H δημοσιότητα των ομοφυλόφιλων, η Ελληνική Αστυνομία και η κυβέρνηση

Ηλίας Καρπώνης

Νεοφερμένος

Ο Ηλίας Καρπώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Είδα στην τηλεόραση τη συνέντευξη του ομοφυλόφιλου αξιωματικού της ελληνικής αστυνομίας.Ο κύριος αυτός έχει αποκτήσει δημοσιότητα και διακηρύσσει τα δικαιώματα των gay. Πέρασαν διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου.
Αρχικά να πω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους.Ας κάνουν ότι θέλουν και ας ζήσουν τη ζωή τους όπως θέλουν.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αυτό το θέμα έχει πάρει τόση δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια.Πώς γίνεται οι άνθρωποι αυτοί να μιλάνε τόσο έντονα για ίσα δικαιώματα , τη στιγμή που έχουν προνομιακή μεταχείριση από τα μέσα επικοινωνίας σήμερα.Σειρές, ταινίες, εκπομπές, περιοδικά, social media έχουν κατακλυστεί από θέματα gay, ακριβώς όπως και στην αμερική.
Διακρίνω λοιπόν ότι αυτή η μόδα είναι μέσα στα πλαίσια αμερικανοποίησης της ελληνικής κοινωνίας.Αλλά βλέπω και κάτι ακόμα βαθύτερο.Μέσα από το μανδύα του προοδευτικού και της προώθησης των ανθρώπινων δικαιωμάτων,το σύστημα των καναλιών και της πολιτικής εκμεταλλεύεται το καταπιεσμένο αίσθημα ελευθερίας και την ανάγκη αποδοχής αυτών των ανθρώπων από την κοινωνία.Το σύστημα δηλαδή εκμεταλλεύεται τους ομοφυλόφιλους για το δικό του συμφέρον.Τα κανάλια με την ανάδειξη τέτοιων θεμάτων προφανώς κερδίζουν τηλεθέαση.Πρώτον γιατί ας το παραδεχτούμε ότι αυτά τα ζητήματα κεντρίζουν κατευθείαν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή και αποτελούν εύκολη αφορμή για συζήτηση μπροστά στον καναπέ.Δεύτερον,προφανώς τα κανάλια κερδίζουν και το κοινό των gay.Όσον αφορά το πολιτικό σύστημα αυτό ωφελείται με άλλο τρόπο.Ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης είναι το μεγαλύτερο εργαλείο που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση.Συμφέρει τη κυβέρνηση Τσίπρα να ασχολείσαι με τους ομοφυλόφιλους και να ξεχνάς τα εγκληματικά νομοσχέδια που περνιούνται με φασιστικές διαδικασίες στη βουλή, το ξεπούλημα της Ελλάδας και τις μίζες που παίρνουν ο Τσίπρας και η παρέα του καταστρέφοντας τη χώρα.
Μιας και ο κύριος στη συνέντευξη ήταν αστυνομικός και μιλούσε για το συντηρητισμό της ελληνικής αστυνομίας και ότι πρέπει αυτή να αποδεχτεί τους gay.Ας θυμίσω λοιπόν ποιο είναι το σημαντικό πρόβλημα της αστυνομίας σήμερα.Θυμάμαι τα γεγονότα που συνέβησαν κατά την ομιλία του Τσίπρα στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.Μήπως η ηγεσία της αστυνομίας εκτελεί τα συμφέροντα της κυβέρνησης;Είναι γνωστό ότι πάντα μέσα στις ειρηνικές διαδηλώσεις υπάρχουν ψευτοφασιστοαναρχικοί κουκουλοφόροι βαλμένοι από την κυβέρνηση για να δημιουργήσουν βία και επεισόδια.Σε συνδυασμό με τις εντολές της κυβέρνησης Τσίπρα προς την αστυνομία να μην συλλαμβάνει αυτά τα άτομα,οι συνέπειες είναι πρώτον να δημιουργείται αρνητική εικόνα προς το δικαίωμα των πολίτων για διαμαρτυρία και σταδιακή εξαφάνιση της ίδιας της έννοιας της απεργίας.Δεύτερον έτσι η κυβέρνηση αποκτάει πρόφαση και δικαιολογία για επαυξημένες ελευθερίες στη χρήση βίας εναντίον του συνόλου των πολιτών.
Το συμπέρασμα που καταλήγω είναι ότι η αριστερή ιδεολογία και η προοδευτικότητα χρησιμοποιείται για να εκτελέσει τα συμφέροντα του συστήματος ξένων κεφαλαίων και όχι προς όφελος του λαού και της χώρας.Και αυτό το βλέπω σε όλα τα θέματα.Το να είσαι σήμερα προοδευτικός και ελεύθερης φιλοσοφίας έχει να κάνει μόνο με ζητήματα όπως οι ομοφυλόφιλοι,οι μειονότητες και η θρησκεία.Μήπως αρχίζουμε να ξεχνάμε θέματα όπως το κοινωνικό κράτος,τα δικαιώματα των εργαζομένων και το συμφέρον της Ελλάδας;Αλλά και για τα προηγούμενα που ανέφερα,πώς μια κυβέρνηση λέγεται αριστερή όταν εκμεταλλεύεται έμμεσα τους ομοφυλόφιλους,όταν βάζει τους πρόσφυγες να ζουν σε άθλιες συνθήκες,όταν ο διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους είναι ψεύτικος,αφού το κράτος συνεχίζει να πληρώνει τους ιερείς,αλλά με διαφορετικό τρόπο.
Η αριστερά και ο σοσιαλισμός έχουν μεταλλαχθεί σε κάτι που ούτε το ίδιο δε ξέρει τι είναι.Τα κόμματα που βρίσκονται στην εξουσία πέρα από αυτό που προτάσσουν σαν κύρια ιδεολογία τους, στην πράξη χρησιμοποιούν πολιτικές όλων των ιδεολογιών αριστερών,δεξιών και ακραίων ,ανάλογα με το ποια εξυπηρετεί κάθε φορά τα σχέδια ξένων δισεκατομμυριούχων για την Ελλάδα. Είναι κάτι πολύ επικίνδυνο που οδηγεί στην εξαθλίωση των Ελλήνων και στην εξάλειψη του ελληνικού έθνους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,203 μηνύματα.
Συμφωνώ.Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει στην ζωή του.Ομως είναι αλήθεια ότι προβάλεται πολύ η ομοφιλοφιλια χωρίς κανένα λόγο.Οπως βεβαια δεν μου αρσεουν straight παράδειγμα όπως ότι οι ανδρες μπορούν να απατούν τις γυναίκες του κλπ.Γενικα προβάλλονται άσχημα παραδείγματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,535 μηνύματα.
Ο Τσιπρας οσο περνάει ο καιρος και έρχονται οι εκλογες προσπαθει να πάρει με το μέρος του ολο και περισσοτερους ψηφοφορους. Βεβαια στο θεμα με τους Ρουβικωνες κάνει μεγάλο λάθος διοτι αυτοι ειναι άνθρωποι ανυποτακτοι και δεν πάνε με το μέρος κανενος.

Απο τη μια δεν θέλει συλληψεις για να πει στους αλλους οτι εντάξει εγω ημουν ελαστικος μαζι σας , στους δε αστυνομικους και στρατιωτικους ξαφνικά τάζει και δινει αναδρομικά. Στις ΗΠΑ ειπε "αν θελετε να συνεχιζω να ειμαι στην εξουσια και να σας στηριζω" δεν πρέπει να κοψουμε τις συνταξεις περισσοτερο. Οπερ και εγένετο μετα το σημερινο eurogroup που αποφασιστηκε οι συνταξεις να μην πειραχτουν.



Παιζει καλη μπαλιτσα παντου ειναι αυτο που ειπε και ο Κοτζιας ο ποντιος πιλάτος της πολιτικης δεν παιρνει πουθενα θέση και έχει το προφιλ του χαμαιλέοντα. Βεβαια αυτο δεν ειναι πάντοτε καλο ειδικα για κάποιους σαν και εμένα που θέλουν να βλέπουν μια προσωπικοτητα και το λιγο απο ολα και λιγο με ολους μ αρεσε μονο στα .... σουβλάκια.


Οσο για τον αστυνομικο που λες .... ολα οσα ανεβασε στο φβ ειναι ασχολιαστα μονο που θα πω 2 πράγματα.

1. Ειναι προβλημα να εισαι γνωστος για το τι κανεις στο κρεβατι σου περισσοτερο απο τι κανεις στη δουλειά σου.

2. Αυτες οι φωτο που ανέβασε ηταν για να προκαλέσει και δεν ηταν προσωπικές. Το προσωπικο δεν δημοσιευεται ποτέ να το βλέπουν πολλοι. Ολοι αυτοι οι άνθρωποι εχουν υποστει πολλά και τώρα βρηκαν ευκαιρια να ανοιχτουν και να αντιδράσουν. Αλλα άσχετα απο αυτο που ειναι η μια παραμετρος υπάρχουν και άλλες κρυφες πχ η δημοσιοτητα με οτι αυτη συνεπάγεται ενα δημοσιο προσωπο μπορει να αποκομισει πολλά.

Ο Τσιπρας οσο περνάει ο καιρος και έρχονται οι εκλογες προσπαθει να πάρει με το μέρος του ολο και περισσοτερους ψηφοφορους. Βεβαια στο θεμα με τους Ρουβικωνες κάνει μεγάλο λάθος διοτι αυτοι ειναι άνθρωποι ανυποτακτοι και δεν πάνε με το μέρος κανενος.


Α! Ορίστε χθές τα έγραφα σήμερα έγιναν ....

https://www.iefimerida.gr/news/458966/propilakisan-skoyrleti-riga-toska-dritsa-kai-fili-sto-polytehneio

νομιζουν τωρα αυτοι οτι θα πάρουν με το μέρος τους κουκουλοφορους και ολους εκει τους ανυποτακτους.
Άπαξ και το μυαλο κολλησει στο κομμουνισμο και το "κακο" κεφάλαιο. Τέλος δεν ξεκολάει με τιποτα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Mhtrogoal

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα.
Δεν προσπαθει να κερδισει τους ''κουκουλοφορους'' και τους ''ανυποτακτους'' παντως με αυτα. Αλλο ειναι το κοινο του.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Ίσως να είμαι εν μέρει εκτός θέματος. Δεν μπορώ να γνωρίζω το τι συμφέροντα μπορεί να έχει ακριβώς η κυβέρνηση μέσω μιας τέτοιας προβολής. Κατά τη δική μου άποψη - και πολλών άλλων - θεωρώ πως η προβολή θεμάτων σχετικών με τη σεξουαλικότητα και τη σεξουαλική ταυτότητα είναι πολύ επιθυμητή. Η υπερπροβολή οποιουδήποτε θέματος είναι ανεπιθύμητη και, κατά τη δική μου άποψη, όταν πρόκειται για τόσο λεπτά/προσωπικά ζητήματα τότε θεωρείται χλευασμός και εκμετάλλευση προσώπων.
Η προβολή τέτοιων θεμάτων είναι επιθυμητή, διότι είναι καλό να γνωρίζει ο κόσμος πως υπάρχει και ένα κομμάτι της κοινωνίας, λιγότερο του 10% (συνήθως κάπου στο 5%) που έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις ή/και σεξουαλική ταυτότητα. Όπως επίσης θα πρέπει να γνωρίζει πως υπάρχουν επίσης και άτομα με κομμένα χέρια, πόδια, άστεγοι, κλπ. Είναι καλό να υπάρχει προβολή μειωνοτήτων και άλλων τέτοιων ομάδων ώστε να υπάρχει ευαισθητοποίηση και να μπορεί ένας κοινός άνθρωπος να μπει στα παπούτσια του άλλου.
Τώρα έχουμε βαλθεί να προβάλουμε το θέμα της σεξουαλικότητας το οποίο προβάλεται διότι 1) είναι μεγάλης σημασίας, 2) η καταπίεση της οδηγεί σε πολλά προβλήματα, 3) πουλάει γιατί και καλά υποστηρίζεται κάτι και θέλει να φέρει την κοινωνική ισότητα. Όποιο σοβαρό κανάλι ήθελε να επιτύχει οποιονδήποτε καλό σκοπό από την προβολή τέτοιων θεμάτων δε θα το έκανε με τον υπερχλευαστικό και εντελώς εκνευριστικό τρόπο που χρησιμοποιείται σήμερα. Θα αφιέρωνε τον κατάλληλο χρόνο να εξηγήσει τι καθιστά το θέμα αυτό μείζονος σημασίας, συμπεριλαμβανομένου της βιολογίας πίσω από αυτό. Αυτή τη στιγμή η προβολή που υπάρχει είναι ανούσια στα μάτια του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας και είναι σα να γίνεται η προώθηση κάποιος προσωπικής ατζέντας. Η προβολή χρειάζεται να γίνει με πιο ουσιαστικά μέσα και καλύτερες συζητήσεις.
Τώρα έχουμε επίμαχο θέμα τη σεξουαλικότητα. Σε 1-2 χρόνια θα εμφανιστεί επίμαχο θέμα η γυναίκα. Δε φταίνε μόνο τα μέσα ενημέρωσης για όσα προβάλονται. Μια καφετέρεια που προσφέρει καπουτσίνο με γεύση κολοκύθας και γάλα από μπρόκολο πασπαλισμένο με σκόνη κρεμμυδιού θα συνεχίσει να το προσφέρει για όσο ο κόσμος το αγοράζει όσο ηλίθιο κι αν είναι αυτό που προσφέρει. Το ίδιο και με τα μέσα ενημέρωσης (εξαιρώ το Facebook, twitter και άλλα δίκτυα όπου ο καθένας διατηρεί μια προσωπική σελίδα).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,535 μηνύματα.
Η σελιδα στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης δεν ειναι προσωπική! Ειναι δημοσια! Ακριβως και οσα ανεβαινουν εκει δεν ειναι προσωπικά ειναι δημοσια! Για αυτο και ο ισχυρισμος του αστυνομικου οτι ανέβασα κάτι προσωπικο (σ.σ. το φιλι με τον συντροφο του κατω απο την ελληνική σημαια) δεν ειναι έγκυρος και βάσιμος.

Ηθελε να δειξει οτι η Ελλαδα ειναι πλεον ανοιχτη σε τέτοια γεγονοτα , και ηθελε να το προβαλλει ολο αυτο προς τα έξω και να το δουν οσοι περισσοτεροι γινεται. Μην μας κοροϊδευει. Προσωπικο ξέρεις τι ειναι .... να βγάλω εγω μια φωτογραφια να την έχω στο κινητο ΜΟΥ. Και να την δειχνω σε 1 άντε 2 άτομα που θεωρω έμπιστα. Αυτο ειναι το προσωπικο. Μην τρελαθουμε τελειως τωρα ανεβάζει ο αλλος κατι προσωπικο αναμεσα σε 2000 φιλους εκ των οποιων κάποιοι δεν τους έχει συναντησει ποτέ. Απλα του εκαναν ενα αιτημα φιλιας στο φβ και τους δέχτηκε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Συνεχίζω να πιστεύω πως πρόκειται για προσωπική σελίδα. Αν θέλεις να μοιραστείς κάτι δημόσια υπάρχει και η ανάλογη ρύθμιση. Ακόμα κι όταν εσύ το μοιραστείς με τους 2000 φίλους που μπορεί να έχεις, δεν παύει η σελίδα σου να είναι προσωπική - εσύ έχεις επιλέξει το κοινό σου!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,535 μηνύματα.
Συνεχίζω να πιστεύω πως πρόκειται για προσωπική σελίδα. Αν θέλεις να μοιραστείς κάτι δημόσια υπάρχει και η ανάλογη ρύθμιση. Ακόμα κι όταν εσύ το μοιραστείς με τους 2000 φίλους που μπορεί να έχεις, δεν παύει η σελίδα σου να είναι προσωπική - εσύ έχεις επιλέξει το κοινό σου!


Άλλο αυτο. Αλλα κάποιος ο οποίος δεν έχει βαλει ρυθμιση και η φωτο ειναι ανοιχτη σε ολους τοτε την δημοσιοποιεί. Δεν ειναι πια προσωπική.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top