First Dates (2024) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.125 μηνύματα.
Της φέρθηκε πολύ καλά. Το μονο του σφάλμα οτι ηταν βαρετουλης.
Ναι ήταν κύριος.
Σαν ιδιοσυγκρασία δεν μπορώ να τον φανταστώ να φέρεται άσχημα σε ραντεβού, ακόμα και αν η άλλη απέχει έτη φωτός από αυτά που ζητάει σαν εμφάνιση.

Γενικά και από το first dates φαίνεται ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό (= το πως θα αντιμετωπίσεις έναν που δεν σου αρέσει εμφανισιακά).
Ή είσαι cool με τον άλλον και θα πεις ευγενικά το όχι ή φαντάζεσαι ότι σου κάνει τα αίσχη στο κρεβάτι και ξινίζεις τη μούρη σου σαν αν μην υπάρχει αύριο, τέτοιο ξίνισμα μόνο σε τέτοιες ιδέες μπορώ να το αποδώσω :P

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Αλλά την φίλη μου την Γωγώ που της μοιάζει, μπορώ να σας κάνω κονέ😎
Mαρέσει που τα δεδομένα του μάνου είναι ιδιωτικά αλλα επειδή η Γωγάρα είναι κνιτισσα σα τα μεσα παραγωγής τα μοιράζουμε στην εργατική τάξη :hehe: :hehe:

Πες της την περιμενουνε χατζιφραγκετιακες βραδιες στη κιθαρα μου

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.
Ναι ήταν κύριος.
Σαν ιδιοσυγκρασία δεν μπορώ να τον φανταστώ να φέρεται άσχημα σε ραντεβού, ακόμα και αν η άλλη απέχει έτη φωτός από αυτά που ζητάει σαν εμφάνιση.
Ναι, ναι. Τον εβρισε στο τελος και ο τυπακος έσκασε στα γελια. Οχι το ενδεδειγμενο σαν αντιδραση, αλλα τον συμπαθησα εκει ακομα περισσοτερο. Φανηκε αγνό παιδί, στην ψυχή του.

Γενικά και από το first dates φαίνεται ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό (= το πως θα αντιμετωπίσεις έναν που δεν σου αρέσει εμφανισιακά).
Ή είσαι cool με τον άλλον και θα πεις ευγενικά το όχι ή φαντάζεσαι ότι σου κάνει τα αίσχη στο κρεβάτι και ξινίζεις τη μούρη σου σαν αν μην υπάρχει αύριο, τέτοιο ξίνισμα μόνο σε τέτοιες ιδέες μπορώ να το αποδώσω :P
Φυσικά, ο άνθρωπος στα δύσκολα φαίνεται, όταν δεν του αρεσει κάτι. Όταν μας αρέσει κατι, ειμαστε αγγελουδάκια όλοι.

Μεγάλο πράγμα να ξερεις να αφησεις τον αλλο κατω με τρόπο αυτο που λεμε να μη του τσακισεις την αξιοπρέπεια, να τον αφησεις να σώσει τα προσχήματα, να κανει save face.

nearos

Επιφανές μέλος

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.439 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

ΕΣΚΑΣΕ ΦΑΣΑΙΑ????? ΜΗ ΣΠΟΙΛΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟ. ΑΠΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ. ΗΤΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΗ Ή ΝΟΡΜΑΛ?
Oσο νορμάλ μπορεί να είναι μια φασαία.
Αδερφέ σου λεω, πηγαινε δες το, αν δε προλαβαίνεις όλο, εστω το τελευταίο ζευγάρι που είναι ολα τα λεφτα

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.439 μηνύματα.
Oσο νορμάλ μπορεί να είναι μια φασαία.
Αδερφέ σου λεω, πηγαινε δες το, αν δε προλαβαίνεις όλο, εστω το τελευταίο ζευγάρι που είναι ολα τα λεφτα
Εννοειται θα το δω ρε δεν εχω χασει επεισοδιο εδω και 2 σεζον. Απλα θα το δω μαλλον απο πεμπτη γιατι δινω μαθημα αυριο και μεθαυριο.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.516 μηνύματα.
Αυτες θελουν καποιον σαν και μενα. Ετσι ηταν η πρωην μου η μεγαλη σχέση.

Σε ζόριζε στην αρχη για να σε τεσταρει, κι αμα κλώτσαγες πίσω, έμπαινε σε υποχωρητικο και γλυκο ρόλο. Αμα σε πετυχαινε παθητικο, σε καβάλαγε. Θέλει εναλλαγές. Εχουν δράμα αυτές δυστυχώς.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ΥΓ: Εντωμεταξυ που ειναι ο @Devil δεν τον ειδα να σχολιάζει σημερα. Μακαρι να ειναι καλά.

Δεν το είδα φίλε μου.

Έχουμε και άλλες ασχολίες τωρα δεν θα ασχολούμαστε με τα ρεντίκολα :laugh:

Τωρα ειδα ενα βίντεο που μου πέταξε στο γιουτιουμπ

(8) First Dates | Το αποτυχημένο ραντεβού και η συμβουλή της Μελίνας - YouTube

Προσωπικά θα είχα φυγει απο το ραντεβού πριν κάν με ρωτήσει η παραγωγη αν θα έβγαινα ξανά μαζί της.
Και αν δεν το είχα κάνει αυτο... δεν θα ζητούσα καν δευτερο και η αιτιολόγηση θα ήταν πως

"Δεν μου άρεσε η αγένεια της..... της λές οτι εχει όμορφο πρόσωπο που οκ δεν της το ειπα για να της την πέσω και μου λέει "εεεε 4η φορά που μου το λές" "

Μαλακα ουτε ευχαριστώ δεν του είπε.

Θα το έλεγα πρώτος για να μη νομίσει κιολας οτι μ έριξε χυλόπιτα.

Το πιο σημαντικό απο όλα ειναι η άλλη να σε σέβεται και να σε εκτιμάει αλλιώς δεν υπάρχει κανενας λόγος να βγείς ραντεβού μαζι της και να της αφιερώσεις το χρόνο σου.

Οπότε ειρωνίες τύπου , αγένεια και χαριεντισμοί την ιδια περίοδο που την έχεις βάλει στο μάτι να τη φλερτάρεις με άλλους για μένα ολα αυτά ειναι ΡΕΝΤ ΦΛΑΓΚΣ.

Με λένε δύσκολο πλέον αλλα δεν με απασχολεί καθόλου. Η θα φτιάξεις κάτι σε γερές βάσεις εξαρχης ή μη το φτιάξεις καθόλου.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Το πιο σημαντικό απο όλα ειναι η άλλη να σε σέβεται και να σε εκτιμάει αλλιώς δεν υπάρχει κανενας λόγος να βγείς ραντεβού μαζι της και να της αφιερώσεις το χρόνο σου.

Οπότε ειρωνίες τύπου , αγένεια και χαριεντισμοί την ιδια περίοδο που την έχεις βάλει στο μάτι να τη φλερτάρεις με άλλους για μένα ολα αυτά ειναι ΡΕΝΤ ΦΛΑΓΚΣ.

Με λένε δύσκολο πλέον αλλα δεν με απασχολεί καθόλου. Η θα φτιάξεις κάτι σε γερές βάσεις εξαρχης ή μη το φτιάξεις καθόλου.
Αυτα ακριβώς. Θέλουν καλό σύντροφο κάποιοι άνθρωποι και μόλις ψάξεις λίγο πίσω απο την ωραιοπάθεια, ΜΠΑΜ πέφτει ενας δεκάκιλος τόμος εγχειριδίου DSM-5 των ψυχιατρων για να τους ερμηνεύσει.

Το τι κυκλοφορεί που παριστάνει άλλα κι είναι άλλα, δεν λέγεται.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.125 μηνύματα.
Είναι καθηγητής στο ΠΑΔΑ ο Τάσος; :hmm:
Είναι ο τέλειος άντρας, ο τέλειος!

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.457 μηνύματα.
Είναι καθηγητής στο ΠΑΔΑ ο Τάσος; :hmm:
Είναι ο τέλειος άντρας, ο τέλειος!
Και κούκλος και πληροφορικαριος, ο άνθρωπος προσπαθεί να σπάσει το στερεότυπο της κλασσικής εμφάνισης πληροφορικαριων χαχαχαχαχα
Αν και είναι μηχανικών πληροφορικής αυτός, όχι σκέτο πληροφορικής.
Φτου και δεν το έχω με τον προγραμματισμό καθόλου, να δίναμε κατατακτήριες 😂

Luludaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.520 μηνύματα.
Έχει μια περίεργη ομορφιά αλλά είναι ψωνάρα απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι...
Βάλτε φώτο...έχω χάσει επεισόδια

Ναι ναι ωραία κοπέλα όντως. Για σχέση ότι πρέπει (εμφανισιακά).
Δείξε μουυυ αχαχα

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.516 μηνύματα.
Βάλτε φώτο...έχω χάσει επεισόδια

Δείξε μουυυ αχαχα

Htan αυτη η 19 χρονων που την έβλεπες σοβαρή.....

την ΄λεβλεπες γιατι πλέον δεν παίρνω όρκο για κανεναν αν δεν τους δουμε πως αντιδράνε σε κρισιμα σημεία. :P

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Τι λες βρε ντεβιλ? Η τυπισσα ανεχτηκε για μια ωρα ξερω γω εναν καμμενο τυπα που πεταγε συνεχως μαλακιες για ΟΛΟ το ραντεβου. Καλα του ειπε και στο τελος σταματα να λες μαλακιες. Το παλικαρακι αμα δεν αλλαξει, ειναι καμμενο χαρτι και φαινοταν κιολας οτι κανει χρηση ουσιων. Μια χαρα συμπεριφερθηκε η κοπελιτσα , ευγενικοτατη στις πρωτες 10 αρλουμπες που πεταξε αυτος και ηταν και η πιο ομορφη της σεζον μεχρι στιγμης. @Devil
"Δεν μου άρεσε η αγένεια της..... της λές οτι εχει όμορφο πρόσωπο που οκ δεν της το ειπα για να της την πέσω και μου λέει "εεεε 4η φορά που μου το λές" "

Μαλακα ουτε ευχαριστώ δεν του είπε.

Θα το έλεγα πρώτος για να μη νομίσει κιολας οτι μ έριξε χυλόπιτα.

Νταξει ωραιο ζευγαράκι η Αρια με αυτον, με καποιες μικρες επιφυλάξεις.
Ο βασιλακης πολυ ρηχος και αδιαφορος μου φανηκε . Η αρια γουσταρε καγκουρια και κουβαλησε τη συζυτηση αλλα αυτος μου φανηκε ψιλοφελος.

ΤΙ ΚΟΡΜΙ ΝΤΟΥΚΙ Η ΕΛΕΝΑ.

ΤΙ ΚΟΡΜΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!
μια νταρντανοχοντη κλαμπογκομενα ειναι ρε μαλακα αραξε :laugh: :laugh:

Τελευταία επεξεργασία:

Scandal

Διαχειριστής

Δώστε τα σημερινά φυντάνια στο λαό να τα κατασπαραξουμε. :paladin:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.