maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

ΠηγήΚυκλοφόρησε το ηλεκτρονικό τσιγάρο
Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς πραγματικό - αλλά τεχνητό - καπνό αποτελεί την τελευταία εφεύρεση των καπνιστών της Γαλλίας να ανταπεξέλθουν στα νέα αυστηρά αντικαπνιστικά μέτρα. Το e-cigarette είναι πραγματικά πρωτότυπο και πρωτοποριακό. Αποτελείται από ένα αναλώσιμο φυσίγγιο γεμάτο υγρό. Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή.
Εν ολίγοις, κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά που κάνει και ένα συνηθισμένο τσιγάρο, αλλά δεν βλάπτει την υγεία, καθώς δεν έχει ούτε πίσσα, ούτε άλλα καρκινογόνα συστατικά. Επίσης προσομοιώνει και τη θερμοκρασία του τσιγάρου (50-60 °C).
Κοστίζει 78 ευρώ, ενώ έχει και ανταλλακτική μπαταρία.
Έχει σκληρό και μαλακό??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κι εγώ!!!!Θέλω ένα γκαμούτσι τώρα!
Γράφτηκα και στο newsletter, αν και ρε γμτ στο site δεν είδα από που μπορείς να το αγοράσεις

Guest 990498
Επισκέπτης

Subject to change
e-steki.gr Founder

Καταρχάς, δεν κοστίζει 78 ευρώ, αλλά 63 (50 λίρες). Επίσης, μπορείς να το αγοράσεις μαζί με 50 cartridges προς 126 ευρώ (100 λίρες). Το κάθε cartridge αντιστοιχεί σε 1 πακέτο (20 τσιγάρα) και κοστίζει 9 ευρώ τα 5 (1,8 ευρώ ανά cartridge) δηλαδή σχεδόν τα μισά! Επίσης υπάρχουν και value packs, όπου σου έρχεται το κάθε cartridge 1,3 ευρώ! Τέλος, υπάρχουν διάφορες περιεκτικότητες, όπως και με τα κανονικά τσιγάρα (High - 16mg, Medium - 11mg, Low - 6mg, Non - 0mg) και γεύσεις!
Πραγματικά έχω ενθουσιαστεί! Ανυπομονώ να το παραγγείλω!

Αμέ! Ο επίσημος reseller είναι το Smoke Vapour. Αν δεις τπτ για έξοδα αποστολής πες μου, γιατί εγώ όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα. Έφτασα ακόμα και μέχρι το paypal checkout και έλεγε 100 λίρες, δλδ την κανονική τιμή του (είχα επιλέξει value pack), χωρίς επιπλέον. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει έξοδα αποστολής;Μέσα για μαζική παραγγελία.![]()

Guest 990498
Επισκέπτης

Υπάρχει περίπτωση να μην έχει έξοδα αποστολής;![]()
Μπα...
Το τσάμπα πέθανε...

Guest 990498
Επισκέπτης

υγ: 100ευρα/3ευρα: περίπου 30 πακέτα τσιγάρα...

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κι εγώ το φοβάμαι...Φοβάμαι μήπως τελικά είναι καμία μ@λ@κία και κλαίμε τα 100 ευρά...
υγ: 100ευρα/3ευρα: περίπου 30 πακέτα τσιγάρα...![]()
Πάντως σε reviews που διάβασα, μερικοί έλεγαν ότι η γεύση μοιάζει με ναργιλέ (αν και το έλεγαν για καλό).
Επίσης ένα "αρνητικό" που διάβασα είναι ότι το μήκος του είναι σαν ένα στυλό σχεδόν, και αυτός που το έλεγε ένιωθε άβολα να "καπνίζει" μπροστά σε κόσμο γιατί ένιωθε σαν αυτές τις γυναίκες από τα 20s

Επίσης, ένα αρνητικό που διάβασα, είναι ότι πρέπει να το ρουφάς διπλάσια δυνατά σε σχέση με απλό τσιγάρο για να καταλάβεις το ίδιο (βέβαια δεν ξέρουμε πόσο βαριά τσιγάρα κάπνιζε πριν αυτός).
Πάντως τα περισσότερα reviews που διάβασα ήταν θετικά έως ...ενθουσιώδη.
Πάντως αν τα έξοδα αποστολής είναι λίγα, εγώ λέω να πάρουμε ένα για αρχή, να το δοκιμάσουμε και αν είναι καλό, παίρνουμε κι άλλα.

Guest 990498
Επισκέπτης

Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω... Το θέλω...Άλλος πάλι έλεγε ότι του πιάνουν συζήτηση οι γυναίκες όταν το βλέπουν
![]()
υγ: αν βέβαια δε με περνούν για gay.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Gammuci Ltd
1 Great Chapel Street
Soho, London
W1F 8FA
Tel: 0870 471 7569
Μήπως ξέρει κανείς με τι κωδικό να καλέσω το νούμερο; +44?
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ευχαριστώ.+44 870 471 7569![]()
Είπαν θα με καλέσουν εκείνοι.
Γμτ αυτή που το σήκωσε μίλαγε πολύ περίεργα, με το ζόρι καταλάβαινα τι έλεγε. Οι αμερικάνοι έχουν πολύ πιο καθαρή προφορά

Guest 990498
Επισκέπτης

υγ: γκαμούτσι; Γκαμώ τις λέξεις.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Οκ! Όταν το πάρουμε στα χέρια μας θα σας κάνουμε πλήρες reviewΠρώτα θα περιμένω τη γνώμη σου και μετά θα κινηθώ για αγορά του γκαμούτσι!
υγ: γκαμούτσι; Γκαμώ τις λέξεις.

Guest 990498
Επισκέπτης

Subject to change
e-steki.gr Founder

(αν και εγώ θα πάρω το value pack

Subject to change
e-steki.gr Founder

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Πάρτε μια γεύση και οι υπόλοιποι:
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αλλά μου χε κολλήσει τόσο που αποφάσια να το παραγγείλω όπως και να χει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.