Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.102 μηνύματα.

19-06-24

01:18
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

19-06-24

01:20
epese fasaia?Είναι τραγωδία να τρως άκυρα από red flags παρακμιακά άτομα σαν αυτήν. Το κακό είναι πως το φύλο μας απλά βλέπει μία ωραία και άντε γιούρια δεν πάει και να είναι πιο κόκκινη και από πορεία του ΚΚΕ ας πάμε μπας και βρέξουμε απόψε.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.048 μηνύματα.

19-06-24

01:21
Είχε το στυλ φασαίας αλλά ήταν άλλη κατηγορία. Single mom στα 26 της και με καμένο εγκέφαλο.epese fasaia?
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

19-06-24

01:22
ειπαμε εχουμε και στανταρντΕίχε το στυλ φασαίας αλλά ήταν άλλη κατηγορία. Single mom στα 26 της και με καμένο εγκέφαλο.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.769 μηνύματα.

19-06-24

01:22
Όχι μην αγχώνεσαι, λίγο βλαμμένη ήταν απλώςepese fasaia?
Και για να σε καθησυχάσω, ούτε αύριο φαίνεται να έχει φασαία
nearos
Επιφανές μέλος

19-06-24

01:23
gia poai leme? gia ti vasiliki?Όχι μην αγχώνεσαι, λίγο βλαμμένη ήταν απλώς
Και για να σε καθησυχάσω, ούτε αύριο φαίνεται να έχει φασαία
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.769 μηνύματα.

19-06-24

01:24
Ναιgia poai leme? gia ti vasiliki?
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.

19-06-24

01:30
Μου την εχει πεσει τετοια ρε σεις, το ξερω το στυλάκι.
Ζουμερη, καυλιάρα, ελευθεριακή, LOLτζού, τιγκα τατού, έχει παιδι που δεν ήταν ποτε σε γαμο με τον πατερα του και ξαφνικα ενω ειναι 3χρονο μες τις αναγκες και τη φροντιδα, σκαει μυτη για τον επομενο chad που τον θελει συγκεκριμενο στυλακι να σκεφτεται οτι τη ρημάζει, και μάλιστα να τον βρει σε tv show
Δε μπορει να σε υπολογίσει αυτη η γυναικα να στησετε σπιτικο. Ειναι για την παρτη της.
Οπως λεγανε και κάποιοι αμερικανοι RP-lers, δε φέρνεις ποτε το πεζοδρομιο στο σαλόνι.
Κι εγω που κάψωσα μαζι της οταν την ειδα απόψε, κακώς κάψωσα. Ωραια γκομενα, αλλά αν ειχαμε μυαλο ουτε που θα τον βάζαμε εκει.
Εδω εστελνε σε γκομενο ρε μπροστα στη μαπα του, μες την τηλεόραση και ελεγε οτι εστελνε στη μανα.
ΥΓ: Απο την ωρα που ειδε οτι δεν ηταν Alpha Chad, πανω απο 1.90, της στέγνωσε.
Ζουμερη, καυλιάρα, ελευθεριακή, LOLτζού, τιγκα τατού, έχει παιδι που δεν ήταν ποτε σε γαμο με τον πατερα του και ξαφνικα ενω ειναι 3χρονο μες τις αναγκες και τη φροντιδα, σκαει μυτη για τον επομενο chad που τον θελει συγκεκριμενο στυλακι να σκεφτεται οτι τη ρημάζει, και μάλιστα να τον βρει σε tv show
Δε μπορει να σε υπολογίσει αυτη η γυναικα να στησετε σπιτικο. Ειναι για την παρτη της.
Οπως λεγανε και κάποιοι αμερικανοι RP-lers, δε φέρνεις ποτε το πεζοδρομιο στο σαλόνι.
Κι εγω που κάψωσα μαζι της οταν την ειδα απόψε, κακώς κάψωσα. Ωραια γκομενα, αλλά αν ειχαμε μυαλο ουτε που θα τον βάζαμε εκει.
Εδω εστελνε σε γκομενο ρε μπροστα στη μαπα του, μες την τηλεόραση και ελεγε οτι εστελνε στη μανα.
ΥΓ: Απο την ωρα που ειδε οτι δεν ηταν Alpha Chad, πανω απο 1.90, της στέγνωσε.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.102 μηνύματα.

19-06-24

01:34
Πάντως αυτό που είπε και ο @giannhs2001, πολύ ψέμα, ειδικά από τις γυναίκες όσον αφορά την ηλικία τους.
Ίσως σε αυτή τη σεζόν να είναι πιο έντονο το φαινόμενο.
Ίσως σε αυτή τη σεζόν να είναι πιο έντονο το φαινόμενο.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

19-06-24

11:18
Είδα στο τικ τοκ ότι ο Πουρνάρας πήγε στο first dates. Το 90% των κοριτσιών της ηλικίας μου τον είχαν κρας κάποτε 

Scandal
Διαχειριστής

19-06-24

13:17
Τον αποδομήσαμε καταλλήλως εδώ.Είδα στο τικ τοκ ότι ο Πουρνάρας πήγε στο first dates. Το 90% των κοριτσιών της ηλικίας μου τον είχαν κρας κάποτε![]()

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.

19-06-24

21:36
@Kate1914
Μου αρεσε πολύ εμφανισιακά, αλλά στο είπα, θα έβγαζε ΣΤΑΝΤΑΡ ρεντ φλαγκς. Κοιταξτε εδω τι εστελνε στο ΓΚΟΜΕΝΟ.
Κι ο άλλος ο ΣΙΜΠ, της γραφει υπομονη ρε φιλε. Που εγω αν ειχα κοπελα και πηγαινε στο 1στ dates, απλα δε θα ειχα κοπέλα μετά.
Μου αρεσε πολύ εμφανισιακά, αλλά στο είπα, θα έβγαζε ΣΤΑΝΤΑΡ ρεντ φλαγκς. Κοιταξτε εδω τι εστελνε στο ΓΚΟΜΕΝΟ.
Κι ο άλλος ο ΣΙΜΠ, της γραφει υπομονη ρε φιλε. Που εγω αν ειχα κοπελα και πηγαινε στο 1στ dates, απλα δε θα ειχα κοπέλα μετά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

19-06-24

21:38
@Kate1914
Στο τέλος αυτός ειπε οτι θελει να ξαναβγεί μαζί της ;

Valder
Τιμώμενο Μέλος

19-06-24

21:40
Μαλλον, δε θυμαμαι.Στο τέλος αυτός ειπε οτι θελει να ξαναβγεί μαζί της ;![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

19-06-24

21:45
Μαλλον, δε θυμαμαι.
Το φαντάστηκα. Αφού είναι για κλάματα όλοι τους.
Η μια ανέχεται να την πεφτει ο άντρας μπροστά της σε άλλη ενώ είναι ραντεβου με αυτή.
Ο άλλος ανέχεται να ακουει όλο το βράδυ για πρωην
Ο άλλος να την βλέπει στο κινητό ενώ έχουν βγει ραντεβου.
Η λυση είναι μια... Σηκώνεσαι και φευγεις από το ραντεβου όταν εισπράτεις ασέβεια.
Α γαμησου να πουμε. Και ποια είσαι.
Το λες από μέσα σου αυτό. Καθώς κλείνεις τη πορτα. Και αν δεν είναι πολυ αργά συνεχίσεις σόλο... Για κανα ποτακι. Ξέρεις

Όταν δεν έχεις τα @@ να πεις στην άλλη... Συγγνώμη έχουμε βγει ραντεβου και είσαι συνέχεια με το κινητό ; αμα βαριέσαι να φυγουμε δεν έχω θέμα. Και της το λες σοβαρά.
Πλέον η δική μ ανεκτικότητα είναι χαμηλή. Αμα η άλλη κάνει τέτοιες μαλακίες την έχω αδειάσει για πλακα και χεστηκα αμα χαλάστει κ δεν ξαναβγεί.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.048 μηνύματα.

19-06-24

21:56
Εκείνη την ώρα δεν είχα προσέξει τι έγραφε ακριβώς και σήμερα είδα luben. Για χλέπα στα μούτρα η τύπισσα. Εξωτερικά καλή εσωτερικά ΒΟΘΡΟΣ. Κρίμα που δεν την πακέτωσε και ο άλλος ο χάφτας να ουμε.@Kate1914
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

19-06-24

22:34
Δεν είδα τότε τι είχε γράψει (ούτε αυτό με το λογαριασμό είδα, τέρμα αγενές).@Kate1914
Είχες δίκιο, δεν έχω λόγια, ειλικρινά. Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ. Που έχει σχέση και πήγε εκεί; Που κορόιδευε τον άλλον μπροστά στα μούτρα του; Ή το άλλο με τον λογαριασμό; Ειδικά αυτό, εμένα με πείραξε πάρα πολύ.
Και αλήθεια, ντρέπομαι που υπάρχουν τέτοιες γυναίκες. Είναι τουλάχιστον αγενής, αν και νομίζω η κατάλληλη λέξη είναι απλώς... εε, καταλάβατε.
Βρίσκει και τα κάνει πάντως. Και οι δύο, και ο ένας στο ραντεβού και ο άλλος στο κινητό που μιλούσε, επιεικώς ηλίθιοι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

19-06-24

22:37
Δεν είδα τότε τι είχε γράψει (ούτε αυτό με το λογαριασμό είδα, τέρμα αγενές).
Είχες δίκιο, δεν έχω λόγια, ειλικρινά. Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ. Που έχει σχέση και πήγε εκεί; Που κορόιδευε τον άλλον μπροστά στα μούτρα του; Ή το άλλο με τον λογαριασμό; Ειδικά αυτό, εμένα με πείραξε πάρα πολύ.
Και αλήθεια, ντρέπομαι που υπάρχουν τέτοιες γυναίκες. Είναι τουλάχιστον αγενής, αν και νομίζω η κατάλληλη λέξη είναι απλώς... εε, καταλάβατε.
Βρίσκει και τα κάνει πάντως. Και οι δύο, και ο ένας στο ραντεβού και ο άλλος στο κινητό που μιλούσε, επιεικώς ηλίθιοι.
Για να μιλήσω έξω απο τα δόντια.... μην ανησυχείς...
κάτι τέτοιες που κυκλοφοράνε και νομίζουν οτι το μνάκι τους είναι χρυσό τις αντιλαμβανόμαστε σε χρόνο dt και θα έχουν την αντίστοιχη μεταχείριση. Πάντα στα νόμιμα και τα χρηστά ηθικά πλαίσια προφανώς...
Ουτε που φαντάζονται τι σκηνικά έχουμε κανει στη ζωή μας και πόσο ψημένοι είμαστε. Όντας στα δευτερα άντα σιγά σιγά.
Και για να μη παρεξηγηθώ, δεν δινουμε εμεις αξία στις γυναικες... έχουν πολύ μεγάλη αξία απο μόνες τους και ειναι πολύ σημαντικές στη ζωή των αντρών.
ΌΧΙ ομως τέτοιες... αυτες θα έχουν αλλη μεταχείριση όπως έγραψα.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

19-06-24

22:44
Ε δε μιλάω για εσένα όμως, και όσους έχουν μάτια και βλέπουν. Οι άλλοι οι ηλίθιοι τι τις ανέχονται τις γυναίκες όπως και αυτή, αυτό αναρωτιέμαι. Δηλαδή τόσο θεά τη βλέπουν πια; Αλλά εντάξει, το έχει πάρει πάνω της τώρα αυτή και βρίσκει πάτημα ώστε να συμπεριφέρεται έτσι.Για να μιλήσω έξω απο τα δόντια.... μην ανησυχείς...
κάτι τέτοιες που κυκλοφοράνε και νομίζουν οτι το μνάκι τους είναι χρυσό τις αντιλαμβανόμαστε σε χρόνο dt και θα έχουν την αντίστοιχη μεταχείριση. Πάντα στα νόμιμα και τα χρηστά ηθικά πλαίσια προφανώς...
Ουτε που φαντάζονται τι σκηνικά έχουμε κανει στη ζωή μας και πόσο ψημένοι είμαστε. Όντας στα δευτερα άντα σιγά σιγά.
Και για να μη παρεξηγηθώ, δεν δινουμε εμεις αξία στις γυναικες... έχουν μεγάλη αξία απο μόνες τους και ειναι πολύ σημαντικές στη ζωή των αντρών.
ΌΧΙ ομως τέτοιες... αυτες θα έχουν αλλη μεταχείριση όπως έγραψα.
Αηδίασα πραγματικά τώρα, γιατί χθες δεν τα είχα δει όλα αυτά. Είναι ντροπή, αίσχος. Εμετική απλά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

19-06-24

22:47
Ε δε μιλάω για εσένα όμως, και όσους έχουν μάτια και βλέπουν. Οι άλλοι οι ηλίθιοι τι τις ανέχονται τις γυναίκες όπως και αυτή, αυτό αναρωτιέμαι. Δηλαδή τόσο θεά τη βλέπουν πια; Αλλά εντάξει, το έχει πάρει πάνω της τώρα αυτή και βρίσκει πάτημα ώστε να συμπεριφέρεται έτσι.
Αηδίασα πραγματικά τώρα, γιατί χθες δεν τα είχα δει όλα αυτά. Είναι ντροπή, αίσχος. Εμετική απλά.
Εντάξει όταν ο άνθρωπος ειναι πεινάλας και αγάμητος αυτά θα συμβαίνουν.
Υπάρχουν λύσεις και για αυτά... αλλα κάποιοι βλέπουν τις γυναίκες ως προέκταση του ανδρισμού τους και όχι να εστιάζουν στο πώς να περνάνε καλα ερωτικά μαζί τους.... και σαν συντροφοι φυσικα αν έχουν σχέση.
Εχει να κάνει ξεκάθαρα με τη νοοτροπια που βασίζεις την δυναμική σου.... την αυτοπεποιθηση σου.
Αμα η αυτοπεποιθηση σου εξαρτάται απο το αν η κοπελα σου σε χώρισε
απο το αν εισαι μόνος σου καιρο.... απο το αν σε φλερτάρουν οι γυναικες και γενικα εχει να κανει με άλλες και άλλους.
Κλάψτα Χαράλαμπε. Αυτα θα γινονται και χειρότερα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- touvlo
- chester20080
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- johnsala
- giannhs2001
- rafaela11
- Wonderkid
- Memetchi
- A350
- thequickbrownfox
- Luludaki
- camil
- taketrance
- Εριφύλη
- jj!
- Joji
- kost28
- TehWinnerGR
- kalhkardia
- iew
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- User2350
- Jack of Spades
- Fernando_A
- NeosUser2023
- V@Per
- ROM32
- aggelosst9
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- Ilma
- melmel
- American Economist
- fockos
- Tzelaf
- fourkaki
- Maraki_lar_1980
- Βασιλης1234
- suaimhneas
- thenutritionist
- hirasawayui
- SIAmia
- χημεια4λαιφ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.