Η αλήθεια είναι ότι ως προσωπικότητα καμία δεν με έχει ενθουσιάσει ιδιαίτερα. Θα ήθελα να κερδίσει η Άννα-Μαρία, γιατί στους τυφλούς ο μονόφθαλμος ξεχωρίζει. Εκτός αυτού, έχει την ηλικία, το πρόσωπο, το ύψος και όλα τα προσόντα συνολικά για να κάνει μόδα. Ωστόσο, δεν θεωρώ ότι εξελίχθηκε ιδιαίτερα μέσα στο παιχνίδι και, αν και έβγαλε φανταστική φωτογραφία με τον λύκο, την έστησαν κυριολεκτικά για να την τραβήξουν. Αυτό όμως συμβαίνει πραγματικά στις φωτογραφίσεις εκτός gntm, οπότε έχει μέλλον.
Η Κάτια είπε ότι είναι 1.75, το οποίο είναι σαφώς ψέματα και μπορείς να το καταλάβεις και ως τηλεθεατής όταν στέκονται όλες μαζί όρθιες. Γύρω στο 1.71-1.72 την έχω κόψει. Επιπλέον, όπως αποδείχτηκε, είναι 24 ετών και όχι 22. Όλα αυτά τα ψέματα σε συνδυασμό με τις ρατσιστικές της δηλώσεις και την συνομολόγηση των κοριτσιών ότι πίσω από τις κάμερες συμπεριφέρεται σαν νταλικέρης, με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα πολύ κακής ποιότητας άτομο. Είναι καλή επαγγελματίας βέβαια, αλλά με τις αναλογίες της πιστεύω ότι δεν θα κάνει ποτέ high fashion.
Η Κέισι θεωρώ ότι είναι για πολύ συγκεκριμένα πράγματα όπως μαγιό. Αν και είναι συμπαθής στο ευρύ κοινό γιατί λέει σωστά πράγματα, σαν άτομο μου εκπέμπει κάτι φθηνό. Not my type. Το ίδιο ισχύει και με την Μαρία την αγρότισσα, η οποία δεν μου άρεσε ούτε και στις καλύτερες φωτογραφίες, θεωρώ ξεκάθαρα ότι την κρατάνε για το τζέρτζελο και δεν θα γίνει ποτέ μοντέλο.