First Dates (2024) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.772 μηνύματα.
Ωχ, Η άλλη λέει θα έχουμε την Αποκάλυψη σε λίγα χρόνια, λίγος χρόνος έμεινε.
Οπότε ναι, είναι λίγο πυροβολημένη.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.613 μηνύματα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.440 μηνύματα.
Όταν είσαι νέος και ακούς για παιδί το πρώτο πράγμα που πάει το μυαλό είναι σε εύρεση πατέρα για να μεγαλώσει παιδί άλλου + επιπολαιότητα στη ζωή. Μακριά.
Κοίτα είναι λίγο περίεργη κατάσταση.
Από την μια η κοπέλα είναι υπερβολικά νέα για να μείνει μόνη της. Και δεν πρέπει να αποκλείουμε έναν άνθρωπο επειδή είχε μια κακη σχέση.
Στα 26 δύσκολο να βρει συνομήλικο που να το δεχτεί.
Αλλά σε λίγα χρόνια άνετα βρίσκει έναν άνδρα σε παρόμοια κατασταση (χωρισμένο με παιδί), ή και χωρίς (το έχω δει στο σόι μου, και είναι ο πιο πετυχημένος γάμος που έχω δει)

Τώρα αν εννοείς ότι θέλει δωρεάν babysitter για να πάει με άλλους εκεί είναι στον άνθρωπο. Φαίνονται τέτοιες γυναίκες.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.112 μηνύματα.
Ωχ, Η άλλη λέει θα έχουμε την Αποκάλυψη σε λίγα χρόνια, λίγος χρόνος έμεινε.
Οπότε ναι, είναι λίγο πυροβολημένη.
Άντε σε γυναίκα με γλυκιά φατσούλα να το βρω cute αυτό.
Αν το ακούσω από άντρα έχω γίνει καπνός.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.613 μηνύματα.
@Valder μπορείς να πάρεις τα γλυκά κ να τα φας στη σκάλα ώστε να εκτοξευτείς στο μπάνιο, απ' τη παραγωγή στη κατανάλωση

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.772 μηνύματα.
Οψούμεθα. Είπε ΟΨΟΥΜΕΘΑ.
Τι Οψούμεθα ρε, ΟΨΟΜΕΘΑ.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Η φάση είναι γκριντζι

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.
Πω τι γκομενα αυτη η single mommy...

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

-Γιατί να τα φτιάξει κανείς μαζί σου;
-Από πού να αρχίσω...
Ε ρε φίλε, αυτή την αυτοπεποίθηση θέλω και εγώ στη ζωή μου :laugh:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.112 μηνύματα.
Η κοπέλα με έπεισε ότι είναι πιστή χριστιανή, για τον Μάριο δε θα μου έκανε εντύπωση αν είναι άθεος του κερατά και το είπε έτσι ότι πιστεύει. Νομίζω στην αρχή έλεγε ο τύπος ότι βωμολοχεί κιόλας στη συνέντευξη και μετά το έπαιζε καλό παιδί.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.440 μηνύματα.
Αυτή μου βγάζει λίγο μαγεία και witchcraft, Βουλγάρα κι όλας σλαβική κουλτούρα μαγεία και θρησκεία πάνε χέρι χερι

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Αυτή μου βγάζει λίγο μαγεία και witchcraft, Βουλγάρα κι όλας σλαβική κουλτούρα μαγεία και θρησκεία πάνε χέρι χερι
Καλό είναι άμα πιστεύει όντως, αλλά το τόνισε πολύ νομίζω.
Τουλάχιστον ήταν ξεκάθαρη υποθέτω.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Άνετα. Και εσχατολόγα μάλιστα ξες προφητειες του αγιου Δράμας (μεγαλη του η χάρη) που ελεγε οτι θα πέσουν πυρηνικα και στη Δράμα.

Δικια μου αυτή, θα μου ταιριαζε στα μυαλά.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα.
απιστεύταμπολ. Το νέο πόσιμπολ. Luben γερά.

Scandal

Διαχειριστής

Ο 43ρης ο Γιώργος είναι σαν τον παλιό αληταρά μαθητή Γ' Λυκείου με την συντηρητικιά δασκάλα θεολόγα... μου φαίνονται πολύ κόντρα κόσμοι.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Αχ αυτη η γατομαμμυ

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Φρίκαρε η άλλη επειδή ο τύπος θα έχει αλλεργία στο παιδί της, τον Ντέιμον.
@Valder αν και με τατουάζ σε αυτό το θέμα θα τα πηγαίνατε πολύ καλά με αυτή.

Εντάξει, ακόμη και τέρμα βλάκας να είναι αυτός που μπήκε, εγκρίνω.
Παραλλαγή ζακέτα. Είναι και πολύ φίλος μου.

Scandal

Διαχειριστής

Μιλάει πολύ αντρικά-σταϊλ ο Κωνσταντίνος.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.