giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Πραγματικά δεν ξέρω πως θα μπορούσε να εκφέρει άποψη ένας άντρας για ένα καθαρά γυναικείο θέμα όπως είναι η αποτρίχωση στο μπικίνι και τα γύρω από αυτήν... συχνότητα, ερεθισμοί, πόνος, αποτέλεσμα κτλ..
Δεκτές όλες οι απόψεις περαιτέρω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Wishful
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από erodia:Συμφωνώ με τον Πετράν! Θεωρώ πως είναι καλό τα γυναικεία θέματα να μπορούν να τα διαβάζουν και οι άντρες και το αντίστροφο.....γιατί πιστευώ πως είναι καλό να μαθαίνουμε κάποιες απόψεις που έχουν οι άντρες σε κάποια θέματα και το αντίστροφο....μας βοηθάει...να αναθεωρούμε, να βελτιωνόμαστε....και εγώ όχι θα ψηφίσω....
Θα μπορούσε όμως να γίνει αυτή η ιδέα σας πραγματικότητα, να δημιουργηθούν τα φόρα στην αρχή να είναι κενά και μέσα να βάζετε όσα γίνονται με αίτηση του δημιουργου του thread!(Λέμε τώρα)![]()

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:μη κάψουμε και τα χλωρά όμως μαζί ε?![]()
Mα ούτως η άλλως δεν υπάρχουν ξερά στο θέμα που συζητάμε

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος:Ο.Κ. Ας επιτραπει η εισοδος απ'τους μεν στις δε & αντιστροφα μια ωρα την εβδομάδα φερ'ειπείν
![]()
& με δελτίο....
δελτίο? λοοοολ ...Η μακράν καλύτερη πρόταση !!!

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Έτσι κι αλλιώς, νομίζω ότι η κίνηση θα είναι πολύ περιορισμένη, ειδικά στο αντρικό φόρουμ (απόδειξη ότι δεν υπάρχει κάποιο καθαρά αντρικό θέμα στο τωρινό φόρουμ, ακόμα κι αυτό με το πετσάκι είχε να κάνει πιο πολύ με το σεξ που αφορά και τα δύο φύλα).
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Τι θέλω να πω....
Παράδειγμα
Ενώ θα ήθελα να μπορώ να γραφω πιο "άνετα" για την αποτρίχωση στο μπικίνι, θεωρώ όμως ότι είναι εξίσου σημαντικό να μπορεί να διαβάσει κι ένας άντρας για να μάθει αν τον ενδιαφέρει το πως γίνεται η διαδικασία, το πόσο πονάει (για να μην εχει και απαιτήσεις όλη την ώρα

Και δεν ξέρω για ποιό λόγο μπορεί να μην τους ενδιαφέρει μια μάσκα προσώπου....
ή γιατί να μην τους ενδιαφέρει ότι με μαλακτική το ξύρισμα γίνεται καλύτερο?

οκ.. τελικά όσο γράφω, τόσο σκέφτομαι και ταυτόχρονα σιγουρεύομαι ότι καλό ειναι να ειναι ανοιχτά όλα και να μπορεί όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να μαθαίνει πράγματα που αφορούν το άλλο φύλο!
(γμτ... και γλυκάθηκα αρχικά με την ιδέα

Wishful
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Από τη μια θεωρώ θελκτική την ιδέα ότι θα υπάρχει ένας χώρος που θα με διαβάζουν αυστηρά άτομα του ίδιου φύλου με εμένα κι απ την άλλη θεωρώ απαραίτητη την επιμόρφωση (αν κι εφόσον ενδιαφέρεται το άλλο φύλο) για θέματα που ειναι "αυστηρώς" του φύλου μου....
Τι θέλω να πω....
Παράδειγμα
Ενώ θα ήθελα να μπορώ να γραφω πιο "άνετα" για την αποτρίχωση στο μπικίνι, θεωρώ όμως ότι είναι εξίσου σημαντικό να μπορεί να διαβάσει κι ένας άντρας για να μάθει αν τον ενδιαφέρει το πως γίνεται η διαδικασία, το πόσο πονάει (για να μην εχει και απαιτήσεις όλη την ώρα) το πόσο στοιχίζει αν θέλετε.. καθότι πλέον υπάρχουν και άντρες που κάνουν αποτρίχωση στην πλάτη ή σε άλλα σημεία....
Και δεν ξέρω για ποιό λόγο μπορεί να μην τους ενδιαφέρει μια μάσκα προσώπου....
ή γιατί να μην τους ενδιαφέρει ότι με μαλακτική το ξύρισμα γίνεται καλύτερο?![]()
οκ.. τελικά όσο γράφω, τόσο σκέφτομαι και ταυτόχρονα σιγουρεύομαι ότι καλό ειναι να ειναι ανοιχτά όλα και να μπορεί όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να μαθαίνει πράγματα που αφορούν το άλλο φύλο!
(γμτ... και γλυκάθηκα αρχικά με την ιδέα)

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Και για να είμαι ειλικρινής, θέματα τύπου "1000+1 λύσεις για μεταξένια επιδερμίδα μετά το ξύρισμα" ή "Ποιό χρώμα θα φορεθεί αυτό το καλοκαίρι", τα βαριέμαι απίστευτα!
Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Ποιον θες να στον προξενέψουμε

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Το θεωρω πολυ καπως βρε παιδια...Αφου ετσι κι αλλιως εαν π.χ. καποιο thread παρα ειναι γυναικειο οπως "τι χρωμα βαφετε τα νυχια σας",εαν καποιος αντρας δεν θελει να το διαβασει απλως το προσπερναει.

Το ιδιο και αντιστροφα.
Και οσο για το αν αισθανομαστε πιο ανετα να μιλαμε μονο με αντρες ή γυναικες, δεν το πολυ πιστευω.Ετσι κι αλλιως η γνωμη του αντιθετου φυλου πανω σε οποιδηποτε θεμα ειναι παντα μα παντα χρησιμη.
Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:aayla μου, εδώ τα λέμε όλα στα ίσα.
Ποιον θες να στον προξενέψουμε![]()
Χαχαχα

Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχεις δίκιο κι εσύ και ο Mario, αλλά προφανώς η Michelle ρωτάει για κάποια πράγματα, που ΔΕΝ θέλετε να μοιραστείτε με τα άτομα του άλλου φύλου. Δλδ δεν υπάρχει τίποτα-τίποτα που να θέλετε να το πείτε μόνο σε άντρες;;Αρχική Δημοσίευση από Valder:Κι εγω με τη σειρά μου θα πω οχι στη συγκεκριμένη πρόταση. Εδω κοιτάμε να φέρουμε τα δυο φύλα πιο κοντά και να κατανοήσει το ενα, το άλλο, όχι να απομονωνόμαστε έστω και σε κάποιες πτυχές της ζωής!![]()
Εγώ πάντως δεν το βρίσκω κακή ιδέα...Υπάρχουν κάποια θέματα που δεν θα ήθελα να τα διαβάσουν άντρες και δεν τολμώ να τα αναφέρω ή να ρωτήσω.

Wishful
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Aayla:Εντάξει, καλά όλα αυτά, αλλά σ'ενα ιδιωτικό forum, θα μπορούσαν πχ οι γυναίκες να κουτσουμπολέψουν τους άντρες αυτού του φόρουμ...Ξέρετε, πχ "στον τάδε μου αρέσει πολύ το χιούμορ του" ή "μου τη δίνει απίστευτα ο τάδε" ή "πώς να ρίξουμε τον τάδε"...
![]()
![]()
Όχι, ντάξει...Μη βαράτε, πλάκα κάνω...

Wishful
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος:Αντιθέτως είσαι 'in" & χωρίς πλάκα
!!! δηλαδή τι δεν υπάρχει τετοιου ειδους κουτσομπολιό;;; η εμείς δεν το κάνουμε οι άντρες.! μόνο σε κλειστο με καποιες ρυθμίσεις, αν το δες απ' την αρχή το θέμα, θα τις βρείς η πρότεινε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.