Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.764 μηνύματα.

Κανένα συμφέρον δεν υπερισχύει του χρήματος.Υπάρχουν και ανώτερα συμφέροντα
Χμμμ....Εφόσον είσαι σε μια από τις δύο χώρες καλό είναι να είσαι ταυτισμένος 100% με αυτήν.
Πολλοί πάνε back & forth δηλαδή σχολείο στην Γερμανία και καλοκαιρι έρχονται εδώ. Δεν ξέρω εγώ αυτά τα παιδιά τα βλέπω πολύ χαρούμενα. Ξέρουν ότι ο μπαμπάς/μαμά είναι Γερμανοί και είναι και αυτοί Γερμανοί αλλά είναι και Έλληνες από τον άλλο γονέα.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.201 μηνύματα.

αυτή δεν είχε ξαναπάει στο first dates? Γνωστή μου φάνηκεΑπο τις λεσβίες καλή ήταν η Μαρία.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
αν επιβιώσουμε τώρα αυτούς τους πολέμους, αυτό θα είναι αυτονόητο πλέον. Άσχετο με τα first dates, αλλά μετά από κάθε <<αναταραχή>>, έχουμε πάρα πολλές αναμείξεις.Κάποια στιγμή στο μέλλον θα πάψουν να υπάρχουν οι εγκεφαλικές ασθένειες περί φυλών και θρησκειών και οι οικογένειες θα είναι διαφυλετικές.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θα συμπληρώσω και κάποιους επαγγελματίες, που πάνε για διαφήμιση της επιχείρησής τους, πχ Ησαΐα, η άλλη με το sport bar Κολωνάκι κλπ1) Νάρκισσοι -> Περισσότερο γυναίκες αλλά έχουμε δει και άνδρες
2) Αγάμητοι -> Περισσότερο άνδρες αλλά έχουμε δει και γυναίκες
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.320 μηνύματα.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.563 μηνύματα.

Ναι είχε πάει ξανά.αυτή δεν είχε ξαναπάει στο first dates? Γνωστή μου φάνηκε
Δεδομένου και πως πάλι δεν της βγήκε ίσως θα ήταν καλή ιδέα να δοκιμάσει με άνδρα την τρίτη για την αλλαγή.
Ως συνήθως υπάρχει ένα μικρό κλάσμα που ευελπιστεί πως απο τέτοιες δραστηριότητες θα κάνει όντως σχέση, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία πάει για ένα πλήθος άλλων λόγων όπως καλή ώρα η διαφήμιση που ανέφερες.Θα συμπληρώσω και κάποιους επαγγελματίες, που πάνε για διαφήμιση της επιχείρησής τους, πχ Ησαΐα, η άλλη με το sport bar Κολωνάκι κλπ
Δεν ξέρω με τι σκεπτικό πάνε ορισμένες πως ο άλλος θα τις πληρώσει ή ο,τι έχει υποχρέωση. Ναι εαν σε γουστάρει πραγματικά θα θέλει να κάνει πράγματα για εσένα ο άλλος, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί αυτό εαν κατά κάποιον τρόπο θεωρείς τον εαυτό σου entitled σε αυτά αυτομάτως.
Τελικά μου φαίνεται το κόλπο με τον ανανά που είχαν δοκιμάσει οι Ισπανοί να είναι πολύ πιο αποδοτικό

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.201 μηνύματα.

ποιο είναι; Δεν το ξέρωΤελικά μου φαίνεται το κόλπο με τον ανανά που είχαν δοκιμάσει οι Ισπανοί να είναι πολύ πιο αποδοτικό.
globglogabgalab
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Αποστολία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Scandal
- Kate1914
- globglogabgalab
- giannhs2001
- touvlo
- Paragontas7000
- Dr. Gl. Luminous
- A350
- Demetrara
- bibliofagos
- Ilma