Iliaso
Περιβόητο μέλος
Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.236 μηνύματα.

10-11-09

20:03
Μη παραπονιέσαι γιατί εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα η πρόσκληση από το Μάνο

-----------------------------------------
Ήρθε το χρυσούλι μου
Άργησε Μάνο αλλά αξίζει πιστεύω:thanks:

-----------------------------------------
Ήρθε το χρυσούλι μου

Άργησε Μάνο αλλά αξίζει πιστεύω:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα.

10-11-09

20:37
Τελικά μέσα στην πένα είναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IQfreak
Νεοφερμένο μέλος
Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 80 μηνύματα.

10-11-09

20:51
θα μου στειλει κανεις και εμενα καμια προσκληση?
mic.palier@gmail.com
μπορω να κανω invites τωρα?
mic.palier@gmail.com
μπορω να κανω invites τωρα?
με εκανε invite ο
tinamamagi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα.

14-11-09

15:54
Αν θέλει κανένας ας μου στείλει και 'μένα πρόσκληση
tinamamagi@gmail.com
tinamamagi@gmail.com
Smaragdav
Νεοφερμένο μέλος
Η Σμαράγδα Βαμβακάρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 98 μηνύματα.

19-11-09

15:14
θα ηθελα και εγω ενα invite.
s.vamvakari@gmail.com
s.vamvakari@gmail.com
andreas157
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα.

21-11-09

13:07
είμαι και εγώ μέσα, αλλά δεν έχω invites...είμαστε αρκετά άτομα να φτιάξουμε ένα wave?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...