love_angel
Επιφανές μέλος

μα καλα πώς και δεν εχουμε θεμα για αυτη τη σειρα??(την οποια μετα απο φρεντς και λοστ τη θεωρω τοπ

Από τη στιγμή που έπεσαν οι τίτλοι τέλους του Sex & the City , οι φαν της σειράς περιπλανιούνταν από κανάλι σε κανάλι και από torrent σε torrent για να βρουν ένα υποκατάστατο. Αυτό ακριβώς είχαν στο μυαλό τους και οι δημιουργοί του The O.C. (γνωστού ως California Teens στην Ελλάδα) όταν αποφάσισαν να διασκευάσουν το μπεστ σέλερ Gossip Girl της Σέσιλι φον Tσίγκεζαρ.
Η υπόθεση της σειράς βασίζεται σε μια μπλόγκερ που καταγράφει τα άπλυτα των πλούσιων και διάσημων γόνων που μένουν στην Upper East Side της Νέας Υόρκης. Όπου «άπλυτα» βλέπε δολοφονίες, ναρκωτικά, κλινικές απεξάρτησης, απιστίες, γκέι σκάνδαλα, κολλητές που κλέβουν τους γκόμενους των φίλων τους κ.λπ., τα οποία ταξιδεύουν από το λάπτοπ του Gossip Girl κατευθείαν στα smartphone κινητά των στιλάτων πρωταγωνιστών που κυκλοφορούν με λιμουζίνες και συχνάζουν στα καλύτερα της Νέας Υόρκης, όπως, π.χ., στο κλαμπ Box, που άνοιξε τις πόρτες του για τα γυρίσματα ενός επεισοδίου.
«Δε θέλω να ζω, θέλω μόνο να βλέπω Gossip Girl για πάντα». Αυτή ήταν επί λέξει η αντίδραση κολλημένης με την παρέα της Κάρι Μπράντσο φίλης έπειτα από δέκα λεπτά στον πλανήτη του Gossip Girl, επιβεβαιώνοντας το ότι οι wannabe κάτοικοι του Μανχάταν είναι κατά εκατομμύρια περισσότεροι από τους πραγματικούς.Για αυτό εξάλλου επέλεξαν άγνωστους, στην πλειοψηφία τους, πρωταγωνιστές (η Λίντσεϊ Λόαν και η Μίσα Μπάρτον είναι δύο από τις σταρ που επρόκειτο να συμμετάσχουν στο πρότζεκτ, αλλά απορρίφθηκαν), γεννημένους μετά το 1985.

αποτι φαινεται η ζωη εκει στο μανχαταν ειναι ενα μεγαλο κρεβατι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επίσης μ' αρέσαν τα κουστούμια αυτουνού με τη γλυμένη χωρίστρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel
Επιφανές μέλος

skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Τρελαίνομαι για την Blair, για τα σχέδια της και τις δολοπλοκίες της! Έχει πολύ γέλιο, όταν καταστρώνει σχέδια!!!!

Η Serena παραείναι καλή και βαρετή και ο Nate είναι απλά θεός!!!

Ophelia
Διάσημο μέλος

Δηλώνω και εγώ παρούσα και πρώην φανατική οπαδός του σήριαλ- δεδομένου οτι το sex and the city ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα εγώ το στερητικό σύνδρομο το έπαθα όταν τελείωσε το ΟC (Σεθ

Σαν σενάριο το gossip δεν με τρελαίνει και ιδιαίτερα αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο, αν δεις μισή ώρα κολλάς μετά και πρέπει να δεις όλο τον κύκλο (όχι Βικ, δεν είναι ο Τσακ ο λόγος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μια φορά που έβλεπε μια γνωστή μου την σειρά αυτή, αποφάσισα να δω λίγο. Κάθε τόσο ακολουθούσε διάλογος σαν το παρακάτω:
-Ποία είναι η Χ;
-Αυτή που πήγε με τον Y
-A τον μελαχρινό;
-Όχι τον ξανθό
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Έχω πρόβλημα με τα ονόματά και δεν μπορώ να συγκρατήσω εύκολα το όνομα κάποιου, ειδικά σε σειρά.
Μια φορά που έβλεπε μια γνωστή μου την σειρά αυτή, αποφάσισα να δω λίγο. Κάθε τόσο ακολουθούσε διάλογος σαν το παρακάτω:
-Ποία είναι η Χ;
-Αυτή που πήγε με τον Y
-A τον μελαχρινό;
-Όχι τον ξανθό
Πω, πω δεν υπάρχει χειρότερη συζήτηση!!!!

Jimmaki
Νεοφερμένο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

ειδα επιτελους τα 4 τελευταια επεισοδια και εχω φρικαρει! ενα εχω να πω: τι τσουλι θεε μου η μικρη ξανθια! :O
ποτε ειπαμε αρχιζει ο 4 κυκλος?? ηδη εχω αρχισει να τρεμω, τα συμπωματα της εξαρτησης ειναι ορατα.

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ελληνικη μεταφραση,,
η κουτσομπολα..

θα βλεπατε σειρα με τετοιο ονομα?

Ophelia
Διάσημο μέλος

μαρα!
ειδα επιτελους τα 4 τελευταια επεισοδια και εχω φρικαρει! ενα εχω να πω: τι τσουλι θεε μου η μικρη ξανθια! :O
ειναι δυνατον να παει η μπλερ μετα την τοοοοοοοοοοοοσο ρομαντικη κινηση του τσακ, να ειναι ετοιμοι να τα ξανα βρουν και την ωρα που παει να της κανει προταση γαμου να πεταγεται το ξοανο και να τους το χαλα!??? τα χω παρει πολυ με την μικρη! και εφαγε και τη μπουνια ο τσακ λες και εφταιγε αυτος που αυτη ειναι αλητακι!! συγχηστηκα! και σαν να μην εφτανε αυτο ο τσακ πυροβολειται??? πες μου οτι θα ζησει πες το μου! υγεια!
ποτε ειπαμε αρχιζει ο 4 κυκλος?? ηδη εχω αρχισει να τρεμω, τα συμπωματα της εξαρτησης ειναι ορατα.![]()
Moυχαχα...δεν είχες δει το τέλος της σεζόν;;

Η μικρή εξελίσσεται σε μεγάλο τσόκαρο, στο είπα. Βtw και ο Τσακ δεν είναι άμοιρος ευθυνών, τόσες καφρίλες έχει κάνει- μα τον Θεόοοοοο δεν καταλαβαίνω τι του βρίσκει η άλλη, πφφφ

Όσο περνάνε οι σεζόν, αρχίζω να εκτιμώ την Τζωρτζίνα πάντως...

Ρεζ παιδί μου και εσύ γκοσσιπ γκερλ φαν;!

love_angel
Επιφανές μέλος

τωρα αυτη σιγα μην ειναι οντως εγκυος ε?
πολυ μου τη σπαει και η σερινα τελευταια!

gossip girl?
ελληνικη μεταφραση,,
η κουτσομπολα..
θα βλεπατε σειρα με τετοιο ονομα?![]()
βλεπουμε!

Ophelia
Διάσημο μέλος

...και αυτήν και το ''ξενοδοχείο'' του!!

Κατά βάθος αυτή η Μπλερ είναι πολύ μαζόχα, θα το δεις!!

Σιγά να μην είναι έγκυος καλέ, τς τς τς...για την Τζωρτζίνα Σπαρκς μιλάμε

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

gossip girl?
ελληνικη μεταφραση,,
η κουτσομπολα..
χμ
έχω 1-2 άτομα στο μυαλό μου που θα το κάνανε

Ophelia
Διάσημο μέλος

gossip girl?
ελληνικη μεταφραση,,
η κουτσομπολα..
Εδώ υπάρχουν: ''Νοικοκυρές σε απόγνωση'', ''Η ζούγκλα του κραγιόν'', ''Το αληθινό αίμα'', ''Σεξ και Πόλη'', το ''Γκοσσιπ γκερλ'' σας χαλάει την αισθητική...ντροπη.-

love_angel
Επιφανές μέλος

Εδώ υπάρχουν: ''Νοικοκυρές σε απόγνωση'', ''Η ζούγκλα του κραγιόν'', ''Το αληθινό αίμα'', ''Σεξ και Πόλη'', το ''Γκοσσιπ γκερλ'' σας χαλάει την αισθητική...ντροπη.-![]()
εδω παιζοταν παλια η χουανα η παρθενα.

MissKit
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.