Σαν άνθρωποι φυσικά, σαν αστυνομικοί ο καθένας έχει τις απόψεις του προφανώς. Τώρα εαν παράλληλα και άτυπα ενισχύεται και η αποδοχή εντός του σώματος αυτών των ανθρώπων, ακόμα καλύτερα.
Νομιζω οχι δεδομενου και των παραπανω αποψεων που κυριαρχουν ακομα στην κοινωνια μας (δειγμα ειναι και αυτο ας μην ξεγελιομαστε )και νομιζω δεν εχω λογια πλεον να εκφρασω την πραγματικη μου θλιψη για την κυριαρχιση αυτων των αποψεων απο ανθρωπους που υποτιθονται μαχονται για ισα δικαιωματα ΧΩΡΙΣ να κρινονται για τις προσωπικες τους ή τις επαγγελματικες τους επιλογες ...
Με ολα αυτα που διαβασα σκεφτομαι απλα ΕΝΑ πραγμα ..
Πως οι ομοφυλοφυλοι και γενικα καθε ανθρωπος που πρεσβευει μια διαφορετικοτητα θελει να εχει το δικαιωμα να διεκδηκει τα δικαιωματα του ,να μην τον κρινουν ,κατακρινουν βαση αυτης του της ταυτοτητας οταν
ο ιδιος βρισκεται απεναντι σε ενα αλλο ¨ειδος ¨ανθρωπων (μη αποδεκτο για εκεινων μονο )και με τον ιδιο ή και χειροτερο τροπο μαλιστα κρινει και κατακρινει εναν ανθρωπο που απλα φορα μια στολη ή επιλεγει μια επαγγελματικη ιδιοτητα που μονο ο ιδιος δεν εγκρινει βαση απωθημενων ,στερεοτυπων ,λαθος αντιληψεων ,εμμονων και εγω δεν ξερω τι αλλο μπορει να κουβαλα ολο αυτο ωστε να διαβαζουμε τετοιες αποψεις εν ετη 2022 ?
Εχουμε φτασει στο σημειο
ομοφυλοφυλος =π@στ@ρ@ αρα στον καιάδα λοιπον αυτοι οι ανθρωποι ,δεν αξιζουν να εχουν το παραμικρο διακαιωμα σε αυτη την μπουρδελοκοινωνια μας πλεον ...
αστυνομικοι = κομπλεξικοι και ολα αυτα τα καθολου αδιαφορα εμπαθή κοσμητικα επιθετα που ακουγοντε απο ενα μερος αυτης της μπουρδεολοκοινωνιας ...
Αληθεια ποια η διαφορα αναμεσα σε αυτες τις δυο κατηγοριες οταν η μια εναντιωνεται στην αλλη ?
Η μια μα χετε πλοεν για τα διακιωματα της διαφορετικης σεξουλακοτητας προσβαλοντας την επιλογη μιας καθαρα επαγγελματικης ιδιοτητας που ας μην ξεχναμε γιατι πλεον ειναι η νουμερα ΕΝΑ επιλογη των νεων παιδιων ..
Ειναι μονοδρομος ,για αμεση επαγγελματικη αποκατασαστη ,για αποφυγη οικονομικης μεταναστευσης και φυσικα για μια διεκδηκηση πολυ καλυτερης βιωτικης ζωης ..
Σε τι επηρεαζει ενα τετοιο επαγγελμα την εκφραση της σεξουαλικοτητας αυτων των ανθρωπων και στην απαγορευση των δικαιωματων τους ..
Γιατι κρινοναι τοσο ωμα αυτα τα παιδια που απλα θελουν να ζησουν αξιοπρεπεως στην χωρα τους ?
Απλα αδιανοητα πλεον να υπαρξουν στο δικο μου ,παλαιας εποχης συμφωνα με τους προχωρημενους εδω μεσα αποψεις, ΧΩΡΙΣ να δηλωνουν ξεκαθαρα πως καποια ατομα πρεπει πρωτα να λυσουν τα δικα τους θεματα ,να αποδεχτουν τον ιδιο τους τον ευατο και μετα να βγουν εξω και να διεκδηκησουν τα δικαιωμνατα τους πλεον αδιαφορωντας πληρως για τις καθαρα προσωπικες επιλογες των αλλων ..
Κανενας εδω μεσα και γενικα στην ζωη μας δεν θα μας επιβάλει
τι δουλεια θα κανουμε ή με ποιον θα κοιμηθουμε το βράδυ
στο δικο μας κρεαβατι .
Οσο ποιο νωρις το καταλαβουν ορισμενοι τοσο πιο ομορφη θα κανουν την δικη τους ζωη και οχι αυτων που κρινουν γιατι να το ξερουν, αυτοι εχουν βρει τον τροπο να περνανε καλα