rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.135 μηνύματα.

28-05-24

00:12
Η τύπισσα η πιο μεγάλη πως τη λέγανε, τραγική απόχρωση μεικ απ
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.235 μηνύματα.

28-05-24

00:12
αυτη η ξανθια στο αμστερνταμ γρασιδι για γρασιδι δεν αφηνει
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

28-05-24

00:13
Ασε τις ουκρανεζες και μπες ΚΝΕ ρε μαλακα γιαννη και παμε να ρίξουμε τις φασαίεςΤο έριχνα άνετα αν μάθαινε τι σκοπεύω να κάνω για την πατρίδα της.
Πες "θα παρω κανα δεκαρια φίλους μου και θθα παμε ντουγρού βουνό για αντάρτικο κομμμουνιστικό αγώνα" ξερεις τι φασαίες κνίτισσες εαακίτισσες ΝΑΡιτισσες νΚΑτισσες θα ρίξεις;;; Για ρεστα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.237 μηνύματα.

28-05-24

00:14
...έχω ταργκετ γκρουπ;Σταματα να εχεις στο τάργκετ γκρουπ σου γυναικες κάτω των 28 πλέον![]()
Ειναι σε άλλο κοσμο...................................

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα.

28-05-24

00:15
Δεν μ'αρέσουν οι Ουκρανές. Πάντως τι κνίτισσες ρε νεαρέ; Έλεος, κράτα την ψυχολογική υγεία σου. Προτιμάμε τις δικές μας αλλά όχι τις πολιτικοποιημένεςΑσε τις ουκρανεζες και μπες ΚΝΕ ρε μαλακα γιαννη και παμε να ρίξουμε τις φασαίες
Πες "θα παρω κανα δεκαρια φίλους μου και θθα παμε ντουγρού βουνό για αντάρτικο κομμμουνιστικό αγώνα" ξερεις τι φασαίες κνίτισσες εαακίτισσες ΝΑΡιτισσες νΚΑτισσες θα ρίξεις;;; Για ρεστα

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

28-05-24

00:15
...έχω ταργκετ γκρουπ;![]()
περιμνω ηδη το 4ο ραντεβού....
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.235 μηνύματα.

28-05-24

00:16
παιδια αυτος ειναι τρομακτικος
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.772 μηνύματα.

28-05-24

Άρχισε πάλι ο άλλος, ο ΜΕΓΑΣ αθλητής, με τα γυμναστήρια τα κολυμβητήρια τα τρεξίματα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.237 μηνύματα.

28-05-24

"Τα ματια σου μου θυμίζουν κάτι
θα σε γαμήσω σε διπλό κρεβάτι"
Να του τη βρηκα τη μαντιναδα.
θα σε γαμήσω σε διπλό κρεβάτι"
Να του τη βρηκα τη μαντιναδα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

28-05-24

"Αυτο το σώμα δεν εγινε ετσι λέει ο άλλος"
ΠΟΙΟ σωμα θα του έλεγα εγω....
μετά μας λένε μαλάκες αμα κοροϊδευουμε.
ΠΟΙΟ σωμα θα του έλεγα εγω....
μετά μας λένε μαλάκες αμα κοροϊδευουμε.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.135 μηνύματα.

28-05-24

Αυτό ήμουν έτοιμη να γραψωπαιδια αυτος ειναι τρομακτικος
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

28-05-24

Ποια ψυχολογική υγεία ρε παει αυτό προ πολλού.Δεν μ'αρέσουν οι Ουκρανές. Πάντως τι κνίτισσες ρε νεαρέ; Έλεος, κράτα την ψυχολογική υγεία σου. Προτιμάμε τις δικές μας αλλά όχι τις πολιτικοποιημένες![]()
Καλές είναι και οι δικές μας.. Στο λεω εγω. Η ελαφινα μου πολιτικοποιημένη είναι και εχει φαση οταν δεν της πιανουν οι τρελες της
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

28-05-24

Άρχισε πάλι ο άλλος, ο ΜΕΓΑΣ αθλητής, με τα γυμναστήρια τα κολυμβητήρια τα τρεξίματα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Αμα έρθει για προπόνηση ουτε αλτηρα 10 κιλών δεν θα σηκώνει....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Α το παίζει και δυσκολη αυτη.... ο ενας το παίζει Σβατζενεγκερ και η αλλη δύσκολη
ζουν σε δικο τους κοσμο αυτοι οι 2 ταιριάζουν.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.772 μηνύματα.

28-05-24

00:18
Πάντως πολύ βαρετό το επεισόδιο έως τώρα. Μια απογοήτευση.
nearos
Επιφανές μέλος

28-05-24

Τι αγγλικούρες ειναι αυτες ρε παιδια ημαρτον
Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-05-24

Σκαστε με τα κρουστά αγγλικά βλαχαδερά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

28-05-24

00:19
καλα οντως πληρώνουν τωρα αυτοί ;;;;
ρε δεν μας γαμιέστε θα της έλεγα εγω... ηρθα εδω θα πληρωσω κιολας.
ρε δεν μας γαμιέστε θα της έλεγα εγω... ηρθα εδω θα πληρωσω κιολας.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

28-05-24

00:20
Χα χα χα, μα τι αστείος. Γελάσαμε.
Θεέ μου τι κριντζίλα αυτή σήμερα.
Θεέ μου τι κριντζίλα αυτή σήμερα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-05-24

00:20
Κλεινω το κλιματιστικο. Πάγωσα επαρκως.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- touvlo
- chester20080
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- johnsala
- giannhs2001
- rafaela11
- Wonderkid
- Memetchi
- A350
- thequickbrownfox
- Luludaki
- camil
- taketrance
- Εριφύλη
- jj!
- Joji
- kost28
- TehWinnerGR
- kalhkardia
- iew
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- User2350
- Jack of Spades
- Fernando_A
- NeosUser2023
- V@Per
- ROM32
- aggelosst9
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- Ilma
- melmel
- American Economist
- fockos
- Tzelaf
- fourkaki
- Maraki_lar_1980
- Βασιλης1234
- suaimhneas
- thenutritionist
- hirasawayui
- SIAmia
- χημεια4λαιφ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.