Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

24-07-20

20:37
Για τα ποδια θες χοντρα λαστιχα, για τα χερια πιο λεπτα. Εγω σκεφτομαι να παιξω με διπλα λαστιχα. Αν δω οτι ειναι πολυ ελαφρια να παρω 2 ελαφρια για να δυσκολεψω την ασκηση. Χθες ειδα εναν τυπο που ειχε λουρια στο στηθος του και πανω του συνδεε διαφορα λαστιχα. Φανεται τελεια φαση. Προς το παρον παιζω με mini bands και ενα μεγαλο.
Οσο για την διατροφη, εγω τρωω φασολακια και αλλα τετοια κλασσικα φαγητα, απλα προσθετω και κρεας. Πχ σπανακορυζο με μπριζολα ή φασολακια με μοσχαρι ή φασολαδα με λουκανικα. Τις προαλλες εφαγα κολοκυθακια με κοτοπουλο. Επειδη προσπαθω να χτισω μυες χρειαζομαι πρωτεινη, οποτε το κρεας ειναι μονοδρομος. Κοτοπουλο με ρυζι προσωπικα δεν μπορω να τρωω συχνα γιατι δεν τρελαινομαι για ρυζι.
Με έψησες, το δοκίμασα, έχεις δίκιο! Με διπλό/τριπλό λάστιχο (mini bands πήρα κι εγώ) υπάρχει όντως διαφορά. Thank you!
Όσο για τα γεύματα, εννοείται, κι εγώ που θέλω να αυξήσω μυϊκή μάζα, κάτι τέτοια κάνω. Τα ελαφριά φαγητά τα είπα αν θέλει κανείς ν' αδυνατίσει, αλλιώς τρως σουτζουκάκια με 850 θερμίδες ανά μερίδα, φτιάχνεις κι ένα smoothie μετά και είσαι μπόμπα.
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

24-07-20

21:03
Η σωματική υγεία και ευεξία είναι πρωτίστως προϊόν καλής γαστρικης βακτηριδιακης πανίδας και δευτερευοντως σωματικής άσκησης. Τα διάφορα φαγητά που τρώμε έχουν αμεση επιδραση στα βακτηρια που ζουν στο στομάχι μας, χωρίς τα οποία δεν θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε. Υπάρχουν βακτήρια τα οποία βοηθούν την υγεία μας και άλλα που την βλάπτουν. Σκοπός μια υγιεινής διατροφής είναι να δώσεις τροφή στα καλα βακτήρια αντί για τα κακά.
Είτε το πιστεύετε ειτε όχι υπάρχουν ιατρικά treatments στα οποία βάζουν σκατά από υγείη άτομα στο στομάχι ασθενών και τους κάνουν έτσι μεταμόσχευση βακτηρίων και διορθώνουν έτσι αρκετά προβλήματα. Η πάσης φύσεως ζάχαρη συμπεριλαμβανομένων και των φρούτων δίνει τροφή στα βακτήρια που βλάπτουν τον οργανισμό μας. Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος να τρώει φρούτα μόνο λίγους μήνες το καλοκαίρι για να παχύνει και να επιβιώσει τον χειμώνα στη στέρηση. Όχι να τρώει φρούτα και ζάχαρη όλο το χρονο, κάθε μέρα.
Άλλες τροφές που βλάπτουν τα οφελιμα βακτήρια μας είναι τα δημητριακά και διάφορα λαχανικά που περιέχουν λεκτινες οι οποίες ειναι χημικά όπλα των φυτών απέναντι στους εχθρούς τους που τα τρώνε και καταστρέφουν την στομαχικά μεμβράνη μας με αποτέλεσμα τα βακτήρια του στομάχου να περνάνε από το στομάχι στον οργανισμό και να δημιουργούν χρονιές φλεγμονές οι οποίες με την σειρά τους προκαλούν ένα σωρό προβλήματα υγείας.
Το παραμύθι του να τρώμε λίγο από όλα είναι απλα ένα αντί επιστημονικό παραμύθι το οποίο βλάπτει την υγεία μας, όπως ακριβώς την βλάπτει η πλειονότητα των τροφών σήμερα. Ζούμε σε ένα εντελώς τεχνιτο και τοξικό περιβάλλον σήμερα και δεν το αντιλαμβανομαστε. Αντίθετα νομίζουμε πως καθετί μοντέρνο ειναι και καλό, αγνοοντας πως η μακροζωία μας δεν οφείλεται στην καλή μας διατροφή αλλά σε άλλους παράγοντες όπως πλούτος, ιατρική και φάρμακα. Σε ότι αφορά την διατροφή και το περιβάλλον ζωής είμαστε πολύ πιο πίσω από τους αρχαίους ανθρώπους.
Η τεμπελιά, η λιθαργικοτητα, η κακή διάθεση, η αποφυγή της άσκησης, τα νεύρα και ένα κάρο αλλά συμπτώματα του μέσου σημερινού ανθρώπου είναι άμεσα συνδεδεμένα με το τι τρώει και την βακτηριακη πανίδα του στομάχου του.
Είτε το πιστεύετε ειτε όχι υπάρχουν ιατρικά treatments στα οποία βάζουν σκατά από υγείη άτομα στο στομάχι ασθενών και τους κάνουν έτσι μεταμόσχευση βακτηρίων και διορθώνουν έτσι αρκετά προβλήματα. Η πάσης φύσεως ζάχαρη συμπεριλαμβανομένων και των φρούτων δίνει τροφή στα βακτήρια που βλάπτουν τον οργανισμό μας. Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος να τρώει φρούτα μόνο λίγους μήνες το καλοκαίρι για να παχύνει και να επιβιώσει τον χειμώνα στη στέρηση. Όχι να τρώει φρούτα και ζάχαρη όλο το χρονο, κάθε μέρα.
Άλλες τροφές που βλάπτουν τα οφελιμα βακτήρια μας είναι τα δημητριακά και διάφορα λαχανικά που περιέχουν λεκτινες οι οποίες ειναι χημικά όπλα των φυτών απέναντι στους εχθρούς τους που τα τρώνε και καταστρέφουν την στομαχικά μεμβράνη μας με αποτέλεσμα τα βακτήρια του στομάχου να περνάνε από το στομάχι στον οργανισμό και να δημιουργούν χρονιές φλεγμονές οι οποίες με την σειρά τους προκαλούν ένα σωρό προβλήματα υγείας.
Το παραμύθι του να τρώμε λίγο από όλα είναι απλα ένα αντί επιστημονικό παραμύθι το οποίο βλάπτει την υγεία μας, όπως ακριβώς την βλάπτει η πλειονότητα των τροφών σήμερα. Ζούμε σε ένα εντελώς τεχνιτο και τοξικό περιβάλλον σήμερα και δεν το αντιλαμβανομαστε. Αντίθετα νομίζουμε πως καθετί μοντέρνο ειναι και καλό, αγνοοντας πως η μακροζωία μας δεν οφείλεται στην καλή μας διατροφή αλλά σε άλλους παράγοντες όπως πλούτος, ιατρική και φάρμακα. Σε ότι αφορά την διατροφή και το περιβάλλον ζωής είμαστε πολύ πιο πίσω από τους αρχαίους ανθρώπους.
Η τεμπελιά, η λιθαργικοτητα, η κακή διάθεση, η αποφυγή της άσκησης, τα νεύρα και ένα κάρο αλλά συμπτώματα του μέσου σημερινού ανθρώπου είναι άμεσα συνδεδεμένα με το τι τρώει και την βακτηριακη πανίδα του στομάχου του.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

25-07-20

00:42
Σημερινό μαμ 3 μεγάλα γευματα.
Πρωινο
75γρ κουακερ 50γρ σταφίδα 50 γρ ταχίνι γιαουρτι 200γρ χαρουπομελο 100γρ μπανάνα.
Μεσημέρι
100γρ ρυζι 200γρ κοτόπουλο
Βράδυ
150γρ μπιφτέκι με χόρτα κ μελιτζάνες όλα τα γευματα είχαν λάδι.
Πρωινο
75γρ κουακερ 50γρ σταφίδα 50 γρ ταχίνι γιαουρτι 200γρ χαρουπομελο 100γρ μπανάνα.
Μεσημέρι
100γρ ρυζι 200γρ κοτόπουλο
Βράδυ
150γρ μπιφτέκι με χόρτα κ μελιτζάνες όλα τα γευματα είχαν λάδι.
Guest 920123
Επισκέπτης

25-07-20

10:48
@Agaphbou οι πρωτείνες που παίρνω είναι αυτής της εταιρίας https://www.ola-bio.gr/ypertrofes/oozprotonex δεν έχουν πρόσθετα ούτε κάποια γεύση.
Τέσπα.
Περπάτησα 30' έκανα φυσικοθεραπεία, ο θεραπευτης βλέπει μία βελτίωση, μου είπε θα χρειαστούμε τουλάχιστον 3 μήνες.
Μετά την φυσικοθεραπεία:
1 κουταλιά μουρουνέλαιο
1 χούφτα καρύδια
5 δαμάσκηνα
Έπεται γεύμα(γιατί δεν έχω φαει μεσημεριανό ακόμα), Μπιφτεκάρα κοτόπουλου με τζίντζερ, πατάτα βραστή και ίσως λίγο κατίκι δομοκού(για λιπαρά), λέω να πιώ και ένα Tonalin CLA(αυξάνει μυική μάζα, μειώνει λίπος).
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Γειά σου! Καλώς ήρθες στην παρέα, έφερες τίποτα να φάμε?![]()
Ασε αυτα πο τρωω εγω δεν ειναι και τοσο λαχταριστα

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

25-07-20

12:53
Πρωινο
γιαουρτι-ταχινι-καρυδια-σταφιδες-κουάκερ. Τ κιτρινο υγρο ειναι βιταμινή C ! 930 θερμιδες
γιαουρτι-ταχινι-καρυδια-σταφιδες-κουάκερ. Τ κιτρινο υγρο ειναι βιταμινή C ! 930 θερμιδες
Guest 920123
Επισκέπτης

25-07-20

13:17
Πειτε μια καλη πρωτεινη σε ροφημα ,βιολογικη αν γινεται!
Guest 523993
Επισκέπτης

25-07-20

13:34
https://www.ola-bio.gr/ypertrofes/oozprotonex αυτες παιρνω εγώ, δεν υπάρχουν άλλες βιο στην ΕλλάδαΠειτε μια καλη πρωτεινη σε ροφημα ,βιολογικη αν γινεται!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
εγώ σήμερα το χαλασα... πάστα με ταχίνι και γάλα καρύδας(vegan) και 2η πάστα bitter σοκολάτα με σοκολάτα γάλακτος... 7.30€ έδωσα και για τις δύο!!! Αυτή με το ταχίνι καλή(3.80€), η άλλη μου φανηκε πολύ ''κλασσική'' για να κάνει 3.50€... τέσπα ήταν ημέρα γλυκού, το άλλο Σάββατο πάλι. Να σε ρωτήσω αυτά που τρώς σαν ποσότητα σε ένα γεύμα, σχεδόν 1000 θερμίδες υγιεινές μεν αλλά 1000, δεν είναι πολύ; Εντάξει κι εγώ το χάλασα σήμερα, αλλά είπαμε μέρα γλυκού, αλλά νομίζω πρέπει να τρωμε 5-6 γεύματα των 400 θερμίδων κατά μ.ο.Πρωινο
View attachment 70284
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

25-07-20

14:58
Tο μεσημεριανό μου. Δυο γεμιστες κοκκινες πιπεριες, δυο μπιφτέκια, σαλστα με ροκα, μαρουλι, λολα και μια μεγαλη φετα ολικης με κριθαρι...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-07-20

15:23
\ Να σε ρωτήσω αυτά που τρώς σαν ποσότητα σε ένα γεύμα, σχεδόν 1000 θερμίδες υγιεινές μεν αλλά 1000, δεν είναι πολύ; Εντάξει κι εγώ το χάλασα σήμερα, αλλά είπαμε μέρα γλυκού, αλλά νομίζω πρέπει να τρωμε 5-6 γεύματα των 400 θερμίδων κατά μ.ο.
5 γευματα των 400 θερμιδων με πάνε φούλ για αδυνάτισμα κάτι που δεν θέλω. Σου ειπα και τις προαλλες οτι ο τροπος διατροφης σε κάποιες περιπτώσεις ειναι παρεξηγημένος.
Τις προάλλες άκουγα εναν πολύ αδύνατο πιτσιρικά να λέει "Ξέρεις εγω τι τρώω"
Η απάντηση ειναι οτι νομιζει οτι τρώει. Δεν τρώει γιατι αν έτρωγε παραπάνω απο τη συντηρηση του ο οργανισμος αυτα που δεν θα προλαβαινε να κάψει θα τα έβαζε ως βάρος. Αλλα εντάξει ας πιστευει ο καθένας οτι θέλει. Αν η ιδια η πραγματικότητα δεν προβληματιζει κάποιον οτι δηλαδή αυτο που κάνει ΔΕΝ έχει αποτέλεσμα και άρα δεν το κάνει σωστα εφοσον ο στόχος του ειναι να ανεβάσει βάρος. Ποιος ειμαι εγώ που θα του πώ οτι κάνει λάθος;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-07-20

17:23
2o γευμα 100γρ κοτοπουλο - πατατες ψητές - λάδι - κολοκυθάκια - κοτατζ.
430 θερμιδες.
Το βλέπεις και λές "Μια κανονικη μεριδα μωρέ" γιατι το πρωί εφαγα πολύ. Θα φάω αλλο ενα τέτοιο το βράδυ και ειμαι πολυ οκ πολύ.
Αυτο το σενάριο δίνει σύνολο 1800 περιπου θερμιδες , που ειναι λιγες και οδηγουν στο αδυνάτισμα.
Το πολύ και το λιγο ειναι σχετικά αν δεν ζυγιζεις το φαγητο σου και δεν ξέρεις κάθε υλικο τι θερμιδες έχει. Δεν σας τα λένε να μην τους περάσετε ψυχαναγκαστικούς αλλα η πραγματικοτητα ειναι αυτή. Οποιος έχει μυική ανάπτυξη και φτιαγμένο σώμα έχει πάρει πτυχιο στη διατροφη και την προπονηση.
Παρεπιπτοντως το κοταζ με τη πατατουλα και το λεμονάκι - αλατάκι πάει απιστευτα πολύ !
Τα συγκεκριμένα πιάτα οπως αυτο και το πρωινο ειναι τουλάχιστον σε μένα πολύ νοστιμα και φυσικά δεν καταπιέζομαι να τα τρώω. Βασικό να το ξεκαθαρίσουμε.
430 θερμιδες.
Το βλέπεις και λές "Μια κανονικη μεριδα μωρέ" γιατι το πρωί εφαγα πολύ. Θα φάω αλλο ενα τέτοιο το βράδυ και ειμαι πολυ οκ πολύ.
Αυτο το σενάριο δίνει σύνολο 1800 περιπου θερμιδες , που ειναι λιγες και οδηγουν στο αδυνάτισμα.
Το πολύ και το λιγο ειναι σχετικά αν δεν ζυγιζεις το φαγητο σου και δεν ξέρεις κάθε υλικο τι θερμιδες έχει. Δεν σας τα λένε να μην τους περάσετε ψυχαναγκαστικούς αλλα η πραγματικοτητα ειναι αυτή. Οποιος έχει μυική ανάπτυξη και φτιαγμένο σώμα έχει πάρει πτυχιο στη διατροφη και την προπονηση.
Παρεπιπτοντως το κοταζ με τη πατατουλα και το λεμονάκι - αλατάκι πάει απιστευτα πολύ !
Τα συγκεκριμένα πιάτα οπως αυτο και το πρωινο ειναι τουλάχιστον σε μένα πολύ νοστιμα και φυσικά δεν καταπιέζομαι να τα τρώω. Βασικό να το ξεκαθαρίσουμε.
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.385 μηνύματα.

25-07-20

17:52
Παιδιά μπράβο που προσέχετε τόσο πολύ! Εγώ παρόλο που τρέφομαι υγιεινά, δεν έχω αυτη τη στρατιωτική πειθαρχία, αλλά θαυμάζω όσους καταφέρνουν να τηρουν ένα σταθερό διατροφικό πρόγραμμα. Ένα πράγμα μόνο.. Αυτό με τις θερμίδες και τα ζυγίσματα δεν σας αγχώνει; Μου φαίνεται κάπως υπερβολικό. Δεν εξασκείται το μάτι μετα απο ένα διάστημα με τις ποσότητες;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-07-20

19:27
Mέρος 2ο
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!
Πάντα με χαρτί για να μπορείς να παρακολουθεις τη προοδο μεταξυ των προπονήσεων ποσες επαναληψεις ποσα δισέτ κτλπ κτλπ
3ο γευμα μιση ωρα πριν τη προπονηση
150γρ μπανάνα
30γρ σοκολάτα κουβερτουρα
3 ρυζογκοφρέτες.
350 θερμιδες.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

26-07-20

14:57
ΠΡΩΙΝΑΡΑ!
Και φύγαμε για μπάνιο σε λιγο !!!
Βλέπω το θρέντ έχει κίνηση! Έτσι ! Δύναμη , μπορεί να είμαστε ΘΕΙΟΙ αλλα γυμναζόμαστε σαν πιτσιρικάδες 20 χρονών !!!
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

26-07-20

15:20
Φαίνεται η βρωμη, οι σταφίδες, το γιαούρτι και οι μπανάνες. Το γιαούρτι ειναι στραγγιστό 2%;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

26-07-20

15:36
Φαίνεται η βρωμη, οι σταφίδες, το γιαούρτι και οι μπανάνες. Το γιαούρτι ειναι στραγγιστό 2%;
Ναι. Δεν φαινονται τα καρυδια.
juste un instant
Επιφανές μέλος

26-07-20

16:24
Το Τοταλ στραγγιστο έχει την περισσότερη πρωτεΐνη. Εγώ όμως προτιμώ το Κρι κρι. Γιαούρτι με καρύδια τρώω συχνα το βράδυ. Τρώω και ζωντανό γιαούρτι αλλά κατσικίσιο.
Guest 523993
Επισκέπτης

26-07-20

17:05
Το πρωινό σου όπως το βλέπω πρέπει να έχει κ χαρουπόμελο, κάτι σκούρο φαίνεται εκτός αν είναι μελάσσα.
Εγώ για πρωινό:
2 φέτες ψωμί με φυστικοβούτυρο και μέλι ερείκης
1/2 κακάο ζεστό με ζάχαρη καρύδας(δεν μπορούσα να το πιώ χάλια η ζάχαρη καρύδας)
Τώρα πριν λίγο γεύμα:
3 φέτες μπακαλιαρο στην λαδόκολλα με ρίγανη και τζίντζερ
100γρ πατάτα βραστή με 1κγ σησαμέλαιο
1 ζεστό κακάο με 1 κγ μέλι(πιο νόστιμο απ'την ζάχαρη καρύδας δεν θα το πιω όλο)
Πιο βράδυ θα κάνω περπάτημα 30-40' για την μέση κ κρέμασμα στο μονόζυγο κ ασκήσεις(ραχιαίους-κοιλιακούς) και θα βάλω κ θερμοφόρα πιο βράδυ.
Φαγητο θα επιλέξω άπαχο και ελαφρύ γεύμα.
Γιαούρτι σαν το παραδοσιακό με πέτσα δεν υπάρχει είναι το μοναδικό ''κανονικό'' γιαούρτι, τα άλλα πχ 2% στραγγιστά είναι για δίαιτα περισσότερο εγώ παίρνω το Όλυμπος 2%.
Εγώ για πρωινό:
2 φέτες ψωμί με φυστικοβούτυρο και μέλι ερείκης
1/2 κακάο ζεστό με ζάχαρη καρύδας(δεν μπορούσα να το πιώ χάλια η ζάχαρη καρύδας)
Τώρα πριν λίγο γεύμα:
3 φέτες μπακαλιαρο στην λαδόκολλα με ρίγανη και τζίντζερ
100γρ πατάτα βραστή με 1κγ σησαμέλαιο
1 ζεστό κακάο με 1 κγ μέλι(πιο νόστιμο απ'την ζάχαρη καρύδας δεν θα το πιω όλο)
Πιο βράδυ θα κάνω περπάτημα 30-40' για την μέση κ κρέμασμα στο μονόζυγο κ ασκήσεις(ραχιαίους-κοιλιακούς) και θα βάλω κ θερμοφόρα πιο βράδυ.
Φαγητο θα επιλέξω άπαχο και ελαφρύ γεύμα.
Γιαούρτι σαν το παραδοσιακό με πέτσα δεν υπάρχει είναι το μοναδικό ''κανονικό'' γιαούρτι, τα άλλα πχ 2% στραγγιστά είναι για δίαιτα περισσότερο εγώ παίρνω το Όλυμπος 2%.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

26-07-20

19:22
Πόσο καιρό έχω να φάω μακαρόνια!!!! Πάνω από μήνα!!!
Guest 523993
Επισκέπτης

26-07-20

20:30
Μια χαρά, πράσινη σαλάτα, μακαρονια με λαχανικά(μήπως και μανιτάρια ή κάνω λάθος? ), στραγγιστό γιαούρτι. Α και καυτερή πιπεριά....
Προσωπικά περπάτησα 40' μετά μονόζυγο, κοιλιακοί-ραχιαίοι με τραβάει λίγο η μέση, ο φυσικοθεραπεύτης έβαλε στόχο πρώτα να απεμπλακούν τα πόδια από τις ενοχλήσεις κ μετά η μέση(3μηνο πλάνο).
Μετά την ''προπόνηση'':
1 κσ ιχθυέλαιο
2 ποτήρια ρόφημα πρωτείνης αποτελούμενα από:
1 ποτήρι γάλα αγελάδας βιο
1/2 σούπας ζάχαρη καρύδας
1 μπανανα μικρή
1/2 ροδάκινο
1 ακτινίδιο
2 κ.σ πρωτεινη
1/2 κσ κανέλα κευλάνης
+ 1 tonalin cla
περισσότερο φρουτορόφημα βγήκε με εξτρά πρωτείνη και γάλα
Πιο βράδυ θα βάλω μία φώτο από το βραδινό γεύμα, ακόμα δεν ξέρω τι θα φάω...
Μου δίνετε κουράγιο με τα πόστ που κάνετε να προσπαθήσω για πιο υγιεινή διατροφή, σας ευχαριστώ
Προσωπικά περπάτησα 40' μετά μονόζυγο, κοιλιακοί-ραχιαίοι με τραβάει λίγο η μέση, ο φυσικοθεραπεύτης έβαλε στόχο πρώτα να απεμπλακούν τα πόδια από τις ενοχλήσεις κ μετά η μέση(3μηνο πλάνο).
Μετά την ''προπόνηση'':
1 κσ ιχθυέλαιο
2 ποτήρια ρόφημα πρωτείνης αποτελούμενα από:
1 ποτήρι γάλα αγελάδας βιο
1/2 σούπας ζάχαρη καρύδας
1 μπανανα μικρή
1/2 ροδάκινο
1 ακτινίδιο
2 κ.σ πρωτεινη
1/2 κσ κανέλα κευλάνης
+ 1 tonalin cla
περισσότερο φρουτορόφημα βγήκε με εξτρά πρωτείνη και γάλα
Πιο βράδυ θα βάλω μία φώτο από το βραδινό γεύμα, ακόμα δεν ξέρω τι θα φάω...
Μου δίνετε κουράγιο με τα πόστ που κάνετε να προσπαθήσω για πιο υγιεινή διατροφή, σας ευχαριστώ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- touvlo
- Scandal
- Kate1914
- Reader
- rafaela11
- johnsala
- Unboxholics
- Ilma
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Joji
- Memetchi
- chester20080
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.