Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απο την στιγμη που ετσι κι αλλιως ολοι ειμαστε πισω απο μια οθονη δεν βλεπω τον λογο να νιωθει καποιος αβολα για κατι.
Αnyway, οτι αποφασισετε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μάριε, εμένα μου θυμίζει τα μεικτά λύκεια που όμως πάντα υπήρχαν πηγαδάκια μόνο με άντρες ή γυναίκες και συζητούσαν κάποια θέματα αλλά και μεγάλες παρέες που συζητούσαν και άτομα διαφορετικών φύλων.

Απλως για εμενα (και χωρις να σημαινει οτι η αποψη μου ειναι σωστη ή οτι εκφραζω και αλλους) κατι τετοιο δεν μου πολυ καθεται πολυ καλα.

Δεν πιστευω οτι χρειαζονται ξεχωριστα "μερη" αναλογα με το φυλο ή την εθνκοτητα ή την θρησκεια ή κι εγω δεν ξερω τι.(Λεμε τωρα για τα αλλα.ετσι τα ανεφερα.)
Τωρα εαν δειτε οτι κατι τετοιο ειναι πραγματικα χρησιμο, καντε το και καντε με mod εκει...

Στο γυναικειο ομως ε!

adespoto
Περιβόητο μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Για προσωπικούς του λόγους,αν ντρέπεται να τα πει στο άλλο φύλο...Αρχική Δημοσίευση από adespoto:Δε βρίσκω κανένα λόγο για να γίνει κάτι τέτοιο... Γιατί δηλαδή να θέλει κάποιος να συζητήσει ένα θέμα με άτομα μόνο του ιδίου φύλου?

adespoto
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer:Για προσωπικούς του λόγους,αν ντρέπεται να τα πει στο άλλο φύλο...![]()
Κάτι για το οποίο ντρέπεσαι δεν το λες καθόλου ή δεν το λες σε έναν άγνωστο ή τελοσπάντων δεν το λες δημόσια. Εγώ πιστεύω οτι με αυτήν την κίνηση θα οξυνθεί περισσότερο η αντιπαράθεση των δύο φύλων...
Wishful
Δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Μετά θα θέλουμε και ένα age-specific και ένα religion-specific και ένα whatever-specific.
Εδώ κάνουμε αμάν να κατανοήσουμε το ένα φύλο το άλλο! Νομίζω το forum βοηθάει πολύ σ'αυτό!
Σκεφτείτε πόσες από τις συζητήσεις που ήδη έχουμε κάνει, ΔΕΝ θα είχαν γίνει αν είχαμε χωριστά fora.
Δεν έχω αισθανθεί άβολα πάντως έτσι όπως είμαστε τώρα.

Εξάλλου για οτιδήποτε πιο...ειδικό υπάρχουν και τα PM.

Δεν γίνεται αν κάποιος θέλει να συζητήσει ένα θέμα με συγκεκριμένα άτομα να ανοίγεται θέμα (και όχι ολόκληρο forum) που θα επιτρέπει την είσοδο σε συγκεκριμένη ομάδα ατόμων?
P.S. Τι είναι τελικά αυτός ο Κουμπάκιας?

Maggie
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:P.S. Τι είναι τελικά αυτός ο Κουμπάκιας?![]()
Ο κουμπάκιας είναι αυτός που δεν έχει γνώμη για τίποτα αλλά θέλει πάντα να ψηφίζει!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Το ποσοστό 33% που θέλει ξεχωριστό φόρα, είναι υψηλό και φυσικά σεβαστό...
Πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό αυτοί που ψήφισαν ναι, έχουν την "ανάγκη" να ανοιχτούν αρχικά σε άτομα του ίδιου φύλου με το δικό τους και στη συνέχεια να "μάθουν" ίσως πως να το κάνουν και με το άλλο φύλο...
Φυσικά και δεν κατηγορώ κανέναν και καμία... ίσα ίσα που νομίζω ότι καλό θα ήταν, αφού μπορούμε, να βοηθήσουμε την έκφραση των φίλων μας αυτων που βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα από εμάς που ψηφίσαμε οχι....
Είναι πάντα φυσικά και ο παράγοντας που είπε η Λία... ότι εκεί μέσα θα συζητούνται θέματα που δεν θα συζητιόντουσαν ΠΟΤΕ δεδομένου ότι ο χρήστης δεν θα άνοιγε ΠΟΤΕ το θέμα από ντροπή.... δεν μπορούμε να πιέσουμε κάποιον να μιλήσει αν δεν νιώθει άνετα να το κάνει!
άρα δεν θα υπάρξει ζημιά στα άλλα φορα παρα μονάχα καλό στους "κλειστούς" φίλους μας

Πλέον είμαι υπέρ... και αλλάζω την ψήφο μου
(ωραίο πραγμα να σκεφτεσαι και να αναιρεις τον εαυτο σου!)
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό αυτοί που ψήφισαν ναι, έχουν την "ανάγκη" να ανοιχτούν αρχικά σε άτομα του ίδιου φύλου με το δικό τους και στη συνέχεια να "μάθουν" ίσως πως να το κάνουν και με το άλλο φύλο...
¨ΟΧΙ μόνο... πχ το δικό μου ναι καλύπτεται πλήρως από το ακόλουθο...
Αρχική Δημοσίευση από Maggie:Πλάκα θα χει! Γιατί όχι?

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Δεν βρισκω λογο να μην γινει κατι τετιο. Ευοσων εχουν ψηφισει αρκετα ατομα οτι το θελουν θα μπορουσε να γινει και οσοι δεν ενδιαφεροντια απλα δεν μπαινουν. Πιστευω πως θα ειναι ωραια να μπορουμε να συζιτισουμε επι παντος θεματος με ατομα μονο του ιδιου φιλου.
Μα ετσι κι αλλιως ΔΕΝ θα μπορουν να μπουν.Αυτο συζηταμε.
Wishful
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Τείνω να συμφωνήσω σε αυτό που είπε ο Θοδωρής....
(ωραίο πραγμα να σκεφτεσαι και να αναιρεις τον εαυτο σου!)

tsitsilegas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κατά πόσο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεσμεύει τη διαχειριστική ομάδα σχετικά με τη λήψη της απόφασης για τη δημιουργία των δύο ξεχωριστών forums;
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από tsitsilegas:Ερώτηση:
Κατά πόσο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεσμεύει τη διαχειριστική ομάδα σχετικά με τη λήψη της απόφασης για τη δημιουργία των δύο ξεχωριστών forums;
omerta.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από tsitsilegas:Ερώτηση:
Αν δεν το θέλετε δεν θα γίνει. Αν το θέλετε (με πλειοψηφία) τότε ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ θα γίνει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.