Google Chrome

borat

New member

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ερμιόνη (Αργολίδα). Έχει γράψει 6,369 μηνύματα.

Palladin

New member

Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,606 μηνύματα.
το εγκατέστησα κι εγώ, είναι πολύ γρήγορο και εύχρηστο:)
 

Dark_kronos

New member

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 13,507 μηνύματα.
Πολυ περιεργος ρε παιδια... Δεν ξερω αν θα τον κρατισω η αν θα συνεχισω με τον αγαπητο FF...
 

Isiliel

New member

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9,230 μηνύματα.
Είναι η αλλαγή σελίδων με κίνηση του χεριού... ελπίζω να το εξηγώ καλά.
 

Rempeskes

New member

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist . Έχει γράψει 5,659 μηνύματα.

fandago

New member

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,727 μηνύματα.
Εννοώ ότι μου ανοίγει γρηγορότερα, φορτώνει γρηγορότερα τις σελίδες και μπορείς να κάνεις γρήγορα scroll σε αυτές χωρίς να κολλάει.
Αυτό μπορεί να είναι λίγο παραπλανητικό γιατί στον ff3 το scroll είναι 3 γραμμών ενώ στον chrome είναι μάλλον 6 οπότε δίνει την εντύπωση ότι κατεβαίνει πιο γρήγορα. Κατά τ' άλλα ναι φαίνεται πιο γρήγορος και αν αποκτήσει και τα add ons που έχει ο ff σίγουρα θα τον προτιμήσω. Όπως φαίνεται λοιπόν λειτουργώ αυτόν μέχρι να συναντήσω κάποιο πρόβλημα :D
 

Bill_1992

New member

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 1,787 μηνύματα.
Να προτιμήσω το Google Chrome - Browser απ'το Firefox 3?:hmm:
 

borat

New member

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ερμιόνη (Αργολίδα). Έχει γράψει 6,369 μηνύματα.

Tetragrammaton

New member

Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Συνταξιούχος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 505 μηνύματα.
Βασικό πρόβλημα: δεν έχει επιλογή να απομνημονεύει τους κωδικούς σου στις διάφορες σελίδες.
 

Palladin

New member

Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,606 μηνύματα.

borat

New member

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ερμιόνη (Αργολίδα). Έχει γράψει 6,369 μηνύματα.

MonaXoS

New member

Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ψυχολόγος . Έχει γράψει 1,595 μηνύματα.
Διαβάσατε τους όρους χρήσης του GChrome; Σε κάποιο σημείο αναφέρει πως οτιδήποτε αναρτούμε στο διαδίκτυο ανήκει στην.... Google!!!

Διατηρείτε τα πνευματικά δικαιώματα και τα λοιπά δικαιώματα που ήδη κατέχετε επί του Περιεχομένου που υποβάλλετε, αποστέλλετε ή προβάλλετε στις Υπηρεσίες ή μέσω αυτών. Η υποβολή, η αποστολή ή η προβολή περιεχομένου συνεπάγεται την παροχή στην Google μιας διηνεκούς, ανέκκλητης, παγκόσμιας, μη αποκλειστικής και άνευ υποχρέωσης καταβολής πνευματικών δικαιωμάτων άδειας αναπαραγωγής, προσαρμογής, τροποποίησης, μετάφρασης, δημοσίευσης, δημόσιας προβολής και διανομής κάθε Περιεχομένου που υποβάλλετε, αποστέλλετε ή παρουσιάζετε στις Υπηρεσίες ή μέσου αυτών.
Περισσότερα στο https://internetakias.gr και στα Αγγλικά στο Gizmodo!
:eek:
 

Dark_kronos

New member

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 13,507 μηνύματα.
Δλδ αν καπιος φοτογραφος χρησιμοποιηση τον google chrome για να ανεβασει μια φοτογραφια αποτελει πνευματικο δικαιομα τις google αυτη η φοτογραφια;... Δεν παμε καλα!
 

ioanna283

New member

Η Ιωάννα... :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 97 μηνύματα.
έτσι φαίνεται...κάτι περίεργο μυρίζομαι παιδιά...
μα γιατί να σπεύσουμε να το δοκιμάσουμε εμείς πρώτοι?δεν περιμένουμε καλύτερα να εμφανιστούν σε κάνα μήνα τα προβλήματα και μετά το σκεφτόμαστε...
 

Ηρώ

New member

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας . Έχει γράψει 2,163 μηνύματα.


:D
 

Subject to change

Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Ηρώ LOL

Η γνώμη μου:

+ Είναι πραγματικά ταχύτατος, ο πιό γρήγορος browser που έχω δοκιμάσει!
+ To interface του είναι πανέμορφο, ίσως το ωραιότερο που έχω δει σε browser. 100% του γούστου μου.

Ωστόσο, του λείπουν αρκετά features ώστε να γίνει ο κύριος browser μου. Ακόμα και το google toolbar μου λείπει :P (ναι, μπορείς να κάνεις search από το omnibox, αλλά ο λόγος που δεν αποχωρίζομαι το google toolbar είναι άλλος: Μπορείς όταν πας στη σελίδα των αποτελεσμάτων να κάνεις κλικ σε κάθε λέξη που έψαξες και να σε πάει σε αυτό το σημείο μέσα στη σελίδα). Δεν είναι ironic ο browser της google να μην έχει ούτε google toolbar ούτε όλα της τα features? :P

Εκτός από την ειρωνική έλλειψη του google toolbar, μου λείπουν και καμιά εικοσαριά addons που έχω στον FF3 και μου χρειάζονται όλα (αν δεν χρησιμοποιώ ένα addon το κάνω uninstall). Τα μισά εξ'αυτών για τη δουλειά μου, οπότε δεν τίθεται θέμα "να τα ξεσυνηθίσω". :/:

Ελπίζω σε μερικούς μήνες να έχει αρκετά plugins, ώστε να μπορώ να τον consider ως κύριο browser, μιας και η ταχύτητα και η εμφάνιση του είναι δελεαστικότατη (ειδικά αν την αντιπαραβάλλω με τα συχνά κολλήματα του firefox).

Επίσης ελπίζω να φτιάξουν το πρόβλημα με τα πολλαπλά tabs (δεν πάνε σε πολλές γραμμές, ούτε γίνονται overflow, απλά μικραίνουν όλο και περισσότερο). Στον firefox συνήθως έχω 3-4 γραμμές tabs ανοιχτά (χρησιμοποιώ tab mix plus οπότε μου τα βάζει σε σειρές), οπότε το google chrome θα ήταν για μένα εντελώς unusable επί του παρόντος για κανονική χρήση.
 

iJohnnyCash

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17,180 μηνύματα.
Σϋμφωνα με το Google οι όροι που είχαν ανέβει ήταν γενικότεροι όροι των υπηρεσιών του Google (copy paste κάναν δηλαδή) και όχι ειδικοί για τον browser, για αυτό και δημιουργήθηκε αυτή η παρεξήγηση
Κάτι ακόμη, κατά την γνώμη μου είναι άδικο να τον συγκρίνουμε με τον FF3 όσο αφορά θέματα ταχύτητας, ας περιμένουμε τον FF 3.1 που υπόσχεται και αυτός πολλά.

Υ.γ.: Εγώ πάντως τον έχω σαν δεύτερο κύριο, είναι τοσο γρήγορος που με προκαλεί ... Firefox η γυναίκα, Chrome η ερωμένη :D
 

Tetragrammaton

New member

Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Συνταξιούχος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 505 μηνύματα.
A, επίσης να παρατηρήσω και το άλλο θετικό. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να δείχνει ότι δεν έχει κάποια search engine, αλλά αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα έιναι ότι για να κρατήσουν το minimal design ενοποιήσαν το google search με τη γραμμή διευθύνσεων του browser. ;)
 

gademis

Τιμώμενο Μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. . Έχει γράψει 1,325 μηνύματα.
Βγήκε ο chrome ο νέος browser του google, ο οποίος μου έχει κάνει αρκετά καλή εντύπωση. Τον χρησιμοποιώ ως default τώρα για δοκιμή. Αν και μάλλον θα ξαναγυρίσω στο FF λογω addons τον προτείνω σε όποιον θελει πιο "βασικά" πράγματα. Απο άποψη intuitivity ειναι πολύ καλύτερος ακόμα και απο την opera και μάλλον θα αρχίσω να τον προτείνω σε "αρχάριους" χρήστες. Είμαι σίγουρος οτι θα αρέσει αρκετά στους περισσότερους (εκτώς απο τη Λία που η ύπαρξη άλλου ενός browser που πρέπει να τσεκάρει αν φαίνονται όλα σωστά θα της δημιουργήσει αυτοκτονικές τάσεις :P)
Features:
 • Είν' ελαφρύς (για πιασε τον δεν πάει ούτε ενα κουάρντο)
 • Ωραία τρύκς εξοικονόμησης χώρου. Χωρίς μπάρα τίτλου σε full screen και με bookmark menu που δεν πιανει χώρο.
 • Ομορφο minimal design, συμβατό με τα αλλα καλούδια του google. Sleek αλλα διακριτικά animations.
 • "Ευκολα" Bookmarks σε στυλ ff3
 • Τζουμπλεκάκια για developers: element inspector, JS debugger και το κορυφαίο task manager που σου λέει ποιο tab σου κόλλησε για να το σκοτώσεις χωρίς να πειράξεις τον υπολοιπο browser.
 • Γενικά έχει την λογική οτι είναι πλατφόρμα εφαρμογών. Κάθε σελίδα μπορεί να σκοτωθει ξεχωριστά και τρώει δική της μνήμη που φαίνεται. Μπορείς ακόμα να φτιάξεις shortcuts που θα τρέχουν σελίδες σε application mode, δηλαδή χωρίς τα menus του browser και σε δικό τους window, ωστε να εχεις το gmail η τα google docs σα να έχεις client. Υπο αυτή τη λογική έχει και απίστευτα επιταχυμένο javascript engine, μαλλον για να σηκώνει τις σελίδες του google και του facebook γρήγορα (ειδικά το gmail κατεβαζει javascript gmail client στον browser σου και το τρέχει).
 • Αρκετά συμβατός, δεν είδα κάτι να μήν παίζει μέχρι τώρα (@Λια : το στέκι παίζει τελεια απ όσο είδα)
Kακα:
 • Μονο windows και νομιζω mac.. αλλα ξεροντας τη google θα βγαλουν καποια στιγμή και για Linux
 • Αισχρή EULA που λεει οτι ο,τι πεις απο το browser ειναι ιδιοκτησία της google αλλα θα το φτιάξουν είπανε.
 • Λιγο "απλοικές" ρυθμίσεις για τα γουστα μου
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

 • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
  Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
 • Φορτώνει...
Top