Guest 990498
Επισκέπτης

https://en.wikipedia.org/wiki/Mouse_gestureΤι είναι Mouse Gestures? Και εγώ είχα την Opera, μπορεί να ξέρω τι είναι αλλά να μην ξέρω το όνομα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Είναι η αλλαγή σελίδων με κίνηση του χεριού... ελπίζω να το εξηγώ καλά.
Πως κάνεις με ένα βιβλίο δλδ? Πιάνεις τη σελίδα και την πετάς πίσω

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Εννοώ ότι μου ανοίγει γρηγορότερα, φορτώνει γρηγορότερα τις σελίδες και μπορείς να κάνεις γρήγορα scroll σε αυτές χωρίς να κολλάει.
Αυτό μπορεί να είναι λίγο παραπλανητικό γιατί στον ff3 το scroll είναι 3 γραμμών ενώ στον chrome είναι μάλλον 6 οπότε δίνει την εντύπωση ότι κατεβαίνει πιο γρήγορα. Κατά τ' άλλα ναι φαίνεται πιο γρήγορος και αν αποκτήσει και τα add ons που έχει ο ff σίγουρα θα τον προτιμήσω. Όπως φαίνεται λοιπόν λειτουργώ αυτόν μέχρι να συναντήσω κάποιο πρόβλημα

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Δώσε του μία ευκαιρία.Να προτιμήσω το Google Chrome - Browser απ'το Firefox 3?![]()
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Βασικό πρόβλημα: δεν έχει επιλογή να απομνημονεύει τους κωδικούς σου στις διάφορες σελίδες.
κι όμως έχει

εμφανίζεται σε μια γραμμή ακριβώς κάτω από το url, όπως και στον FF3
Guest 990498
Επισκέπτης

Βασικό πρόβλημα: δεν έχει επιλογή να απομνημονεύει τους κωδικούς σου στις διάφορες σελίδες.
κι όμως έχει
εμφανίζεται σε μια γραμμή ακριβώς κάτω από το url, όπως και στον FF3

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Διατηρείτε τα πνευματικά δικαιώματα και τα λοιπά δικαιώματα που ήδη κατέχετε επί του Περιεχομένου που υποβάλλετε, αποστέλλετε ή προβάλλετε στις Υπηρεσίες ή μέσω αυτών. Η υποβολή, η αποστολή ή η προβολή περιεχομένου συνεπάγεται την παροχή στην Google μιας διηνεκούς, ανέκκλητης, παγκόσμιας, μη αποκλειστικής και άνευ υποχρέωσης καταβολής πνευματικών δικαιωμάτων άδειας αναπαραγωγής, προσαρμογής, τροποποίησης, μετάφρασης, δημοσίευσης, δημόσιας προβολής και διανομής κάθε Περιεχομένου που υποβάλλετε, αποστέλλετε ή παρουσιάζετε στις Υπηρεσίες ή μέσου αυτών.
Περισσότερα στο https://internetakias.gr και στα Αγγλικά στο Gizmodo!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

ioanna283
Εκκολαπτόμενο μέλος

μα γιατί να σπεύσουμε να το δοκιμάσουμε εμείς πρώτοι?δεν περιμένουμε καλύτερα να εμφανιστούν σε κάνα μήνα τα προβλήματα και μετά το σκεφτόμαστε...

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Η γνώμη μου:
+ Είναι πραγματικά ταχύτατος, ο πιό γρήγορος browser που έχω δοκιμάσει!
+ To interface του είναι πανέμορφο, ίσως το ωραιότερο που έχω δει σε browser. 100% του γούστου μου.
Ωστόσο, του λείπουν αρκετά features ώστε να γίνει ο κύριος browser μου. Ακόμα και το google toolbar μου λείπει

Εκτός από την ειρωνική έλλειψη του google toolbar, μου λείπουν και καμιά εικοσαριά addons που έχω στον FF3 και μου χρειάζονται όλα (αν δεν χρησιμοποιώ ένα addon το κάνω uninstall). Τα μισά εξ'αυτών για τη δουλειά μου, οπότε δεν τίθεται θέμα "να τα ξεσυνηθίσω".

Ελπίζω σε μερικούς μήνες να έχει αρκετά plugins, ώστε να μπορώ να τον consider ως κύριο browser, μιας και η ταχύτητα και η εμφάνιση του είναι δελεαστικότατη (ειδικά αν την αντιπαραβάλλω με τα συχνά κολλήματα του firefox).
Επίσης ελπίζω να φτιάξουν το πρόβλημα με τα πολλαπλά tabs (δεν πάνε σε πολλές γραμμές, ούτε γίνονται overflow, απλά μικραίνουν όλο και περισσότερο). Στον firefox συνήθως έχω 3-4 γραμμές tabs ανοιχτά (χρησιμοποιώ tab mix plus οπότε μου τα βάζει σε σειρές), οπότε το google chrome θα ήταν για μένα εντελώς unusable επί του παρόντος για κανονική χρήση.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σϋμφωνα με το Google οι όροι που είχαν ανέβει ήταν γενικότεροι όροι των υπηρεσιών του Google (copy paste κάναν δηλαδή) και όχι ειδικοί για τον browser, για αυτό και δημιουργήθηκε αυτή η παρεξήγηση
Κάτι ακόμη, κατά την γνώμη μου είναι άδικο να τον συγκρίνουμε με τον FF3 όσο αφορά θέματα ταχύτητας, ας περιμένουμε τον FF 3.1 που υπόσχεται και αυτός πολλά.
Υ.γ.: Εγώ πάντως τον έχω σαν δεύτερο κύριο, είναι τοσο γρήγορος που με προκαλεί ... Firefox η γυναίκα, Chrome η ερωμένη

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Features:
- Είν' ελαφρύς (για πιασε τον δεν πάει ούτε ενα κουάρντο)
- Ωραία τρύκς εξοικονόμησης χώρου. Χωρίς μπάρα τίτλου σε full screen και με bookmark menu που δεν πιανει χώρο.
- Ομορφο minimal design, συμβατό με τα αλλα καλούδια του google. Sleek αλλα διακριτικά animations.
- "Ευκολα" Bookmarks σε στυλ ff3
- Τζουμπλεκάκια για developers: element inspector, JS debugger και το κορυφαίο task manager που σου λέει ποιο tab σου κόλλησε για να το σκοτώσεις χωρίς να πειράξεις τον υπολοιπο browser.
- Γενικά έχει την λογική οτι είναι πλατφόρμα εφαρμογών. Κάθε σελίδα μπορεί να σκοτωθει ξεχωριστά και τρώει δική της μνήμη που φαίνεται. Μπορείς ακόμα να φτιάξεις shortcuts που θα τρέχουν σελίδες σε application mode, δηλαδή χωρίς τα menus του browser και σε δικό τους window, ωστε να εχεις το gmail η τα google docs σα να έχεις client. Υπο αυτή τη λογική έχει και απίστευτα επιταχυμένο javascript engine, μαλλον για να σηκώνει τις σελίδες του google και του facebook γρήγορα (ειδικά το gmail κατεβαζει javascript gmail client στον browser σου και το τρέχει).
- Αρκετά συμβατός, δεν είδα κάτι να μήν παίζει μέχρι τώρα (@Λια : το στέκι παίζει τελεια απ όσο είδα)
- Μονο windows και νομιζω mac.. αλλα ξεροντας τη google θα βγαλουν καποια στιγμή και για Linux
- Αισχρή EULA που λεει οτι ο,τι πεις απο το browser ειναι ιδιοκτησία της google αλλα θα το φτιάξουν είπανε.
- Λιγο "απλοικές" ρυθμίσεις για τα γουστα μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.