nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Η ερωτηση μου είναι, αν κάποιος ξέρει κάποιον αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισής τους ή καποιο αναλγητικό που να ανακουφίζει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Απλά στις ημικρανίες δεν πιάνουν τα κλασσικα φάρμακα, συνήθως προτίνουν ή εξειδικευμένα ή ομοιοπαθητική, ακόμα και botox!

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:από δευτέρα λυκείου έτσι είμαι.
και τι κάνεις?????????? Χθες με ειχε πιάσει πάλι και έκανα 24 ώρες να συνέλθω! Και φυσικά κανένα αναλγητικό δεν με έπιασε!
weak and powerless
Διάσημο μέλος

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:έχω κάνει εξετάσεις γιατί πονάω φοβερά και σχεδόν συνέχεια και βγήκαν καθαρές, δεν ξέρω τι να πω...![]()
Απ'οτι ξερω σχεδόν πάντα καθαρές βγαίνουν οι εξετάσεις... Μου είπε ενας φίλος μου ότι υπάρχει κάποιο φάρμακο ειδικό για ημικρανίες... Αλλά δεν θυμόταν όνομα...

weak and powerless
Διάσημο μέλος

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Tsoutsounaki666
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Προσωπικά δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα με ημικρανίες (όχι τουλάχιστον στον βαθμό που να το θεωρώ πρόβλημα.... μάλλον κάτι προς τα συνηθισμένα πότε πότε έχω)
Σιγουρα δεν μπορώ καν να διανοηθώ το μέγεθος του προβλήματος σου....
Καθημερινά πόνος εδώ και 20 χρόνια????!!!!??? αυτό είναι όντως πρόβλημα!
Δεν ξέρω φυσικά τι έχεις δοκιμάσει ήδη.... αλλά θα ήθελα να μάθω αν έχεις δοκιμάσει εναλλακτικές μεθόδους όπως η ομοιοπαθητική και άλλα τέτοια....
Γνωρίζω άτομο που έχει πραγματικά βοηθηθεί πάρα πολύ όταν η κλασική ιατρική δεν μπορούσε να του προσφέρει τίποτα περισσότερο από παυσίπονα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

γιατρός δεν είμαι (έχουμε έναν σπουδαστή ιατρικής και μια νοσηλεύτρια εδώ) και δεν ξέρω και πολλά για το θέμα για να σε ενημερώσω....
Θεωρώ ότι αφού έχεις δοκιμάσει τα πάντα και δεν βλέπεις άσπρη μέρα.. ίσως να πρέπει να δοκιμάσεις εντελώς εναλλακτικές θεραπείες (εγώ αυτό θα έκανα)
Στύλ ρέικι.... διαλογισμό.... και άλλα τέτοια....
Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι αν δουλέψουμε παααααααααρα πολύ με τον εαυτό μας και τη δύναμη του νου μας, μπορούμε μόνοι μας να ιαθούμε από διάφορα....
αρκεί να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να έχουμε την δύναμη και την θέληση να είμαστε ΚΑΛΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑ!
(την εκδοχή του να ειναι ψυχολογικό την εχεις σκεφτεί? έχεις επισκευτεί κανα καλό ψυχολόγο?)
erodia
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από nv:Το έχω δει το θέμα!![]()
Απλά στις ημικρανίες δεν πιάνουν τα κλασσικα φάρμακα, συνήθως προτίνουν ή εξειδικευμένα ή ομοιοπαθητική, ακόμα και botox!Και επειδή αυτόν τον καιρό δεν υπάρχει πολύς χρόνος για επίσκεψη σε γιατρο, είπα να δω μήπως κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα και πώς το αντιμετωπίζει...
Οι ημικρανίες ταλαιπωρούν χρόνια τώρα την οικογενεία μου και μένα (αφού εμπλέκεται και η κληρονομικότητα).....
Έκει που κατέληξε ο παππούς μου είναι πως με την παραμικρή υποψία πως ξεκινάει το κεφάλι....το καλύτερο είναι να περνεις 2 depon και να προσπαθείς να χαλαρώνεις...αν μπορείς να κοιμηθείς κιόλας ακόμα καλύτερα.....
Εγώ το ξεπέρασα με βελονισμό....έχει 3 χρόνια να με πιάσουν ημικρανίες....η μητέρα μου πάλι ακολουθεί την συμβουλή του παππού μου και πιάνει και σ'αυτην....σε μένα δεν ....
Έχει να κάνει και με τον οργανισμό, υποθέτω....
Πάντως αυτό που γνωρίζω είναι πως με την πάροδο του χρόνου οι ημικρανίες μείωνονται τόσο σε ένταση όσο και σε συχνότητα.....
Αυτά τα ολίγα και ελπίζω να σε βοήθησα έστω και στο ελάχιστο!

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Ελσα:faithplus ,η ημικρανία αντιμετωπίζεται από τους νευρολόγους με αντικαταθληπτικά, αντι επιληπτικά και τώρα τελευταία από ότι ξλερω με οπιοειδή!!! Εχω δοκιμάσει τα δύο πρώτα για μικρό χρονικό διάστημα - ενώ έπρεπε τουλάχιστο για ένα εξάμηνο. Ηδη λόγω αλόγιστης χρήσης δεν αντέχω χωρίς mesulide. Τι θα γίνει αν εθιστώ και σε κάτι άλλο και μάλιστα σε οπιοειδή ; Και να φανταστείς ότι στη ζωή μου δεν έχω καπνίσει ούτε ένα τσιγάρο!!!![]()
![]()
![]()
Ψάξε για κάποιον καλό νευρολόγο(να έχεις ακούσει καλά λόγια).Υπάρχουν νευρολόγοι που σε μπουκώνουν με χάπια αλλά και κάποιοι που δίνουν τα απολύτως απαραίτητα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.