Greece's Next Top Model 2019

Ποια είναι το Next Top Model;
Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 19)
  • Άννα-Μαρία

Ψήφοι: 12 63,2%
  • Κάτια

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Κέισι

Ψήφοι: 3 15,8%

_Σταύρος_

Δραστήριο μέλος

Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 693 μηνύματα.
Πες του μπαμπά σου ότι αν δεν διώξουν την Χαρά, κερνάω κι εγώ μετά τις μπύρες, αγιορίτικο τσίπουρο :D
Η άλλη η Μαρία, καλό θα είναι να μείνει ακόμα, μου θυμίζει ένα αγαπημένο άσμα του Μηλιώκα :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Πες του μπαμπά σου ότι αν δεν διώξουν την Χαρά, κερνάω κι εγώ μετά τις μπύρες, αγιορίτικο τσίπουρο :D

ΜΠορείς να σταματήσεις σε παρακαλώ; Μας έχει πρήξει με τις βλακείες σου. Μην γράφεις άλλο σ' αυτό το θέμα σε παρακαλούμε.

Η Ελευθερία είναι πραγματικά καλός ανθρωπος πολύ σπάνιο στις μέρες μας.Μετα την αποχώρηση της εύχομαι να νικήσει η άλλη αγαπημένη μου παίκτρια η Άννα-Μαρία!

Η Αννα Μαρία είναι πάρ απολύ ωραία και ακόμα θέλω να την παντρευτώ. Ο αποστολάκης akward.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 875331

Επισκέπτης

Δυσκολεύομαι πολύ να αποφασίσω αν η Μαρία είναι η πιο ενοχλητική ή η Ασημίνα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Δυσκολεύομαι πολύ να αποφασίσω αν η Μαρία είναι η πιο ενοχλητική ή η Ασημίνα.

Η Άννα είναι η χειρωτερη με διαφορά.

Guest 875331

Επισκέπτης

Η Άννα είναι η χειρωτερη με διαφορά.

Αδιάφορη μου φαίνεται. Και ωραία. Ασε που η Κάτια χρειάζεται μια σύμμαχο τουλάχιστον για να μας δίνει τους δραματικούς καρπούς της.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Αδιάφορη μου φαίνεται. Και ωραία. Ασε που η Κάτια χρειάζεται μια σύμμαχο τουλάχιστον για να μας δίνει τους δραματικούς καρπούς της.

Πάντως η τελική τριάδα είναι:
Άννα-Μαρια,Κέισι,Κάτια.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

ίδια

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.126 μηνύματα.
Πάντως η τελική τριάδα είναι:
Άννα-Μαρια,Κέισι,Κατια.

ΠΟΙΑ ΚΕΙΣΙ ΜΩΡΕΕ ΠΟΙΑ ΚΕΙΣΙ
τι μεσο εχει τελως παντων

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.
ΠΟΙΑ ΚΕΙΣΙ ΜΩΡΕΕ ΠΟΙΑ ΚΕΙΣΙ
τι μεσο εχει τελως παντων

αυτή που είμαι σίγουρη ότι είχε μέσο είναι η Ελευθερία πάντως. συνέχεια στην κοσμάρα της, δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν και συνέχεια έπαιρνε θετικά σχόλια χωρίς λόγο. και της έδωσαν και το golden pass ενώ υπήρχαν άλλες καλύτερες και σίγουρα πιο επαγγελματίες. η Κέισι γιατί να έχει μέσο; :/:

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.
αυτή που είμαι σίγουρη ότι είχε μέσο είναι η Ελευθερία πάντως. συνέχεια στην κοσμάρα της, δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν και συνέχεια έπαιρνε θετικά σχόλια χωρίς λόγο. και της έδωσαν και το golden pass ενώ υπήρχαν άλλες καλύτερες και σίγουρα πιο επαγγελματίες. η Κέισι γιατί να έχει μέσο; :/:
Αν εξαιρέσεις το χαντάκωμα που έφαγε από τη φωτογράφηση που δεν είχε οδηγίες γενικά ήταν πολύ καλές οι φωτογραφίες της. Η Κέισι στην ίδια φωτογράφηση θα μπορούσε να είχε φύγει επίσης γιατί έχει πάρει πιο πολλές φορές αρνητικά σχόλια.
Μη σχολιάσω για το χθεσινό έγκλημα που η φωτογραφία της Εμμανουέλας ήταν πολύ καλύτερη της Ασημίνας και πάλι δεν πήρε πόδι η μούμια.

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.
Το γεγονός ότι έφυγε η Εμμανουέλα αντί για την Ασημίνα, δείχνει ότι η παραγωγή θέλει να κρατήσει μία κάργια για να έχουν να ασχολούνται οι τηλεθεατές. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να λένε ότι η Εμμανουέλα δεν είχε καλή φωτογραφία, ενώ αμέσως μετά αποθέωσαν την Κάτια που είχε ακριβώς την ίδια φωτογραφία στραμμένη προς την άλλη πλευρά :lol:

Guest 699855

Επισκέπτης

Btw, ο πατέρας μου πριν λίγο: "Αυτή την Ασημίνα όταν τη διώξουν θυμίστε μου να πάω να σας κεράσω μπύρες". :rofl:

Τις ήπιατε τις μπύρες;;;:laugh::laugh::rofl::rofl:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Τα επεισόδια τραβάνε πάρα πολύ και είναι πολύ κουραστικό.

Μεγάλο φάουλ του STAR που στσ παρελθόν έχει δείξει ότι ξέρει να κανει ριάλιτι. Ελπίζουν να μην κάνουν και το νέο master chef έτσι.

RafAspa94

Περιβόητο μέλος

Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.
Αρχίζει και με κουράζει που η Μαρία παίρνει συνέχεια την καλύτερη φωτογραφία. Η Ίλντα ήταν μίλια ανώτερη κατ εμέ!

American Economist

Επιφανές μέλος

Αγαπάω Μαρία και Άννα Μαρία!

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.
Τις ήπιατε τις μπύρες;;;:laugh::laugh::rofl::rofl:

Σταματήσαμε να το βλέπουμε γιατί ξενέρωσε που επέστρεψαν οι άλλες. :rofl:

Guest 699855

Επισκέπτης

Σταματήσαμε να το βλέπουμε γιατί ξενέρωσε που επέστρεψαν οι άλλες. :rofl:

Δεν αντέχω!!! Θα πεθάνω από τα γέλια!!! Θεός ο μπαμπάς!!!:rofl::rofl::rofl:

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.071 μηνύματα.
Φτάσαμε στην τελική πεντάδα, οπότε είναι καλή στιγμή να προστεθεί δημοσκόπηση στο θέμα! Ποια είναι το next top model; Έλα να πέφτουν οι ψήφοι. :popcorn:

@Agaphbou @Fast @Gate4 @Ραφαέλα33847 @Volkswagen Fan @Zilda @*Serena* @Aleksa @CiNeFiL @Katerinaev @Indiana Jones @Λένω @Ιππολύτη @meetmeinmontauk @ΟΔ

Gate4

Επιφανές μέλος

Θέλω να κερδίσει η Άννα Μαρία αλλά για κάποιο λόγο πιστεύω ότι θα βγάλουν την Κέισι. :bounce:

American Economist

Επιφανές μέλος

Άννα Μαρία!!!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...