rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα χω δει τα υπόλιπα!! σοδομα και γόμορα !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Τζόιν δε κλουμπ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Freya
Δραστήριο μέλος

Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

Η πρώτη μου άρεσε απιστευτότατα.
Όταν το έδειχνε στο star το θεωρούσα χαζό να κάτσω να το δω. Πολλά τελικά αλλάζουν.

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Βασικά αν είσαι από τα άτομα που αρχίζουν σειρές και δεν έχουν πρόβλημα να τις αφήνουν στη μέση, νταξ κομπλέ. Εγώ δεν μπορώ με τίποτα, πρέπει να τη δω μέχρι το τέλος, αλλιώς νιώθω τύψεις. Πλέον το gg παίζει όταν πλένω τα πιάτα ή ξεσκονίζω και η χαρά μου που τελειώνει, είναι απερίγραπτη.

Darkness
Περιβόητο μέλος

Εντάξει τελείωσα στις 14 και σήμερα έχω την πολυτέλεια να ξεκινήσω.Μη το κάνεις μη.
Βασικά αν είσαι από τα άτομα που αρχίζουν σειρές και δεν έχουν πρόβλημα να τις αφήνουν στη μέση, νταξ κομπλέ. Εγώ δεν μπορώ με τίποτα, πρέπει να τη δω μέχρι το τέλος, αλλιώς νιώθω τύψεις. Πλέον το gg παίζει όταν πλένω τα πιάτα ή ξεσκονίζω και η χαρά μου που τελειώνει, είναι απερίγραπτη.![]()

Καλέ ναι! Δεν έχω θέμα με το να την αφήσω στη μέση και να την συνεχίσω όποτε ξανά μπορέσω. Μόνο στο GOT, PLL και Lie to me είχα φάει μικρό κωλυματάκι και έβαζα συνέχεια και συνέχεια να βλέπω. Αλλά εντάξει.

Cassiopeia
Νεοφερμένο μέλος

sweet11
Νεοφερμένο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

άντζυ
Δραστήριο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι κάπου-κάπου με κουράζει το story (ειδικά όταν όλοι πηδιούνται με όλους..)
Αλλά έχει ωραίους ηθοποιούς και υπέροχα φορέματα....!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.