Καθόλου αδιάφορο. Ο ακτιβισμός σε οποιαδήποτε μορφή είναι αξιέπαινος. Συγχαρητήρια σε αυτούς που το διοργάνωσαν, αν και δε μπορώ να πω ότι έγινε η σωστή επιλογή για τη φωτογραφία της αφίσας..
Συμφωνώ... Καθόλου αδιάφορο... Όχι γιατί με νοιάζει καθόλου η gay parade, αλλά γιατί θα δώσει λαβές για να επικριθούν περαιτέρω οι ομοφυλόφιλοι...
Κανένα απολύτως συγχαρητήριο στους διοργανωτές, γιατί είναι κάτι absolutely pointless, που μόνο κακό θα κάνει στα άτομα για τα οποία γίνεται κιόλας... Το τελευταίο που τους χρειάζεται είναι να τους επικρίνει ο κάθε κατακαημένος... Και θα το κάνει, δυστυχώς...
Βέβαια θα δώσω κι εγώ με την σειρά μου συγχαρητήρια, αν μου παρουσιάσει κάποιος έστω και έναν επαρκή λογο, που δεν θα είναι a huge load of crap...
Ξανασκέψου το λίγο αυτό με τον ακτιβισμό... Γιατί όπως το θέτουμε τώρα κι η Kου Κλουξ Κλαν ακτιβιστές ήταν... Αλλά δεν ήταν αξιέπαινοι, νομίζω...
Εμείς, οι ετερόφυλοι, για πιο λόγο φασωνόμαστε σε δημόσιο χώρους;
Δεν θυμάμαι πότε κάναμε ολόκληρη παρέλαση για να φασωθούμε δημοσίως... Και στην τελική, δεν χρείαζεται... Όποιος θέλει, φασώνεται με όποιον θέλει, όπου θέλει... Πρέπει να έχει και άλλους πόσους να κάνουν το ίδιο γύρω του???

Και να φτάσω και στην φώτο της αφίσας... Δύο λέξεις:
EPIC FAIL... Πραγματικά... Γιατί να ρίξουν τόσο το επίπεδό τους??? Έπρεπε να βάλουν τον Εύζωνο??? Και τι?? Ότι υπάρχουν και gay Εύζωνοι??? So fucking what??? Ας υπάρχουν... Ναι, καταλαβαίνω ότι θεωρείται το σύμβολο των απανταχού brutal αγοριών, αλλά η ειρωνεία αυτή είναι τραγικά κακοδουλεμένη...
Επικρίνονται ακόμη, πολύς κόσμος το θεωρεί διαταραχή της σεξουαλικότητας(ανωμαλία το θεωρεί βασικά, αλλά είπα να μην το πω αρχικά) κι όλο αυτό είναι πολύ προκλητικό... Θες να το περάσεις ως κάτι φυσιολογικό(που δεν θα μπω σ' αυτη την συζήτηση γιατί δεν έχω απόλυτα κατασταλαγμένη άποψη) και το κάνεις με όλο αυτό το πανηγύρι??? Γιατί?? Ζήσε κανονικά την ζωούλα σου, όπως κάνει κάθε άνθρωπος, όποιες κι αν είναι η σεξουαλικές του προτιμήσεις, και δώσε έτσι τις απαντήσεις σου στον κάθε βλάκα που σε επικρίνει χωρίς να έχει ιδέα τι και ποιος είσαι... Μην του δίνεις λαβή να λέει ότι παρασέρνεις τα παιδιά του στην ομοφυλοφιλία... Γιατί να το κάνεις αυτό, ενώ το τελευταίο που σου κάνει είναι καλό???
Υγ. Κι ακόμα δεν έχει δει το θέμα ο Μάξιμος... Περιμένω με αγωνία εκείνη την ώρα...