γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.018 μηνύματα.

14-05-24

21:08
σημερα τους στειλαμε ολους στο γιατρο..Μήπως πρέπει να πας κι εσύ, μια βόλτα στον οφθαλμίατρο ;
μια αλλη περιπτωση ειναι οταν εχεις πολυ μεγαλη TV ( την οποια βλεπεις βεβαια) και καθεσαι υποχρεωτικά κοντα τοτε τα ματια κανουν δρομολογια αριστερα δεξια και κουραζονται.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

14-05-24

21:08
Εεε άρα ξέρεις τους λόγους, βρε συ...Δεν έχω μυωπία, βλέπω τα πάντα από χιλιόμετραόχι δεν είναι από το διάβασμα.. νομίζω ότι συνήθως το παθαίνω όταν κοιμάμαι 3-4 ώρες μόνο, όπως σήμερα.
Επίσης το παθαίνω αν φοράω πολύ ώρα μάσκα, όπως σήμερα πάλι..
Τί μάσκα εννοείς ; Μάσκα περιποίησης προσώπου ;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

14-05-24

21:09
Όχι καλέ, του κόβιντ, ΚΝΕεε άρα ξέρεις τους λόγους, βρε συ...
Τί μάσκα εννοείς ; Μάσκα περιποίησης προσώπου ;
Με παιδεύει πάρα πολύ, αλλά δεν μπορώ στα μμμ χωρίς αυτήν..
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.018 μηνύματα.

14-05-24

21:10
τι ειναι μασκα?Δεν έχω μυωπία, βλέπω τα πάντα από χιλιόμετραόχι δεν είναι από το διάβασμα.. νομίζω ότι συνήθως το παθαίνω όταν κοιμάμαι 3-4 ώρες μόνο, όπως σήμερα.
Επίσης το παθαίνω αν φοράω πολύ ώρα μάσκα, όπως σήμερα πάλι..
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

14-05-24

21:10
Είπα κι εγώ...Όχι καλέ, του κόβιντ, ΚΝ

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

14-05-24

21:14
ε ενταξει κατι η ψυχικη δυσφορια κατι τα οξειδια ανθρακα και αζωτου που αναπνεεις το μυαλο διαμαρτυρεται.Όχι καλέ, του κόβιντ, ΚΝ
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

14-05-24

21:49
Στη τρίτη λυκείου είχα την χειρότερη μου χρονιά από ημικρανίες, λόγω της κούρασης από το σχολείο+ φροντιστήρια και της Βαβούρας καθημερινά. Κάθε εβδομάδα από 2-3 ημέρες. Εφιάλτης.Καλέ ; 15 χρονών ντεπονιάζεσαι (συγγνώμη, δεν βρίσκω κάτι πιο αντιπροσωπευτικό...) δυο μέρες συνεχόμενες ; Ποιός ο λόγος ;
Πλέον μόνο μια δυο ημέρες τον μήνα από γνωστό λόγο.
Εριφύλη αν έχεις κοιμηθεί μόνο 3-4 ώρες ο πονοκέφαλος έρχεται πακέτο.
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

14-05-24

23:52
αμφοτερόπλευρα (ή επικεντρώνεται σε μία πλευρά), συνόδό φωτοφοβία, φωνοφοβία, τάση για εμετό, ηρεμεί με τα παυσίπονα; είναι σαν να σε σφύγγει κάτι ή σαν να σε βαράει από μέσα;Τι σημαίνει να σε πονάνε τα μηνίγγια σχεδόν κάθε μέρα; Παίζουν ρόλο οι λίγες ώρες ύπνου;
Ιστορικο με αυτοάνοσα έχεις; (πχ hashimoto)
teacher_40
Νεοφερμένο μέλος
Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

04-07-24

16:01
Από πονοκεφάλους άλλο τίποτα....από το δημοτικό θυμάμαι να με πιάνει το κεφάλι μου σε βαθμό να έχω ναυτία, δεν έπαιρνα παυσίπονο γιατί δε με επιανε, απλά κοιμόμουν. Τωρα πια τις πιο πολλές φορές με πιάνει ή την πρώτη μέρα της περιόδου ή την ημέρα τις ωορρηξίας ένας πονοκέφαλος....σαν να παγώνει το κεφάλι μου μπροστά στο μέτωπο. Ή όπως λέτε πάνω από το μάτι και πάει μέχρι πισω το αυτί. Δεν το νιώθω σα σφυρί. Το νιώθω σα να πάει να βγει το κεφάλι μου έξω. Ένα χάπι με βοηθάει δεν ξέρω όμως αν είναι ασφαλές ούτε αν επιτρέπεται να το πω

04-07-24

16:50
Μπορείς να το πεις, κανείς δεν είναι γιατρός εδώ, εσύ λες απλά ότι σε βοηθάει, δεν ενθαρρύνεις κι άλλοι να το πάρουν.Ένα χάπι με βοηθάει δεν ξέρω όμως αν είναι ασφαλές ούτε αν επιτρέπεται να το πω

teacher_40
Νεοφερμένο μέλος
Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

04-07-24

16:53
Μπορείς να το πεις, κανείς δεν είναι γιατρός εδώ, εσύ λες απλά ότι σε βοηθάει, δεν ενθαρρύνεις κι άλλοι να το πάρουν.![]()
Εμένα λοιπόν με βοηθά το seractilΜπορείς να το πεις, κανείς δεν είναι γιατρός εδώ, εσύ λες απλά ότι σε βοηθάει, δεν ενθαρρύνεις κι άλλοι να το πάρουν.![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.