16-09-06

20:36
Καλε τι έγινε με τις φωτογραφίες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cancerman
Δραστήριο μέλος
Ο Cancerman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 407 μηνύματα.

16-09-06

21:02
μετα απο σχετικη ερωτηση πριν κανα 15εν8ημερο στους μοντς η απαντηση ηταν "Το γνωριζουμε το μονο που μπορει να κανουμε ειναι ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!
ευχαριστω.
ευχαριστω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

17-09-06

10:17
Εύχομαι να διορθωθεί το πρόβλημα με το καλό και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να ανεβάσω κάτι φωτογραφίες που έχω υπόψη... 

22-09-06

15:43
Μήπως έχουμε κανένα νέο???? Η έστω τι παίζει???
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα.

22-09-06

15:46
Α καλά εδώ οι διαχείρηση είναι χειρότερη και από τους οβριούς της Otenet 
ΥΓ : Πλάκα κάνω δεν νομίζω να το πείρατε στα σοβαρά;

ΥΓ : Πλάκα κάνω δεν νομίζω να το πείρατε στα σοβαρά;

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.

22-09-06

16:15
Α καλά εδώ οι διαχείρηση είναι χειρότερη και από τους οβριούς της Otenet
ΥΓ : Πλάκα κάνω δεν νομίζω να το πείρατε στα σοβαρά;![]()

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

22-09-06

17:41
Lost δεν εχει ακομη ο επισημος κωδικας της gallery για 3.6 οταν βγει θα φτιαξουμε και την gallery ... το θεμα εχει ληξει 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...