Θα αποπειραθώ να την φτιάξω αύριο με κάποιες αλχημείες και θα καταφθάσω με τα αποτελέσματα
Δεν έβαλα καθόλου σοκολάτα ακριβώς γιατί απεχθανομαι το μπανάνα-σοκολάτα. Με αναγουλιαζει ένα τσακ γιατί είμαι περίεργη με αυτά

Πανκέικς πρωτεϊνικά με μπανανα πχ δεν τρώω καν γιατί τη «νιώθω» στη ζύμη.
Χμμμμ το έχω δοκιμάσει και με κόκκινο μηλο, εκεί του πάει και γαρύφαλλο. Όσο για το scoop πρωτεΐνης το σκέφτηκα, αλλά θα ναι λίγο δύσκολο να επιτευχθεί η σωστή αναλογία. Δηλαδή δεν έχω αποπειραθεί για το τι γραμμάρια θέλει, ώστε να μη βγει μπετόν αρμέ ή γενικά «περίεργο». Πέρα απ αυτό υπάρχει ένας ακόμη προβληματισμός... η γεύση. Προσθέτοντας πρωτεΐνη θα έβαζα μάλλον και τη διπλάσια μπανάνα (ή μηλο χτυπημένο στο μούλτι και στραγγισμένο σε πετσέτα) ή για όποιον βάζει μέλι, τότε λίγο επιπλέον. Όλα αυτά έχοντας υπόψιν άγευστη πρωτεΐνη. Θα το πήγαινα συντηρητικά πάντως βάζοντας υλικά για 2 ή 3 μπάρες, ώστε να μην «πεταχτούν» υλικά και στανταρ θα έπαιζα με λίγα γραμμάρια πρωτεΐνης. Πάντως μια άλλη καλή λύση για να βγει πιο πηχτό χωρίς να μπλέξεις πολύ με όλα τα παραπάνω είναι να βάλεις λίγες κουταλιές αλεύρι αμυγδάλου (έχει στον ΑΒ σίγουρα).
*Απλώς με τόσα ασπράδια υπάρχει περίπτωση τραγανό να μη βγει ακόμη και να ρίξεις διαφορα για να πήξει, δηλ φοβάμαι μη βγει πιο πολύ σα στουμπωμένο ψωμί
Με scoop πρωτεΐνης πάντως έχω μια άλλη παραλλαγή πιο σέιφ (χωρίς ασπράδια) που δε μπαίνει φούρνο αλλά καταψύκτη (θέλει λίγα λεπτά να έρθει σε θερμοκρασία κατάλληλη για κατανάλωση). Επίσης τίμια και εύκολη
κάθε αρχή και δύσκολη