tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Και εγώ υποστηρίζω φανατικά Massa και όντως θα βουλώσουν πάρα πολλά στόματα όταν πάρει το πρωτάθλημα.
Αν τα καταφερει καποια στιγμη.........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blast_791
Νεοφερμένο μέλος

Για φέτος λες, φαντάζομαι... Ναι, φυσικά, για φέτος δεν διεκδικεί τίποτα. Για να πάρει ο Pepe (Ο Massa ειναι σχεδον απιθανο να το παρει...

Εγώ μίλησα για του χρόνου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

blast_791
Νεοφερμένο μέλος

Ή ο Webber ή ο Hamilton θα το πάρουν φέτος... Εύχομαι ο Web.
btw, λέω - με την άδεια των διαχειριστών - από το επόμενο πρωτάθλημα (αν μαζευτούν πολλά άτομα που να θέλουν) να διοργανώσουμε ένα παιχνίδι - διαγωνισμό στα πλαίσια του topic! Όσοι ενδιαφέρονται, ας το πουν σε ανάλογα posts!

spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

blast_791
Νεοφερμένο μέλος

Και λέω να ορίσουμε και βαθμολογικό σύστημα για να βαθμολογούμαστε ανάλογα με την ευστοχία μας!! Καλό;;
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Εγω εχω τα νευρα μου με τον αθλιο τον Vettel που παλι προκαλεσε ατυχημα και χαλασε και το 1-2 της McLaren...
blast_791
Νεοφερμένο μέλος

Χαχαχαχα... μέχρι να ωριμάσει σαν οδηγός, έχουνε να δούνε πολλά τα μάτια μας από δαύτονε....Εγω εχω τα νευρα μου με τον αθλιο τον Vettel που παλι προκαλεσε ατυχημα και χαλασε και το 1-2 της McLaren...
Πάντως μπορείς να ελπίζεις σε ένα 1-2 από τις McLaren στη Monza. (Αν και είναι κάτι που εγώ απεύχομαι...)
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Χαχαχαχα... μέχρι να ωριμάσει σαν οδηγός, έχουνε να δούνε πολλά τα μάτια μας από δαύτονε....
Πάντως μπορείς να ελπίζεις σε ένα 1-2 από τις McLaren στη Monza. (Αν και είναι κάτι που εγώ απεύχομαι...)
Μεχρι να τον πεταξουν 5-6 φορες απο τον δρομο, να χασει και κανενα πρωταθλημα στον ποντο μπας και ηρεμησει...
Θα φανει... Στην Monza ομως θελω να δω ζωντανες και τις Ferrari...
blast_791
Νεοφερμένο μέλος

R.I.P.
Πέρσι, ο Massa παραλίγο να χάσει τη ζωή του.
Ας μην υπάρξουν άλλα τέτοια γεγονότα στο μέλλον.
blast_791
Νεοφερμένο μέλος

blast_791
Νεοφερμένο μέλος

(Τα 3 τελευταία posts είναι μόνο δικά μου... κρίμα που ψόφησε το θεματάκι....

Neraida
Επιφανές μέλος

Ετσι ειναι, οσα φερνει η στιγμη, δεν φερνει ο χρονος ολος...
Iliaso
Περιβόητο μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Αλλα οι αλλοι 2 που διεκδικουσαν τον τιτλο με αξιωσεις φανηκαν απελπιστικα κατωτεροι των περιστασεων...
Ο Αλονσο που γνωρισαμε στην Renault θα περνουσε "πανω" απο τον Πετροφ στην αναγκη... Ο δε Webber φανηκε να λυγιζει μολις πιεστηκε κι επεσε πολυ χαμηλα απο νωρις...
Ο δε Χαμιλτον, που μονο μαθηματικες ελπιδες ειχε για τον τιτλο, το ψιλοπαλεψε, αλλα δεν τον βοηθησε καθολου η ομαδα, που με ενα πολθ τραγικο pit stop(1,5 δευτερολεπτα σε σχεση με τον Φετελ), επεσε πισω απο τον Κουμπιτσα και εγκλωβιστηκε για λιγο, προκαλωντας και παραμορφωση στο ελαστικο του, με αποτελεσμα να μην μπορει να ακολουθησει καθολου τον ρυθμο του Φετελ...
Fatal Secretary
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπον εγω ειμαι φανατικη οπαδος του Jenson Button o οποιος ειναι τωρα οδηγος της McLaren Mercedes...(και παλαιοτερα της παραδοσιακα αγαπημενης μου BAR Honda)
Σαν μηχανη τωρα,η RedBull φυσαει η αληθεια ειναι,μεγαλη κοντρα με τη Ferrari οποτε ηταν θα ελεγα αναμενομενη σχετικα η νικη του Φετελ..
Δεν ειχα προβλημα με τον φετινο πρωταθλητη,με ικανοποιησε μαλιστα η νικη του μπορω να πω, καθως κυριως με ενδιεφερε να μην περασει μπροστα ο Αλονσο τον οποιο και δεν χωνευω καθολου (που να του παθουν δυσκαμψια τα ελαστικα,να του φυγει η αναρτηση,να του φυγει και η αεροτομη και να πεσει στα μουτρα του Χαμιλτον που λεει και η αδερφη μου :Ρ) παρ'ολο που συμπαθω απεριοριστα τη Ferrari.
blast_791
Νεοφερμένο μέλος

Massa στη Red Bull, Webber στη Ferrari/McLaren, Rosberg στη Ferrari
Πωπω... ο Rosberg είναι από τους λιγότερο αγαπημένους μου οδηγούς... Ως υποστηρικτής Ferrari, προσωπικά θα μανουριαστώ αν έρθει ο Nico στα κόκκινα!

Πάλι, ως fan Massa, δεν θα με χάλαγε να πήγαινε RB. Τον θεωρώ καλύτερο οδηγό από τον Webber... Θα του δοθεί η δυνατότητα να παλέψει για τον τίτλο με περισσότερες αξιώσεις απ' ό,τι ο Webber και θα του ανεβεί η ψυχολογία...
Εσείς, τι λέτε; Τι έχετε ακούσει για μεταγραφές; Επιβεβαιώνετε/διαψεύδετε; Έχετε κάτι άλλο υπ'όψιν;
Υ.Γ.: Χαρακτήρισα θετικά το σχόλιό σου, Fatal Secretary, μόνο και μόνο επειδή δεν χωνεύεις τον Alonso!

Και δεύτερον, Μπράβο σου, είναι πολύ αληθινά και προς τιμήν σου αυτά που γράφεις κάτω από το μήνυμα στην "υπογραφή"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blast_791
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=TJ8b5QuAdxc
ή σαν αυτό--->https://www.youtube.com/watch?v=HRx1yB7Pstw&feature=related
Μεθυστικός ο ήχος του wrc.Εγώ που τα έχω ακούσει 2 φορές live σας λέω ότι αξίζουν περισσότερο από τη F1.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.