Δήλωσε συμμετοχή ρε Ντεβ Click για ανάπτυξη... Και τι θα πεί αυτο θα μπορουσε να είναι πιο ευγενικός και όχι να δείχνει τέτοια υπεροψία. Εγω αμα δηλώσω συμμετοχή και πάω εκεί θα ειμαι δύσκολο ραντεβού Iso.... δεν μασάω απο τέτοια. Αμα δω τέτοιες ασέβειες εχω φυγει πριν κάτσουμε. Και οπως είδατε κ αποψε θα ειχα και δικιο και στις δυο περιπτώσεις..... Αυτες οι κινήσεις που έκαναν αυτοι οι 2 τύποι ο ένας ο ο καρεδάκιας που παρίστανε τον μάγκα και η άλλη η αντρογυναίκα.... ηταν απαξιωση. Εγω απαξιωση δεν ανέχομαι απο καμία.... δικαιούται να μην της αρέσω ασφαλώς... ας πεί συγγνωμη κατι μου έτυχε και ας φυγει απο το ραντεβού. Οχι τριανταφυλλα σε άντρες ενω βγαινεις με γυναίκα.... ή τη πέφτεις στη σερβιτόρα ενω συνοδεύεις γυναικα... αυτα ειναι άθλια ολα. Ρε τι μαλάκας ηταν ο καρεδάκιας ρε.... ουστ απο εδω. Τον λέτε κ μάγκα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεινη του ειπε οχι μετα, προφανως για να σωσει τα προσχηματα. Εχεις δει καμια ποτε να την απορριπτει ο αντρας και να λεει "εγω ναι θα βγαινα"; Click για ανάπτυξη... Ναι εχασε το κελεπουρι αυτος γουσταρε τον Τάσο να πουμε.... πηγε τιρανταφυλλο σε άντρα ΝΑ μη στα χρωστάω.... τι ββββλαμενος κοσμος κυκλοφορει. Ειχε το μωρό διπλα.... και πηγε το τριανταφυλλο στον αντρα. Ούφο να πουμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:26 Ο Valder έγραψε: #1.288 28-05-24 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι εχασε το κελεπουρι αυτος γουσταρε τον Τάσο να πουμε.... πηγε τιρανταφυλλο σε άντρα ΝΑ μη στα χρωστάω.... τι ββββλαμενος κοσμος κυκλοφορει. Ειχε το μωρό διπλα.... και πηγε το τριανταφυλλο στον αντρα. Ούφο να πουμε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:38 Ο Πάνθηρας!: #1.289 28-05-24 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου. Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις ένα παρελθόν με κρίσεις απο ανθρώπους που σε έζησαν και σε εκτίμησαν το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να κάθεσαι και να ανέχεσαι τη μιζέρια του κάθε μυρωδιά σε ένα ραντεβού. Κόψτε αυτες τις μαγκιές εξαρχής αν θέλετε την γνώμη μου. Θα γλιτώσετε απο πολλά. Και αμα ήταν μάγκας αυτη... αλλα έκατσε σε μικρούλα θα του έλεγε του καρεδάκια οταν της ειπε ωχ σε ξέρω. Παλικάρι θές να κάτσεις στο ραντεβού ή οχι ; να ξέρω.... λέει ο άλλος τα δικά του και αντιδράς και εσύ δεν τον αφήνεις να κάνει μονο το δικό του παιχνίδι. Αν και όπως έγραψα και πρίν για μένα το ραντεβού θα τελείωνε εκει που έδωσε το τριανταφυλλο σον άντρα. Θα το έλεγα στα ίσια οτι δεν μ αρεσει σαν κίνηση και δεν μπορώ να κατσω σε ενα ραντεβού με εναν άνθρωπο με τον οποίο δεν συμφωνώ με τις κινήσεις του. Και θα έδινα και ένα μήνυμα στο τελειωμα.... κορίτσια ή αγόρια να κάθεστε μόνο με ανθρώπους που σας σέβονται και σας ανεβάζουν και με κανέναν που θα τολμήσει να σας υποτιμήσει εστω και έμμεσα. Καληνύχτα μας. *ΥΓ Σας είπα θα δικάσω και απόψε. Γιατι κάτι τέτοια στυλάκια σαν αυτόν και την άλλη τα εχω για πρωινό.... δεν μου λένε τίποτα. εχω φάει τη πιατσα με το κουτάλι... κουτάβια ειναι ολοι αυτοί. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:43 Ο Valder έγραψε: #1.290 28-05-24 01:43 Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:46 Ο Πάνθηρας!: #1.291 28-05-24 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Click για ανάπτυξη... Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #1.292 28-05-24 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:49 Ο Πάνθηρας!: #1.293 28-05-24 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Click για ανάπτυξη... Δε τη χάλασα απλά εισαγω έναν δυναμισμό που θα πρεπει να μας γίνεται switch on απευθείας το mood με όση καλή διάθεση και αν έχεις παει.. Όταν βλέπεις τέτοιες μαλακίες. Αντε καληνυχτα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:24 Η Grand Duchess: #1.294 28-05-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: μπρο από όλους τους άντρες του κόσμου αυτή διάλεξε τον φιλόλογο Μάτιασε κσι το αγόρι σου @Grand Duchess Click για ανάπτυξη... Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:32 Η rafaela11: #1.295 28-05-24 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι τίποτα φοβερό, το μόνο σημαντικό για εσένα είναι ότι μια γαλανοματα ματιασε το αγόρι σου και έσπασε ένα ποτήρι στα ζογκλερικα του Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:33 Η Υδροχόος έγραψε: #1.296 28-05-24 08:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Oύτε κι εγώ το βλέπω, γενικά... Αλλά εδώ μέσα περνάνε καλά. Ρίχνουν πολύ γέλιο... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:21 Ο Πάνθηρας!: #1.297 28-05-24 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Τίποτα το φοβερό... απλά εμφανίσθηκαν 2 νάρκισσοι... που δεν ενδιαφέρονταν για το άτομο που περνούσαν εκεινη τη στιγμή μαζί του ουτε κατά διάνοια άμα θα νιώσει άσχημα κτλ. απο μονο του αυτο είναι ενα τεράστιο Χ αλλα τι να πουμε οταν επρόκειτο για νάρκισσους. Ειδικα η μια με το κοντό μαλλι ειναι η προσωποποίηση του Νάρκισσου πιστευω. Καλα οχι οτι ο σκερβελές με το αέρινο μαλλάκι πήγε πισω αλλα λέμε τωρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.493 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:03 Ο Paragontas7000: #1.298 28-05-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οντως ο @Paragontas7000 παίζει στο first dates? νομιζα οτι ητανε τυχαιος που εβαλε τη φωτο. Η μπορει εξηγηση καποιος ειμαι τρομερα εκτος λουπας , πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ Click για ανάπτυξη... Ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:07 Ο Πάνθηρας!: #1.299 28-05-24 14:07 θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ. Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #1.300 28-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee lilaki200 Scandal Kate1914 touvlo chester20080 Paragontas7000 Angelikaaa Μήτσος10 johnsala giannhs2001 rafaela11 Wonderkid Memetchi A350 thequickbrownfox Luludaki camil taketrance Εριφύλη jj! kost28 TehWinnerGR kalhkardia iew GeorgePap2003 User2350 Jack of Spades Fernando_A V@Per ROM32 aggelosst9 Alessandra Eliza Ωρορα Ilma melmel American Economist fockos Tzelaf fourkaki Maraki_lar_1980 Βασιλης1234 suaimhneas thenutritionist hirasawayui SIAmia χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Άλλο ένα τραγικό επεισόδιο τελείωσε. Μόνο λίγο άναψε τα αίματα η κοντομαλλούσα αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν περίμενα πως θα το έλεγα ποτέ αλλά φέρτε πίσω στην Λιθουανή από το περυσινό. ΑΜΕΣΑ. Click για ανάπτυξη... Αλλη βίζιτα αυτη για κανα ΠΡΙΑΜΟ ειναι και ως εκει.
Guest 376555 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2024 στις 01:17 Ο Guest 376555: #1.283 28-05-24 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Κόπανος ρε τι ρισπέκτ... γιατι την απέριψε... πηγε εκει να δειχτεί. Click για ανάπτυξη... Ξενέρωσε που την ήξερε, φαινόταν από την αρχη Αρχική Δημοσίευση από Devil: Θα ειχα φυγει πριν κάτσουμε στο τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Δήλωσε συμμετοχή ρε Ντεβ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:17 Ο Valder έγραψε: #1.284 28-05-24 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αφού ούτε εκείνη ήθελε. Λάθος κατάλαβα. Click για ανάπτυξη... Εκεινη του ειπε οχι μετα, προφανως για να σωσει τα προσχηματα. Εχεις δει καμια ποτε να την απορριπτει ο αντρας και να λεει "εγω ναι θα βγαινα"; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:17 Ο Πάνθηρας!: #1.285 28-05-24 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι εμενα μ αρεσε το στυλ του, αλλα μαλακια του που της ειπε οχι. Click για ανάπτυξη... Ποιο στύλ του ψωροπερήφανου και το παίζει κάποιος μπα όχι δεν μας εντυπωσιάζουν πλέον αυτά. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:19 Ο Valder έγραψε: #1.286 28-05-24 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ποιο στύλ του ψωροπερήφανου και το παίζει κάποιος μπα όχι δεν μας εντυπωσιάζουν πλέον αυτά. Click για ανάπτυξη... Δε βαριεσαι μωρε. Εμεις να βρουμε μια ησυχη καλα στο μυαλο, κι αυτοι ας δειχτουν οσο θελουν. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:22 Ο Πάνθηρας!: #1.287 28-05-24 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Isolde75: Ξενέρωσε που την ήξερε, φαινόταν από την αρχη Δήλωσε συμμετοχή ρε Ντεβ Click για ανάπτυξη... Και τι θα πεί αυτο θα μπορουσε να είναι πιο ευγενικός και όχι να δείχνει τέτοια υπεροψία. Εγω αμα δηλώσω συμμετοχή και πάω εκεί θα ειμαι δύσκολο ραντεβού Iso.... δεν μασάω απο τέτοια. Αμα δω τέτοιες ασέβειες εχω φυγει πριν κάτσουμε. Και οπως είδατε κ αποψε θα ειχα και δικιο και στις δυο περιπτώσεις..... Αυτες οι κινήσεις που έκαναν αυτοι οι 2 τύποι ο ένας ο ο καρεδάκιας που παρίστανε τον μάγκα και η άλλη η αντρογυναίκα.... ηταν απαξιωση. Εγω απαξιωση δεν ανέχομαι απο καμία.... δικαιούται να μην της αρέσω ασφαλώς... ας πεί συγγνωμη κατι μου έτυχε και ας φυγει απο το ραντεβού. Οχι τριανταφυλλα σε άντρες ενω βγαινεις με γυναίκα.... ή τη πέφτεις στη σερβιτόρα ενω συνοδεύεις γυναικα... αυτα ειναι άθλια ολα. Ρε τι μαλάκας ηταν ο καρεδάκιας ρε.... ουστ απο εδω. Τον λέτε κ μάγκα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεινη του ειπε οχι μετα, προφανως για να σωσει τα προσχηματα. Εχεις δει καμια ποτε να την απορριπτει ο αντρας και να λεει "εγω ναι θα βγαινα"; Click για ανάπτυξη... Ναι εχασε το κελεπουρι αυτος γουσταρε τον Τάσο να πουμε.... πηγε τιρανταφυλλο σε άντρα ΝΑ μη στα χρωστάω.... τι ββββλαμενος κοσμος κυκλοφορει. Ειχε το μωρό διπλα.... και πηγε το τριανταφυλλο στον αντρα. Ούφο να πουμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:26 Ο Valder έγραψε: #1.288 28-05-24 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι εχασε το κελεπουρι αυτος γουσταρε τον Τάσο να πουμε.... πηγε τιρανταφυλλο σε άντρα ΝΑ μη στα χρωστάω.... τι ββββλαμενος κοσμος κυκλοφορει. Ειχε το μωρό διπλα.... και πηγε το τριανταφυλλο στον αντρα. Ούφο να πουμε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:38 Ο Πάνθηρας!: #1.289 28-05-24 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου. Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις ένα παρελθόν με κρίσεις απο ανθρώπους που σε έζησαν και σε εκτίμησαν το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να κάθεσαι και να ανέχεσαι τη μιζέρια του κάθε μυρωδιά σε ένα ραντεβού. Κόψτε αυτες τις μαγκιές εξαρχής αν θέλετε την γνώμη μου. Θα γλιτώσετε απο πολλά. Και αμα ήταν μάγκας αυτη... αλλα έκατσε σε μικρούλα θα του έλεγε του καρεδάκια οταν της ειπε ωχ σε ξέρω. Παλικάρι θές να κάτσεις στο ραντεβού ή οχι ; να ξέρω.... λέει ο άλλος τα δικά του και αντιδράς και εσύ δεν τον αφήνεις να κάνει μονο το δικό του παιχνίδι. Αν και όπως έγραψα και πρίν για μένα το ραντεβού θα τελείωνε εκει που έδωσε το τριανταφυλλο σον άντρα. Θα το έλεγα στα ίσια οτι δεν μ αρεσει σαν κίνηση και δεν μπορώ να κατσω σε ενα ραντεβού με εναν άνθρωπο με τον οποίο δεν συμφωνώ με τις κινήσεις του. Και θα έδινα και ένα μήνυμα στο τελειωμα.... κορίτσια ή αγόρια να κάθεστε μόνο με ανθρώπους που σας σέβονται και σας ανεβάζουν και με κανέναν που θα τολμήσει να σας υποτιμήσει εστω και έμμεσα. Καληνύχτα μας. *ΥΓ Σας είπα θα δικάσω και απόψε. Γιατι κάτι τέτοια στυλάκια σαν αυτόν και την άλλη τα εχω για πρωινό.... δεν μου λένε τίποτα. εχω φάει τη πιατσα με το κουτάλι... κουτάβια ειναι ολοι αυτοί. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:43 Ο Valder έγραψε: #1.290 28-05-24 01:43 Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:46 Ο Πάνθηρας!: #1.291 28-05-24 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Click για ανάπτυξη... Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #1.292 28-05-24 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:49 Ο Πάνθηρας!: #1.293 28-05-24 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Click για ανάπτυξη... Δε τη χάλασα απλά εισαγω έναν δυναμισμό που θα πρεπει να μας γίνεται switch on απευθείας το mood με όση καλή διάθεση και αν έχεις παει.. Όταν βλέπεις τέτοιες μαλακίες. Αντε καληνυχτα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:24 Η Grand Duchess: #1.294 28-05-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: μπρο από όλους τους άντρες του κόσμου αυτή διάλεξε τον φιλόλογο Μάτιασε κσι το αγόρι σου @Grand Duchess Click για ανάπτυξη... Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:32 Η rafaela11: #1.295 28-05-24 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι τίποτα φοβερό, το μόνο σημαντικό για εσένα είναι ότι μια γαλανοματα ματιασε το αγόρι σου και έσπασε ένα ποτήρι στα ζογκλερικα του Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:33 Η Υδροχόος έγραψε: #1.296 28-05-24 08:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Oύτε κι εγώ το βλέπω, γενικά... Αλλά εδώ μέσα περνάνε καλά. Ρίχνουν πολύ γέλιο... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:21 Ο Πάνθηρας!: #1.297 28-05-24 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Τίποτα το φοβερό... απλά εμφανίσθηκαν 2 νάρκισσοι... που δεν ενδιαφέρονταν για το άτομο που περνούσαν εκεινη τη στιγμή μαζί του ουτε κατά διάνοια άμα θα νιώσει άσχημα κτλ. απο μονο του αυτο είναι ενα τεράστιο Χ αλλα τι να πουμε οταν επρόκειτο για νάρκισσους. Ειδικα η μια με το κοντό μαλλι ειναι η προσωποποίηση του Νάρκισσου πιστευω. Καλα οχι οτι ο σκερβελές με το αέρινο μαλλάκι πήγε πισω αλλα λέμε τωρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.493 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:03 Ο Paragontas7000: #1.298 28-05-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οντως ο @Paragontas7000 παίζει στο first dates? νομιζα οτι ητανε τυχαιος που εβαλε τη φωτο. Η μπορει εξηγηση καποιος ειμαι τρομερα εκτος λουπας , πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ Click για ανάπτυξη... Ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:07 Ο Πάνθηρας!: #1.299 28-05-24 14:07 θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ. Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #1.300 28-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee lilaki200 Scandal Kate1914 touvlo chester20080 Paragontas7000 Angelikaaa Μήτσος10 johnsala giannhs2001 rafaela11 Wonderkid Memetchi A350 thequickbrownfox Luludaki camil taketrance Εριφύλη jj! kost28 TehWinnerGR kalhkardia iew GeorgePap2003 User2350 Jack of Spades Fernando_A V@Per ROM32 aggelosst9 Alessandra Eliza Ωρορα Ilma melmel American Economist fockos Tzelaf fourkaki Maraki_lar_1980 Βασιλης1234 suaimhneas thenutritionist hirasawayui SIAmia χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Κόπανος ρε τι ρισπέκτ... γιατι την απέριψε... πηγε εκει να δειχτεί. Click για ανάπτυξη... Ξενέρωσε που την ήξερε, φαινόταν από την αρχη Αρχική Δημοσίευση από Devil: Θα ειχα φυγει πριν κάτσουμε στο τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Δήλωσε συμμετοχή ρε Ντεβ
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:17 Ο Valder έγραψε: #1.284 28-05-24 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αφού ούτε εκείνη ήθελε. Λάθος κατάλαβα. Click για ανάπτυξη... Εκεινη του ειπε οχι μετα, προφανως για να σωσει τα προσχηματα. Εχεις δει καμια ποτε να την απορριπτει ο αντρας και να λεει "εγω ναι θα βγαινα"; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:17 Ο Πάνθηρας!: #1.285 28-05-24 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι εμενα μ αρεσε το στυλ του, αλλα μαλακια του που της ειπε οχι. Click για ανάπτυξη... Ποιο στύλ του ψωροπερήφανου και το παίζει κάποιος μπα όχι δεν μας εντυπωσιάζουν πλέον αυτά. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:19 Ο Valder έγραψε: #1.286 28-05-24 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ποιο στύλ του ψωροπερήφανου και το παίζει κάποιος μπα όχι δεν μας εντυπωσιάζουν πλέον αυτά. Click για ανάπτυξη... Δε βαριεσαι μωρε. Εμεις να βρουμε μια ησυχη καλα στο μυαλο, κι αυτοι ας δειχτουν οσο θελουν. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:22 Ο Πάνθηρας!: #1.287 28-05-24 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Isolde75: Ξενέρωσε που την ήξερε, φαινόταν από την αρχη Δήλωσε συμμετοχή ρε Ντεβ Click για ανάπτυξη... Και τι θα πεί αυτο θα μπορουσε να είναι πιο ευγενικός και όχι να δείχνει τέτοια υπεροψία. Εγω αμα δηλώσω συμμετοχή και πάω εκεί θα ειμαι δύσκολο ραντεβού Iso.... δεν μασάω απο τέτοια. Αμα δω τέτοιες ασέβειες εχω φυγει πριν κάτσουμε. Και οπως είδατε κ αποψε θα ειχα και δικιο και στις δυο περιπτώσεις..... Αυτες οι κινήσεις που έκαναν αυτοι οι 2 τύποι ο ένας ο ο καρεδάκιας που παρίστανε τον μάγκα και η άλλη η αντρογυναίκα.... ηταν απαξιωση. Εγω απαξιωση δεν ανέχομαι απο καμία.... δικαιούται να μην της αρέσω ασφαλώς... ας πεί συγγνωμη κατι μου έτυχε και ας φυγει απο το ραντεβού. Οχι τριανταφυλλα σε άντρες ενω βγαινεις με γυναίκα.... ή τη πέφτεις στη σερβιτόρα ενω συνοδεύεις γυναικα... αυτα ειναι άθλια ολα. Ρε τι μαλάκας ηταν ο καρεδάκιας ρε.... ουστ απο εδω. Τον λέτε κ μάγκα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεινη του ειπε οχι μετα, προφανως για να σωσει τα προσχηματα. Εχεις δει καμια ποτε να την απορριπτει ο αντρας και να λεει "εγω ναι θα βγαινα"; Click για ανάπτυξη... Ναι εχασε το κελεπουρι αυτος γουσταρε τον Τάσο να πουμε.... πηγε τιρανταφυλλο σε άντρα ΝΑ μη στα χρωστάω.... τι ββββλαμενος κοσμος κυκλοφορει. Ειχε το μωρό διπλα.... και πηγε το τριανταφυλλο στον αντρα. Ούφο να πουμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:26 Ο Valder έγραψε: #1.288 28-05-24 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι εχασε το κελεπουρι αυτος γουσταρε τον Τάσο να πουμε.... πηγε τιρανταφυλλο σε άντρα ΝΑ μη στα χρωστάω.... τι ββββλαμενος κοσμος κυκλοφορει. Ειχε το μωρό διπλα.... και πηγε το τριανταφυλλο στον αντρα. Ούφο να πουμε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:38 Ο Πάνθηρας!: #1.289 28-05-24 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου. Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις ένα παρελθόν με κρίσεις απο ανθρώπους που σε έζησαν και σε εκτίμησαν το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να κάθεσαι και να ανέχεσαι τη μιζέρια του κάθε μυρωδιά σε ένα ραντεβού. Κόψτε αυτες τις μαγκιές εξαρχής αν θέλετε την γνώμη μου. Θα γλιτώσετε απο πολλά. Και αμα ήταν μάγκας αυτη... αλλα έκατσε σε μικρούλα θα του έλεγε του καρεδάκια οταν της ειπε ωχ σε ξέρω. Παλικάρι θές να κάτσεις στο ραντεβού ή οχι ; να ξέρω.... λέει ο άλλος τα δικά του και αντιδράς και εσύ δεν τον αφήνεις να κάνει μονο το δικό του παιχνίδι. Αν και όπως έγραψα και πρίν για μένα το ραντεβού θα τελείωνε εκει που έδωσε το τριανταφυλλο σον άντρα. Θα το έλεγα στα ίσια οτι δεν μ αρεσει σαν κίνηση και δεν μπορώ να κατσω σε ενα ραντεβού με εναν άνθρωπο με τον οποίο δεν συμφωνώ με τις κινήσεις του. Και θα έδινα και ένα μήνυμα στο τελειωμα.... κορίτσια ή αγόρια να κάθεστε μόνο με ανθρώπους που σας σέβονται και σας ανεβάζουν και με κανέναν που θα τολμήσει να σας υποτιμήσει εστω και έμμεσα. Καληνύχτα μας. *ΥΓ Σας είπα θα δικάσω και απόψε. Γιατι κάτι τέτοια στυλάκια σαν αυτόν και την άλλη τα εχω για πρωινό.... δεν μου λένε τίποτα. εχω φάει τη πιατσα με το κουτάλι... κουτάβια ειναι ολοι αυτοί. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:43 Ο Valder έγραψε: #1.290 28-05-24 01:43 Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:46 Ο Πάνθηρας!: #1.291 28-05-24 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Click για ανάπτυξη... Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #1.292 28-05-24 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:49 Ο Πάνθηρας!: #1.293 28-05-24 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Click για ανάπτυξη... Δε τη χάλασα απλά εισαγω έναν δυναμισμό που θα πρεπει να μας γίνεται switch on απευθείας το mood με όση καλή διάθεση και αν έχεις παει.. Όταν βλέπεις τέτοιες μαλακίες. Αντε καληνυχτα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:24 Η Grand Duchess: #1.294 28-05-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: μπρο από όλους τους άντρες του κόσμου αυτή διάλεξε τον φιλόλογο Μάτιασε κσι το αγόρι σου @Grand Duchess Click για ανάπτυξη... Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:32 Η rafaela11: #1.295 28-05-24 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι τίποτα φοβερό, το μόνο σημαντικό για εσένα είναι ότι μια γαλανοματα ματιασε το αγόρι σου και έσπασε ένα ποτήρι στα ζογκλερικα του Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:33 Η Υδροχόος έγραψε: #1.296 28-05-24 08:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Oύτε κι εγώ το βλέπω, γενικά... Αλλά εδώ μέσα περνάνε καλά. Ρίχνουν πολύ γέλιο... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:21 Ο Πάνθηρας!: #1.297 28-05-24 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Τίποτα το φοβερό... απλά εμφανίσθηκαν 2 νάρκισσοι... που δεν ενδιαφέρονταν για το άτομο που περνούσαν εκεινη τη στιγμή μαζί του ουτε κατά διάνοια άμα θα νιώσει άσχημα κτλ. απο μονο του αυτο είναι ενα τεράστιο Χ αλλα τι να πουμε οταν επρόκειτο για νάρκισσους. Ειδικα η μια με το κοντό μαλλι ειναι η προσωποποίηση του Νάρκισσου πιστευω. Καλα οχι οτι ο σκερβελές με το αέρινο μαλλάκι πήγε πισω αλλα λέμε τωρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.493 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:03 Ο Paragontas7000: #1.298 28-05-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οντως ο @Paragontas7000 παίζει στο first dates? νομιζα οτι ητανε τυχαιος που εβαλε τη φωτο. Η μπορει εξηγηση καποιος ειμαι τρομερα εκτος λουπας , πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ Click για ανάπτυξη... Ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:07 Ο Πάνθηρας!: #1.299 28-05-24 14:07 θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ. Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #1.300 28-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee lilaki200 Scandal Kate1914 touvlo chester20080 Paragontas7000 Angelikaaa Μήτσος10 johnsala giannhs2001 rafaela11 Wonderkid Memetchi A350 thequickbrownfox Luludaki camil taketrance Εριφύλη jj! kost28 TehWinnerGR kalhkardia iew GeorgePap2003 User2350 Jack of Spades Fernando_A V@Per ROM32 aggelosst9 Alessandra Eliza Ωρορα Ilma melmel American Economist fockos Tzelaf fourkaki Maraki_lar_1980 Βασιλης1234 suaimhneas thenutritionist hirasawayui SIAmia χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αφού ούτε εκείνη ήθελε. Λάθος κατάλαβα. Click για ανάπτυξη... Εκεινη του ειπε οχι μετα, προφανως για να σωσει τα προσχηματα. Εχεις δει καμια ποτε να την απορριπτει ο αντρας και να λεει "εγω ναι θα βγαινα";
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:17 Ο Πάνθηρας!: #1.285 28-05-24 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι εμενα μ αρεσε το στυλ του, αλλα μαλακια του που της ειπε οχι. Click για ανάπτυξη... Ποιο στύλ του ψωροπερήφανου και το παίζει κάποιος μπα όχι δεν μας εντυπωσιάζουν πλέον αυτά. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:19 Ο Valder έγραψε: #1.286 28-05-24 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ποιο στύλ του ψωροπερήφανου και το παίζει κάποιος μπα όχι δεν μας εντυπωσιάζουν πλέον αυτά. Click για ανάπτυξη... Δε βαριεσαι μωρε. Εμεις να βρουμε μια ησυχη καλα στο μυαλο, κι αυτοι ας δειχτουν οσο θελουν. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:22 Ο Πάνθηρας!: #1.287 28-05-24 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Isolde75: Ξενέρωσε που την ήξερε, φαινόταν από την αρχη Δήλωσε συμμετοχή ρε Ντεβ Click για ανάπτυξη... Και τι θα πεί αυτο θα μπορουσε να είναι πιο ευγενικός και όχι να δείχνει τέτοια υπεροψία. Εγω αμα δηλώσω συμμετοχή και πάω εκεί θα ειμαι δύσκολο ραντεβού Iso.... δεν μασάω απο τέτοια. Αμα δω τέτοιες ασέβειες εχω φυγει πριν κάτσουμε. Και οπως είδατε κ αποψε θα ειχα και δικιο και στις δυο περιπτώσεις..... Αυτες οι κινήσεις που έκαναν αυτοι οι 2 τύποι ο ένας ο ο καρεδάκιας που παρίστανε τον μάγκα και η άλλη η αντρογυναίκα.... ηταν απαξιωση. Εγω απαξιωση δεν ανέχομαι απο καμία.... δικαιούται να μην της αρέσω ασφαλώς... ας πεί συγγνωμη κατι μου έτυχε και ας φυγει απο το ραντεβού. Οχι τριανταφυλλα σε άντρες ενω βγαινεις με γυναίκα.... ή τη πέφτεις στη σερβιτόρα ενω συνοδεύεις γυναικα... αυτα ειναι άθλια ολα. Ρε τι μαλάκας ηταν ο καρεδάκιας ρε.... ουστ απο εδω. Τον λέτε κ μάγκα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεινη του ειπε οχι μετα, προφανως για να σωσει τα προσχηματα. Εχεις δει καμια ποτε να την απορριπτει ο αντρας και να λεει "εγω ναι θα βγαινα"; Click για ανάπτυξη... Ναι εχασε το κελεπουρι αυτος γουσταρε τον Τάσο να πουμε.... πηγε τιρανταφυλλο σε άντρα ΝΑ μη στα χρωστάω.... τι ββββλαμενος κοσμος κυκλοφορει. Ειχε το μωρό διπλα.... και πηγε το τριανταφυλλο στον αντρα. Ούφο να πουμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:26 Ο Valder έγραψε: #1.288 28-05-24 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι εχασε το κελεπουρι αυτος γουσταρε τον Τάσο να πουμε.... πηγε τιρανταφυλλο σε άντρα ΝΑ μη στα χρωστάω.... τι ββββλαμενος κοσμος κυκλοφορει. Ειχε το μωρό διπλα.... και πηγε το τριανταφυλλο στον αντρα. Ούφο να πουμε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:38 Ο Πάνθηρας!: #1.289 28-05-24 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου. Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις ένα παρελθόν με κρίσεις απο ανθρώπους που σε έζησαν και σε εκτίμησαν το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να κάθεσαι και να ανέχεσαι τη μιζέρια του κάθε μυρωδιά σε ένα ραντεβού. Κόψτε αυτες τις μαγκιές εξαρχής αν θέλετε την γνώμη μου. Θα γλιτώσετε απο πολλά. Και αμα ήταν μάγκας αυτη... αλλα έκατσε σε μικρούλα θα του έλεγε του καρεδάκια οταν της ειπε ωχ σε ξέρω. Παλικάρι θές να κάτσεις στο ραντεβού ή οχι ; να ξέρω.... λέει ο άλλος τα δικά του και αντιδράς και εσύ δεν τον αφήνεις να κάνει μονο το δικό του παιχνίδι. Αν και όπως έγραψα και πρίν για μένα το ραντεβού θα τελείωνε εκει που έδωσε το τριανταφυλλο σον άντρα. Θα το έλεγα στα ίσια οτι δεν μ αρεσει σαν κίνηση και δεν μπορώ να κατσω σε ενα ραντεβού με εναν άνθρωπο με τον οποίο δεν συμφωνώ με τις κινήσεις του. Και θα έδινα και ένα μήνυμα στο τελειωμα.... κορίτσια ή αγόρια να κάθεστε μόνο με ανθρώπους που σας σέβονται και σας ανεβάζουν και με κανέναν που θα τολμήσει να σας υποτιμήσει εστω και έμμεσα. Καληνύχτα μας. *ΥΓ Σας είπα θα δικάσω και απόψε. Γιατι κάτι τέτοια στυλάκια σαν αυτόν και την άλλη τα εχω για πρωινό.... δεν μου λένε τίποτα. εχω φάει τη πιατσα με το κουτάλι... κουτάβια ειναι ολοι αυτοί. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:43 Ο Valder έγραψε: #1.290 28-05-24 01:43 Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:46 Ο Πάνθηρας!: #1.291 28-05-24 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Click για ανάπτυξη... Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #1.292 28-05-24 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:49 Ο Πάνθηρας!: #1.293 28-05-24 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Click για ανάπτυξη... Δε τη χάλασα απλά εισαγω έναν δυναμισμό που θα πρεπει να μας γίνεται switch on απευθείας το mood με όση καλή διάθεση και αν έχεις παει.. Όταν βλέπεις τέτοιες μαλακίες. Αντε καληνυχτα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:24 Η Grand Duchess: #1.294 28-05-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: μπρο από όλους τους άντρες του κόσμου αυτή διάλεξε τον φιλόλογο Μάτιασε κσι το αγόρι σου @Grand Duchess Click για ανάπτυξη... Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:32 Η rafaela11: #1.295 28-05-24 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι τίποτα φοβερό, το μόνο σημαντικό για εσένα είναι ότι μια γαλανοματα ματιασε το αγόρι σου και έσπασε ένα ποτήρι στα ζογκλερικα του Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:33 Η Υδροχόος έγραψε: #1.296 28-05-24 08:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Oύτε κι εγώ το βλέπω, γενικά... Αλλά εδώ μέσα περνάνε καλά. Ρίχνουν πολύ γέλιο... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:21 Ο Πάνθηρας!: #1.297 28-05-24 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Τίποτα το φοβερό... απλά εμφανίσθηκαν 2 νάρκισσοι... που δεν ενδιαφέρονταν για το άτομο που περνούσαν εκεινη τη στιγμή μαζί του ουτε κατά διάνοια άμα θα νιώσει άσχημα κτλ. απο μονο του αυτο είναι ενα τεράστιο Χ αλλα τι να πουμε οταν επρόκειτο για νάρκισσους. Ειδικα η μια με το κοντό μαλλι ειναι η προσωποποίηση του Νάρκισσου πιστευω. Καλα οχι οτι ο σκερβελές με το αέρινο μαλλάκι πήγε πισω αλλα λέμε τωρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.493 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:03 Ο Paragontas7000: #1.298 28-05-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οντως ο @Paragontas7000 παίζει στο first dates? νομιζα οτι ητανε τυχαιος που εβαλε τη φωτο. Η μπορει εξηγηση καποιος ειμαι τρομερα εκτος λουπας , πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ Click για ανάπτυξη... Ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:07 Ο Πάνθηρας!: #1.299 28-05-24 14:07 θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ. Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #1.300 28-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee lilaki200 Scandal Kate1914 touvlo chester20080 Paragontas7000 Angelikaaa Μήτσος10 johnsala giannhs2001 rafaela11 Wonderkid Memetchi A350 thequickbrownfox Luludaki camil taketrance Εριφύλη jj! kost28 TehWinnerGR kalhkardia iew GeorgePap2003 User2350 Jack of Spades Fernando_A V@Per ROM32 aggelosst9 Alessandra Eliza Ωρορα Ilma melmel American Economist fockos Tzelaf fourkaki Maraki_lar_1980 Βασιλης1234 suaimhneas thenutritionist hirasawayui SIAmia χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι εμενα μ αρεσε το στυλ του, αλλα μαλακια του που της ειπε οχι. Click για ανάπτυξη... Ποιο στύλ του ψωροπερήφανου και το παίζει κάποιος μπα όχι δεν μας εντυπωσιάζουν πλέον αυτά.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:19 Ο Valder έγραψε: #1.286 28-05-24 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ποιο στύλ του ψωροπερήφανου και το παίζει κάποιος μπα όχι δεν μας εντυπωσιάζουν πλέον αυτά. Click για ανάπτυξη... Δε βαριεσαι μωρε. Εμεις να βρουμε μια ησυχη καλα στο μυαλο, κι αυτοι ας δειχτουν οσο θελουν. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:22 Ο Πάνθηρας!: #1.287 28-05-24 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Isolde75: Ξενέρωσε που την ήξερε, φαινόταν από την αρχη Δήλωσε συμμετοχή ρε Ντεβ Click για ανάπτυξη... Και τι θα πεί αυτο θα μπορουσε να είναι πιο ευγενικός και όχι να δείχνει τέτοια υπεροψία. Εγω αμα δηλώσω συμμετοχή και πάω εκεί θα ειμαι δύσκολο ραντεβού Iso.... δεν μασάω απο τέτοια. Αμα δω τέτοιες ασέβειες εχω φυγει πριν κάτσουμε. Και οπως είδατε κ αποψε θα ειχα και δικιο και στις δυο περιπτώσεις..... Αυτες οι κινήσεις που έκαναν αυτοι οι 2 τύποι ο ένας ο ο καρεδάκιας που παρίστανε τον μάγκα και η άλλη η αντρογυναίκα.... ηταν απαξιωση. Εγω απαξιωση δεν ανέχομαι απο καμία.... δικαιούται να μην της αρέσω ασφαλώς... ας πεί συγγνωμη κατι μου έτυχε και ας φυγει απο το ραντεβού. Οχι τριανταφυλλα σε άντρες ενω βγαινεις με γυναίκα.... ή τη πέφτεις στη σερβιτόρα ενω συνοδεύεις γυναικα... αυτα ειναι άθλια ολα. Ρε τι μαλάκας ηταν ο καρεδάκιας ρε.... ουστ απο εδω. Τον λέτε κ μάγκα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεινη του ειπε οχι μετα, προφανως για να σωσει τα προσχηματα. Εχεις δει καμια ποτε να την απορριπτει ο αντρας και να λεει "εγω ναι θα βγαινα"; Click για ανάπτυξη... Ναι εχασε το κελεπουρι αυτος γουσταρε τον Τάσο να πουμε.... πηγε τιρανταφυλλο σε άντρα ΝΑ μη στα χρωστάω.... τι ββββλαμενος κοσμος κυκλοφορει. Ειχε το μωρό διπλα.... και πηγε το τριανταφυλλο στον αντρα. Ούφο να πουμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:26 Ο Valder έγραψε: #1.288 28-05-24 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι εχασε το κελεπουρι αυτος γουσταρε τον Τάσο να πουμε.... πηγε τιρανταφυλλο σε άντρα ΝΑ μη στα χρωστάω.... τι ββββλαμενος κοσμος κυκλοφορει. Ειχε το μωρό διπλα.... και πηγε το τριανταφυλλο στον αντρα. Ούφο να πουμε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:38 Ο Πάνθηρας!: #1.289 28-05-24 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου. Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις ένα παρελθόν με κρίσεις απο ανθρώπους που σε έζησαν και σε εκτίμησαν το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να κάθεσαι και να ανέχεσαι τη μιζέρια του κάθε μυρωδιά σε ένα ραντεβού. Κόψτε αυτες τις μαγκιές εξαρχής αν θέλετε την γνώμη μου. Θα γλιτώσετε απο πολλά. Και αμα ήταν μάγκας αυτη... αλλα έκατσε σε μικρούλα θα του έλεγε του καρεδάκια οταν της ειπε ωχ σε ξέρω. Παλικάρι θές να κάτσεις στο ραντεβού ή οχι ; να ξέρω.... λέει ο άλλος τα δικά του και αντιδράς και εσύ δεν τον αφήνεις να κάνει μονο το δικό του παιχνίδι. Αν και όπως έγραψα και πρίν για μένα το ραντεβού θα τελείωνε εκει που έδωσε το τριανταφυλλο σον άντρα. Θα το έλεγα στα ίσια οτι δεν μ αρεσει σαν κίνηση και δεν μπορώ να κατσω σε ενα ραντεβού με εναν άνθρωπο με τον οποίο δεν συμφωνώ με τις κινήσεις του. Και θα έδινα και ένα μήνυμα στο τελειωμα.... κορίτσια ή αγόρια να κάθεστε μόνο με ανθρώπους που σας σέβονται και σας ανεβάζουν και με κανέναν που θα τολμήσει να σας υποτιμήσει εστω και έμμεσα. Καληνύχτα μας. *ΥΓ Σας είπα θα δικάσω και απόψε. Γιατι κάτι τέτοια στυλάκια σαν αυτόν και την άλλη τα εχω για πρωινό.... δεν μου λένε τίποτα. εχω φάει τη πιατσα με το κουτάλι... κουτάβια ειναι ολοι αυτοί. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:43 Ο Valder έγραψε: #1.290 28-05-24 01:43 Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:46 Ο Πάνθηρας!: #1.291 28-05-24 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Click για ανάπτυξη... Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #1.292 28-05-24 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:49 Ο Πάνθηρας!: #1.293 28-05-24 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Click για ανάπτυξη... Δε τη χάλασα απλά εισαγω έναν δυναμισμό που θα πρεπει να μας γίνεται switch on απευθείας το mood με όση καλή διάθεση και αν έχεις παει.. Όταν βλέπεις τέτοιες μαλακίες. Αντε καληνυχτα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:24 Η Grand Duchess: #1.294 28-05-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: μπρο από όλους τους άντρες του κόσμου αυτή διάλεξε τον φιλόλογο Μάτιασε κσι το αγόρι σου @Grand Duchess Click για ανάπτυξη... Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:32 Η rafaela11: #1.295 28-05-24 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι τίποτα φοβερό, το μόνο σημαντικό για εσένα είναι ότι μια γαλανοματα ματιασε το αγόρι σου και έσπασε ένα ποτήρι στα ζογκλερικα του Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:33 Η Υδροχόος έγραψε: #1.296 28-05-24 08:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Oύτε κι εγώ το βλέπω, γενικά... Αλλά εδώ μέσα περνάνε καλά. Ρίχνουν πολύ γέλιο... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:21 Ο Πάνθηρας!: #1.297 28-05-24 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Τίποτα το φοβερό... απλά εμφανίσθηκαν 2 νάρκισσοι... που δεν ενδιαφέρονταν για το άτομο που περνούσαν εκεινη τη στιγμή μαζί του ουτε κατά διάνοια άμα θα νιώσει άσχημα κτλ. απο μονο του αυτο είναι ενα τεράστιο Χ αλλα τι να πουμε οταν επρόκειτο για νάρκισσους. Ειδικα η μια με το κοντό μαλλι ειναι η προσωποποίηση του Νάρκισσου πιστευω. Καλα οχι οτι ο σκερβελές με το αέρινο μαλλάκι πήγε πισω αλλα λέμε τωρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.493 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:03 Ο Paragontas7000: #1.298 28-05-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οντως ο @Paragontas7000 παίζει στο first dates? νομιζα οτι ητανε τυχαιος που εβαλε τη φωτο. Η μπορει εξηγηση καποιος ειμαι τρομερα εκτος λουπας , πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ Click για ανάπτυξη... Ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:07 Ο Πάνθηρας!: #1.299 28-05-24 14:07 θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ. Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #1.300 28-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee lilaki200 Scandal Kate1914 touvlo chester20080 Paragontas7000 Angelikaaa Μήτσος10 johnsala giannhs2001 rafaela11 Wonderkid Memetchi A350 thequickbrownfox Luludaki camil taketrance Εριφύλη jj! kost28 TehWinnerGR kalhkardia iew GeorgePap2003 User2350 Jack of Spades Fernando_A V@Per ROM32 aggelosst9 Alessandra Eliza Ωρορα Ilma melmel American Economist fockos Tzelaf fourkaki Maraki_lar_1980 Βασιλης1234 suaimhneas thenutritionist hirasawayui SIAmia χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ποιο στύλ του ψωροπερήφανου και το παίζει κάποιος μπα όχι δεν μας εντυπωσιάζουν πλέον αυτά. Click για ανάπτυξη... Δε βαριεσαι μωρε. Εμεις να βρουμε μια ησυχη καλα στο μυαλο, κι αυτοι ας δειχτουν οσο θελουν.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:22 Ο Πάνθηρας!: #1.287 28-05-24 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Isolde75: Ξενέρωσε που την ήξερε, φαινόταν από την αρχη Δήλωσε συμμετοχή ρε Ντεβ Click για ανάπτυξη... Και τι θα πεί αυτο θα μπορουσε να είναι πιο ευγενικός και όχι να δείχνει τέτοια υπεροψία. Εγω αμα δηλώσω συμμετοχή και πάω εκεί θα ειμαι δύσκολο ραντεβού Iso.... δεν μασάω απο τέτοια. Αμα δω τέτοιες ασέβειες εχω φυγει πριν κάτσουμε. Και οπως είδατε κ αποψε θα ειχα και δικιο και στις δυο περιπτώσεις..... Αυτες οι κινήσεις που έκαναν αυτοι οι 2 τύποι ο ένας ο ο καρεδάκιας που παρίστανε τον μάγκα και η άλλη η αντρογυναίκα.... ηταν απαξιωση. Εγω απαξιωση δεν ανέχομαι απο καμία.... δικαιούται να μην της αρέσω ασφαλώς... ας πεί συγγνωμη κατι μου έτυχε και ας φυγει απο το ραντεβού. Οχι τριανταφυλλα σε άντρες ενω βγαινεις με γυναίκα.... ή τη πέφτεις στη σερβιτόρα ενω συνοδεύεις γυναικα... αυτα ειναι άθλια ολα. Ρε τι μαλάκας ηταν ο καρεδάκιας ρε.... ουστ απο εδω. Τον λέτε κ μάγκα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεινη του ειπε οχι μετα, προφανως για να σωσει τα προσχηματα. Εχεις δει καμια ποτε να την απορριπτει ο αντρας και να λεει "εγω ναι θα βγαινα"; Click για ανάπτυξη... Ναι εχασε το κελεπουρι αυτος γουσταρε τον Τάσο να πουμε.... πηγε τιρανταφυλλο σε άντρα ΝΑ μη στα χρωστάω.... τι ββββλαμενος κοσμος κυκλοφορει. Ειχε το μωρό διπλα.... και πηγε το τριανταφυλλο στον αντρα. Ούφο να πουμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:26 Ο Valder έγραψε: #1.288 28-05-24 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι εχασε το κελεπουρι αυτος γουσταρε τον Τάσο να πουμε.... πηγε τιρανταφυλλο σε άντρα ΝΑ μη στα χρωστάω.... τι ββββλαμενος κοσμος κυκλοφορει. Ειχε το μωρό διπλα.... και πηγε το τριανταφυλλο στον αντρα. Ούφο να πουμε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:38 Ο Πάνθηρας!: #1.289 28-05-24 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου. Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις ένα παρελθόν με κρίσεις απο ανθρώπους που σε έζησαν και σε εκτίμησαν το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να κάθεσαι και να ανέχεσαι τη μιζέρια του κάθε μυρωδιά σε ένα ραντεβού. Κόψτε αυτες τις μαγκιές εξαρχής αν θέλετε την γνώμη μου. Θα γλιτώσετε απο πολλά. Και αμα ήταν μάγκας αυτη... αλλα έκατσε σε μικρούλα θα του έλεγε του καρεδάκια οταν της ειπε ωχ σε ξέρω. Παλικάρι θές να κάτσεις στο ραντεβού ή οχι ; να ξέρω.... λέει ο άλλος τα δικά του και αντιδράς και εσύ δεν τον αφήνεις να κάνει μονο το δικό του παιχνίδι. Αν και όπως έγραψα και πρίν για μένα το ραντεβού θα τελείωνε εκει που έδωσε το τριανταφυλλο σον άντρα. Θα το έλεγα στα ίσια οτι δεν μ αρεσει σαν κίνηση και δεν μπορώ να κατσω σε ενα ραντεβού με εναν άνθρωπο με τον οποίο δεν συμφωνώ με τις κινήσεις του. Και θα έδινα και ένα μήνυμα στο τελειωμα.... κορίτσια ή αγόρια να κάθεστε μόνο με ανθρώπους που σας σέβονται και σας ανεβάζουν και με κανέναν που θα τολμήσει να σας υποτιμήσει εστω και έμμεσα. Καληνύχτα μας. *ΥΓ Σας είπα θα δικάσω και απόψε. Γιατι κάτι τέτοια στυλάκια σαν αυτόν και την άλλη τα εχω για πρωινό.... δεν μου λένε τίποτα. εχω φάει τη πιατσα με το κουτάλι... κουτάβια ειναι ολοι αυτοί. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:43 Ο Valder έγραψε: #1.290 28-05-24 01:43 Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:46 Ο Πάνθηρας!: #1.291 28-05-24 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Click για ανάπτυξη... Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #1.292 28-05-24 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:49 Ο Πάνθηρας!: #1.293 28-05-24 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Click για ανάπτυξη... Δε τη χάλασα απλά εισαγω έναν δυναμισμό που θα πρεπει να μας γίνεται switch on απευθείας το mood με όση καλή διάθεση και αν έχεις παει.. Όταν βλέπεις τέτοιες μαλακίες. Αντε καληνυχτα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:24 Η Grand Duchess: #1.294 28-05-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: μπρο από όλους τους άντρες του κόσμου αυτή διάλεξε τον φιλόλογο Μάτιασε κσι το αγόρι σου @Grand Duchess Click για ανάπτυξη... Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:32 Η rafaela11: #1.295 28-05-24 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι τίποτα φοβερό, το μόνο σημαντικό για εσένα είναι ότι μια γαλανοματα ματιασε το αγόρι σου και έσπασε ένα ποτήρι στα ζογκλερικα του Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:33 Η Υδροχόος έγραψε: #1.296 28-05-24 08:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Oύτε κι εγώ το βλέπω, γενικά... Αλλά εδώ μέσα περνάνε καλά. Ρίχνουν πολύ γέλιο... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:21 Ο Πάνθηρας!: #1.297 28-05-24 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Τίποτα το φοβερό... απλά εμφανίσθηκαν 2 νάρκισσοι... που δεν ενδιαφέρονταν για το άτομο που περνούσαν εκεινη τη στιγμή μαζί του ουτε κατά διάνοια άμα θα νιώσει άσχημα κτλ. απο μονο του αυτο είναι ενα τεράστιο Χ αλλα τι να πουμε οταν επρόκειτο για νάρκισσους. Ειδικα η μια με το κοντό μαλλι ειναι η προσωποποίηση του Νάρκισσου πιστευω. Καλα οχι οτι ο σκερβελές με το αέρινο μαλλάκι πήγε πισω αλλα λέμε τωρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.493 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:03 Ο Paragontas7000: #1.298 28-05-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οντως ο @Paragontas7000 παίζει στο first dates? νομιζα οτι ητανε τυχαιος που εβαλε τη φωτο. Η μπορει εξηγηση καποιος ειμαι τρομερα εκτος λουπας , πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ Click για ανάπτυξη... Ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:07 Ο Πάνθηρας!: #1.299 28-05-24 14:07 θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ. Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #1.300 28-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee lilaki200 Scandal Kate1914 touvlo chester20080 Paragontas7000 Angelikaaa Μήτσος10 johnsala giannhs2001 rafaela11 Wonderkid Memetchi A350 thequickbrownfox Luludaki camil taketrance Εριφύλη jj! kost28 TehWinnerGR kalhkardia iew GeorgePap2003 User2350 Jack of Spades Fernando_A V@Per ROM32 aggelosst9 Alessandra Eliza Ωρορα Ilma melmel American Economist fockos Tzelaf fourkaki Maraki_lar_1980 Βασιλης1234 suaimhneas thenutritionist hirasawayui SIAmia χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isolde75: Ξενέρωσε που την ήξερε, φαινόταν από την αρχη Δήλωσε συμμετοχή ρε Ντεβ Click για ανάπτυξη... Και τι θα πεί αυτο θα μπορουσε να είναι πιο ευγενικός και όχι να δείχνει τέτοια υπεροψία. Εγω αμα δηλώσω συμμετοχή και πάω εκεί θα ειμαι δύσκολο ραντεβού Iso.... δεν μασάω απο τέτοια. Αμα δω τέτοιες ασέβειες εχω φυγει πριν κάτσουμε. Και οπως είδατε κ αποψε θα ειχα και δικιο και στις δυο περιπτώσεις..... Αυτες οι κινήσεις που έκαναν αυτοι οι 2 τύποι ο ένας ο ο καρεδάκιας που παρίστανε τον μάγκα και η άλλη η αντρογυναίκα.... ηταν απαξιωση. Εγω απαξιωση δεν ανέχομαι απο καμία.... δικαιούται να μην της αρέσω ασφαλώς... ας πεί συγγνωμη κατι μου έτυχε και ας φυγει απο το ραντεβού. Οχι τριανταφυλλα σε άντρες ενω βγαινεις με γυναίκα.... ή τη πέφτεις στη σερβιτόρα ενω συνοδεύεις γυναικα... αυτα ειναι άθλια ολα. Ρε τι μαλάκας ηταν ο καρεδάκιας ρε.... ουστ απο εδω. Τον λέτε κ μάγκα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεινη του ειπε οχι μετα, προφανως για να σωσει τα προσχηματα. Εχεις δει καμια ποτε να την απορριπτει ο αντρας και να λεει "εγω ναι θα βγαινα"; Click για ανάπτυξη... Ναι εχασε το κελεπουρι αυτος γουσταρε τον Τάσο να πουμε.... πηγε τιρανταφυλλο σε άντρα ΝΑ μη στα χρωστάω.... τι ββββλαμενος κοσμος κυκλοφορει. Ειχε το μωρό διπλα.... και πηγε το τριανταφυλλο στον αντρα. Ούφο να πουμε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:26 Ο Valder έγραψε: #1.288 28-05-24 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι εχασε το κελεπουρι αυτος γουσταρε τον Τάσο να πουμε.... πηγε τιρανταφυλλο σε άντρα ΝΑ μη στα χρωστάω.... τι ββββλαμενος κοσμος κυκλοφορει. Ειχε το μωρό διπλα.... και πηγε το τριανταφυλλο στον αντρα. Ούφο να πουμε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:38 Ο Πάνθηρας!: #1.289 28-05-24 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου. Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις ένα παρελθόν με κρίσεις απο ανθρώπους που σε έζησαν και σε εκτίμησαν το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να κάθεσαι και να ανέχεσαι τη μιζέρια του κάθε μυρωδιά σε ένα ραντεβού. Κόψτε αυτες τις μαγκιές εξαρχής αν θέλετε την γνώμη μου. Θα γλιτώσετε απο πολλά. Και αμα ήταν μάγκας αυτη... αλλα έκατσε σε μικρούλα θα του έλεγε του καρεδάκια οταν της ειπε ωχ σε ξέρω. Παλικάρι θές να κάτσεις στο ραντεβού ή οχι ; να ξέρω.... λέει ο άλλος τα δικά του και αντιδράς και εσύ δεν τον αφήνεις να κάνει μονο το δικό του παιχνίδι. Αν και όπως έγραψα και πρίν για μένα το ραντεβού θα τελείωνε εκει που έδωσε το τριανταφυλλο σον άντρα. Θα το έλεγα στα ίσια οτι δεν μ αρεσει σαν κίνηση και δεν μπορώ να κατσω σε ενα ραντεβού με εναν άνθρωπο με τον οποίο δεν συμφωνώ με τις κινήσεις του. Και θα έδινα και ένα μήνυμα στο τελειωμα.... κορίτσια ή αγόρια να κάθεστε μόνο με ανθρώπους που σας σέβονται και σας ανεβάζουν και με κανέναν που θα τολμήσει να σας υποτιμήσει εστω και έμμεσα. Καληνύχτα μας. *ΥΓ Σας είπα θα δικάσω και απόψε. Γιατι κάτι τέτοια στυλάκια σαν αυτόν και την άλλη τα εχω για πρωινό.... δεν μου λένε τίποτα. εχω φάει τη πιατσα με το κουτάλι... κουτάβια ειναι ολοι αυτοί. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:43 Ο Valder έγραψε: #1.290 28-05-24 01:43 Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:46 Ο Πάνθηρας!: #1.291 28-05-24 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Click για ανάπτυξη... Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #1.292 28-05-24 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:49 Ο Πάνθηρας!: #1.293 28-05-24 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Click για ανάπτυξη... Δε τη χάλασα απλά εισαγω έναν δυναμισμό που θα πρεπει να μας γίνεται switch on απευθείας το mood με όση καλή διάθεση και αν έχεις παει.. Όταν βλέπεις τέτοιες μαλακίες. Αντε καληνυχτα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:24 Η Grand Duchess: #1.294 28-05-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: μπρο από όλους τους άντρες του κόσμου αυτή διάλεξε τον φιλόλογο Μάτιασε κσι το αγόρι σου @Grand Duchess Click για ανάπτυξη... Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:32 Η rafaela11: #1.295 28-05-24 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι τίποτα φοβερό, το μόνο σημαντικό για εσένα είναι ότι μια γαλανοματα ματιασε το αγόρι σου και έσπασε ένα ποτήρι στα ζογκλερικα του Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:33 Η Υδροχόος έγραψε: #1.296 28-05-24 08:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Oύτε κι εγώ το βλέπω, γενικά... Αλλά εδώ μέσα περνάνε καλά. Ρίχνουν πολύ γέλιο... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:21 Ο Πάνθηρας!: #1.297 28-05-24 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Τίποτα το φοβερό... απλά εμφανίσθηκαν 2 νάρκισσοι... που δεν ενδιαφέρονταν για το άτομο που περνούσαν εκεινη τη στιγμή μαζί του ουτε κατά διάνοια άμα θα νιώσει άσχημα κτλ. απο μονο του αυτο είναι ενα τεράστιο Χ αλλα τι να πουμε οταν επρόκειτο για νάρκισσους. Ειδικα η μια με το κοντό μαλλι ειναι η προσωποποίηση του Νάρκισσου πιστευω. Καλα οχι οτι ο σκερβελές με το αέρινο μαλλάκι πήγε πισω αλλα λέμε τωρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.493 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:03 Ο Paragontas7000: #1.298 28-05-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οντως ο @Paragontas7000 παίζει στο first dates? νομιζα οτι ητανε τυχαιος που εβαλε τη φωτο. Η μπορει εξηγηση καποιος ειμαι τρομερα εκτος λουπας , πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ Click για ανάπτυξη... Ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:07 Ο Πάνθηρας!: #1.299 28-05-24 14:07 θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ. Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #1.300 28-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee lilaki200 Scandal Kate1914 touvlo chester20080 Paragontas7000 Angelikaaa Μήτσος10 johnsala giannhs2001 rafaela11 Wonderkid Memetchi A350 thequickbrownfox Luludaki camil taketrance Εριφύλη jj! kost28 TehWinnerGR kalhkardia iew GeorgePap2003 User2350 Jack of Spades Fernando_A V@Per ROM32 aggelosst9 Alessandra Eliza Ωρορα Ilma melmel American Economist fockos Tzelaf fourkaki Maraki_lar_1980 Βασιλης1234 suaimhneas thenutritionist hirasawayui SIAmia χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι εχασε το κελεπουρι αυτος γουσταρε τον Τάσο να πουμε.... πηγε τιρανταφυλλο σε άντρα ΝΑ μη στα χρωστάω.... τι ββββλαμενος κοσμος κυκλοφορει. Ειχε το μωρό διπλα.... και πηγε το τριανταφυλλο στον αντρα. Ούφο να πουμε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:38 Ο Πάνθηρας!: #1.289 28-05-24 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου. Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις ένα παρελθόν με κρίσεις απο ανθρώπους που σε έζησαν και σε εκτίμησαν το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να κάθεσαι και να ανέχεσαι τη μιζέρια του κάθε μυρωδιά σε ένα ραντεβού. Κόψτε αυτες τις μαγκιές εξαρχής αν θέλετε την γνώμη μου. Θα γλιτώσετε απο πολλά. Και αμα ήταν μάγκας αυτη... αλλα έκατσε σε μικρούλα θα του έλεγε του καρεδάκια οταν της ειπε ωχ σε ξέρω. Παλικάρι θές να κάτσεις στο ραντεβού ή οχι ; να ξέρω.... λέει ο άλλος τα δικά του και αντιδράς και εσύ δεν τον αφήνεις να κάνει μονο το δικό του παιχνίδι. Αν και όπως έγραψα και πρίν για μένα το ραντεβού θα τελείωνε εκει που έδωσε το τριανταφυλλο σον άντρα. Θα το έλεγα στα ίσια οτι δεν μ αρεσει σαν κίνηση και δεν μπορώ να κατσω σε ενα ραντεβού με εναν άνθρωπο με τον οποίο δεν συμφωνώ με τις κινήσεις του. Και θα έδινα και ένα μήνυμα στο τελειωμα.... κορίτσια ή αγόρια να κάθεστε μόνο με ανθρώπους που σας σέβονται και σας ανεβάζουν και με κανέναν που θα τολμήσει να σας υποτιμήσει εστω και έμμεσα. Καληνύχτα μας. *ΥΓ Σας είπα θα δικάσω και απόψε. Γιατι κάτι τέτοια στυλάκια σαν αυτόν και την άλλη τα εχω για πρωινό.... δεν μου λένε τίποτα. εχω φάει τη πιατσα με το κουτάλι... κουτάβια ειναι ολοι αυτοί. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:43 Ο Valder έγραψε: #1.290 28-05-24 01:43 Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:46 Ο Πάνθηρας!: #1.291 28-05-24 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Click για ανάπτυξη... Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #1.292 28-05-24 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:49 Ο Πάνθηρας!: #1.293 28-05-24 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Click για ανάπτυξη... Δε τη χάλασα απλά εισαγω έναν δυναμισμό που θα πρεπει να μας γίνεται switch on απευθείας το mood με όση καλή διάθεση και αν έχεις παει.. Όταν βλέπεις τέτοιες μαλακίες. Αντε καληνυχτα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:24 Η Grand Duchess: #1.294 28-05-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: μπρο από όλους τους άντρες του κόσμου αυτή διάλεξε τον φιλόλογο Μάτιασε κσι το αγόρι σου @Grand Duchess Click για ανάπτυξη... Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:32 Η rafaela11: #1.295 28-05-24 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι τίποτα φοβερό, το μόνο σημαντικό για εσένα είναι ότι μια γαλανοματα ματιασε το αγόρι σου και έσπασε ένα ποτήρι στα ζογκλερικα του Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:33 Η Υδροχόος έγραψε: #1.296 28-05-24 08:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Oύτε κι εγώ το βλέπω, γενικά... Αλλά εδώ μέσα περνάνε καλά. Ρίχνουν πολύ γέλιο... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:21 Ο Πάνθηρας!: #1.297 28-05-24 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Τίποτα το φοβερό... απλά εμφανίσθηκαν 2 νάρκισσοι... που δεν ενδιαφέρονταν για το άτομο που περνούσαν εκεινη τη στιγμή μαζί του ουτε κατά διάνοια άμα θα νιώσει άσχημα κτλ. απο μονο του αυτο είναι ενα τεράστιο Χ αλλα τι να πουμε οταν επρόκειτο για νάρκισσους. Ειδικα η μια με το κοντό μαλλι ειναι η προσωποποίηση του Νάρκισσου πιστευω. Καλα οχι οτι ο σκερβελές με το αέρινο μαλλάκι πήγε πισω αλλα λέμε τωρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.493 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:03 Ο Paragontas7000: #1.298 28-05-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οντως ο @Paragontas7000 παίζει στο first dates? νομιζα οτι ητανε τυχαιος που εβαλε τη φωτο. Η μπορει εξηγηση καποιος ειμαι τρομερα εκτος λουπας , πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ Click για ανάπτυξη... Ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:07 Ο Πάνθηρας!: #1.299 28-05-24 14:07 θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ. Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #1.300 28-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee lilaki200 Scandal Kate1914 touvlo chester20080 Paragontas7000 Angelikaaa Μήτσος10 johnsala giannhs2001 rafaela11 Wonderkid Memetchi A350 thequickbrownfox Luludaki camil taketrance Εριφύλη jj! kost28 TehWinnerGR kalhkardia iew GeorgePap2003 User2350 Jack of Spades Fernando_A V@Per ROM32 aggelosst9 Alessandra Eliza Ωρορα Ilma melmel American Economist fockos Tzelaf fourkaki Maraki_lar_1980 Βασιλης1234 suaimhneas thenutritionist hirasawayui SIAmia χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, όλα καλά, τελείωσε τώρα. Ηρέμησε Κώστα μου. Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις ένα παρελθόν με κρίσεις απο ανθρώπους που σε έζησαν και σε εκτίμησαν το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να κάθεσαι και να ανέχεσαι τη μιζέρια του κάθε μυρωδιά σε ένα ραντεβού. Κόψτε αυτες τις μαγκιές εξαρχής αν θέλετε την γνώμη μου. Θα γλιτώσετε απο πολλά. Και αμα ήταν μάγκας αυτη... αλλα έκατσε σε μικρούλα θα του έλεγε του καρεδάκια οταν της ειπε ωχ σε ξέρω. Παλικάρι θές να κάτσεις στο ραντεβού ή οχι ; να ξέρω.... λέει ο άλλος τα δικά του και αντιδράς και εσύ δεν τον αφήνεις να κάνει μονο το δικό του παιχνίδι. Αν και όπως έγραψα και πρίν για μένα το ραντεβού θα τελείωνε εκει που έδωσε το τριανταφυλλο σον άντρα. Θα το έλεγα στα ίσια οτι δεν μ αρεσει σαν κίνηση και δεν μπορώ να κατσω σε ενα ραντεβού με εναν άνθρωπο με τον οποίο δεν συμφωνώ με τις κινήσεις του. Και θα έδινα και ένα μήνυμα στο τελειωμα.... κορίτσια ή αγόρια να κάθεστε μόνο με ανθρώπους που σας σέβονται και σας ανεβάζουν και με κανέναν που θα τολμήσει να σας υποτιμήσει εστω και έμμεσα. Καληνύχτα μας. *ΥΓ Σας είπα θα δικάσω και απόψε. Γιατι κάτι τέτοια στυλάκια σαν αυτόν και την άλλη τα εχω για πρωινό.... δεν μου λένε τίποτα. εχω φάει τη πιατσα με το κουτάλι... κουτάβια ειναι ολοι αυτοί.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:43 Ο Valder έγραψε: #1.290 28-05-24 01:43 Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:46 Ο Πάνθηρας!: #1.291 28-05-24 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Click για ανάπτυξη... Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #1.292 28-05-24 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:49 Ο Πάνθηρας!: #1.293 28-05-24 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Click για ανάπτυξη... Δε τη χάλασα απλά εισαγω έναν δυναμισμό που θα πρεπει να μας γίνεται switch on απευθείας το mood με όση καλή διάθεση και αν έχεις παει.. Όταν βλέπεις τέτοιες μαλακίες. Αντε καληνυχτα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:24 Η Grand Duchess: #1.294 28-05-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: μπρο από όλους τους άντρες του κόσμου αυτή διάλεξε τον φιλόλογο Μάτιασε κσι το αγόρι σου @Grand Duchess Click για ανάπτυξη... Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:32 Η rafaela11: #1.295 28-05-24 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι τίποτα φοβερό, το μόνο σημαντικό για εσένα είναι ότι μια γαλανοματα ματιασε το αγόρι σου και έσπασε ένα ποτήρι στα ζογκλερικα του Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:33 Η Υδροχόος έγραψε: #1.296 28-05-24 08:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Oύτε κι εγώ το βλέπω, γενικά... Αλλά εδώ μέσα περνάνε καλά. Ρίχνουν πολύ γέλιο... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:21 Ο Πάνθηρας!: #1.297 28-05-24 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Τίποτα το φοβερό... απλά εμφανίσθηκαν 2 νάρκισσοι... που δεν ενδιαφέρονταν για το άτομο που περνούσαν εκεινη τη στιγμή μαζί του ουτε κατά διάνοια άμα θα νιώσει άσχημα κτλ. απο μονο του αυτο είναι ενα τεράστιο Χ αλλα τι να πουμε οταν επρόκειτο για νάρκισσους. Ειδικα η μια με το κοντό μαλλι ειναι η προσωποποίηση του Νάρκισσου πιστευω. Καλα οχι οτι ο σκερβελές με το αέρινο μαλλάκι πήγε πισω αλλα λέμε τωρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.493 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:03 Ο Paragontas7000: #1.298 28-05-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οντως ο @Paragontas7000 παίζει στο first dates? νομιζα οτι ητανε τυχαιος που εβαλε τη φωτο. Η μπορει εξηγηση καποιος ειμαι τρομερα εκτος λουπας , πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ Click για ανάπτυξη... Ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:07 Ο Πάνθηρας!: #1.299 28-05-24 14:07 θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ. Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #1.300 28-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee lilaki200 Scandal Kate1914 touvlo chester20080 Paragontas7000 Angelikaaa Μήτσος10 johnsala giannhs2001 rafaela11 Wonderkid Memetchi A350 thequickbrownfox Luludaki camil taketrance Εριφύλη jj! kost28 TehWinnerGR kalhkardia iew GeorgePap2003 User2350 Jack of Spades Fernando_A V@Per ROM32 aggelosst9 Alessandra Eliza Ωρορα Ilma melmel American Economist fockos Tzelaf fourkaki Maraki_lar_1980 Βασιλης1234 suaimhneas thenutritionist hirasawayui SIAmia χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:46 Ο Πάνθηρας!: #1.291 28-05-24 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Click για ανάπτυξη... Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #1.292 28-05-24 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:49 Ο Πάνθηρας!: #1.293 28-05-24 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Click για ανάπτυξη... Δε τη χάλασα απλά εισαγω έναν δυναμισμό που θα πρεπει να μας γίνεται switch on απευθείας το mood με όση καλή διάθεση και αν έχεις παει.. Όταν βλέπεις τέτοιες μαλακίες. Αντε καληνυχτα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:24 Η Grand Duchess: #1.294 28-05-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: μπρο από όλους τους άντρες του κόσμου αυτή διάλεξε τον φιλόλογο Μάτιασε κσι το αγόρι σου @Grand Duchess Click για ανάπτυξη... Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:32 Η rafaela11: #1.295 28-05-24 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι τίποτα φοβερό, το μόνο σημαντικό για εσένα είναι ότι μια γαλανοματα ματιασε το αγόρι σου και έσπασε ένα ποτήρι στα ζογκλερικα του Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:33 Η Υδροχόος έγραψε: #1.296 28-05-24 08:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Oύτε κι εγώ το βλέπω, γενικά... Αλλά εδώ μέσα περνάνε καλά. Ρίχνουν πολύ γέλιο... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:21 Ο Πάνθηρας!: #1.297 28-05-24 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Τίποτα το φοβερό... απλά εμφανίσθηκαν 2 νάρκισσοι... που δεν ενδιαφέρονταν για το άτομο που περνούσαν εκεινη τη στιγμή μαζί του ουτε κατά διάνοια άμα θα νιώσει άσχημα κτλ. απο μονο του αυτο είναι ενα τεράστιο Χ αλλα τι να πουμε οταν επρόκειτο για νάρκισσους. Ειδικα η μια με το κοντό μαλλι ειναι η προσωποποίηση του Νάρκισσου πιστευω. Καλα οχι οτι ο σκερβελές με το αέρινο μαλλάκι πήγε πισω αλλα λέμε τωρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.493 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:03 Ο Paragontas7000: #1.298 28-05-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οντως ο @Paragontas7000 παίζει στο first dates? νομιζα οτι ητανε τυχαιος που εβαλε τη φωτο. Η μπορει εξηγηση καποιος ειμαι τρομερα εκτος λουπας , πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ Click για ανάπτυξη... Ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:07 Ο Πάνθηρας!: #1.299 28-05-24 14:07 θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ. Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #1.300 28-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee lilaki200 Scandal Kate1914 touvlo chester20080 Paragontas7000 Angelikaaa Μήτσος10 johnsala giannhs2001 rafaela11 Wonderkid Memetchi A350 thequickbrownfox Luludaki camil taketrance Εριφύλη jj! kost28 TehWinnerGR kalhkardia iew GeorgePap2003 User2350 Jack of Spades Fernando_A V@Per ROM32 aggelosst9 Alessandra Eliza Ωρορα Ilma melmel American Economist fockos Tzelaf fourkaki Maraki_lar_1980 Βασιλης1234 suaimhneas thenutritionist hirasawayui SIAmia χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει Κώστα μου. Καληνύχτα Κώστα μου. **σταυροκοπιέται** Click για ανάπτυξη... Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #1.292 28-05-24 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:49 Ο Πάνθηρας!: #1.293 28-05-24 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Click για ανάπτυξη... Δε τη χάλασα απλά εισαγω έναν δυναμισμό που θα πρεπει να μας γίνεται switch on απευθείας το mood με όση καλή διάθεση και αν έχεις παει.. Όταν βλέπεις τέτοιες μαλακίες. Αντε καληνυχτα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:24 Η Grand Duchess: #1.294 28-05-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: μπρο από όλους τους άντρες του κόσμου αυτή διάλεξε τον φιλόλογο Μάτιασε κσι το αγόρι σου @Grand Duchess Click για ανάπτυξη... Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:32 Η rafaela11: #1.295 28-05-24 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι τίποτα φοβερό, το μόνο σημαντικό για εσένα είναι ότι μια γαλανοματα ματιασε το αγόρι σου και έσπασε ένα ποτήρι στα ζογκλερικα του Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:33 Η Υδροχόος έγραψε: #1.296 28-05-24 08:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Oύτε κι εγώ το βλέπω, γενικά... Αλλά εδώ μέσα περνάνε καλά. Ρίχνουν πολύ γέλιο... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:21 Ο Πάνθηρας!: #1.297 28-05-24 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Τίποτα το φοβερό... απλά εμφανίσθηκαν 2 νάρκισσοι... που δεν ενδιαφέρονταν για το άτομο που περνούσαν εκεινη τη στιγμή μαζί του ουτε κατά διάνοια άμα θα νιώσει άσχημα κτλ. απο μονο του αυτο είναι ενα τεράστιο Χ αλλα τι να πουμε οταν επρόκειτο για νάρκισσους. Ειδικα η μια με το κοντό μαλλι ειναι η προσωποποίηση του Νάρκισσου πιστευω. Καλα οχι οτι ο σκερβελές με το αέρινο μαλλάκι πήγε πισω αλλα λέμε τωρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.493 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:03 Ο Paragontas7000: #1.298 28-05-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οντως ο @Paragontas7000 παίζει στο first dates? νομιζα οτι ητανε τυχαιος που εβαλε τη φωτο. Η μπορει εξηγηση καποιος ειμαι τρομερα εκτος λουπας , πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ Click για ανάπτυξη... Ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:07 Ο Πάνθηρας!: #1.299 28-05-24 14:07 θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ. Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #1.300 28-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee lilaki200 Scandal Kate1914 touvlo chester20080 Paragontas7000 Angelikaaa Μήτσος10 johnsala giannhs2001 rafaela11 Wonderkid Memetchi A350 thequickbrownfox Luludaki camil taketrance Εριφύλη jj! kost28 TehWinnerGR kalhkardia iew GeorgePap2003 User2350 Jack of Spades Fernando_A V@Per ROM32 aggelosst9 Alessandra Eliza Ωρορα Ilma melmel American Economist fockos Tzelaf fourkaki Maraki_lar_1980 Βασιλης1234 suaimhneas thenutritionist hirasawayui SIAmia χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Με εκνευρίζουν αυτά ομολογώ. Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 01:49 Ο Πάνθηρας!: #1.293 28-05-24 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Click για ανάπτυξη... Δε τη χάλασα απλά εισαγω έναν δυναμισμό που θα πρεπει να μας γίνεται switch on απευθείας το mood με όση καλή διάθεση και αν έχεις παει.. Όταν βλέπεις τέτοιες μαλακίες. Αντε καληνυχτα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:24 Η Grand Duchess: #1.294 28-05-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: μπρο από όλους τους άντρες του κόσμου αυτή διάλεξε τον φιλόλογο Μάτιασε κσι το αγόρι σου @Grand Duchess Click για ανάπτυξη... Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:32 Η rafaela11: #1.295 28-05-24 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι τίποτα φοβερό, το μόνο σημαντικό για εσένα είναι ότι μια γαλανοματα ματιασε το αγόρι σου και έσπασε ένα ποτήρι στα ζογκλερικα του Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:33 Η Υδροχόος έγραψε: #1.296 28-05-24 08:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Oύτε κι εγώ το βλέπω, γενικά... Αλλά εδώ μέσα περνάνε καλά. Ρίχνουν πολύ γέλιο... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:21 Ο Πάνθηρας!: #1.297 28-05-24 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Τίποτα το φοβερό... απλά εμφανίσθηκαν 2 νάρκισσοι... που δεν ενδιαφέρονταν για το άτομο που περνούσαν εκεινη τη στιγμή μαζί του ουτε κατά διάνοια άμα θα νιώσει άσχημα κτλ. απο μονο του αυτο είναι ενα τεράστιο Χ αλλα τι να πουμε οταν επρόκειτο για νάρκισσους. Ειδικα η μια με το κοντό μαλλι ειναι η προσωποποίηση του Νάρκισσου πιστευω. Καλα οχι οτι ο σκερβελές με το αέρινο μαλλάκι πήγε πισω αλλα λέμε τωρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.493 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:03 Ο Paragontas7000: #1.298 28-05-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οντως ο @Paragontas7000 παίζει στο first dates? νομιζα οτι ητανε τυχαιος που εβαλε τη φωτο. Η μπορει εξηγηση καποιος ειμαι τρομερα εκτος λουπας , πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ Click για ανάπτυξη... Ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:07 Ο Πάνθηρας!: #1.299 28-05-24 14:07 θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ. Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #1.300 28-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee lilaki200 Scandal Kate1914 touvlo chester20080 Paragontas7000 Angelikaaa Μήτσος10 johnsala giannhs2001 rafaela11 Wonderkid Memetchi A350 thequickbrownfox Luludaki camil taketrance Εριφύλη jj! kost28 TehWinnerGR kalhkardia iew GeorgePap2003 User2350 Jack of Spades Fernando_A V@Per ROM32 aggelosst9 Alessandra Eliza Ωρορα Ilma melmel American Economist fockos Tzelaf fourkaki Maraki_lar_1980 Βασιλης1234 suaimhneas thenutritionist hirasawayui SIAmia χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε πουλάκι μου, ναι, κι εμένα. Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Κοιμήσου ησυχος. Όνειρα γλυκά. Αύριο πάλι εδω θα μαστε. Click για ανάπτυξη... Δε τη χάλασα απλά εισαγω έναν δυναμισμό που θα πρεπει να μας γίνεται switch on απευθείας το mood με όση καλή διάθεση και αν έχεις παει.. Όταν βλέπεις τέτοιες μαλακίες. Αντε καληνυχτα.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:24 Η Grand Duchess: #1.294 28-05-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: μπρο από όλους τους άντρες του κόσμου αυτή διάλεξε τον φιλόλογο Μάτιασε κσι το αγόρι σου @Grand Duchess Click για ανάπτυξη... Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:32 Η rafaela11: #1.295 28-05-24 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι τίποτα φοβερό, το μόνο σημαντικό για εσένα είναι ότι μια γαλανοματα ματιασε το αγόρι σου και έσπασε ένα ποτήρι στα ζογκλερικα του Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:33 Η Υδροχόος έγραψε: #1.296 28-05-24 08:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Oύτε κι εγώ το βλέπω, γενικά... Αλλά εδώ μέσα περνάνε καλά. Ρίχνουν πολύ γέλιο... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:21 Ο Πάνθηρας!: #1.297 28-05-24 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Τίποτα το φοβερό... απλά εμφανίσθηκαν 2 νάρκισσοι... που δεν ενδιαφέρονταν για το άτομο που περνούσαν εκεινη τη στιγμή μαζί του ουτε κατά διάνοια άμα θα νιώσει άσχημα κτλ. απο μονο του αυτο είναι ενα τεράστιο Χ αλλα τι να πουμε οταν επρόκειτο για νάρκισσους. Ειδικα η μια με το κοντό μαλλι ειναι η προσωποποίηση του Νάρκισσου πιστευω. Καλα οχι οτι ο σκερβελές με το αέρινο μαλλάκι πήγε πισω αλλα λέμε τωρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.493 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:03 Ο Paragontas7000: #1.298 28-05-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οντως ο @Paragontas7000 παίζει στο first dates? νομιζα οτι ητανε τυχαιος που εβαλε τη φωτο. Η μπορει εξηγηση καποιος ειμαι τρομερα εκτος λουπας , πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ Click για ανάπτυξη... Ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:07 Ο Πάνθηρας!: #1.299 28-05-24 14:07 θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ. Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #1.300 28-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee lilaki200 Scandal Kate1914 touvlo chester20080 Paragontas7000 Angelikaaa Μήτσος10 johnsala giannhs2001 rafaela11 Wonderkid Memetchi A350 thequickbrownfox Luludaki camil taketrance Εριφύλη jj! kost28 TehWinnerGR kalhkardia iew GeorgePap2003 User2350 Jack of Spades Fernando_A V@Per ROM32 aggelosst9 Alessandra Eliza Ωρορα Ilma melmel American Economist fockos Tzelaf fourkaki Maraki_lar_1980 Βασιλης1234 suaimhneas thenutritionist hirasawayui SIAmia χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: μπρο από όλους τους άντρες του κόσμου αυτή διάλεξε τον φιλόλογο Μάτιασε κσι το αγόρι σου @Grand Duchess Click για ανάπτυξη... Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ;
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:32 Η rafaela11: #1.295 28-05-24 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι τίποτα φοβερό, το μόνο σημαντικό για εσένα είναι ότι μια γαλανοματα ματιασε το αγόρι σου και έσπασε ένα ποτήρι στα ζογκλερικα του Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:33 Η Υδροχόος έγραψε: #1.296 28-05-24 08:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Oύτε κι εγώ το βλέπω, γενικά... Αλλά εδώ μέσα περνάνε καλά. Ρίχνουν πολύ γέλιο... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:21 Ο Πάνθηρας!: #1.297 28-05-24 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Τίποτα το φοβερό... απλά εμφανίσθηκαν 2 νάρκισσοι... που δεν ενδιαφέρονταν για το άτομο που περνούσαν εκεινη τη στιγμή μαζί του ουτε κατά διάνοια άμα θα νιώσει άσχημα κτλ. απο μονο του αυτο είναι ενα τεράστιο Χ αλλα τι να πουμε οταν επρόκειτο για νάρκισσους. Ειδικα η μια με το κοντό μαλλι ειναι η προσωποποίηση του Νάρκισσου πιστευω. Καλα οχι οτι ο σκερβελές με το αέρινο μαλλάκι πήγε πισω αλλα λέμε τωρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.493 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:03 Ο Paragontas7000: #1.298 28-05-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οντως ο @Paragontas7000 παίζει στο first dates? νομιζα οτι ητανε τυχαιος που εβαλε τη φωτο. Η μπορει εξηγηση καποιος ειμαι τρομερα εκτος λουπας , πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ Click για ανάπτυξη... Ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:07 Ο Πάνθηρας!: #1.299 28-05-24 14:07 θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ. Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #1.300 28-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee lilaki200 Scandal Kate1914 touvlo chester20080 Paragontas7000 Angelikaaa Μήτσος10 johnsala giannhs2001 rafaela11 Wonderkid Memetchi A350 thequickbrownfox Luludaki camil taketrance Εριφύλη jj! kost28 TehWinnerGR kalhkardia iew GeorgePap2003 User2350 Jack of Spades Fernando_A V@Per ROM32 aggelosst9 Alessandra Eliza Ωρορα Ilma melmel American Economist fockos Tzelaf fourkaki Maraki_lar_1980 Βασιλης1234 suaimhneas thenutritionist hirasawayui SIAmia χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι τίποτα φοβερό, το μόνο σημαντικό για εσένα είναι ότι μια γαλανοματα ματιασε το αγόρι σου και έσπασε ένα ποτήρι στα ζογκλερικα του
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 08:33 Η Υδροχόος έγραψε: #1.296 28-05-24 08:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Oύτε κι εγώ το βλέπω, γενικά... Αλλά εδώ μέσα περνάνε καλά. Ρίχνουν πολύ γέλιο... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:21 Ο Πάνθηρας!: #1.297 28-05-24 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Τίποτα το φοβερό... απλά εμφανίσθηκαν 2 νάρκισσοι... που δεν ενδιαφέρονταν για το άτομο που περνούσαν εκεινη τη στιγμή μαζί του ουτε κατά διάνοια άμα θα νιώσει άσχημα κτλ. απο μονο του αυτο είναι ενα τεράστιο Χ αλλα τι να πουμε οταν επρόκειτο για νάρκισσους. Ειδικα η μια με το κοντό μαλλι ειναι η προσωποποίηση του Νάρκισσου πιστευω. Καλα οχι οτι ο σκερβελές με το αέρινο μαλλάκι πήγε πισω αλλα λέμε τωρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.493 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:03 Ο Paragontas7000: #1.298 28-05-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οντως ο @Paragontas7000 παίζει στο first dates? νομιζα οτι ητανε τυχαιος που εβαλε τη φωτο. Η μπορει εξηγηση καποιος ειμαι τρομερα εκτος λουπας , πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ Click για ανάπτυξη... Ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:07 Ο Πάνθηρας!: #1.299 28-05-24 14:07 θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ. Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #1.300 28-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee lilaki200 Scandal Kate1914 touvlo chester20080 Paragontas7000 Angelikaaa Μήτσος10 johnsala giannhs2001 rafaela11 Wonderkid Memetchi A350 thequickbrownfox Luludaki camil taketrance Εριφύλη jj! kost28 TehWinnerGR kalhkardia iew GeorgePap2003 User2350 Jack of Spades Fernando_A V@Per ROM32 aggelosst9 Alessandra Eliza Ωρορα Ilma melmel American Economist fockos Tzelaf fourkaki Maraki_lar_1980 Βασιλης1234 suaimhneas thenutritionist hirasawayui SIAmia χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Oύτε κι εγώ το βλέπω, γενικά... Αλλά εδώ μέσα περνάνε καλά. Ρίχνουν πολύ γέλιο...
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 12:21 Ο Πάνθηρας!: #1.297 28-05-24 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Τίποτα το φοβερό... απλά εμφανίσθηκαν 2 νάρκισσοι... που δεν ενδιαφέρονταν για το άτομο που περνούσαν εκεινη τη στιγμή μαζί του ουτε κατά διάνοια άμα θα νιώσει άσχημα κτλ. απο μονο του αυτο είναι ενα τεράστιο Χ αλλα τι να πουμε οταν επρόκειτο για νάρκισσους. Ειδικα η μια με το κοντό μαλλι ειναι η προσωποποίηση του Νάρκισσου πιστευω. Καλα οχι οτι ο σκερβελές με το αέρινο μαλλάκι πήγε πισω αλλα λέμε τωρα. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.493 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:03 Ο Paragontas7000: #1.298 28-05-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οντως ο @Paragontas7000 παίζει στο first dates? νομιζα οτι ητανε τυχαιος που εβαλε τη φωτο. Η μπορει εξηγηση καποιος ειμαι τρομερα εκτος λουπας , πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ Click για ανάπτυξη... Ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:07 Ο Πάνθηρας!: #1.299 28-05-24 14:07 θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ. Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #1.300 28-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee lilaki200 Scandal Kate1914 touvlo chester20080 Paragontas7000 Angelikaaa Μήτσος10 johnsala giannhs2001 rafaela11 Wonderkid Memetchi A350 thequickbrownfox Luludaki camil taketrance Εριφύλη jj! kost28 TehWinnerGR kalhkardia iew GeorgePap2003 User2350 Jack of Spades Fernando_A V@Per ROM32 aggelosst9 Alessandra Eliza Ωρορα Ilma melmel American Economist fockos Tzelaf fourkaki Maraki_lar_1980 Βασιλης1234 suaimhneas thenutritionist hirasawayui SIAmia χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι έγινε δεν το είδα το επεισόδιο χθες. Για πείτε έγινε τίποτα ; Click για ανάπτυξη... Τίποτα το φοβερό... απλά εμφανίσθηκαν 2 νάρκισσοι... που δεν ενδιαφέρονταν για το άτομο που περνούσαν εκεινη τη στιγμή μαζί του ουτε κατά διάνοια άμα θα νιώσει άσχημα κτλ. απο μονο του αυτο είναι ενα τεράστιο Χ αλλα τι να πουμε οταν επρόκειτο για νάρκισσους. Ειδικα η μια με το κοντό μαλλι ειναι η προσωποποίηση του Νάρκισσου πιστευω. Καλα οχι οτι ο σκερβελές με το αέρινο μαλλάκι πήγε πισω αλλα λέμε τωρα.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.493 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:03 Ο Paragontas7000: #1.298 28-05-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οντως ο @Paragontas7000 παίζει στο first dates? νομιζα οτι ητανε τυχαιος που εβαλε τη φωτο. Η μπορει εξηγηση καποιος ειμαι τρομερα εκτος λουπας , πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ Click για ανάπτυξη... Ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:07 Ο Πάνθηρας!: #1.299 28-05-24 14:07 θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ. Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #1.300 28-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee lilaki200 Scandal Kate1914 touvlo chester20080 Paragontas7000 Angelikaaa Μήτσος10 johnsala giannhs2001 rafaela11 Wonderkid Memetchi A350 thequickbrownfox Luludaki camil taketrance Εριφύλη jj! kost28 TehWinnerGR kalhkardia iew GeorgePap2003 User2350 Jack of Spades Fernando_A V@Per ROM32 aggelosst9 Alessandra Eliza Ωρορα Ilma melmel American Economist fockos Tzelaf fourkaki Maraki_lar_1980 Βασιλης1234 suaimhneas thenutritionist hirasawayui SIAmia χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οντως ο @Paragontas7000 παίζει στο first dates? νομιζα οτι ητανε τυχαιος που εβαλε τη φωτο. Η μπορει εξηγηση καποιος ειμαι τρομερα εκτος λουπας , πρωτη φορα βλεπω τοσο πολυ Click για ανάπτυξη... Ναι
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.209 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:07 Ο Πάνθηρας!: #1.299 28-05-24 14:07 θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ. Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #1.300 28-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
θΑ ΠΗΓΑΙΝΑ αλλα με τον όρο να αφήσω στα κρύα του λουτρού και να φυγω αμα έβλεπα κάνα φρουτο σαν τα χθεσινά οι 2 ναρκισσοι. Στον εναν αν ημουν γκομενα θα εφευγα πριν πάμε στο τραπέζι.... στην αλλη θα έφευγα εκει που την επεσε στη Ζενεβιέβ. Μερικές συμπεριφορές έχουν και συνέπειες καλό ειναι να το γνωρίζει αυτο καθείς εκει έξω. Για να μαζευεται που και που δεν ειναι κακό.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.770 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:09 Η Υδροχόος έγραψε: #1.300 28-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι...
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ναι Click για ανάπτυξη... Περίμενε... Τί ναι ; Εσύ παίζεις ;;; Μωρέ τρολάρετε ; Δεν καταλαβαίνω πότε μιλάτε σοβαρά και πότε όχι...