element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 20:14 Ο element skate: #21 11-08-10 20:14 εγω προσωπικα δε παω την μπλερ. ο νειτ καλο παιδι φιανεται σχετικα ο τσακ ειναι καπως η σερινα παλι πολυ αγαρμπη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 20:22 Η love_angel: #22 11-08-10 20:22 η μπ ειναι θεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 21:59 Η Resident Evil: #23 11-08-10 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Ophelia: Ρεζ παιδί μου και εσύ γκοσσιπ γκερλ φαν;! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ στο πηγάδι.. ******?? Το χειμώνα υπάρχει ολόκληρο πρόγραμμα παρακολούθησης [που οδηγεί σε μαύρα μεσάνυχτα στην ελληνική Tv αλλά άλλο αυτό ] Spoiler πάντως μη σας στενοχωρήσω αλλά οι φήμες λένε ότι Παιδί με μάνα τη Τζωρτζίνα υπάρχει... Ποιανού είναι ρε γυναίκα το παιδί όμως, είναι λέει λίγο θολό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο Φιλιον_Τερας: #24 11-08-10 23:07 απ οσο βλεπω απο τις φωτογραφιες, χαλια τα κοστουμια και ασχημοι οι ηθοποιοι. πλαστικοι ρε παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 14:07 Η love_angel: #25 19-08-10 14:07 13 σεπτεμβρη!! 14 τελειωνω εξεταστικηηη! ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? το μωρακι το ειδατε?? γεννησε τελικα η τζωρτζινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Η Phoebe έγραψε: #26 19-08-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... Ο Τσακ; Όχι! Πάντα άσχημος είναι! Αν πάντως αρχίσει να μιλάει με την κανονική του προφορά, ίσως κάτι να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 14:36 Η love_angel: #27 19-08-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ο Τσακ; Όχι! Πάντα άσχημος είναι! Αν πάντως αρχίσει να μιλάει με την κανονική του προφορά, ίσως κάτι να γίνει! Click για ανάπτυξη... το κουκλακι μου ηταν με μαγκουριτσα λογω της αποπειρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Η Ciela έγραψε: #28 21-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... ωπ! κουκλι εγινε! και δεν του το χα....παντα χαλια μου φαινοτανε ειδικα μ εκεινα τα παπιγιον! με πιο ανεμελο λουκ εδειξε το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 13:08 Η Ophelia έγραψε: #29 30-08-10 13:08 Δηλαδή τώρα ο καημένος ο (Ντιν) Νταν (Ντον) θα έχει να προσέχει και το παιδί της ζαβής;! Επίσης, η Μπλερ είναι ντιπ μουρλή;; Πήγε και πέταξε την Σερίνα στο σιντριβάνι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:25 Η love_angel: #30 09-09-10 15:25 μονο 4 ημερες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:47 Η Liza_Korniza: #31 09-09-10 15:47 Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:43 Η Phoebe έγραψε: #32 10-09-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Liza_Korniza: Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Click για ανάπτυξη... Είτε το αγοράζεις σε dvd, αν έχει βγει, είτε μπορείς να το πάρεις από κάποια φίλη σου! Αλλιώς από το internet; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:53 Η love_angel: #33 11-09-10 17:53 εχει gossip girl, στο σταρ τωρα ,δευτερο κυκλο και θυμηθηκα ποσο πολυ μου αρεσει αυτη η σειρα!! και μολις εδειξε την αγαπημενη μου σκηνη και απο τους τρεις κυκλους ως τωρα: παλι με πηρα τα ζουμια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:11 Η Phoebe έγραψε: #34 14-09-10 20:11 Το είδατε; Πριν λίγο τελείωσε και μου άρεσε πάρα πολύ, είχα καιρό να το δω μάλλον! Η Μπλερ για άλλη μια φορά έδειξε πόσο κομπλεξική μπορεί να γίνει ώρες ώρες, η Σερίνα ότι είναι υπερβολικά γλυκιά και ο Νέιτ παραμένει κούκλος! Spoiler Μήπως είναι καιρός να μάθουμε ποια βρίσκεται πίσω από το Gossip Girl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:06 Η Liza_Korniza: #35 18-09-10 22:06 Βασικά αφού θα φτιάξουν και τέταρτο κύκλο νομίζω πως δε θα τη βρουν την GG για αρκετό καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:53 Η love_angel: #36 20-09-10 14:53 μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η Resident Evil: #37 20-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:00 Η Phoebe έγραψε: #38 20-09-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... Άμα δεν μας το πει η ίδια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα! Αν είναι αυτή πάντως, σίγουρα δεν θα το μάθουμε στο επόμενη επεισόδιο! Μου φαίνεται οτι θα τραβήξει πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... 1. Ε όχι και ανεκτός! 2. Μόνο η love το πιστεύει αυτό! 3. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:04 Η love_angel: #39 20-09-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... ασε ρε! εγω μετα τον ερωτα με τη μπλερ εχω παθει την πλακα μου! εδω κοντευω να ερωτευτω τον μπαρνι απο το ''how i met your mother'', παρολο που δε μαρεσει καθολου και παρολο που ειναι και γκευ μεσα απο το ρολο του με τη ρομπιν! λογικα αυτη δε θα ναι βρε κοριτσια? ειχε φωτος κολημμενες στο γραφειο απο τα παιδια, και το μηνυμα της μπλερ ηταν στο δικο της πισι. σημερα εχει καινουριο επεισοδιο ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:21 Η Phoebe έγραψε: #40 29-09-10 23:21 Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω προσωπικα δε παω την μπλερ. ο νειτ καλο παιδι φιανεται σχετικα ο τσακ ειναι καπως η σερινα παλι πολυ αγαρμπη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 20:22 Η love_angel: #22 11-08-10 20:22 η μπ ειναι θεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 21:59 Η Resident Evil: #23 11-08-10 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Ophelia: Ρεζ παιδί μου και εσύ γκοσσιπ γκερλ φαν;! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ στο πηγάδι.. ******?? Το χειμώνα υπάρχει ολόκληρο πρόγραμμα παρακολούθησης [που οδηγεί σε μαύρα μεσάνυχτα στην ελληνική Tv αλλά άλλο αυτό ] Spoiler πάντως μη σας στενοχωρήσω αλλά οι φήμες λένε ότι Παιδί με μάνα τη Τζωρτζίνα υπάρχει... Ποιανού είναι ρε γυναίκα το παιδί όμως, είναι λέει λίγο θολό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο Φιλιον_Τερας: #24 11-08-10 23:07 απ οσο βλεπω απο τις φωτογραφιες, χαλια τα κοστουμια και ασχημοι οι ηθοποιοι. πλαστικοι ρε παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 14:07 Η love_angel: #25 19-08-10 14:07 13 σεπτεμβρη!! 14 τελειωνω εξεταστικηηη! ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? το μωρακι το ειδατε?? γεννησε τελικα η τζωρτζινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Η Phoebe έγραψε: #26 19-08-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... Ο Τσακ; Όχι! Πάντα άσχημος είναι! Αν πάντως αρχίσει να μιλάει με την κανονική του προφορά, ίσως κάτι να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 14:36 Η love_angel: #27 19-08-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ο Τσακ; Όχι! Πάντα άσχημος είναι! Αν πάντως αρχίσει να μιλάει με την κανονική του προφορά, ίσως κάτι να γίνει! Click για ανάπτυξη... το κουκλακι μου ηταν με μαγκουριτσα λογω της αποπειρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Η Ciela έγραψε: #28 21-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... ωπ! κουκλι εγινε! και δεν του το χα....παντα χαλια μου φαινοτανε ειδικα μ εκεινα τα παπιγιον! με πιο ανεμελο λουκ εδειξε το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 13:08 Η Ophelia έγραψε: #29 30-08-10 13:08 Δηλαδή τώρα ο καημένος ο (Ντιν) Νταν (Ντον) θα έχει να προσέχει και το παιδί της ζαβής;! Επίσης, η Μπλερ είναι ντιπ μουρλή;; Πήγε και πέταξε την Σερίνα στο σιντριβάνι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:25 Η love_angel: #30 09-09-10 15:25 μονο 4 ημερες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:47 Η Liza_Korniza: #31 09-09-10 15:47 Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:43 Η Phoebe έγραψε: #32 10-09-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Liza_Korniza: Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Click για ανάπτυξη... Είτε το αγοράζεις σε dvd, αν έχει βγει, είτε μπορείς να το πάρεις από κάποια φίλη σου! Αλλιώς από το internet; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:53 Η love_angel: #33 11-09-10 17:53 εχει gossip girl, στο σταρ τωρα ,δευτερο κυκλο και θυμηθηκα ποσο πολυ μου αρεσει αυτη η σειρα!! και μολις εδειξε την αγαπημενη μου σκηνη και απο τους τρεις κυκλους ως τωρα: παλι με πηρα τα ζουμια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:11 Η Phoebe έγραψε: #34 14-09-10 20:11 Το είδατε; Πριν λίγο τελείωσε και μου άρεσε πάρα πολύ, είχα καιρό να το δω μάλλον! Η Μπλερ για άλλη μια φορά έδειξε πόσο κομπλεξική μπορεί να γίνει ώρες ώρες, η Σερίνα ότι είναι υπερβολικά γλυκιά και ο Νέιτ παραμένει κούκλος! Spoiler Μήπως είναι καιρός να μάθουμε ποια βρίσκεται πίσω από το Gossip Girl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:06 Η Liza_Korniza: #35 18-09-10 22:06 Βασικά αφού θα φτιάξουν και τέταρτο κύκλο νομίζω πως δε θα τη βρουν την GG για αρκετό καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:53 Η love_angel: #36 20-09-10 14:53 μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η Resident Evil: #37 20-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:00 Η Phoebe έγραψε: #38 20-09-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... Άμα δεν μας το πει η ίδια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα! Αν είναι αυτή πάντως, σίγουρα δεν θα το μάθουμε στο επόμενη επεισόδιο! Μου φαίνεται οτι θα τραβήξει πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... 1. Ε όχι και ανεκτός! 2. Μόνο η love το πιστεύει αυτό! 3. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:04 Η love_angel: #39 20-09-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... ασε ρε! εγω μετα τον ερωτα με τη μπλερ εχω παθει την πλακα μου! εδω κοντευω να ερωτευτω τον μπαρνι απο το ''how i met your mother'', παρολο που δε μαρεσει καθολου και παρολο που ειναι και γκευ μεσα απο το ρολο του με τη ρομπιν! λογικα αυτη δε θα ναι βρε κοριτσια? ειχε φωτος κολημμενες στο γραφειο απο τα παιδια, και το μηνυμα της μπλερ ηταν στο δικο της πισι. σημερα εχει καινουριο επεισοδιο ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:21 Η Phoebe έγραψε: #40 29-09-10 23:21 Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η μπ ειναι θεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 21:59 Η Resident Evil: #23 11-08-10 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Ophelia: Ρεζ παιδί μου και εσύ γκοσσιπ γκερλ φαν;! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ στο πηγάδι.. ******?? Το χειμώνα υπάρχει ολόκληρο πρόγραμμα παρακολούθησης [που οδηγεί σε μαύρα μεσάνυχτα στην ελληνική Tv αλλά άλλο αυτό ] Spoiler πάντως μη σας στενοχωρήσω αλλά οι φήμες λένε ότι Παιδί με μάνα τη Τζωρτζίνα υπάρχει... Ποιανού είναι ρε γυναίκα το παιδί όμως, είναι λέει λίγο θολό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο Φιλιον_Τερας: #24 11-08-10 23:07 απ οσο βλεπω απο τις φωτογραφιες, χαλια τα κοστουμια και ασχημοι οι ηθοποιοι. πλαστικοι ρε παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 14:07 Η love_angel: #25 19-08-10 14:07 13 σεπτεμβρη!! 14 τελειωνω εξεταστικηηη! ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? το μωρακι το ειδατε?? γεννησε τελικα η τζωρτζινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Η Phoebe έγραψε: #26 19-08-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... Ο Τσακ; Όχι! Πάντα άσχημος είναι! Αν πάντως αρχίσει να μιλάει με την κανονική του προφορά, ίσως κάτι να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 14:36 Η love_angel: #27 19-08-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ο Τσακ; Όχι! Πάντα άσχημος είναι! Αν πάντως αρχίσει να μιλάει με την κανονική του προφορά, ίσως κάτι να γίνει! Click για ανάπτυξη... το κουκλακι μου ηταν με μαγκουριτσα λογω της αποπειρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Η Ciela έγραψε: #28 21-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... ωπ! κουκλι εγινε! και δεν του το χα....παντα χαλια μου φαινοτανε ειδικα μ εκεινα τα παπιγιον! με πιο ανεμελο λουκ εδειξε το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 13:08 Η Ophelia έγραψε: #29 30-08-10 13:08 Δηλαδή τώρα ο καημένος ο (Ντιν) Νταν (Ντον) θα έχει να προσέχει και το παιδί της ζαβής;! Επίσης, η Μπλερ είναι ντιπ μουρλή;; Πήγε και πέταξε την Σερίνα στο σιντριβάνι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:25 Η love_angel: #30 09-09-10 15:25 μονο 4 ημερες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:47 Η Liza_Korniza: #31 09-09-10 15:47 Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:43 Η Phoebe έγραψε: #32 10-09-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Liza_Korniza: Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Click για ανάπτυξη... Είτε το αγοράζεις σε dvd, αν έχει βγει, είτε μπορείς να το πάρεις από κάποια φίλη σου! Αλλιώς από το internet; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:53 Η love_angel: #33 11-09-10 17:53 εχει gossip girl, στο σταρ τωρα ,δευτερο κυκλο και θυμηθηκα ποσο πολυ μου αρεσει αυτη η σειρα!! και μολις εδειξε την αγαπημενη μου σκηνη και απο τους τρεις κυκλους ως τωρα: παλι με πηρα τα ζουμια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:11 Η Phoebe έγραψε: #34 14-09-10 20:11 Το είδατε; Πριν λίγο τελείωσε και μου άρεσε πάρα πολύ, είχα καιρό να το δω μάλλον! Η Μπλερ για άλλη μια φορά έδειξε πόσο κομπλεξική μπορεί να γίνει ώρες ώρες, η Σερίνα ότι είναι υπερβολικά γλυκιά και ο Νέιτ παραμένει κούκλος! Spoiler Μήπως είναι καιρός να μάθουμε ποια βρίσκεται πίσω από το Gossip Girl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:06 Η Liza_Korniza: #35 18-09-10 22:06 Βασικά αφού θα φτιάξουν και τέταρτο κύκλο νομίζω πως δε θα τη βρουν την GG για αρκετό καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:53 Η love_angel: #36 20-09-10 14:53 μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η Resident Evil: #37 20-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:00 Η Phoebe έγραψε: #38 20-09-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... Άμα δεν μας το πει η ίδια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα! Αν είναι αυτή πάντως, σίγουρα δεν θα το μάθουμε στο επόμενη επεισόδιο! Μου φαίνεται οτι θα τραβήξει πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... 1. Ε όχι και ανεκτός! 2. Μόνο η love το πιστεύει αυτό! 3. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:04 Η love_angel: #39 20-09-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... ασε ρε! εγω μετα τον ερωτα με τη μπλερ εχω παθει την πλακα μου! εδω κοντευω να ερωτευτω τον μπαρνι απο το ''how i met your mother'', παρολο που δε μαρεσει καθολου και παρολο που ειναι και γκευ μεσα απο το ρολο του με τη ρομπιν! λογικα αυτη δε θα ναι βρε κοριτσια? ειχε φωτος κολημμενες στο γραφειο απο τα παιδια, και το μηνυμα της μπλερ ηταν στο δικο της πισι. σημερα εχει καινουριο επεισοδιο ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:21 Η Phoebe έγραψε: #40 29-09-10 23:21 Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ophelia: Ρεζ παιδί μου και εσύ γκοσσιπ γκερλ φαν;! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ στο πηγάδι.. ******?? Το χειμώνα υπάρχει ολόκληρο πρόγραμμα παρακολούθησης [που οδηγεί σε μαύρα μεσάνυχτα στην ελληνική Tv αλλά άλλο αυτό ] Spoiler πάντως μη σας στενοχωρήσω αλλά οι φήμες λένε ότι Παιδί με μάνα τη Τζωρτζίνα υπάρχει... Ποιανού είναι ρε γυναίκα το παιδί όμως, είναι λέει λίγο θολό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο Φιλιον_Τερας: #24 11-08-10 23:07 απ οσο βλεπω απο τις φωτογραφιες, χαλια τα κοστουμια και ασχημοι οι ηθοποιοι. πλαστικοι ρε παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 14:07 Η love_angel: #25 19-08-10 14:07 13 σεπτεμβρη!! 14 τελειωνω εξεταστικηηη! ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? το μωρακι το ειδατε?? γεννησε τελικα η τζωρτζινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Η Phoebe έγραψε: #26 19-08-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... Ο Τσακ; Όχι! Πάντα άσχημος είναι! Αν πάντως αρχίσει να μιλάει με την κανονική του προφορά, ίσως κάτι να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 14:36 Η love_angel: #27 19-08-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ο Τσακ; Όχι! Πάντα άσχημος είναι! Αν πάντως αρχίσει να μιλάει με την κανονική του προφορά, ίσως κάτι να γίνει! Click για ανάπτυξη... το κουκλακι μου ηταν με μαγκουριτσα λογω της αποπειρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Η Ciela έγραψε: #28 21-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... ωπ! κουκλι εγινε! και δεν του το χα....παντα χαλια μου φαινοτανε ειδικα μ εκεινα τα παπιγιον! με πιο ανεμελο λουκ εδειξε το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 13:08 Η Ophelia έγραψε: #29 30-08-10 13:08 Δηλαδή τώρα ο καημένος ο (Ντιν) Νταν (Ντον) θα έχει να προσέχει και το παιδί της ζαβής;! Επίσης, η Μπλερ είναι ντιπ μουρλή;; Πήγε και πέταξε την Σερίνα στο σιντριβάνι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:25 Η love_angel: #30 09-09-10 15:25 μονο 4 ημερες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:47 Η Liza_Korniza: #31 09-09-10 15:47 Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:43 Η Phoebe έγραψε: #32 10-09-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Liza_Korniza: Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Click για ανάπτυξη... Είτε το αγοράζεις σε dvd, αν έχει βγει, είτε μπορείς να το πάρεις από κάποια φίλη σου! Αλλιώς από το internet; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:53 Η love_angel: #33 11-09-10 17:53 εχει gossip girl, στο σταρ τωρα ,δευτερο κυκλο και θυμηθηκα ποσο πολυ μου αρεσει αυτη η σειρα!! και μολις εδειξε την αγαπημενη μου σκηνη και απο τους τρεις κυκλους ως τωρα: παλι με πηρα τα ζουμια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:11 Η Phoebe έγραψε: #34 14-09-10 20:11 Το είδατε; Πριν λίγο τελείωσε και μου άρεσε πάρα πολύ, είχα καιρό να το δω μάλλον! Η Μπλερ για άλλη μια φορά έδειξε πόσο κομπλεξική μπορεί να γίνει ώρες ώρες, η Σερίνα ότι είναι υπερβολικά γλυκιά και ο Νέιτ παραμένει κούκλος! Spoiler Μήπως είναι καιρός να μάθουμε ποια βρίσκεται πίσω από το Gossip Girl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:06 Η Liza_Korniza: #35 18-09-10 22:06 Βασικά αφού θα φτιάξουν και τέταρτο κύκλο νομίζω πως δε θα τη βρουν την GG για αρκετό καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:53 Η love_angel: #36 20-09-10 14:53 μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η Resident Evil: #37 20-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:00 Η Phoebe έγραψε: #38 20-09-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... Άμα δεν μας το πει η ίδια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα! Αν είναι αυτή πάντως, σίγουρα δεν θα το μάθουμε στο επόμενη επεισόδιο! Μου φαίνεται οτι θα τραβήξει πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... 1. Ε όχι και ανεκτός! 2. Μόνο η love το πιστεύει αυτό! 3. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:04 Η love_angel: #39 20-09-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... ασε ρε! εγω μετα τον ερωτα με τη μπλερ εχω παθει την πλακα μου! εδω κοντευω να ερωτευτω τον μπαρνι απο το ''how i met your mother'', παρολο που δε μαρεσει καθολου και παρολο που ειναι και γκευ μεσα απο το ρολο του με τη ρομπιν! λογικα αυτη δε θα ναι βρε κοριτσια? ειχε φωτος κολημμενες στο γραφειο απο τα παιδια, και το μηνυμα της μπλερ ηταν στο δικο της πισι. σημερα εχει καινουριο επεισοδιο ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:21 Η Phoebe έγραψε: #40 29-09-10 23:21 Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
απ οσο βλεπω απο τις φωτογραφιες, χαλια τα κοστουμια και ασχημοι οι ηθοποιοι. πλαστικοι ρε παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 14:07 Η love_angel: #25 19-08-10 14:07 13 σεπτεμβρη!! 14 τελειωνω εξεταστικηηη! ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? το μωρακι το ειδατε?? γεννησε τελικα η τζωρτζινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Η Phoebe έγραψε: #26 19-08-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... Ο Τσακ; Όχι! Πάντα άσχημος είναι! Αν πάντως αρχίσει να μιλάει με την κανονική του προφορά, ίσως κάτι να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 14:36 Η love_angel: #27 19-08-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ο Τσακ; Όχι! Πάντα άσχημος είναι! Αν πάντως αρχίσει να μιλάει με την κανονική του προφορά, ίσως κάτι να γίνει! Click για ανάπτυξη... το κουκλακι μου ηταν με μαγκουριτσα λογω της αποπειρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Η Ciela έγραψε: #28 21-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... ωπ! κουκλι εγινε! και δεν του το χα....παντα χαλια μου φαινοτανε ειδικα μ εκεινα τα παπιγιον! με πιο ανεμελο λουκ εδειξε το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 13:08 Η Ophelia έγραψε: #29 30-08-10 13:08 Δηλαδή τώρα ο καημένος ο (Ντιν) Νταν (Ντον) θα έχει να προσέχει και το παιδί της ζαβής;! Επίσης, η Μπλερ είναι ντιπ μουρλή;; Πήγε και πέταξε την Σερίνα στο σιντριβάνι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:25 Η love_angel: #30 09-09-10 15:25 μονο 4 ημερες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:47 Η Liza_Korniza: #31 09-09-10 15:47 Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:43 Η Phoebe έγραψε: #32 10-09-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Liza_Korniza: Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Click για ανάπτυξη... Είτε το αγοράζεις σε dvd, αν έχει βγει, είτε μπορείς να το πάρεις από κάποια φίλη σου! Αλλιώς από το internet; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:53 Η love_angel: #33 11-09-10 17:53 εχει gossip girl, στο σταρ τωρα ,δευτερο κυκλο και θυμηθηκα ποσο πολυ μου αρεσει αυτη η σειρα!! και μολις εδειξε την αγαπημενη μου σκηνη και απο τους τρεις κυκλους ως τωρα: παλι με πηρα τα ζουμια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:11 Η Phoebe έγραψε: #34 14-09-10 20:11 Το είδατε; Πριν λίγο τελείωσε και μου άρεσε πάρα πολύ, είχα καιρό να το δω μάλλον! Η Μπλερ για άλλη μια φορά έδειξε πόσο κομπλεξική μπορεί να γίνει ώρες ώρες, η Σερίνα ότι είναι υπερβολικά γλυκιά και ο Νέιτ παραμένει κούκλος! Spoiler Μήπως είναι καιρός να μάθουμε ποια βρίσκεται πίσω από το Gossip Girl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:06 Η Liza_Korniza: #35 18-09-10 22:06 Βασικά αφού θα φτιάξουν και τέταρτο κύκλο νομίζω πως δε θα τη βρουν την GG για αρκετό καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:53 Η love_angel: #36 20-09-10 14:53 μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η Resident Evil: #37 20-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:00 Η Phoebe έγραψε: #38 20-09-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... Άμα δεν μας το πει η ίδια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα! Αν είναι αυτή πάντως, σίγουρα δεν θα το μάθουμε στο επόμενη επεισόδιο! Μου φαίνεται οτι θα τραβήξει πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... 1. Ε όχι και ανεκτός! 2. Μόνο η love το πιστεύει αυτό! 3. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:04 Η love_angel: #39 20-09-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... ασε ρε! εγω μετα τον ερωτα με τη μπλερ εχω παθει την πλακα μου! εδω κοντευω να ερωτευτω τον μπαρνι απο το ''how i met your mother'', παρολο που δε μαρεσει καθολου και παρολο που ειναι και γκευ μεσα απο το ρολο του με τη ρομπιν! λογικα αυτη δε θα ναι βρε κοριτσια? ειχε φωτος κολημμενες στο γραφειο απο τα παιδια, και το μηνυμα της μπλερ ηταν στο δικο της πισι. σημερα εχει καινουριο επεισοδιο ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:21 Η Phoebe έγραψε: #40 29-09-10 23:21 Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
13 σεπτεμβρη!! 14 τελειωνω εξεταστικηηη! ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? το μωρακι το ειδατε?? γεννησε τελικα η τζωρτζινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Η Phoebe έγραψε: #26 19-08-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... Ο Τσακ; Όχι! Πάντα άσχημος είναι! Αν πάντως αρχίσει να μιλάει με την κανονική του προφορά, ίσως κάτι να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 14:36 Η love_angel: #27 19-08-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ο Τσακ; Όχι! Πάντα άσχημος είναι! Αν πάντως αρχίσει να μιλάει με την κανονική του προφορά, ίσως κάτι να γίνει! Click για ανάπτυξη... το κουκλακι μου ηταν με μαγκουριτσα λογω της αποπειρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Η Ciela έγραψε: #28 21-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... ωπ! κουκλι εγινε! και δεν του το χα....παντα χαλια μου φαινοτανε ειδικα μ εκεινα τα παπιγιον! με πιο ανεμελο λουκ εδειξε το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 13:08 Η Ophelia έγραψε: #29 30-08-10 13:08 Δηλαδή τώρα ο καημένος ο (Ντιν) Νταν (Ντον) θα έχει να προσέχει και το παιδί της ζαβής;! Επίσης, η Μπλερ είναι ντιπ μουρλή;; Πήγε και πέταξε την Σερίνα στο σιντριβάνι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:25 Η love_angel: #30 09-09-10 15:25 μονο 4 ημερες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:47 Η Liza_Korniza: #31 09-09-10 15:47 Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:43 Η Phoebe έγραψε: #32 10-09-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Liza_Korniza: Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Click για ανάπτυξη... Είτε το αγοράζεις σε dvd, αν έχει βγει, είτε μπορείς να το πάρεις από κάποια φίλη σου! Αλλιώς από το internet; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:53 Η love_angel: #33 11-09-10 17:53 εχει gossip girl, στο σταρ τωρα ,δευτερο κυκλο και θυμηθηκα ποσο πολυ μου αρεσει αυτη η σειρα!! και μολις εδειξε την αγαπημενη μου σκηνη και απο τους τρεις κυκλους ως τωρα: παλι με πηρα τα ζουμια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:11 Η Phoebe έγραψε: #34 14-09-10 20:11 Το είδατε; Πριν λίγο τελείωσε και μου άρεσε πάρα πολύ, είχα καιρό να το δω μάλλον! Η Μπλερ για άλλη μια φορά έδειξε πόσο κομπλεξική μπορεί να γίνει ώρες ώρες, η Σερίνα ότι είναι υπερβολικά γλυκιά και ο Νέιτ παραμένει κούκλος! Spoiler Μήπως είναι καιρός να μάθουμε ποια βρίσκεται πίσω από το Gossip Girl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:06 Η Liza_Korniza: #35 18-09-10 22:06 Βασικά αφού θα φτιάξουν και τέταρτο κύκλο νομίζω πως δε θα τη βρουν την GG για αρκετό καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:53 Η love_angel: #36 20-09-10 14:53 μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η Resident Evil: #37 20-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:00 Η Phoebe έγραψε: #38 20-09-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... Άμα δεν μας το πει η ίδια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα! Αν είναι αυτή πάντως, σίγουρα δεν θα το μάθουμε στο επόμενη επεισόδιο! Μου φαίνεται οτι θα τραβήξει πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... 1. Ε όχι και ανεκτός! 2. Μόνο η love το πιστεύει αυτό! 3. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:04 Η love_angel: #39 20-09-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... ασε ρε! εγω μετα τον ερωτα με τη μπλερ εχω παθει την πλακα μου! εδω κοντευω να ερωτευτω τον μπαρνι απο το ''how i met your mother'', παρολο που δε μαρεσει καθολου και παρολο που ειναι και γκευ μεσα απο το ρολο του με τη ρομπιν! λογικα αυτη δε θα ναι βρε κοριτσια? ειχε φωτος κολημμενες στο γραφειο απο τα παιδια, και το μηνυμα της μπλερ ηταν στο δικο της πισι. σημερα εχει καινουριο επεισοδιο ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:21 Η Phoebe έγραψε: #40 29-09-10 23:21 Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... Ο Τσακ; Όχι! Πάντα άσχημος είναι! Αν πάντως αρχίσει να μιλάει με την κανονική του προφορά, ίσως κάτι να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 14:36 Η love_angel: #27 19-08-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ο Τσακ; Όχι! Πάντα άσχημος είναι! Αν πάντως αρχίσει να μιλάει με την κανονική του προφορά, ίσως κάτι να γίνει! Click για ανάπτυξη... το κουκλακι μου ηταν με μαγκουριτσα λογω της αποπειρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Η Ciela έγραψε: #28 21-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... ωπ! κουκλι εγινε! και δεν του το χα....παντα χαλια μου φαινοτανε ειδικα μ εκεινα τα παπιγιον! με πιο ανεμελο λουκ εδειξε το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 13:08 Η Ophelia έγραψε: #29 30-08-10 13:08 Δηλαδή τώρα ο καημένος ο (Ντιν) Νταν (Ντον) θα έχει να προσέχει και το παιδί της ζαβής;! Επίσης, η Μπλερ είναι ντιπ μουρλή;; Πήγε και πέταξε την Σερίνα στο σιντριβάνι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:25 Η love_angel: #30 09-09-10 15:25 μονο 4 ημερες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:47 Η Liza_Korniza: #31 09-09-10 15:47 Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:43 Η Phoebe έγραψε: #32 10-09-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Liza_Korniza: Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Click για ανάπτυξη... Είτε το αγοράζεις σε dvd, αν έχει βγει, είτε μπορείς να το πάρεις από κάποια φίλη σου! Αλλιώς από το internet; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:53 Η love_angel: #33 11-09-10 17:53 εχει gossip girl, στο σταρ τωρα ,δευτερο κυκλο και θυμηθηκα ποσο πολυ μου αρεσει αυτη η σειρα!! και μολις εδειξε την αγαπημενη μου σκηνη και απο τους τρεις κυκλους ως τωρα: παλι με πηρα τα ζουμια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:11 Η Phoebe έγραψε: #34 14-09-10 20:11 Το είδατε; Πριν λίγο τελείωσε και μου άρεσε πάρα πολύ, είχα καιρό να το δω μάλλον! Η Μπλερ για άλλη μια φορά έδειξε πόσο κομπλεξική μπορεί να γίνει ώρες ώρες, η Σερίνα ότι είναι υπερβολικά γλυκιά και ο Νέιτ παραμένει κούκλος! Spoiler Μήπως είναι καιρός να μάθουμε ποια βρίσκεται πίσω από το Gossip Girl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:06 Η Liza_Korniza: #35 18-09-10 22:06 Βασικά αφού θα φτιάξουν και τέταρτο κύκλο νομίζω πως δε θα τη βρουν την GG για αρκετό καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:53 Η love_angel: #36 20-09-10 14:53 μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η Resident Evil: #37 20-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:00 Η Phoebe έγραψε: #38 20-09-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... Άμα δεν μας το πει η ίδια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα! Αν είναι αυτή πάντως, σίγουρα δεν θα το μάθουμε στο επόμενη επεισόδιο! Μου φαίνεται οτι θα τραβήξει πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... 1. Ε όχι και ανεκτός! 2. Μόνο η love το πιστεύει αυτό! 3. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:04 Η love_angel: #39 20-09-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... ασε ρε! εγω μετα τον ερωτα με τη μπλερ εχω παθει την πλακα μου! εδω κοντευω να ερωτευτω τον μπαρνι απο το ''how i met your mother'', παρολο που δε μαρεσει καθολου και παρολο που ειναι και γκευ μεσα απο το ρολο του με τη ρομπιν! λογικα αυτη δε θα ναι βρε κοριτσια? ειχε φωτος κολημμενες στο γραφειο απο τα παιδια, και το μηνυμα της μπλερ ηταν στο δικο της πισι. σημερα εχει καινουριο επεισοδιο ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:21 Η Phoebe έγραψε: #40 29-09-10 23:21 Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ο Τσακ; Όχι! Πάντα άσχημος είναι! Αν πάντως αρχίσει να μιλάει με την κανονική του προφορά, ίσως κάτι να γίνει! Click για ανάπτυξη... το κουκλακι μου ηταν με μαγκουριτσα λογω της αποπειρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Η Ciela έγραψε: #28 21-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... ωπ! κουκλι εγινε! και δεν του το χα....παντα χαλια μου φαινοτανε ειδικα μ εκεινα τα παπιγιον! με πιο ανεμελο λουκ εδειξε το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 13:08 Η Ophelia έγραψε: #29 30-08-10 13:08 Δηλαδή τώρα ο καημένος ο (Ντιν) Νταν (Ντον) θα έχει να προσέχει και το παιδί της ζαβής;! Επίσης, η Μπλερ είναι ντιπ μουρλή;; Πήγε και πέταξε την Σερίνα στο σιντριβάνι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:25 Η love_angel: #30 09-09-10 15:25 μονο 4 ημερες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:47 Η Liza_Korniza: #31 09-09-10 15:47 Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:43 Η Phoebe έγραψε: #32 10-09-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Liza_Korniza: Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Click για ανάπτυξη... Είτε το αγοράζεις σε dvd, αν έχει βγει, είτε μπορείς να το πάρεις από κάποια φίλη σου! Αλλιώς από το internet; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:53 Η love_angel: #33 11-09-10 17:53 εχει gossip girl, στο σταρ τωρα ,δευτερο κυκλο και θυμηθηκα ποσο πολυ μου αρεσει αυτη η σειρα!! και μολις εδειξε την αγαπημενη μου σκηνη και απο τους τρεις κυκλους ως τωρα: παλι με πηρα τα ζουμια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:11 Η Phoebe έγραψε: #34 14-09-10 20:11 Το είδατε; Πριν λίγο τελείωσε και μου άρεσε πάρα πολύ, είχα καιρό να το δω μάλλον! Η Μπλερ για άλλη μια φορά έδειξε πόσο κομπλεξική μπορεί να γίνει ώρες ώρες, η Σερίνα ότι είναι υπερβολικά γλυκιά και ο Νέιτ παραμένει κούκλος! Spoiler Μήπως είναι καιρός να μάθουμε ποια βρίσκεται πίσω από το Gossip Girl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:06 Η Liza_Korniza: #35 18-09-10 22:06 Βασικά αφού θα φτιάξουν και τέταρτο κύκλο νομίζω πως δε θα τη βρουν την GG για αρκετό καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:53 Η love_angel: #36 20-09-10 14:53 μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η Resident Evil: #37 20-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:00 Η Phoebe έγραψε: #38 20-09-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... Άμα δεν μας το πει η ίδια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα! Αν είναι αυτή πάντως, σίγουρα δεν θα το μάθουμε στο επόμενη επεισόδιο! Μου φαίνεται οτι θα τραβήξει πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... 1. Ε όχι και ανεκτός! 2. Μόνο η love το πιστεύει αυτό! 3. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:04 Η love_angel: #39 20-09-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... ασε ρε! εγω μετα τον ερωτα με τη μπλερ εχω παθει την πλακα μου! εδω κοντευω να ερωτευτω τον μπαρνι απο το ''how i met your mother'', παρολο που δε μαρεσει καθολου και παρολο που ειναι και γκευ μεσα απο το ρολο του με τη ρομπιν! λογικα αυτη δε θα ναι βρε κοριτσια? ειχε φωτος κολημμενες στο γραφειο απο τα παιδια, και το μηνυμα της μπλερ ηταν στο δικο της πισι. σημερα εχει καινουριο επεισοδιο ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:21 Η Phoebe έγραψε: #40 29-09-10 23:21 Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ο τσακ ομορφυνε ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... ωπ! κουκλι εγινε! και δεν του το χα....παντα χαλια μου φαινοτανε ειδικα μ εκεινα τα παπιγιον! με πιο ανεμελο λουκ εδειξε το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 13:08 Η Ophelia έγραψε: #29 30-08-10 13:08 Δηλαδή τώρα ο καημένος ο (Ντιν) Νταν (Ντον) θα έχει να προσέχει και το παιδί της ζαβής;! Επίσης, η Μπλερ είναι ντιπ μουρλή;; Πήγε και πέταξε την Σερίνα στο σιντριβάνι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:25 Η love_angel: #30 09-09-10 15:25 μονο 4 ημερες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:47 Η Liza_Korniza: #31 09-09-10 15:47 Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:43 Η Phoebe έγραψε: #32 10-09-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Liza_Korniza: Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Click για ανάπτυξη... Είτε το αγοράζεις σε dvd, αν έχει βγει, είτε μπορείς να το πάρεις από κάποια φίλη σου! Αλλιώς από το internet; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:53 Η love_angel: #33 11-09-10 17:53 εχει gossip girl, στο σταρ τωρα ,δευτερο κυκλο και θυμηθηκα ποσο πολυ μου αρεσει αυτη η σειρα!! και μολις εδειξε την αγαπημενη μου σκηνη και απο τους τρεις κυκλους ως τωρα: παλι με πηρα τα ζουμια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:11 Η Phoebe έγραψε: #34 14-09-10 20:11 Το είδατε; Πριν λίγο τελείωσε και μου άρεσε πάρα πολύ, είχα καιρό να το δω μάλλον! Η Μπλερ για άλλη μια φορά έδειξε πόσο κομπλεξική μπορεί να γίνει ώρες ώρες, η Σερίνα ότι είναι υπερβολικά γλυκιά και ο Νέιτ παραμένει κούκλος! Spoiler Μήπως είναι καιρός να μάθουμε ποια βρίσκεται πίσω από το Gossip Girl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:06 Η Liza_Korniza: #35 18-09-10 22:06 Βασικά αφού θα φτιάξουν και τέταρτο κύκλο νομίζω πως δε θα τη βρουν την GG για αρκετό καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:53 Η love_angel: #36 20-09-10 14:53 μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η Resident Evil: #37 20-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:00 Η Phoebe έγραψε: #38 20-09-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... Άμα δεν μας το πει η ίδια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα! Αν είναι αυτή πάντως, σίγουρα δεν θα το μάθουμε στο επόμενη επεισόδιο! Μου φαίνεται οτι θα τραβήξει πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... 1. Ε όχι και ανεκτός! 2. Μόνο η love το πιστεύει αυτό! 3. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:04 Η love_angel: #39 20-09-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... ασε ρε! εγω μετα τον ερωτα με τη μπλερ εχω παθει την πλακα μου! εδω κοντευω να ερωτευτω τον μπαρνι απο το ''how i met your mother'', παρολο που δε μαρεσει καθολου και παρολο που ειναι και γκευ μεσα απο το ρολο του με τη ρομπιν! λογικα αυτη δε θα ναι βρε κοριτσια? ειχε φωτος κολημμενες στο γραφειο απο τα παιδια, και το μηνυμα της μπλερ ηταν στο δικο της πισι. σημερα εχει καινουριο επεισοδιο ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:21 Η Phoebe έγραψε: #40 29-09-10 23:21 Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδή τώρα ο καημένος ο (Ντιν) Νταν (Ντον) θα έχει να προσέχει και το παιδί της ζαβής;! Επίσης, η Μπλερ είναι ντιπ μουρλή;; Πήγε και πέταξε την Σερίνα στο σιντριβάνι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:25 Η love_angel: #30 09-09-10 15:25 μονο 4 ημερες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:47 Η Liza_Korniza: #31 09-09-10 15:47 Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:43 Η Phoebe έγραψε: #32 10-09-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Liza_Korniza: Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Click για ανάπτυξη... Είτε το αγοράζεις σε dvd, αν έχει βγει, είτε μπορείς να το πάρεις από κάποια φίλη σου! Αλλιώς από το internet; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:53 Η love_angel: #33 11-09-10 17:53 εχει gossip girl, στο σταρ τωρα ,δευτερο κυκλο και θυμηθηκα ποσο πολυ μου αρεσει αυτη η σειρα!! και μολις εδειξε την αγαπημενη μου σκηνη και απο τους τρεις κυκλους ως τωρα: παλι με πηρα τα ζουμια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:11 Η Phoebe έγραψε: #34 14-09-10 20:11 Το είδατε; Πριν λίγο τελείωσε και μου άρεσε πάρα πολύ, είχα καιρό να το δω μάλλον! Η Μπλερ για άλλη μια φορά έδειξε πόσο κομπλεξική μπορεί να γίνει ώρες ώρες, η Σερίνα ότι είναι υπερβολικά γλυκιά και ο Νέιτ παραμένει κούκλος! Spoiler Μήπως είναι καιρός να μάθουμε ποια βρίσκεται πίσω από το Gossip Girl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:06 Η Liza_Korniza: #35 18-09-10 22:06 Βασικά αφού θα φτιάξουν και τέταρτο κύκλο νομίζω πως δε θα τη βρουν την GG για αρκετό καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:53 Η love_angel: #36 20-09-10 14:53 μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η Resident Evil: #37 20-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:00 Η Phoebe έγραψε: #38 20-09-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... Άμα δεν μας το πει η ίδια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα! Αν είναι αυτή πάντως, σίγουρα δεν θα το μάθουμε στο επόμενη επεισόδιο! Μου φαίνεται οτι θα τραβήξει πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... 1. Ε όχι και ανεκτός! 2. Μόνο η love το πιστεύει αυτό! 3. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:04 Η love_angel: #39 20-09-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... ασε ρε! εγω μετα τον ερωτα με τη μπλερ εχω παθει την πλακα μου! εδω κοντευω να ερωτευτω τον μπαρνι απο το ''how i met your mother'', παρολο που δε μαρεσει καθολου και παρολο που ειναι και γκευ μεσα απο το ρολο του με τη ρομπιν! λογικα αυτη δε θα ναι βρε κοριτσια? ειχε φωτος κολημμενες στο γραφειο απο τα παιδια, και το μηνυμα της μπλερ ηταν στο δικο της πισι. σημερα εχει καινουριο επεισοδιο ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:21 Η Phoebe έγραψε: #40 29-09-10 23:21 Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μονο 4 ημερες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:47 Η Liza_Korniza: #31 09-09-10 15:47 Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:43 Η Phoebe έγραψε: #32 10-09-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Liza_Korniza: Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Click για ανάπτυξη... Είτε το αγοράζεις σε dvd, αν έχει βγει, είτε μπορείς να το πάρεις από κάποια φίλη σου! Αλλιώς από το internet; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:53 Η love_angel: #33 11-09-10 17:53 εχει gossip girl, στο σταρ τωρα ,δευτερο κυκλο και θυμηθηκα ποσο πολυ μου αρεσει αυτη η σειρα!! και μολις εδειξε την αγαπημενη μου σκηνη και απο τους τρεις κυκλους ως τωρα: παλι με πηρα τα ζουμια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:11 Η Phoebe έγραψε: #34 14-09-10 20:11 Το είδατε; Πριν λίγο τελείωσε και μου άρεσε πάρα πολύ, είχα καιρό να το δω μάλλον! Η Μπλερ για άλλη μια φορά έδειξε πόσο κομπλεξική μπορεί να γίνει ώρες ώρες, η Σερίνα ότι είναι υπερβολικά γλυκιά και ο Νέιτ παραμένει κούκλος! Spoiler Μήπως είναι καιρός να μάθουμε ποια βρίσκεται πίσω από το Gossip Girl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:06 Η Liza_Korniza: #35 18-09-10 22:06 Βασικά αφού θα φτιάξουν και τέταρτο κύκλο νομίζω πως δε θα τη βρουν την GG για αρκετό καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:53 Η love_angel: #36 20-09-10 14:53 μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η Resident Evil: #37 20-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:00 Η Phoebe έγραψε: #38 20-09-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... Άμα δεν μας το πει η ίδια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα! Αν είναι αυτή πάντως, σίγουρα δεν θα το μάθουμε στο επόμενη επεισόδιο! Μου φαίνεται οτι θα τραβήξει πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... 1. Ε όχι και ανεκτός! 2. Μόνο η love το πιστεύει αυτό! 3. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:04 Η love_angel: #39 20-09-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... ασε ρε! εγω μετα τον ερωτα με τη μπλερ εχω παθει την πλακα μου! εδω κοντευω να ερωτευτω τον μπαρνι απο το ''how i met your mother'', παρολο που δε μαρεσει καθολου και παρολο που ειναι και γκευ μεσα απο το ρολο του με τη ρομπιν! λογικα αυτη δε θα ναι βρε κοριτσια? ειχε φωτος κολημμενες στο γραφειο απο τα παιδια, και το μηνυμα της μπλερ ηταν στο δικο της πισι. σημερα εχει καινουριο επεισοδιο ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:21 Η Phoebe έγραψε: #40 29-09-10 23:21 Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:43 Η Phoebe έγραψε: #32 10-09-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Liza_Korniza: Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Click για ανάπτυξη... Είτε το αγοράζεις σε dvd, αν έχει βγει, είτε μπορείς να το πάρεις από κάποια φίλη σου! Αλλιώς από το internet; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:53 Η love_angel: #33 11-09-10 17:53 εχει gossip girl, στο σταρ τωρα ,δευτερο κυκλο και θυμηθηκα ποσο πολυ μου αρεσει αυτη η σειρα!! και μολις εδειξε την αγαπημενη μου σκηνη και απο τους τρεις κυκλους ως τωρα: παλι με πηρα τα ζουμια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:11 Η Phoebe έγραψε: #34 14-09-10 20:11 Το είδατε; Πριν λίγο τελείωσε και μου άρεσε πάρα πολύ, είχα καιρό να το δω μάλλον! Η Μπλερ για άλλη μια φορά έδειξε πόσο κομπλεξική μπορεί να γίνει ώρες ώρες, η Σερίνα ότι είναι υπερβολικά γλυκιά και ο Νέιτ παραμένει κούκλος! Spoiler Μήπως είναι καιρός να μάθουμε ποια βρίσκεται πίσω από το Gossip Girl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:06 Η Liza_Korniza: #35 18-09-10 22:06 Βασικά αφού θα φτιάξουν και τέταρτο κύκλο νομίζω πως δε θα τη βρουν την GG για αρκετό καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:53 Η love_angel: #36 20-09-10 14:53 μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η Resident Evil: #37 20-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:00 Η Phoebe έγραψε: #38 20-09-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... Άμα δεν μας το πει η ίδια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα! Αν είναι αυτή πάντως, σίγουρα δεν θα το μάθουμε στο επόμενη επεισόδιο! Μου φαίνεται οτι θα τραβήξει πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... 1. Ε όχι και ανεκτός! 2. Μόνο η love το πιστεύει αυτό! 3. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:04 Η love_angel: #39 20-09-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... ασε ρε! εγω μετα τον ερωτα με τη μπλερ εχω παθει την πλακα μου! εδω κοντευω να ερωτευτω τον μπαρνι απο το ''how i met your mother'', παρολο που δε μαρεσει καθολου και παρολο που ειναι και γκευ μεσα απο το ρολο του με τη ρομπιν! λογικα αυτη δε θα ναι βρε κοριτσια? ειχε φωτος κολημμενες στο γραφειο απο τα παιδια, και το μηνυμα της μπλερ ηταν στο δικο της πισι. σημερα εχει καινουριο επεισοδιο ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:21 Η Phoebe έγραψε: #40 29-09-10 23:21 Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Liza_Korniza: Να κάνω μια ερώτηση; Που μπορώ να δω τον τρίτο κύκλο; Click για ανάπτυξη... Είτε το αγοράζεις σε dvd, αν έχει βγει, είτε μπορείς να το πάρεις από κάποια φίλη σου! Αλλιώς από το internet; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:53 Η love_angel: #33 11-09-10 17:53 εχει gossip girl, στο σταρ τωρα ,δευτερο κυκλο και θυμηθηκα ποσο πολυ μου αρεσει αυτη η σειρα!! και μολις εδειξε την αγαπημενη μου σκηνη και απο τους τρεις κυκλους ως τωρα: παλι με πηρα τα ζουμια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:11 Η Phoebe έγραψε: #34 14-09-10 20:11 Το είδατε; Πριν λίγο τελείωσε και μου άρεσε πάρα πολύ, είχα καιρό να το δω μάλλον! Η Μπλερ για άλλη μια φορά έδειξε πόσο κομπλεξική μπορεί να γίνει ώρες ώρες, η Σερίνα ότι είναι υπερβολικά γλυκιά και ο Νέιτ παραμένει κούκλος! Spoiler Μήπως είναι καιρός να μάθουμε ποια βρίσκεται πίσω από το Gossip Girl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:06 Η Liza_Korniza: #35 18-09-10 22:06 Βασικά αφού θα φτιάξουν και τέταρτο κύκλο νομίζω πως δε θα τη βρουν την GG για αρκετό καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:53 Η love_angel: #36 20-09-10 14:53 μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η Resident Evil: #37 20-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:00 Η Phoebe έγραψε: #38 20-09-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... Άμα δεν μας το πει η ίδια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα! Αν είναι αυτή πάντως, σίγουρα δεν θα το μάθουμε στο επόμενη επεισόδιο! Μου φαίνεται οτι θα τραβήξει πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... 1. Ε όχι και ανεκτός! 2. Μόνο η love το πιστεύει αυτό! 3. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:04 Η love_angel: #39 20-09-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... ασε ρε! εγω μετα τον ερωτα με τη μπλερ εχω παθει την πλακα μου! εδω κοντευω να ερωτευτω τον μπαρνι απο το ''how i met your mother'', παρολο που δε μαρεσει καθολου και παρολο που ειναι και γκευ μεσα απο το ρολο του με τη ρομπιν! λογικα αυτη δε θα ναι βρε κοριτσια? ειχε φωτος κολημμενες στο γραφειο απο τα παιδια, και το μηνυμα της μπλερ ηταν στο δικο της πισι. σημερα εχει καινουριο επεισοδιο ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:21 Η Phoebe έγραψε: #40 29-09-10 23:21 Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχει gossip girl, στο σταρ τωρα ,δευτερο κυκλο και θυμηθηκα ποσο πολυ μου αρεσει αυτη η σειρα!! και μολις εδειξε την αγαπημενη μου σκηνη και απο τους τρεις κυκλους ως τωρα: παλι με πηρα τα ζουμια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:11 Η Phoebe έγραψε: #34 14-09-10 20:11 Το είδατε; Πριν λίγο τελείωσε και μου άρεσε πάρα πολύ, είχα καιρό να το δω μάλλον! Η Μπλερ για άλλη μια φορά έδειξε πόσο κομπλεξική μπορεί να γίνει ώρες ώρες, η Σερίνα ότι είναι υπερβολικά γλυκιά και ο Νέιτ παραμένει κούκλος! Spoiler Μήπως είναι καιρός να μάθουμε ποια βρίσκεται πίσω από το Gossip Girl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:06 Η Liza_Korniza: #35 18-09-10 22:06 Βασικά αφού θα φτιάξουν και τέταρτο κύκλο νομίζω πως δε θα τη βρουν την GG για αρκετό καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:53 Η love_angel: #36 20-09-10 14:53 μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η Resident Evil: #37 20-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:00 Η Phoebe έγραψε: #38 20-09-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... Άμα δεν μας το πει η ίδια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα! Αν είναι αυτή πάντως, σίγουρα δεν θα το μάθουμε στο επόμενη επεισόδιο! Μου φαίνεται οτι θα τραβήξει πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... 1. Ε όχι και ανεκτός! 2. Μόνο η love το πιστεύει αυτό! 3. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:04 Η love_angel: #39 20-09-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... ασε ρε! εγω μετα τον ερωτα με τη μπλερ εχω παθει την πλακα μου! εδω κοντευω να ερωτευτω τον μπαρνι απο το ''how i met your mother'', παρολο που δε μαρεσει καθολου και παρολο που ειναι και γκευ μεσα απο το ρολο του με τη ρομπιν! λογικα αυτη δε θα ναι βρε κοριτσια? ειχε φωτος κολημμενες στο γραφειο απο τα παιδια, και το μηνυμα της μπλερ ηταν στο δικο της πισι. σημερα εχει καινουριο επεισοδιο ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:21 Η Phoebe έγραψε: #40 29-09-10 23:21 Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το είδατε; Πριν λίγο τελείωσε και μου άρεσε πάρα πολύ, είχα καιρό να το δω μάλλον! Η Μπλερ για άλλη μια φορά έδειξε πόσο κομπλεξική μπορεί να γίνει ώρες ώρες, η Σερίνα ότι είναι υπερβολικά γλυκιά και ο Νέιτ παραμένει κούκλος! Spoiler Μήπως είναι καιρός να μάθουμε ποια βρίσκεται πίσω από το Gossip Girl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:06 Η Liza_Korniza: #35 18-09-10 22:06 Βασικά αφού θα φτιάξουν και τέταρτο κύκλο νομίζω πως δε θα τη βρουν την GG για αρκετό καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:53 Η love_angel: #36 20-09-10 14:53 μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η Resident Evil: #37 20-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:00 Η Phoebe έγραψε: #38 20-09-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... Άμα δεν μας το πει η ίδια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα! Αν είναι αυτή πάντως, σίγουρα δεν θα το μάθουμε στο επόμενη επεισόδιο! Μου φαίνεται οτι θα τραβήξει πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... 1. Ε όχι και ανεκτός! 2. Μόνο η love το πιστεύει αυτό! 3. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:04 Η love_angel: #39 20-09-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... ασε ρε! εγω μετα τον ερωτα με τη μπλερ εχω παθει την πλακα μου! εδω κοντευω να ερωτευτω τον μπαρνι απο το ''how i met your mother'', παρολο που δε μαρεσει καθολου και παρολο που ειναι και γκευ μεσα απο το ρολο του με τη ρομπιν! λογικα αυτη δε θα ναι βρε κοριτσια? ειχε φωτος κολημμενες στο γραφειο απο τα παιδια, και το μηνυμα της μπλερ ηταν στο δικο της πισι. σημερα εχει καινουριο επεισοδιο ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:21 Η Phoebe έγραψε: #40 29-09-10 23:21 Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικά αφού θα φτιάξουν και τέταρτο κύκλο νομίζω πως δε θα τη βρουν την GG για αρκετό καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:53 Η love_angel: #36 20-09-10 14:53 μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η Resident Evil: #37 20-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:00 Η Phoebe έγραψε: #38 20-09-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... Άμα δεν μας το πει η ίδια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα! Αν είναι αυτή πάντως, σίγουρα δεν θα το μάθουμε στο επόμενη επεισόδιο! Μου φαίνεται οτι θα τραβήξει πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... 1. Ε όχι και ανεκτός! 2. Μόνο η love το πιστεύει αυτό! 3. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:04 Η love_angel: #39 20-09-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... ασε ρε! εγω μετα τον ερωτα με τη μπλερ εχω παθει την πλακα μου! εδω κοντευω να ερωτευτω τον μπαρνι απο το ''how i met your mother'', παρολο που δε μαρεσει καθολου και παρολο που ειναι και γκευ μεσα απο το ρολο του με τη ρομπιν! λογικα αυτη δε θα ναι βρε κοριτσια? ειχε φωτος κολημμενες στο γραφειο απο τα παιδια, και το μηνυμα της μπλερ ηταν στο δικο της πισι. σημερα εχει καινουριο επεισοδιο ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:21 Η Phoebe έγραψε: #40 29-09-10 23:21 Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η Resident Evil: #37 20-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:00 Η Phoebe έγραψε: #38 20-09-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... Άμα δεν μας το πει η ίδια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα! Αν είναι αυτή πάντως, σίγουρα δεν θα το μάθουμε στο επόμενη επεισόδιο! Μου φαίνεται οτι θα τραβήξει πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... 1. Ε όχι και ανεκτός! 2. Μόνο η love το πιστεύει αυτό! 3. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:04 Η love_angel: #39 20-09-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... ασε ρε! εγω μετα τον ερωτα με τη μπλερ εχω παθει την πλακα μου! εδω κοντευω να ερωτευτω τον μπαρνι απο το ''how i met your mother'', παρολο που δε μαρεσει καθολου και παρολο που ειναι και γκευ μεσα απο το ρολο του με τη ρομπιν! λογικα αυτη δε θα ναι βρε κοριτσια? ειχε φωτος κολημμενες στο γραφειο απο τα παιδια, και το μηνυμα της μπλερ ηταν στο δικο της πισι. σημερα εχει καινουριο επεισοδιο ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:21 Η Phoebe έγραψε: #40 29-09-10 23:21 Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:00 Η Phoebe έγραψε: #38 20-09-10 15:00 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... Άμα δεν μας το πει η ίδια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα! Αν είναι αυτή πάντως, σίγουρα δεν θα το μάθουμε στο επόμενη επεισόδιο! Μου φαίνεται οτι θα τραβήξει πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... 1. Ε όχι και ανεκτός! 2. Μόνο η love το πιστεύει αυτό! 3. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:04 Η love_angel: #39 20-09-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... ασε ρε! εγω μετα τον ερωτα με τη μπλερ εχω παθει την πλακα μου! εδω κοντευω να ερωτευτω τον μπαρνι απο το ''how i met your mother'', παρολο που δε μαρεσει καθολου και παρολο που ειναι και γκευ μεσα απο το ρολο του με τη ρομπιν! λογικα αυτη δε θα ναι βρε κοριτσια? ειχε φωτος κολημμενες στο γραφειο απο τα παιδια, και το μηνυμα της μπλερ ηταν στο δικο της πισι. σημερα εχει καινουριο επεισοδιο ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:21 Η Phoebe έγραψε: #40 29-09-10 23:21 Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: μα νομιζε εδειξε ποια ειναι το γκοσιπ γκερλ στο τελος του επεισοδειου! ή κανω λαθος?? ο νειτ ομορφυνε, αλλα τσακ δε θα γινει ποτε! Click για ανάπτυξη... Άμα δεν μας το πει η ίδια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα! Αν είναι αυτή πάντως, σίγουρα δεν θα το μάθουμε στο επόμενη επεισόδιο! Μου φαίνεται οτι θα τραβήξει πολύ! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 1. o nate είναι ανεκτός 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... 1. Ε όχι και ανεκτός! 2. Μόνο η love το πιστεύει αυτό! 3. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:04 Η love_angel: #39 20-09-10 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... ασε ρε! εγω μετα τον ερωτα με τη μπλερ εχω παθει την πλακα μου! εδω κοντευω να ερωτευτω τον μπαρνι απο το ''how i met your mother'', παρολο που δε μαρεσει καθολου και παρολο που ειναι και γκευ μεσα απο το ρολο του με τη ρομπιν! λογικα αυτη δε θα ναι βρε κοριτσια? ειχε φωτος κολημμενες στο γραφειο απο τα παιδια, και το μηνυμα της μπλερ ηταν στο δικο της πισι. σημερα εχει καινουριο επεισοδιο ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:21 Η Phoebe έγραψε: #40 29-09-10 23:21 Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 2. ο τσακ είναι ασχημος σταματήστε να λέτε ότι είναι κουκλος δεν το αντέχω 3. Πιθανόν να είναι το gossip girl. Is she really??? Click για ανάπτυξη... ασε ρε! εγω μετα τον ερωτα με τη μπλερ εχω παθει την πλακα μου! εδω κοντευω να ερωτευτω τον μπαρνι απο το ''how i met your mother'', παρολο που δε μαρεσει καθολου και παρολο που ειναι και γκευ μεσα απο το ρολο του με τη ρομπιν! λογικα αυτη δε θα ναι βρε κοριτσια? ειχε φωτος κολημμενες στο γραφειο απο τα παιδια, και το μηνυμα της μπλερ ηταν στο δικο της πισι. σημερα εχει καινουριο επεισοδιο ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:21 Η Phoebe έγραψε: #40 29-09-10 23:21 Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spoiler Δεν είναι τελικά αυτή το Gossip Girl! Αυτό έλειπε... η ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.