Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:03 Ο Iliaso έγραψε: #21 10-11-09 20:03 Μη παραπονιέσαι γιατί εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα η πρόσκληση από το Μάνο ----------------------------------------- Ήρθε το χρυσούλι μου Άργησε Μάνο αλλά αξίζει πιστεύω:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Ο orathac έγραψε: #22 10-11-09 20:37 Τελικά μέσα στην πένα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IQfreak Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Ο IQfreak έγραψε: #23 10-11-09 20:51 θα μου στειλει κανεις και εμενα καμια προσκληση? mic.palier@gmail.com μπορω να κανω invites τωρα?με εκανε invite ο m3ik0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 15:54 Η tinamamagi: #24 14-11-09 15:54 Αν θέλει κανένας ας μου στείλει και 'μένα πρόσκληση tinamamagi@gmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Smaragdav Νεοφερμένο μέλος Η Σμαράγδα Βαμβακάρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Smaragdav: #25 19-11-09 15:14 θα ηθελα και εγω ενα invite. s.vamvakari@gmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 13:07 Ο andreas157: #26 21-11-09 13:07 είμαι και εγώ μέσα, αλλά δεν έχω invites...είμαστε αρκετά άτομα να φτιάξουμε ένα wave? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μη παραπονιέσαι γιατί εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα η πρόσκληση από το Μάνο ----------------------------------------- Ήρθε το χρυσούλι μου Άργησε Μάνο αλλά αξίζει πιστεύω:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Ο orathac έγραψε: #22 10-11-09 20:37 Τελικά μέσα στην πένα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IQfreak Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Ο IQfreak έγραψε: #23 10-11-09 20:51 θα μου στειλει κανεις και εμενα καμια προσκληση? mic.palier@gmail.com μπορω να κανω invites τωρα?με εκανε invite ο m3ik0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 15:54 Η tinamamagi: #24 14-11-09 15:54 Αν θέλει κανένας ας μου στείλει και 'μένα πρόσκληση tinamamagi@gmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Smaragdav Νεοφερμένο μέλος Η Σμαράγδα Βαμβακάρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Smaragdav: #25 19-11-09 15:14 θα ηθελα και εγω ενα invite. s.vamvakari@gmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 13:07 Ο andreas157: #26 21-11-09 13:07 είμαι και εγώ μέσα, αλλά δεν έχω invites...είμαστε αρκετά άτομα να φτιάξουμε ένα wave? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικά μέσα στην πένα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IQfreak Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Ο IQfreak έγραψε: #23 10-11-09 20:51 θα μου στειλει κανεις και εμενα καμια προσκληση? mic.palier@gmail.com μπορω να κανω invites τωρα?με εκανε invite ο m3ik0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 15:54 Η tinamamagi: #24 14-11-09 15:54 Αν θέλει κανένας ας μου στείλει και 'μένα πρόσκληση tinamamagi@gmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Smaragdav Νεοφερμένο μέλος Η Σμαράγδα Βαμβακάρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Smaragdav: #25 19-11-09 15:14 θα ηθελα και εγω ενα invite. s.vamvakari@gmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 13:07 Ο andreas157: #26 21-11-09 13:07 είμαι και εγώ μέσα, αλλά δεν έχω invites...είμαστε αρκετά άτομα να φτιάξουμε ένα wave? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα μου στειλει κανεις και εμενα καμια προσκληση? mic.palier@gmail.com μπορω να κανω invites τωρα?με εκανε invite ο m3ik0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 15:54 Η tinamamagi: #24 14-11-09 15:54 Αν θέλει κανένας ας μου στείλει και 'μένα πρόσκληση tinamamagi@gmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Smaragdav Νεοφερμένο μέλος Η Σμαράγδα Βαμβακάρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Smaragdav: #25 19-11-09 15:14 θα ηθελα και εγω ενα invite. s.vamvakari@gmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 13:07 Ο andreas157: #26 21-11-09 13:07 είμαι και εγώ μέσα, αλλά δεν έχω invites...είμαστε αρκετά άτομα να φτιάξουμε ένα wave? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν θέλει κανένας ας μου στείλει και 'μένα πρόσκληση tinamamagi@gmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Smaragdav Νεοφερμένο μέλος Η Σμαράγδα Βαμβακάρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Smaragdav: #25 19-11-09 15:14 θα ηθελα και εγω ενα invite. s.vamvakari@gmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 13:07 Ο andreas157: #26 21-11-09 13:07 είμαι και εγώ μέσα, αλλά δεν έχω invites...είμαστε αρκετά άτομα να φτιάξουμε ένα wave? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
θα ηθελα και εγω ενα invite. s.vamvakari@gmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 13:07 Ο andreas157: #26 21-11-09 13:07 είμαι και εγώ μέσα, αλλά δεν έχω invites...είμαστε αρκετά άτομα να φτιάξουμε ένα wave? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
είμαι και εγώ μέσα, αλλά δεν έχω invites...είμαστε αρκετά άτομα να φτιάξουμε ένα wave? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.