Devina
Τιμώμενο Μέλος

Α ναι; Βλέπω αρκετό καιρό τις σειρές που βάζει το Star μετά τις 12 και δεν θυμάμαι να το έχω δει!
Αυτή είναι η βλακεία με αυτό το κανάλι και με τα άλλα βασικά... ξεκινάνε όποτε θέλουν μια σειρά και μετά όποτε θέλουν την σταματάνε!![]()
Απλά, είχα την αίσθηση ότι από το Star είχα δει το trailer τόοτε, και μου άρεσε σαν concept.

Πώς σου φάνηκε το πρώτο;

Αν και είναι νωρίς ακόμα για να καταλάβεις τι παίζει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Απλά, είχα την αίσθηση ότι από το Star είχα δει το trailer τόοτε, και μου άρεσε σαν concept.Αλλά μπορεί να το μπερδεύω και με κάτι άλλο.
![]()
Πώς σου φάνηκε το πρώτο;![]()
Αν και είναι νωρίς ακόμα για να καταλάβεις τι παίζει...
Το πρωτο επεισόδιο το είχα δει καιρό πριν το δείξει το Star, μου άρεσε και για αυτό το κατέβασα αλλά έπεσαν άλλα πράγματα στην μέση και συνεχώς ανέβαλλα να δω τα υπόλοιπα! Τώρα λογικά τα μισά θα τα βλέπω από την τηλεόραση και τα άλλα μισά από τον υπολογιστή, έτσι για ποικιλία!

Το μόνο αρνητικό για εμένα είναι οτι ορισμένες σκηνές είναι λιγάκι αηδιαστικές, γενικά δεν μπορώ τις σκηνές με αίματα και τα συναφή, και βάζω το χέρι μου μπροστά!

Μέχρι τώρα πάντως, τα 2 επεισόδια που έχω δει, είναι ενδιαφέροντα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Το πρωτο επεισόδιο το είχα δει καιρό πριν το δείξει το Star, μου άρεσε και για αυτό το κατέβασα αλλά έπεσαν άλλα πράγματα στην μέση και συνεχώς ανέβαλλα να δω τα υπόλοιπα! Τώρα λογικά τα μισά θα τα βλέπω από την τηλεόραση και τα άλλα μισά από τον υπολογιστή, έτσι για ποικιλία!
Το μόνο αρνητικό για εμένα είναι οτι ορισμένες σκηνές είναι λιγάκι αηδιαστικές, γενικά δεν μπορώ τις σκηνές με αίματα και τα συναφή, και βάζω το χέρι μου μπροστά!
Μέχρι τώρα πάντως, τα 2 επεισόδια που έχω δει, είναι ενδιαφέροντα!![]()
Ε, μερικούλια είναι κάααπως αλλά παλεύονται.

Όταν ακούς τον Walter Bishop να μιλά, ξεχνιέσαι.

Ελπίζω να σου αρέσουν και τα επόμενα!

anna13
Νεοφερμένο μέλος

DimitrisTH
Νεοφερμένο μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

DimitrisTH
Νεοφερμένο μέλος

Το τελευταίο επεισόδιο (νομίζω προτελευταίο πλέον) με την Ολίβια ..περίεργη, ήταν απολαυστικότατο!
![]()
Στο 3x17 ή στο 3x18 αναφέρεσαι? Τι σου άρεσε συγκεκριμένα? Πες μας...

busted
Νεοφερμένο μέλος

Εχω μεινει λιγο πισω στα επεισοδια ομως λογω χρονου.. :/
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Καλωσήρθες αγαπητέ φίλε, χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους με καλό γούστο (ο Walter, ειδικά όταν πίνει απ' αυτό που σ' εμάς δεν δίνει, είναι απολαυστικότατος, όλα τα λεφτά μιλάμε...).καθώς και οι mind-blowing καταστάσεις (βλέπε φινάλε 1ης σεζόν) αξίζουν την αναγνώριση.
Θα ήθελα απλά να πω, μιας και ανέφερες το τελευταίο επεισόδιο της 1ης σαιζόν, ότι παραδόξως εμείς δεν καταφέραμε να το δούμε, αν και κάναμε τρεις προσπάθειες. Και τις τρεις φορές, μας πήρε ο ύπνος μακαρίως που να πάρει ο Πλούτωνας...

Πραγματικά, διασκέδασα κι εγώ με την ψυχή μου με την Ολίβια να κουβαλάει μέσα την τον Μπέλλυ και να κάνει καμάκι στην Άστριντ, ειδικά δε με την προσπάθεια της Ολίβιας να παραστήσει κάπως τον τόνο της φωνής του Μπέλλυ.Το τελευταίο επεισόδιο (νομίζω προτελευταίο πλέον) με την Ολίβια ..περίεργη, ήταν απολαυστικότατο!
![]()

Ιδιαίτερα γέλασα με την εξής σκηνή: Ο Μπέλλυ/Ολίβια λέει στον Walter ότι θα μπορούσε να τον βάλει, εάν δεν έβρισκε κατάλληλο φορέα, μέσα στο σώμα της αγελάδας που έχουν στο εργαστήριο. Εκείνος κοιτάει πλάγια τον Μπέλλυ και του λέει: "ναι, όμως να ξέρεις ότι θα είμαι αναγκασμένος να σε αρμέγω καθημερινά", οπότε εκείνος του αποκρίνεται: "ΟΚ, να βάλεις την Άστριντ να το κάνει"...

Και να σκεφτεί κανείς ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν το χειρότερο από πλευρά θεαματικότητας στις ΗΠΑ, μιλάμε έπιασε βύθουλα. Άλλοι άνθρωποι, διαφορετική αίσθηση του χιούμορ...

DimitrisTH
Νεοφερμένο μέλος

Καλωσήρθες αγαπητέ φίλε, χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους με καλό γούστο (ο Walter, ειδικά όταν πίνει απ' αυτό που σ' εμάς δεν δίνει, είναι απολαυστικότατος, όλα τα λεφτά μιλάμε...).
Θα ήθελα απλά να πω, μιας και ανέφερες το τελευταίο επεισόδιο της 1ης σαιζόν, ότι παραδόξως εμείς δεν καταφέραμε να το δούμε, αν και κάναμε τρεις προσπάθειες.![]()
Καλώς σας βρήκα! Καλά ο Walter είναι θεός! Δηλαδή συνεχίζεις να παρακολουθείς τη σειρά χωρίς να έχεις δει το φινάλε της 1ης σαιζόν???!!!

Βρες χρόνο! Από τα καλύτερα φινάλε τηλεοπτικής σειράς ever!
Και να σκεφτεί κανείς ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν το χειρότερο από πλευρά θεαματικότητας στις ΗΠΑ, μιλάμε έπιασε βύθουλα. Άλλοι άνθρωποι, διαφορετική αίσθηση του χιούμορ...![]()
Γούστα είναι αυτά. Πάντως το αμερικανικό κοινό προτιμάει οικογενειακές κωμωδίες συνήθως. Δύσκολα μια σειρά sci-fi κάνει μεγάλα νούμερα(π.χ. Lost). Εν πάση περιπτώσει, δεν το προχωράω γιατί θα νευριάσω πάλι με το Αμέρικα!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Τι στο καλό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Μια μικρή βοήθεια παρακαλώ

Είδα κανα δύο επεισόδια του fringe στο star και μου κέντρισε το ενδιαφέρον... Τωρα δεν ξέρω αν έχετε δει στο star αλλά στο σημερινό επεισόδιο

εδιτ:... αφήστε το βρήκα... 2χ16 επεισόδιο... μλκ την επιασα απο τη μέση τελικά τη σειρά...

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Να το πιάσω από την αρχή? [έχω ...εχμμ... βρει τα 3 πρώτα επεισόδια, αλλά δεν τα έχω δει ακόμα και μπορώ να βάλω να ...βρω και τα υπόλοιπα]
Να μην το δω at all?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.