Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

28-05-20

23:25
Κιμ; Κιμ Γιονγκ;
Έστειλα μια αναφορά σημερα στα κεντρικά του Κωτσοβολου για ενα κινητο που αγορασα καινουργιο εμφανισε δυσλειτουργια απο μονο του πηγα στο Προισταμενο του καταστηματος κ μ λεγε παραμυθια να το φτιάξουν και να μεινω 1 μηνα χωρις κινητο. Για δε δινουν κιολας λεει δε προβλεπεται. Οποτε μενεις εσυ ο μλκας χωρις κινητο.
Μετα φταιω εγω που βγάζω το μαστιγιο και ξεκινάω να δινω πόνο;

απευθειας συστημενη αναφορά στο Διευθυντη της Εταιρειας. 1 σελιδα μεσω mail. Τέλος.-
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μια χαρά μαλλί έχει ρεΤη δουλειά του τη κανει και με το παραπάνω.
Ναι για καμια 18-20χρονη το πολύ καλο ειναι. Φιλε δε γινεται να εισαι κυριλές με το γυαλι σου το πρωι τη πουκαμισιά σου το ρολοι το γυμνασμενο σωμα να πηγαινεις σε σοβαρες συναντησεις για δουλεια να αποπνέεις κ ενα μυστηριο αλα μαρτινι guy και να μου χεις τέτοιο μαλλι. Αυτα ειναι για κανα μασκέ πάρτι με 17χρονες. Οπως τοτε με τα em0.
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.

28-05-20

23:46
Δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί σε κάποια από τις προηγούμενες σελίδες (από όσες διάβασα δεν το είδα), υπάρχει ένα forum για bodybuilding & fitness ελληνικό (δεν το αναφέρω γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται από τους κανονισμούς
).
Έκει έχει τα πάντα για ασκήσεις/διατροφή, ό,τι μπορείς να φανταστείς σχετικά με γυμναστική ανδρών/γυναικών. Πιστεύω πως όσοι/ες ψάχνετε πληροφορίες για τέτοια θέματα εκεί θα βρείτε τις καλύτερες απαντήσεις.

Έκει έχει τα πάντα για ασκήσεις/διατροφή, ό,τι μπορείς να φανταστείς σχετικά με γυμναστική ανδρών/γυναικών. Πιστεύω πως όσοι/ες ψάχνετε πληροφορίες για τέτοια θέματα εκεί θα βρείτε τις καλύτερες απαντήσεις.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

29-05-20

00:16
Δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί σε κάποια από τις προηγούμενες σελίδες (από όσες διάβασα δεν το είδα), υπάρχει ένα forum για bodybuilding & fitness ελληνικό (δεν το αναφέρω γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται από τους κανονισμούς).
Εκει παιζουν αγωνιστικά φίλε! Και προωθουν και συγκεκριμενα συμπληρώματα απο συγκεκριμενες εταιρειες. Οποτε αν γράψεις κάτι άλλο ..... θα χεις κακή αντιμετωπιση.
Εδω ειμαστε πιο χαλαρά... γράψτε τις διατροφες σας, τη προπονηση σας, κάντε χαβαλέ ανεβάστε και καμιά φωτο της προοδου σας ή της προπονησηης και ολα καλά. Χαλαρά πραγματα, χωρις υπερβολές!
Εγω πχ το ψάχνω αρκετά με τη τεχνική ο χάκερ με τις ερευνες κοκ.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

29-05-20

11:30
Ένας άλλος τρόπος προπόνησης, πιο ζοοκ και πιο διασκεδαστικός είναι ο Αφρικανικός... Αλλιώς πως θα γίνουμε μινιόν γκαρσόν...
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.

29-05-20

11:41
Το συγκεκριμένο είναι καλό και για να μάθεις τις χώρες της Αφρικανικής Ηπείρου καθώς γυμνάζεσαι. Μού θύμισε το Waka Waka της Shakira... Μια χαρά καις όλες τις θερμίδες χορεύονταςΈνας άλλος τρόπος προπόνησης, πιο ζοοκ και πιο διασκεδαστικός είναι ο Αφρικανικός...

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

29-05-20

11:44
Ό,τι πεις εσύ φίλε μου Ακελεντά...Το συγκεκριμένο είναι καλό και για να μάθεις τις χώρες της Αφρικανικής Ηπείρου καθώς γυμνάζεσαι. Μού θύμισε το Waka Waka της Shakira... Μια χαρά καις όλες τις θερμίδες χορεύοντας![]()

Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

01-06-20

21:40
Εχω εθιστει στο ΗΙΙΤ και ξεκιναω με μια 25λεπτη ασκηση και καταληγω να κανω ΗΙΙΤ για 1.5ωρα. Εχει περασει 1 εβδομαδα και ηδη εχω αρχισει να βλεπω διαφορα. Οχι εμφανισιακα, αλλα σε επιπεδα ενεργειας και δυναμης. Οταν καθομαι και σηκωνομαι νιωθω οτι ειμαι παναλαφρη - οτι δεν βαζω καθολου δυναμη για να σηκωθω.
Χθες αγορασα ενα fitbit (charge 4 SE) για να ελεγχω τους παλμους μου για να δω αν μπορω να με πιεσω περισσοτερο στην αεροβικη. Ο υπνος μου ηταν χαλια. Βεβαια ξερω οτι δεν κοιμηθηκα καλα, αλλα δεν περιμενα μονο 6 ωρες απο τις 7 που νομιζα. Εχει δικο του app που παρακολουθει διατροφη, αλλα δεν μου αρεσε τοσο οσο το lifesum.
Με την πρωτεινη εχω προβλημα και πολλες φορες δεν μπορω να πιασω το επιθυμητο οριο, ειδικα αν κανω αντιστασεις. Παιρνω μπαρες αλλα λεω να παω σε ροφημα.
Χθες αγορασα ενα fitbit (charge 4 SE) για να ελεγχω τους παλμους μου για να δω αν μπορω να με πιεσω περισσοτερο στην αεροβικη. Ο υπνος μου ηταν χαλια. Βεβαια ξερω οτι δεν κοιμηθηκα καλα, αλλα δεν περιμενα μονο 6 ωρες απο τις 7 που νομιζα. Εχει δικο του app που παρακολουθει διατροφη, αλλα δεν μου αρεσε τοσο οσο το lifesum.
Με την πρωτεινη εχω προβλημα και πολλες φορες δεν μπορω να πιασω το επιθυμητο οριο, ειδικα αν κανω αντιστασεις. Παιρνω μπαρες αλλα λεω να παω σε ροφημα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

01-06-20

21:52
Εχω εθιστει στο ΗΙΙΤ και ξεκιναω με μια 25λεπτη ασκηση και καταληγω να κανω ΗΙΙΤ για 1.5ωρα. Εχει περασει 1 εβδομαδα και ηδη εχω αρχισει να βλεπω διαφορα. Οχι εμφανισιακα, αλλα σε επιπεδα ενεργειας και δυναμης. Οταν καθομαι και σηκωνομαι νιωθω οτι ειμαι παναλαφρη - οτι δεν βαζω καθολου δυναμη για να σηκωθω.
200γρ κοτοπουλο
200γρ γιαουρτι
50γρ καρυδια
100γρ τυρι
περιπου 130γρ πρωτεινης. Ανα μέρα.
juste un instant
Επιφανές μέλος

01-06-20

21:59
Tι θα την κανεις τόση πρωτεΐνη; Χρειάζονται και έλαια και υδατάνθρακες. Άντε, τα καρύδια έχουν και έλαια αλλά δεν φτάνουν.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

01-06-20

22:06
Το γιαουρτι δεν μου αρεσει 
Θα διπλασιασω το κοτοπουλο

Θα διπλασιασω το κοτοπουλο

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ξεπερναω το οριο στα λιπαρα ευκολα, αλλα εχω θεμα με την πρωτεινη (συνηθως 20-30γρ λιγοτερα) και μεγαλο προβλημα με τους υδατανθρακες (με το ζορι προσλαμβανω 60-80γρ καθημερινα). Θα αρχισω να τρωω ρυζι και ζυμαρικα πιο συχνα.Tι θα την κανεις τόση πρωτεΐνη; Χρειάζονται και έλαια και υδατάνθρακες. Άντε, τα καρύδια έχουν και έλαια αλλά δεν φτάνουν.
Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

01-06-20

22:14
Εγώ προσωπικά πιστεύω πως οι περισσότεροι παίρνουν παραπάνω προτείνη απ' όσο χρειάζονται, όσοι ασχολούνται με γυμναστήριο δλδ. Βέβαια, το τι σε βοηθάει και τι όχι πάνω απ' όλα το βλέπεις με τεστ στο σώμα σου.Tι θα την κανεις τόση πρωτεΐνη; Χρειάζονται και έλαια και υδατάνθρακες. Άντε, τα καρύδια έχουν και έλαια αλλά δεν φτάνουν.
juste un instant
Επιφανές μέλος

01-06-20

22:36
Εγώ τρώω φρούτα αρκετά για υδατάνθρακες και τελευταία ως εναλλακτική προτιμώ αυτό.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

01-06-20

22:38
Δεν εδινα σημασια μεχρι που αρχισα να τρωω μπαρες πρωτεινων μετα απο εντονη ασκηση. Την επομενη ημερα ναι μεν ενιωθα κουραση στους μυες μου, αλλα οχι πονο. Αν δεν παρω αρκετη πρωτεινη την επομενη μερα δεν μπορω ουτε να κατσωΕγώ προσωπικά πιστεύω πως οι περισσότεροι παίρνουν παραπάνω προτείνη απ' όσο χρειάζονται, όσοι ασχολούνται με γυμναστήριο δλδ. Βέβαια, το τι σε βοηθάει και τι όχι πάνω απ' όλα το βλέπεις με τεστ στο σώμα σου.
Guest 875331
Επισκέπτης

01-06-20

22:45
αν είσαι κοπέλα 60 κιλών θα σου πουν να παίρνεις κάπου 120γρ τη μέρα, ενώ εγώ θα έλεγα πως χρειάζονται 80 απλά. Οι περισσότεροι γυμναστηριακόι για μένα περιορίζονται και τρώνε συνέχεια στεγνά κρέατα και άπαχα γαλακτοκομικά.Δεν εδινα σημασια μεχρι που αρχισα να τρωω μπαρες πρωτεινων μετα απο εντονη ασκηση. Την επομενη ημερα ναι μεν ενιωθα κουραση στους μυες μου, αλλα οχι πονο. Αν δεν παρω αρκετη πρωτεινη την επομενη μερα δεν μπορω ουτε να κατσω
Nelliel
Περιβόητο μέλος

01-06-20

22:59
Τρωω βρωμη, ακομα και νουτελα και δυσκολευομαι. Μονο χθες τα πηγα καλυτερα που εφαγα πιτσα, ψωμι με νουτελα και μια μπαρα βρωμης. Εφτασα στο 70% της ημερησιας ποσοτητας χαχα!Εγώ τρώω φρούτα αρκετά για υδατάνθρακες και τελευταία ως εναλλακτική προτιμώ αυτό.
Φρουτα δεν τρωω, δεν μου αρεσουν. Τρωω αλλα σπανια. Προτιμω λαχανικα!
Χωρις ασκηση χρειαζομαι γυρω στα 60κατι γρ. Με ασκηση παω στα 100. Τα 60 τα πιανω ευκολα, αλλα τα 100 οχι. Τα 120γρ τα επιασα μονο οταν πηγαμε για all you can eat bbq την περασμενη βδομαδα και φαγαμε μονο χοιρινα παιδακια και μπριζολες χωρις υδατανθρακεςαν είσαι κοπέλα 60 κιλών θα σου πουν να παίρνεις κάπου 120γρ τη μέρα, ενώ εγώ θα έλεγα πως χρειάζονται 80 απλά. Οι περισσότεροι γυμναστηριακόι για μένα περιορίζονται και τρώνε συνέχεια στεγνά κρέατα και άπαχα γαλακτοκομικά.

Guest 875331
Επισκέπτης

01-06-20

23:00
Σκόνη πρωτείνης παίρνεις;Χωρις ασκηση χρειαζομαι γυρω στα 60κατι γρ. Με ασκηση παω στα 100. Τα 60 τα πιανω ευκολα, αλλα τα 100 οχι. Τα 120γρ τα επιασα μονο οταν πηγαμε για all you can eat bbq την περασμενη βδομαδα και φαγαμε μονο χοιρινα παιδακια και μπριζολες χωρις υδατανθρακες![]()
Nelliel
Περιβόητο μέλος

01-06-20

23:05
Οχι, μπαρα, την pure protein. Περιεχει 20γρ πρωτεινης.Σκόνη πρωτείνης παίρνεις;
Guest 875331
Επισκέπτης

01-06-20

23:17
Εγώ προτείνω πάντως να πάρεις μία από τις πολλές ωραίες που κυκλοφορούν, μπορείς να δοκιμάσεις sample 100 γραμμάρια ή λιγότερο(το σκουπ είναι 25γ). Πηγαίνουν πολύ με γάλα και γιαούρτι, ενώ μπορείς να παγώσεις μπανάνες κομμένες για 2-3 ώρες και να φτιάξεις μιλκσέικ το οποίο βγαίνει τόσο καλό που πρέπει να το δοκιμάσεις για να το καταλάβεις. Βοηθάν πολύ στο να αυξήσεις την πρωτεΐνη που παίρνεις μέσα στη μέρα.Οχι, μπαρα, την pure protein. Περιεχει 20γρ πρωτεινης.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

01-06-20

23:17
Tι θα την κανεις τόση πρωτεΐνη; Χρειάζονται και έλαια και υδατάνθρακες. Άντε, τα καρύδια έχουν και έλαια αλλά δεν φτάνουν.
Θα τροφοδοτησει τους μυς να μεγαλώσουν , παράλληλα θα τρώει τοσο υδατάνθρακα οσο χρειάζεται για να βγάζει προπονησεις - δηλαδη να προκαλει τους μυς μετά θα τους ταιζει και θα παιρνει και λιπαρά για τις ορμονολογικες διεργασιες ολων αυτών.
Guest 209912
Επισκέπτης

01-06-20

23:35
Meanwhile διαβάζω όλα αυτά που λέει η Nelliel και λέω τι διάολο ρε φίλε πως γίνεται να μην μπορεί να συμπληρώσει πρωτεΐνες και υδαναθρακες και μετά σκέφτομαι ότι μαλλον έχει στομάχι κουνελιού.
Τα 5 γεύματα του Ντεβιλ τα κάνω άνετα σε ένα.
Τα 5 γεύματα του Ντεβιλ τα κάνω άνετα σε ένα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Scandal
- Reader
- Kate1914
- johnsala
- Ilma
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Unboxholics
- Joji
- Memetchi
- chester20080
- rafaela11
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- touvlo
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.