Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.773 μηνύματα.

11-06-24

01:12
Και οι δύο κατηγορίες πιάσε τη μία και βάρα την άλλη είναιΚαλύτερα φρικιό παρά σλατίνα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.

11-06-24

01:12
Μπα.. οι σλατίνες δεν παλεύονταιΚαι οι δύο κατηγορίες πιάσε τη μία και βάρα την άλλη είναι
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

11-06-24

01:13
καλα νταξει μεταξυ μας καρακαριολακι ητανε με τερμα ειρωνικό υφάκι... Αλλα ο αλλος να πει τον οικονομόπουλο έντεχνο;;;; Τα θελε ο κωλαρακος του και δαυτονα.Του είπε να μην λέει τέτοιες μαλακίες. Θεά!![]()
Πάντως δε ξέρω. Μου ξίνησε πολύ απο τη μεση και μετά. Ειλικρινά αν την είχα μπροστά μου και επιανε συζήτηση για χατζηφραγκέτα θα κατεβαινα μαζι της πορεια και θα ζουσα το όνειρο
αμα μου εβγαζε και μενα τετοια ξινίλα ομως θα της ελεγα ζητω η χρυσή αυγή και να γυρίσει ο παπαδόπουλος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
το να εισαι κουλτουριάρης και φιλοσοφικέ και ποιητής είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα φίλε..Ειχε ενα δικιο η άπλυτη στο τέλος, αλλά θρασυτατη.
Το χε σκισει στο μαλακοβιόλι ο φιλος μας.
Υπάρχει μια ΠΟΛΥ λεπτή γραμμη (Σχεδον αδιάφανη) που ξεχωρίζει το "τι ρομαντικος" με "τι λιγδερος"
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

11-06-24

01:17
Μπορούσε να τον αφησει κατω πιο ήπια η άλλη, ειδικα μπροστα στην τηλεόραση, και ειδικα που ειναι και καλλιεργημενος. Το παιδι δεν ηξερε και λιγα πράγματα, ασχετα αν δεν της άρεσαν.
Αυτη προσποιηθηκε άλλο στυλάκι και μετα της βγηκε το "μην εισαι μαλάκας ασούμε".
Νταξει, πιο ηρεμα κοπελιά, δεν παίζεις μονη σου μπάλα στον κοσμο.
Δεν θα το υπερπρόβαλλα τόσο. Στην τηλεόραση πας ρε φιλε. Οχι σε λέσχη βιβλίου.
Ειναι αυτο ακριβως που λες, πρεπει να ξερεις που παει τι και που να σταματησεις.
Αυτη προσποιηθηκε άλλο στυλάκι και μετα της βγηκε το "μην εισαι μαλάκας ασούμε".
Κοιτα, κι εγω εχω παιξει αρχαιο θεατρο παραστασεις, εχω γραψει και ποιηματα και διαβασει στωικους.το να εισαι κουλτουριάρης και φιλοσοφικέ και ποιητής είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα φίλε..
Υπάρχει μια ΠΟΛΥ λεπτή γραμμη (Σχεδον αδιάφανη) που ξεχωρίζει το "τι ρομαντικος" με "τι λιγδερος"
Ειναι αυτο ακριβως που λες, πρεπει να ξερεις που παει τι και που να σταματησεις.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.125 μηνύματα.

11-06-24

01:19
Εντάξει τη Μελίνα μπορώ να τη δικαιολογήσω μόνο λόγω ηλικίας (18 χρονη, πέρυσι τελείωσε το σχολείο).
Αν το έλεγε αυτό 30ρα - 40ρα θα ήταν ακόμα πιο άσχημο.
Όπως και να 'χει ήταν άσχημο που το είπε στην tv, κι ας είχε τα χίλια δίκια.
Αν το έλεγε αυτό 30ρα - 40ρα θα ήταν ακόμα πιο άσχημο.
Όπως και να 'χει ήταν άσχημο που το είπε στην tv, κι ας είχε τα χίλια δίκια.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

11-06-24

01:20
η ΜΑΛΑΚΙΑ με τις φασαιογκομενες είναι το γεγονος οτι ψαχνουνε για κατι τρομερά συγκεκριμένο , το ευρος του τι ψαχνουν ειναι τρομερά μικρόΜπορούσε να τον αφησει κατω πιο ήπια η άλλη, ειδικα μπροστα στην τηλεόραση, και ειδικα που ειναι και καλλιεργημενος. Το παιδι δεν ηξερε και λιγα πράγματα, ασχετα αν δεν της άρεσαν.
αν εισαι πολυ κουλτουριαρης σε βλεπουν ποζερά, αμα είσαι πολύ αντεργκραουντ σε βλεπουν ποζερά
αμα είσαι δεξιος σε βλέπουν φασιστα και πιονι του συστήματος
αμα είσαι αριστερός περα του ΚΚΕ σε βλεπουν πιονι του συστήματος και ξεπουλημενο
εδω η φαση ειναι ομοιος τω ομοιω αει πελάζει
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.

11-06-24

01:20
Καλέ τον Μάνο τον έχω στο ινσταγραμ. Και έλεγα τι σκατά μου θυμίζει

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

11-06-24

01:21
Ακριβως αυτό. Εχω περιπτωσεις στο μυαλο μου αλλα δε θελω να το αναλύσω γιατι ειναι μικρος ο κόσμοςη ΜΑΛΑΚΙΑ με τις φασαιογκομενες είναι το γεγονος οτι ψαχνουνε για κατι τρομερά συγκεκριμένο , το ευρος του τι ψαχνουν ειναι τρομερά μικρό
αν εισαι πολυ κουλτουριαρης σε βλεπουν ποζερά, αμα είσαι πολύ αντεργκραουντ σε βλεπουν ποζερά
αμα είσαι δεξιος σε βλέπουν φασιστα και πιονι του συστήματος
αμα είσαι αριστερός περα του ΚΚΕ σε βλεπουν πιονι του συστήματος και ξεπουλημενο
εδω η φαση ειναι ομοιος τω ομοιω αει πελάζει
Φιλες, οχι κατι παραπανω.
nearos
Επιφανές μέλος

11-06-24

01:21
Και γω κατι κουτσογράφω απο ποιήματα και διαβάζω καββαδια καρυωτάκη κλπ ομως δε το κοπανάω μεχρι να βγάλει λάδι ρε φίλε, στην αρχή ψηνοταν, μετα καταληξε στο να του λεει να σταματησει να λεει μαλακιες.Κοιτα, κι εγω εχω παιξει αρχαιο θεατρο παραστασεις, εχω γραψει και ποιηματα και διαβασει στωικους.
Ε, λογικό. Καριόλα φούλ, αλλα λογικο
δωσε το ινστα της μελινας για ερευνητικους σκοπουςΚαλέ τον Μάνο τον έχω στο ινσταγραμ. Και έλεγα τι σκατά μου θυμίζει![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-24

01:22
Κάνει και στο yt κάτι θεατρικάΚαλέ τον Μάνο τον έχω στο ινσταγραμ. Και έλεγα τι σκατά μου θυμίζει![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος

11-06-24

01:22
Τιποτα ο τυπος πολύ καλός, αλλά σκοτωνε και την υπομονη, και της ξυπνησε το αντε γαμησου φιλε να τελειωνουμε.Και γω κατι κουτσογράφω απο ποιήματα και διαβάζω καββαδια καρυωτάκη κλπ ομως δε το κοπανάω μεχρι να βγάλει λάδι ρε φίλε, στην αρχή ψηνοταν, μετα καταληξε στο να του λεει να σταματησει να λεει μαλακιες.
Ε, λογικό. Καριόλα φούλ, αλλα λογικο
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-24

01:25
Ακολουθεί κάτι Μελίνες αλλά δεν μοιάζουν με την δικιά σου.δωσε το ινστα της μελινας για ερευνητικους σκοπους

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.125 μηνύματα.

11-06-24

01:27
Γενικά το να είσαι διαβασμένος σε θέματα κουλτούρας, ποίησης, εσωτερισμού, φιλοσοφίας κτλ θέλει μετρίασμα.
Ειδικά όταν δεν ξέρεις τους άλλους.
Αν το έχεις κάψει τελείως, χάνεις ακόμα κι αυτές τις διαχωριστικές γραμμές και γίνεσαι γραφικός.
Αν το έχεις κάψει τελείως, χάνεις ακόμα κι αυτές τις διαχωριστικές γραμμές και γίνεσαι γραφικός.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

11-06-24

01:30
Αυτο ακριβώς. Κι εγω που ξερω απο Βυζάντιο, ε δεν εχω πει σε ραντεβου για αυτοκρατορία (απ οσο θυμαμαι καν, πόσο μαλλον πολύ).Γενικά το να είσαι διαβασμένος σε θέματα κουλτούρας, ποίησης, εσωτερισμού, φιλοσοφίας κτλ θέλει μετρίασμα.
Αμα θέλει η άλλη, και την δεις να την ενδιαφέρει, το αναλύεις τότε, πέρα απο το αρχικο περιγραφικό.
Ο άλλος τσιμπησε απο τις ψεματουρες της αρχικα για Αγγελόπουλο που πηγε η άλλη να το παιξει ψαγμενια και της γυρισε μπουμερανγκ, και νομιζε οτι θα βγαλει γκομενα θολώνοντάς την με το ποσα ξερει.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-24

01:31
Αν σε άρχιζα με τα βυζαντινά κουτσομπολιά της εποχής, δεν θα ήξερες από που να φύγεις..εγω που ξερω απο Βυζάντιο, ε δεν εχω πει σε ραντεβου για αυτοκρατορία

Ας είναι καλά η Αρβελέρ που με έμαθε την ιστορία απ' έξω και ανακατωτά.
Scandal
Διαχειριστής

11-06-24

01:32
Το είπε και στα διαλείμματα ότι προσπάθησε να πάει με τα νερά του στην αρχή, αλλά μετά στράβωσε κι άλλο το πράγμα.Ο άλλος τσιμπησε απο τις ψεματουρες της αρχικα για Αγγελόπουλο που πηγε η άλλη να το παιξει ψαγμενια και της γυρισε μπουμερανγκ, και νομιζε οτι θα βγαλει γκομενα θολώνοντάς την με το ποσα ξερει.
Κακώς βέβαια σχολίασε μετά ότι "ίσως είμαι αρκετά ρηχή γι' αυτόν", ενώ ο τύπος δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ότι θεωρεί ρηχότητα το απλό.
Έλα μωρέ 18 χρονών είναι.
nearos
Επιφανές μέλος

11-06-24

01:34
@Εριφύλη Δωσε μου το ινστα του μανου να τον ρωτησω για το επιθετο της μελινας μου να την κατακτήσω και να κανουμε μαζι 3 παιδάκια
@Kate1914 @giannhs2001 σπευστε βοηθήστε τον σφ σας να βρεί based tradwife αμα δεν λειτουργησει το σχεδιο Α
@Kate1914 @giannhs2001 σπευστε βοηθήστε τον σφ σας να βρεί based tradwife αμα δεν λειτουργησει το σχεδιο Α
Valder
Τιμώμενο Μέλος

11-06-24

01:34
Μα δε θα ήθελα να φύγω μάτια μου. Πάμε...Αν σε άρχιζα με τα βυζαντινά κουτσομπολιά της εποχής, δεν θα ήξερες από που να φύγεις..
Ας είναι καλά η Αρβελέρ που με έμαθε την ιστορία απ' έξω και ανακατωτά.
Της φέρθηκε πολύ καλά. Το μονο του σφάλμα οτι ηταν βαρετουλης.Το είπε και στα διαλείμματα ότι προσπάθησε να πάει με τα νερά του στην αρχή, αλλά μετά στράβωσε κι άλλο το πράγμα.
Κακώς βέβαια σχολίασε μετά ότι "ίσως είμαι αρκετά ρηχή γι' αυτόν", ενώ ο τύπος δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ότι θεωρεί ρηχότητα το απλό.
Έλα μωρέ 18 χρονών είναι.
Προσωπικά, μου αρεσε αυτός. Αν ημουν κοπέλα απλά θα έλεγα στο μεσο της συζητησης "θες να πουμε για κατι άλλο;", ήπια, με τρόπο.
nearos
Επιφανές μέλος

11-06-24

01:36
Αυτο ακριβώς. Κι εγω που ξερω απο Βυζάντιο, ε δεν εχω πει σε ραντεβου για αυτοκρατορία (απ οσο θυμαμαι καν, πόσο μαλλον πολύ).
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-24

01:36
Καλέ δεν μπορώ να σου δώσω το ινστα, προσωπικά δεδομένα..@Εριφύλη Δωσε μου το ινστα του μανου να τον ρωτησω για το επιθετο της μελινας μου να την κατακτήσω και να κανουμε μαζι 3 παιδάκια
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- touvlo
- chester20080
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- johnsala
- giannhs2001
- rafaela11
- Wonderkid
- Memetchi
- A350
- thequickbrownfox
- Luludaki
- camil
- taketrance
- Εριφύλη
- jj!
- Joji
- kost28
- TehWinnerGR
- kalhkardia
- iew
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- User2350
- Jack of Spades
- Fernando_A
- NeosUser2023
- V@Per
- ROM32
- aggelosst9
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- Ilma
- melmel
- American Economist
- fockos
- Tzelaf
- fourkaki
- Maraki_lar_1980
- Βασιλης1234
- suaimhneas
- thenutritionist
- hirasawayui
- SIAmia
- χημεια4λαιφ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.