Gallery

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα.
Καλε τι έγινε με τις φωτογραφίες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μετα απο σχετικη ερωτηση πριν κανα 15εν8ημερο στους μοντς η απαντηση ηταν "Το γνωριζουμε το μονο που μπορει να κανουμε ειναι ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!

ευχαριστω.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι να διορθωθεί το πρόβλημα με το καλό και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να ανεβάσω κάτι φωτογραφίες που έχω υπόψη... :)

Μήπως έχουμε κανένα νέο???? Η έστω τι παίζει???

Α καλά εδώ οι διαχείρηση είναι χειρότερη και από τους οβριούς της Otenet :P

ΥΓ : Πλάκα κάνω δεν νομίζω να το πείρατε στα σοβαρά; :D

Α καλά εδώ οι διαχείρηση είναι χειρότερη και από τους οβριούς της Otenet :P

ΥΓ : Πλάκα κάνω δεν νομίζω να το πείρατε στα σοβαρά; :D

:confused: :confused:

Lost δεν εχει ακομη ο επισημος κωδικας της gallery για 3.6 οταν βγει θα φτιαξουμε και την gallery ... το θεμα εχει ληξει :lock:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back