Fitness Thread!

Guest 920123

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το μέτρο ποιο ειναι; η βιομηχανοποιηση της τροφής και η επεξεργασια της;

για να φτάσεις το σώμα σου σε διαφορετικά επιπεδα απο τον μέσο άνθρωπο που απλά εμφανιζεται στο γυμναστηριο και τρωει "υγιεινα" θα πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικο.

Για να φτάσεις εκει που δεν θα φτάσουν άλλοι θα πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω. Ειδάλλως θα βλέπεις τα γυμνασμένα σώματα οπως αυτά

και θα λές οτι παιρνουν ανααβολικά. Οχι εσυ συγκεκριμένα.....
Τα συγκεκριμενα σωματα ειναι σωματα που οταν τελειωσει ολο αυτο θα υποφερουν απο τους τραυματισμους που εχουν ηδη υποστει....
Δεν μιλαω για τα χειρουργεια που εχουν περασει ή θα περασουν....

Και εδω θα σου πω καθενας διαλεγει τι θυσιαζει και τι οχι....
Και εγω το χειρουργειο που περασα ηταν αποτελεσμα τραυματισμου και καταπονησης ...
δεν μιλαω για την τενοντιτιδα που παντρευτικα απο τα πρωτα χρονια που ασχοληθηκα και πολλους αλλους μικροτραυματισμους ....
Σημερα λεω πλεον οτι αν γυρνουσα τον χρονο πισω δεν θα καταπονουσα το σωμα μου τοσο γιατι ερχεται η ωρα που ο πονος σου απαγορευει να κανεις και τα πιο απλα καθημερινα πραγματα ...

Ολα με μετρο παιδια δεν χρειαζονται υπερβολες για να μπορουμε να εχουμε ποιοτητα ζωης και οχι ποσοτητα.

@Devil πραγματικα σου ευχομαι καποια στιγμη να πετυχεις τον στόχο σου οποιος να ειναι αυτος και να μην μετανοιωσεις ποτε για αυτο!

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.
Τενοντιτιδες έχω και εγώ αλλα νομιζω πως αν τα χέρια μου ηταν τοσο ανεπτυγμενα οσο τα ποδια μου δεν θα ειχα πάθει καμια. Μιλάμε για 41-42 εκ μέγεθος σε συγκριση με το 36 που ειναι τώρα. Εσυ εκανες πρωταθλητισμο εγω οχι. Εσυ μπορει να σηκωνες 150αρες στα καθισματα οπως έκανε και μια γνωστη μου που εκανε πρωταθλητισμο. Εγω οχι.

Η αναπτυξη των μυών βοηθάνε τις αρθρώσεις. Αν έχεις ανεπτυγμένους ώμους και δικεφαλους δεν θα σε τσιμπησει ο αγκώνας. Αν εχεις τετρακεφαλους δεν θα σε τσιπησουν τα γονατα κτλπ. ετσι νομιζω.

Επισης θέλεις να μου πεις οτι ο μεσος αγυμναστος ανθρωπος δεν υποφέρει απο πονους; οι μισοι στη δουλεια ειναι ερειπια απο μέση , αυχενα και γονατα. Απο την υπερβολικη γυμναστικη ηταν; :P

απλα ειναι γνωστο οτι οι αλλοι μισοι που γυμναζονται δεν ξέρουν να γυμνάζοται και πάνε και σακατευονται. Οταν εγω έγραφα για 80-90 κιλα άρσεις θανατου εδω μεσα που έχω και τέτοια υποδομη στα ποδια να κρατησω την επιβαρυνση μου λέγανε "Εισαι μικρος ακομη... φτασε τα 200 και βλέπουμε."

Guest 920123

Επισκέπτης

@rania40 φτάνει στο σημείο της ψύχωσης/εμμονής το να θέλω το ''τέλειο'' σώμα, τι ακριβώς θα φάω, μην έχει ζάχαρη κτλ... συμφωνώ μαζί σου, είμαι κ γώ της άποψης να προσέχουμε την διατροφή μας, αρκετά, αλλά όταν έχουμε ανάγκη ένα γλυκό ή σουβλάκι να το φάμε, δεν λέω κάθε μέρα, αλλά 1-2 φορές την εβδομάδα.
Προσωπικά την πρωτείνη που παίρνω το κάνω περισσότερο για να βοηθήσω το σώμα μου να αποθεραπευτεί, σε συνδιασμό με ιχθυέλαιο και cla, όχι για να γίνω Κρίς Έβανς(άλλωστε έχω άλλο σωματότυπο, μάλλον εκτομορφικό, δλδ αρκετά αδύνατο σκελετό). Στοχεύω σε ενδυνάμωση των μυών και σύσφιξη, όχι όγκο, μύες κτλ...
Στα 41 προς 42 θα γίνω Σβαρτσενέγκερ ή Βαν Ντάμ?
Άλλος που αρέσκεται στο να ''φουσκώνει'' κτλ είναι δικαίωμα του δεν τον κρίνω, αλλά δεν θα μου επιβάλλει τι θα κάνω, ούτε τα λέει ''σωστά''.. αλλιώς λειτουργεί το δικό μου σώμα σε σχέση με το δικό του, πχ εγώ βάζω εύκολα λίπος στην περιοχή της κοιλιάς ίσως και γιατί τρώω γενικά λιπαρές τροφές και προσπαθώ να τις ελαττωσω όσο μπορώ. Πάντα ήμουνα πολύ αδύνατος απλά τα τελευταία χρόνια έβαλα μερικά κιλά.. πχ στα 18 μου με ύψος 1.80 τότε ήμουνα 68-70 κιλά, σαν καλαμάκι...
Πρέπει να αποδεχόμαστε αυτό που είμαστε, όχι να ψάχνουμε το τέλειο, όχι άλλη τελειοθηρία παρακαλώ... ο καθένας προσπαθεί και κάνει αυτό που μπορεί, βήμα βήμα κάθε φορά.
Μαζι σου Μιλκο!Και εμενε μου βγαζει κατι το εμμονικο ολο αυτο σε τοσο μεγαλο βαθμο...
Να ξερεις ολο αυτο που αναφερεις για την περιοχη της κοιλια ειναι χαρακτηριστικο της ηλικιας σου ,το εχουν σχεδον ολοι οι αντρες και δυστηχως μονο με στεγνη διατροφη θα καταφερεις να το διωξεις απο εδω και περα ...
Αν εισαι φυσιολογικος στα κιλα σου και σου αρεσει η ολη εικονα σου μην δινεις και τοσο σημασια αρκει να νοιωθεις εσυ καλα!

Guest 523993

Επισκέπτης

Μαζι σου Μιλκο!Και εμενε μου βγαζει κατι το εμμονικο ολο αυτο σε τοσο μεγαλο βαθμο...
Να ξερεις ολο αυτο που αναφερεις για την περιοχη της κοιλια ειναι χαρακτηριστικο της ηλικιας σου ,το εχουν σχεδον ολοι οι αντρες και δυστηχως μονο με στεγνη διατροφη θα καταφερεις να το διωξεις απο εδω και περα ...
Αν εισαι φυσιολογικος στα κιλα σου και σου αρεσει η ολη εικονα σου μην δινεις και τοσο σημασια αρκει να νοιωθεις εσυ καλα!
Με τα παιδιά εδώ, συμφωνώ στο ότι, πρέπει να μειώσω γλυκά, ζάχαρες κτλ, έχουν δίκιο, αλλά καταντά εμμονικό το ''σώμα''.... κοίτα και όταν ήμουνα 18 ετών, 1.80 και 70 κιλά πάλι είχα λίπος στην κοιλιά είναι ο σωματότυπος μου, έχω ένα γνωστό με φοβερούς κοιλιακούς αλλά η κοιλιά του πετάγεται έξω, σαν στομάχα, έτσι είναι το σώμα του.
Από'κει και πέρα διαφωνώ στα ''πρότυπα'' κτλ ο καθένας είναι διαφορετικός, προσπαθώ να βελτιώσω αυτό που έχω όχι να γίνω κάποιος άλλος κτλ, δεν θα γίνω ποτέ ούτε Ρουβάς, ούτε Κρίς Έβανς...

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.
Με τα παιδιά εδώ, συμφωνώ στο ότι, πρέπει να μειώσω γλυκά, ζάχαρες κτλ, έχουν δίκιο, αλλά καταντά εμμονικό το ''σώμα''.... κοίτα και όταν ήμουνα 18 ετών, 1.80 και 70 κιλά πάλι είχα λίπος στην κοιλιά είναι ο σωματότυπος μου, έχω ένα γνωστό με φοβερούς κοιλιακούς αλλά η κοιλιά του πετάγεται έξω, σαν στομάχα, έτσι είναι το σώμα του.
Από'κει και πέρα διαφωνώ στα ''πρότυπα'' κτλ ο καθένας είναι διαφορετικός, προσπαθώ να βελτιώσω αυτό που έχω όχι να γίνω κάποιος άλλος κτλ, δεν θα γίνω ποτέ ούτε Ρουβάς, ούτε Κρίς Έβανς...

Αμα εκοβες το μισο λιτρο σοκολατουχο την ημέρα , τα μακαρονια και τα τυριά απο πάνω μια χαρά θα γινοσουν αλλα δεν θέλεις. Σεβαστο μη τα ριχνουμε ομως στη τυχη ολα.

Πως να το κάνουμε ρε παιδια τα ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ , τα ψωμια , τα γάλατα στυλ μιλκο , τα τυρια δεν κάνουν για μια αθλητική διατροφη. Ο οργανισμος δε χρειάζεται ψωμι για να πάρει ενεργεια. Απλα θα το αποθηκευσει σα λιπος. Επιστημη ειναι.

Οι εμμονες που γράφεις ειναι τα νουμερα που δηλώνονται σε σελιδες που λένε για τα στατιστικα σώματος. Αν το χέρι σου ειναι κάτω απο 35-36 ειναι μικρο πως να το κάνουμε :P και μενα δεν ειναι πολύ μεγάλα στο 36 ειναι. Απο 38 και πάνω ξεκινάνε τα δυνατά χέρια. Παντα σε μυς εννοω γιατι και εγω μπορω να φάω 10 πάστες και σε μια βδομάδα να βάλουν 1-2εκ λιπους πάνω και να λέω οτι έχω "μεγαλα" χέρια.

Guest 920123

Επισκέπτης

Τενοντιτιδες έχω και εγώ αλλα νομιζω πως αν τα χέρια μου ηταν τοσο ανεπτυγμενα οσο τα ποδια μου δεν θα ειχα πάθει καμια. Μιλάμε για 41-42 εκ μέγεθος σε συγκριση με το 36 που ειναι τώρα. Εσυ εκανες πρωταθλητισμο εγω οχι. Εσυ μπορει να σηκωνες 150αρες στα καθισματα οπως έκανε και μια γνωστη μου που εκανε πρωταθλητισμο. Εγω οχι.

Η αναπτυξη των μυών βοηθάνε τις αρθρώσεις. Αν έχεις ανεπτυγμένους ώμους και δικεφαλους δεν θα σε τσιμπησει ο αγκώνας. Αν εχεις τετρακεφαλους δεν θα σε τσιπησουν τα γονατα κτλπ. ετσι νομιζω.
Τα παντα στους τραυματισμους καθοριζονται αρχικα απο το κατα ποσο σωστη και δεμενη ειναι η σπονδυλικη σου στυλη ....
Ο κορμος του σωματος πρεπει να ειναι αρτιος και απο εκει και περα ξεκινας την ενδυναμωση του...

Μια πρωτου βαθμου σκολιωση που ειχα απο τα μαθητικα μου χρονια ηταν ικανη αργοτερα να μου δημιουργηση ολο αυτο....
Γι αυτο πλεον λεω ενα παιδι που μπαινει στο χωρου του αθλητισμου ή ακομα και ενας ενηλικας πρεπει πρωτα να διαβασει το σωμα του ,να δει που υστερει ,κατα ποσο του επιτρεπεται η αθληση και σε ποιο βαθμο και απο εκει και περα να ξεκινησει με το αναλογο προγραμμα ...
Ξερεις αυτο το απλο βημα αν το καναμε ολοι μας ποσους τραυματισμους και χειρουργεια θα ειχαμε αποφυγει?

Τον νου σου με την τενοντιτιδα ...ολοι οι φυσιοθεραπευτες μου ελεγαν καλυτερα να σπασεις κατι παρα να αποκτησεις τενοντιτιδα και ελεγα τι ειναι αυτα που μου λενε...
Τωρα πλεον τους καταλαβαινω τι εννοουσαν....δεν θεραπευεται ποτε ,απλα ΄κοιμαται¨και μετην πρωτη ατασταλια σου ξυπναει και κεθε φορα το ξυπνημα της ειναι και ποιο επωδυνο...

Guest 523993

Επισκέπτης

Αμα εκοβες το μισο λιτρο σοκολατουχο την ημέρα , τα μακαρονια και τα τυριά απο πάνω μια χαρά θα γινοσουν αλλα δεν θέλεις. Σεβαστο μη τα ριχνουμε ομως στη τυχη ολα.

Πως να το κάνουμε ρε παιδια τα ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ , τα ψωμια , τα γάλατα στυλ μιλκο , τα τυρια δεν κάνουν για μια αθλητική διατροφη. Ο οργανισμος δε χρειάζεται ψωμι για να πάρει ενεργεια. Απλα θα το αποθηκευσει σα λιπος. Επιστημη ειναι.
Δεν τρώω κάθε μέρα μακαρόνια αδελφέ, συνήθως βραστές πατάτες ή καλαμπόκι ή ρύζι μπασμάτι.
Στο Μίλκο έχεις δίκιο.. το τελευταίο διάστημα που έχω μειώσει τα Μίλκο(2 την εβδομάδα αντι για κάθε μέρα) κάτι γίνεται. Στα κιλά από 83 είμαι 82 περίπου... Το σώμα μου είχε πει διατροφολόγος αλλάζει κάθε 4 εβδομάδες..βασικά στο 2μηνο φαίνεται η διαφορά. Διατροφή διατροφή κάνω 13-14 μέρες περίπου, και πάλι καλά που γενικά θέλω σοκολατοειδή γιατί δεν πίνω καφέ και χρειάζομαι καφείνη.

Guest 920123

Επισκέπτης

Την ζαχαρη αν θες να την μειωσεις οχι μονο για τους λογους που σου ειπαν τα παιδια αλλα και για το ιστορικο με την μεση σου.
Να ξερεις οτι δημιουργει πολλες φλεγμωνες στο σωμα και αν παρατηρησεις οταν ξεφευγεις λιγακι με τα γλυκα και ολους αυτους τους γλυκους πειρασμους οι πονοι ειναι πιο εντονοι ......

Το εχω παρατηρησει και σε εμενα αυτο!

Guest 523993

Επισκέπτης

Την ζαχαρη αν θες να την μειωσεις οχι μονο για τους λογους που σου ειπαν τα παιδια αλλα και για το ιστορικο με την μεση σου.
Να ξερεις οτι δημιουργει πολλες φλεγμωνες στο σωμα και αν παρατηρησεις οταν ξεφευγεις λιγακι με τα γλυκα και ολα αυτους τους γλυκους πειρασμους οι πονοι ειναι πιο εντονοι ......

Προσπαθώ, εδώ και 14 μέρες... και συνεχίζω. Δεν γίνεται να κοπεί μαχαίρι υπάρχει η ''εξάρτηση''.. έχω μειωσει αρκετά τα σοκολατοειδή πάντως.

Guest 920123

Επισκέπτης

Προσπαθώ, εδώ και 14 μέρες... και συνεχίζω. Δεν γίνεται να κοπεί μαχαίρι υπάρχει η ''εξάρτηση''.. έχω μειωσει αρκετά τα σοκολατοειδή πάντως.
χαχα σε εμενα λες για εξαρτηση ....
εγω τωρα ειμαι στη φαση της κουβερτουρας ....με αυτη ξεγιελιεμαι...μου δινει και λιγη παραπανω ενεργεια που χρειαζομαστε τωρα με την ζεστη.....
Αγωνιστικους χαιρετιμσου!

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Να ξερεις οτι δημιουργει πολλες φλεγμωνες στο σωμα και αν παρατηρησεις οταν ξεφευγεις λιγακι με τα γλυκα και ολους αυτους τους γλυκους πειρασμους οι πονοι ειναι πιο εντονοι ......

Του τα ειπε και ο @hack3r αυτα με τις φλεγμονες που ειναι ψαγμενος και διαβάζει πολύ.

Guest 920123

Επισκέπτης

Ωραία παιδιά το θέμα πολύ κάλο, να γράφει ο καθένας την δική του πορεία σε όλο αυτό που θέλει να πετυχει,ωστε να νοιώθει πρώτα ο ίδιος καλά και όποιος το διαβαζει ας υιοθετηθεί ότι νομίζει εκείνος οτι μπορεί να υποστηρίξει.

Με το ζορι δεν γινεται τιποτα ....

Και οι παρατηρήσεις από εσάς στην διατροφη που ακολουθω καλοδεχουμενες δεν έχω τετοια θέματα ,οτι μαθαίνεις καλό είναι άσχετο αν το εφαρμόζεις ή οχι.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Τον νου σου με την τενοντιτιδα ...ολοι οι φυσιοθεραπευτες μου ελεγαν καλυτερα να σπασεις κατι παρα να αποκτησεις τενοντιτιδα και ελεγα τι ειναι αυτα που μου λενε...
Τωρα πλεον τους καταλαβαινω τι εννοουσαν....δεν θεραπευεται ποτε ,απλα ΄κοιμαται¨και μετην πρωτη ατασταλια σου ξυπναει και κεθε φορα το ξυπνημα της ειναι και ποιο επωδυνο...

Ε τι να προσέξω; Έκανα αποχη 3 μηνες περιπου απο τα βάρη. Δεν περνάει οπως ειπες και εσύ.Πηγα σε ορθοπεδικο. Μου ειπε πως το δεξι χέρι ειναι ενας τραυματισμος στη μυοτενοντια συνδεση και δεν ειναι επικονδυλιτιδα. Σου γινε χρονιο μου κάνει επειδη του ειπα οτι έχω ενοχλησεις απο το 2017. Λέω τι μπορει να πάθω; τιποτα μου κάνει απλα θα χεις ενοχλησεις ποτε ποτε.

Το αριστερο τα ιδια πάνω κατω μια ψιλοτενοντιτιδα στο δικεφαλο. Μου λεει κανε λάστιχα (που κάνω) αλλα βάζω ισως περισσοτερη ενταση :P και πηγαινε απο σεπτεμβριο για φυσικοθεραπεια στο αριστερο. Μια φορά αντε δυο την εβδομάδα με πιάνουν ενοχλησεις. Αλλα θελω να κανω γυμναστικη εγώ. Οποτε μάλλον και αυτο για χρονιο το βλέπω :P

Εκτος και αν με τη παροδο των χρονων δυναμωσουν και φυγουν. Γιατι ξεκινησα με χεράκι 33 εκ. τωρα ειμαι στα 36 έχω γεμισει.

Το δεξι ειχε να ενοχλησει 1 βδομάδα.... χθες το πάτησα λιγο στις κάμψεις και σημερα εκανε μια εμφανισουλα :P ε τι να κανω θέλω να γυμνάσω το στηθος με μια πολυαρθρικη άσκηση δεν θα κάνω κάμψεις ή πάγκο;

Αν μεινουν οπως ειναι οι συγκεκριμενοι τραυματισμοι δεν έχω προβλημα ας μεινουν.

Μου ειπε κιολας οτι δεν αξιζει καν να κανω PRP γιατι ειναι ενεση και 300αρι. Ξέρεις αυτο με το πλασμα του αιματος σου που στο παταει στο σημειο για να το αιματωσει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ωραία παιδιά το θέμα πολύ κάλο, να γράφει ο καθένας την δική του πορεία σε όλο αυτό που θέλει να πετυχει,ωστε να νοιώθει πρώτα ο ίδιος καλά και όποιος το διαβαζει ας υιοθετηθεί ότι νομίζει εκείνος οτι μπορεί να υποστηρίξει.

Με το ζορι δεν γινεται τιποτα ....

Και οι παρατηρήσεις από εσάς στην διατροφη που ακολουθω καλοδεχουμενες δεν έχω τετοια θέματα ,οτι μαθαίνεις καλό είναι άσχετο αν το εφαρμόζεις ή οχι.

Θεματάρα ! Εγω την έφτιαξα ! Θα φτασει τις 100 σελιδες μια μέρα - πολυ συντομα. Μπαινουμε εδω ολοι οι gym-bro τελειωμενοι με διατροφες και γυμναστηρια - περιθωρειακοι σκληροτραχηλοι τυποι - σακατεμενοι απο βάρη και οποιος άλλος ειναι !!!! Και λέμε τα δικά μας! Ανεβαζουμε φωτογραφιες απο φαγητα - σωματα και οτι άλλο θέλει ο καθενας.... κοσμια πάντα :P

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

χαχα σε εμενα λες για εξαρτηση ....
εγω τωρα ειμαι στη φαση της κουβερτουρας ....με αυτη ξεγιελιεμαι...μου δινει και λιγη παραπανω ενεργεια που χρειαζομαστε τωρα με την ζεστη.....
Αγωνιστικους χαιρετιμσου!

ωραια η κουβερτουρα ειδικα η γάλακτος , ενα κομματακι που και που πριν τη προπονηση δε κανει κακο. 25γρ.

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 920123

Επισκέπτης

Να αποφευγεις τις επεμβατικες παρεμβασεις οσο ανεχεσαι τον πονο....

ειδικα υπαρχουν γιατροι που σου λενε πονας?
ελα να σου κανω μια κορτιζονη και μετα θα πετας ...

οπου μπει νυστέρι ή ενεση τελος, το κανεις ακομα πιο ευαισθητο και επηρεπη σε ακομα ποιο σοβαρους τραυματισμος ..

Προχωρα με πολυ καλη ενδυναμωση και οταν σε ενοχλει σταματα και εσυ λιγες μερες ,αστο να ηρεμει και συνεχιζεις ..

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Να αποφευγεις τις επεμβατικες παρεμβασεις οσο ανεχεσαι τον πονο....

ειδικα υπαρχουν γιατροι που σου λενε πονας?
ελα να σου κανω μια κορτιζονη και μετα θα πετας ...

οπου μπει νυστέρι ή ενεση τελος, το κανεις ακομα πιο ευαισθητο και επηρεπη σε ακομα ποιο σοβαρους τραυματισμος ..

Προχωρα με πολυ καλη ενδυναμωση και οταν σε ενοχλει σταματα και εσυ λιγες μερες ,αστο να ηρεμει και συνεχιζεις ..

Ακριβώς αυτο κάνω και θα κάνω :P βλέπω εισαι σχετική με το άθλημα.
Ο ορθοπεδικος που πηγα ειναι πολυ καλος άνθρωπος πανω απο ολα. Μου ειπε οτι οUTE PRP δεν αξιζει να κάνω. Ενω για μενα μου λέει δεν ειναι κατι ισα ισα σου λεω έλα να σου πάρω το 300αρι !

Οπως εγραψες και εσυ η τενοντιτιδα δεν γιατρευεται έτσι ... ουτε με αποχη. Η αποχη-ξεκουραση ειναι για 10 μέρες το πολύ. Μετά θελει ενδυνάμωση. Αλλα τοση ωστε να αντέχει ο τενοντας το φορτιο. Προοδευτικα και με τα χρονια ελπιζω οτι θα γινει ανθεκτικος. Οι τραυματισμοι που εχω δεν ειναι τιποτα. Το χειμωνα έπαιζα πάγκο 80 κιλα :P
έχω φτιαξει ωραιους δυνατους ώμους.

Αλλα τα 80 κιλα στο πάγκο ηταν υπερβολή. Ο διπλανος που με έβλεπε έβαλε 85. Αυτο ειναι το κακο με τα βάρη δεν έχουμε σωστη νοοτροπια. Μπορεις να γυμνασεις εναν μυ και να μεγαλώσει με πολυ λιγοτερα κιλα.

Get Bigger by doing less.... γινε μεγαλυτερος κάνοντας τα λιγοτερα. Αυτη θα ειναι η επιτυχια. Να εισαι μεγάλος και δυνατος χωρις να εχεις τραυματισμους και να εισαι ερειπιο.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Μολις τέλειωσα προπονησούλα. Ποδια.

Καθισματα
Προβολές
Γάμπες
Κοιλιακοι
Ραχιαιοι

Ηταν απολαυση η προπονησουλα με λάστιχα στο μπαλκονι! Οταν χαμηλώνεις το τέμπο της εκτέλεσης και στα καθισματα κάθεσαι πχ 3 δευτερολεπτα ακινητος στο κατεβασμα και κάνεις 25 επαναληψεις με ενα λάστιχο των 20 κιλών .... νιώθεις φοβερή ένταση!

Ευτυχως που εγω δεν έχω περιεργους γειτονες οπως η @Nelliel και κανω προπονηση με την ησυχια μου! Στο σπιτι.

Βογγηξα λιγο... σαν να κάνω σέξ σε κάποιες επαναληψεις αλλα οκ κανεις δεν ενοχληθηκε :P

Guest 920123

Επισκέπτης

Ακριβώς αυτο κάνω και θα κάνω :P βλέπω εισαι σχετική με το άθλημα.
Ο ορθοπεδικος που πηγα ειναι πολυ καλος άνθρωπος πανω απο ολα. Μου ειπε οτι οUTE PRP δεν αξιζει να κάνω. Ενω για μενα μου λέει δεν ειναι κατι ισα ισα σου λεω έλα να σου πάρω το 300αρι !

Οπως εγραψες και εσυ η τενοντιτιδα δεν γιατρευεται έτσι ... ουτε με αποχη. Η αποχη-ξεκουραση ειναι για 10 μέρες το πολύ. Μετά θελει ενδυνάμωση. Αλλα τοση ωστε να αντέχει ο τενοντας το φορτιο. Προοδευτικα και με τα χρονια ελπιζω οτι θα γινει ανθεκτικος. Οι τραυματισμοι που εχω δεν ειναι τιποτα. Το χειμωνα έπαιζα πάγκο 80 κιλα :P
έχω φτιαξει ωραιους δυνατους ώμους.

Αλλα τα 80 κιλα στο πάγκο ηταν υπερβολή. Ο διπλανος που με έβλεπε έβαλε 85. Αυτο ειναι το κακο με τα βάρη δεν έχουμε σωστη νοοτροπια. Μπορεις να γυμνασεις εναν μυ και να μεγαλώσει με πολυ λιγοτερα κιλα.

Get Bigger by doing less.... γινε μεγαλυτερος κάνοντας τα λιγοτερα. Αυτη θα ειναι η επιτυχια. Να εισαι μεγάλος και δυνατος χωρις να εχεις τραυματισμους και να εισαι ερειπιο.
Καλημέρα!
Αφού κατάλαβες ότι είμαι σχετική με το άθλημα😜να σου πω και ένα κολπάκι για αποφυγή υποτροπής της τενοντιτιδας ...μπορει να το ξερεις ειναι η πρωτη συμβουλη των Φυσικοθεραπευτών. ..
Να κάνεις φίλο σου την παγοθεραπεια είναι σωτήρια....
Είτε έχει ενοχλήσεις είτε όχι μετά το τέλος τις προπονήσεις σου να βάζεις πάγο ,όχι πολύ 5 με 7 λεπτά στο σημείο ...Αν είσαι σε περίοδο που πονάς η συχνότητα του πάγου να είνα μεγαλύτερη.
Και γενικά όπου νοιώθεις ενοχλήσεις το πρώτο 24ωρο πάγο για να σταματήσει η φλεγμονή...

Guest 523993

Επισκέπτης

Μεσημεριανό γεύμα:
1 μερίδα ρύζι basmati Uncle Ben's, 1 κσ σησαμέλαιο, 2 κσ γιαούρτι 2% Όλυμπος, 1 μπιφτέκι χοιρινό άπαχο ψημένο στην λαδόκολλα + 1 ποτήρι ζεστό κακάο :morning1:με 1 κγ μέλι κοντορίγανης/πολύκομπου

To πρωί είχα πιει 2 κούπες κατσικίσιο γάλα

Αύριο έχω ραντεβού με 2 φίλους σε ένα ζαχαροπλαστείο :pardon: αλλά θα το ακυρώσω, γλυκό το Σάββατο που μας έρχεται έως τότε αυστηρή διατροφή/κομμάντο. :)

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ.png

Βασικά πρέπει να πάρω άλλο πιάτο, και πιο μικρό και πιο ''χρωματιστό'' να βγαίνει καλύτερα στις φώτο, αυτό παραείναι ''γέρικο''... τώρα παρατηρώ έχει μία μασωνική πυραμίδα επάνω, λέτε να είναι των Νεφελείμ? :baby:

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.
Ραντεβού σε ζαχαροπλαστείο, πέθανα!
Παρόμοιο φαγητό είχαμε σήμερα (ρύζι, μοσχαρίσιο μπιφτέκι 175 γρ και 1 αγγούρι :P)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια