Gossip girl

Παιδιά το GG εχει και 4ο κυκλο !τώρα στις 26 βγαιινεικαι το 12 επισοδειο!!
Τα χω δει τα υπόλιπα!! σοδομα και γόμορα !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α, φανατική και εσύ ε; :redface:
Τζόιν δε κλουμπ! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το είδα το 12ο επεισόδιο. Πολύ βαρετό μου φαίνεται πλέον το Gossip Girl πάντως. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Πάλι καλά που φαίνεται φως στο τούνελ, με την εισαγωγή νέων χαρακτήρων. Αν κι αυτοί βαρετοί μου φάνηκαν :P

πωπω...κι εγω το βαρεθηκα....ειδα με ευχαριστηση την πρωτη σεζον αλλα τωρα στη δευτερη το βαριεμαι οικτρα...πλεον μονο για τα ρουχα το βλεπω....

εγω το βλεπω για την Blair που ειναι θεα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτός ο κύκλος θα είναι και ο τελευταίος με μόλις 10 επεισόδια! Λέτε να μας εμφανιστεί η Gossip Girl;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περιμένω πως και πως να τελειώσω με την εξεταστική για να ξεκινήσω 2η σεζόν.
Η πρώτη μου άρεσε απιστευτότατα.
Όταν το έδειχνε στο star το θεωρούσα χαζό να κάτσω να το δω. Πολλά τελικά αλλάζουν.:P

Μη το κάνεις μη. :P

Βασικά αν είσαι από τα άτομα που αρχίζουν σειρές και δεν έχουν πρόβλημα να τις αφήνουν στη μέση, νταξ κομπλέ. Εγώ δεν μπορώ με τίποτα, πρέπει να τη δω μέχρι το τέλος, αλλιώς νιώθω τύψεις. Πλέον το gg παίζει όταν πλένω τα πιάτα ή ξεσκονίζω και η χαρά μου που τελειώνει, είναι απερίγραπτη. :P

Μη το κάνεις μη. :P

Βασικά αν είσαι από τα άτομα που αρχίζουν σειρές και δεν έχουν πρόβλημα να τις αφήνουν στη μέση, νταξ κομπλέ. Εγώ δεν μπορώ με τίποτα, πρέπει να τη δω μέχρι το τέλος, αλλιώς νιώθω τύψεις. Πλέον το gg παίζει όταν πλένω τα πιάτα ή ξεσκονίζω και η χαρά μου που τελειώνει, είναι απερίγραπτη. :P
Εντάξει τελείωσα στις 14 και σήμερα έχω την πολυτέλεια να ξεκινήσω. :P
Καλέ ναι! Δεν έχω θέμα με το να την αφήσω στη μέση και να την συνεχίσω όποτε ξανά μπορέσω. Μόνο στο GOT, PLL και Lie to me είχα φάει μικρό κωλυματάκι και έβαζα συνέχεια και συνέχεια να βλέπω. Αλλά εντάξει. :P

ΩΩ η καλύτερη μου!! Είμαι καμμένη με το Gossip Girl! Το αγαπάω απλα..! Εχω δει ολα τα επεισοδεια..περιμένω πώς και πώς τον τελευταίο κύκλο..έχει μείνει και σε αγωνία..:D

παιδια παιρνετε μια ακομη κολλημενη με gg στο κλαμπ?:)

Χθες δεν ξεκίνησε η τελευταία σεζόν ή λάθος το θυμάμαι?

Τη λατρεύω αυτή τη σειρά...!!:redface:
Η αλήθεια είναι ότι κάπου-κάπου με κουράζει το story (ειδικά όταν όλοι πηδιούνται με όλους..)
Αλλά έχει ωραίους ηθοποιούς και υπέροχα φορέματα....!!:inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back