Είπε ότι δεν είναι πλας σάιζ (που είναι) και ότι έχει ίσα ίσα 2-3 παραπάνω κιλά. Στο επισόδιο που τις ζύγιζαν έκανε αστειάκια "αχ έχασα, θέλω τα κιλά μου πίσω". Ε σόρρυ κιόλας άλλες τις έχουν με τη μεζούρα χάνουν δουλειές επειδή δεν τις κάνει το ρούχο για ένα εκατοστό και η Ξανθή λέει βλακείες.

Επίσης επειδή έχει διαβήτη από τα λίγα που ξέρω θα έπρεπε να προσέχει πολύ τι και πόσο τρώει πράγμα που από ότι φαίνεται δεν κάνει.
Τώρα για την Ερμίδου θεωρώ πως έχει πιο χοντροκομένο χιούμορ και εντάξει καλώς ή κακώς μερικοί άνθρωποι δεν το σηκώνουν για αυτό δεν τους μιλάς ανάλογα. Όμως αν και η άλλη δεν είχε κανένα κόμπλεξ όπως λέει θα το περνούσε όντως στο ντούκου και δεν θα είχε τέτοιο υφάκι. Θα ήταν σαν την Άσπα "αδιαφορώ απλά".