H πιο τρελή εκλογική διαδικασία που θυμάστε

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,656 μηνύματα.
Εκλογες!Το αγαπημενο μου θεμα οσον αφορα την πολιτικη.Αλλωστε οποιος και να βγει καθε φορα τα ιδια γινονται για τον απλο λαο.Θελω να μου πειτε μια προσωπικη σας εμπειρια απο εκλογες.Εγω θυμαμαι πολυ μικρος τοτε που οι ετεροδημοτες ψηφιζανε ακομα στον τοπο της πατρικης τους κατοικιας να πηγαινουμε και να γινεται μπουγιο.Πασοκαρα τοτε στις δοξες του.Εκλογες 2000.Η νδ κυβερνηση στις 11 το βραδυ στις 3 το πρωι σημιτης πρωθυπουργος.Πολλα ακουστηκαν για τις τοτε εκλογες αλλα ποτε κανεις δεν απεδειξε το οτιδηποτε
 

Ιππολύτη

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ιππολύτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 1,972 μηνύματα.
Το 2012 η ξενέρα της πασόκας της γιαγιάς μου που κάθισε στον θρόνο ο Σαμαράς, όσο η συμπεθέρα της στο άλλο χωριό έκανε πάρτι.
 

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,656 μηνύματα.
Το 2012 η ξενέρα της πασόκας της γιαγιάς μου που κάθισε στον θρόνο ο Σαμαράς, όσο η συμπεθέρα της στο άλλο χωριό έκανε πάρτι.
μα ετσι και αλλιως παραρτημα της νδ καταντησε μετα το πασοκ τι ξενερωσε.τους δωσανε 3 υπουργεια και ειπανε και ευχαριστω
 

The Mountain

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο The Mountain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 944 μηνύματα.
Όταν σε εκλογές 15μελούς στην Γ λυκείου, συμμαθητής είχε κάνει το όσκαρ ανατροπής ενάντια σε "δημοφιλή" κλίκα του σχολείου και είχαμε ξεχυθεί στο προαύλιο με κεντρικό σύνθημα "Παύλο μερακλή, Παύλο μερακλή, θέλουμε σαλάμι μέσα στο πενιρλί".
 

Μάρκος Βασίλης

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1,871 μηνύματα.
Ααα, εγώ θυμάμαι μία παρανοϊκή ψηφοφορία στο σχολείο υπέρ/κατά κατάληψης. Ήταν λίγο πριν της πανελλαδικές τότε - εγώ ήμουν Α' τότε - και ένας τύπος από την Γ' είχε πετάξει εν ώρα μαθήματος μία μπάλα πάνω σε μία λάμπα φθορίου με αποτέλεσμα αυτή να σπάσει και να πέσει πάνω στην καθηγήτρια, οπότε και εισέπραξε τριήμερη. Ωστόσο, με αυτές τις 21 απουσίες έμενε. Επειδή όμως ήταν σε μία παρόμοια δημοφιλή κλίκα σαν αυτή του Βουνού παραπάνω που αφέντευε το δεκαπενταμελές, αποφασίσανε να κάνουν τριήμερη κατάληψη για να μην μετρήσουν οι απουσίες - δεν ξέρω πώς και αν δούλευε αυτό. :Ρ

Ωστόσο, πολλοί εκνευριστήκαμε που βρήκαμε το σχολείο κλειστό για τα καπρίτσια μιας παρέας και το κάναμε θέμα επί τόπου. Μετά από κάτι αμίμητους κύκλους διαπραγματεύσεων με την κλίκα, καταλήξαμε στο να ζητήσουμε ως μαθητικός σύλλογος τη δεύτερη συνεδρίαση που δικαιούμαστε κάθε χρόνο - η πρώτη πάει πάντα για το δεκαπενταμελές. Το ζητάμε από τον διευθυντή και μας λέει, πηγαίν'τε στο γυμναστήριο και βγάλτε απόφαση μέχρι τις 2 - είχαμε χάσει ένα τίμιο δίωρο ως τότε.

Τέλος πάντων, μετά από αρκετό διπλωματικό ξεκατίνιασμα στο γυμναστήριο του σχολείου που αφορούσε κυρίως το πώς πρέπει να γίνει η ψηφοφορία - οι καταληψίες θέλανε φανερά και εμείς θέλαμε με χαρτάκια - ακούγεται μία κραυγή τέρμα μπάσα από το βάθος να λέει «Βγάλτε επιτέλους όλοι τον σκασμό εδώ μέσα, δε σας αντέχω» και μία σειρά από γαλλικά, με το παραλήρημα να κλείνει με το «φεύγω τώρα!».

Δέκα λεπτά μετά ξαναμπήκε μέσα και ρώτησε αν έχει κανείς νερό γιατί δίψασε...

Για λόγους πληρότητας να αναφέρω ότι τελικά ψηφίσαμε δια βοής υπέρ του να εισηγηθούμε ως μαθητικός σύλλογος μονοήμερη αποβολή (δεν έμενε με 7 απουσίες) και αποκατάσταση της ζημιάς. Εν τέλει, τριήμερη πήρε και ο διευθυντής του έσβησε κάποιες απουσίες για να μην μείνει... :Ρ
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Εκλογές σχολείου, μιλάμε για 2006-2007 ή κάπου εκεί όπου ήμουν α' γυμνασίου. Το σχολείο μου ήταν γυμνάσιο και λύκειο μαζί, οπότε οι εκλογές ήταν ενιαίες. Επίσης ήμασταν η μεγαλύτερη α γυμνασίου που έχει περάσει ποτέ, και όπως καταλαβαίνετε παίζαμε σημαντικό ρόλο στο ποιος θα βγει στο δεκαπενταμελές αλλά και πρόεδρος γενικότερα.

Κάπου εκεί έρχεται ένας κουλ νταής ονόματι Αναστάσης της α λυκείου και μας λέει να τον ψηφίσουμε. Δεν θυμάμαι αν μας είχε απειλήσει ή μας είχε υποσχεθεί πράγματα, αλλά θυμάμαι ότι ήμασταν αρκετοί που αναλάβαμε την προεκλογική του εκστρατεία. Ήταν μεγάλος άλλωστε και ήμασταν τα πιόνια του. Μας είπε ότι τον λένε αναστάση και θα είναι στην κορυφή της αντίστοιχης λίστας γιατί έμπαιναν αλφαβητικά. Οπότε ξεκινήσαμε να λέμε σε όλους να ψηφίσουν τον Αναστάση αυτόν που θα είναι πάνω στη λίστα.

Έλα όμως που Αναστάση έλεγαν επίσης έναν socially awkward (αν θυμάμαι καλά) και φιλήσυχο τύπο της Γ' λυκείου που ποτέ δεν ήρθε να μας μιλήσει, ίσως και να μην ενδιαφερόταν. Όλοι καταλήξαμε να ψηφίσουμε αυτόν, αντί για τον σωστό Αναστάση, με αποτέλεσμα αυτός να βγει πρώτος, με τεράστια διαφορά, ενός ο άλλος να μην μπει καν στο 15πενταμελές.

Ήταν σίγουρα από τα πιο αστεία αποτελέσματα που έβγαλε ποτέ το σχολείο μου. Ωστόσο εμένα προσωπικά μου έδωσε ένα σημαντικό μάθημα. Πάρε τα μικρά με το μέρος σου και θα έχεις την εξουσία. Αυτό το εκμεταλλεύτηκα πάρα πολύ τα επόμενα χρόνια και ήμουν πάντα στο δεκαπενταμελές, και κάποιες φορές και στο πενταμελές, παρόλο που δεν ήμουν και ο πιο κουλ τύπος.

Παρόμοια λογική ακολουθεί και η πραγματική πολιτική, καθώς αυτός που θα έχει με το μέρος του τους περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους, έχει μεγάλο προβάδισμα.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Βαλάση στο survivor 1 του mega. Μέχρι και ο καμεραμαν έκλαιγε γι αυτο η τελευταια σκηνη είναι απο μακρινή κάμερα.


Υπόψιν ότι στο survivor του ΣΚΑΙ δεν δεχθήκαν το Βαλάση γιατί δεν είχε followers!!!! Στα σχόλια θα δείτε και 2 μεγάλα σχόλια από τον Σπύρο Σούλη. Ο κύριος Νίκος που έφαγε τρελό hate και για να πάει στο νησί του χρειάστηκε συνδρομή του Βαλάση για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης ριάλιτυ όλων των εποχών στην Ελλάδα. Δυστυχώς στην Ελλάδα θυμούνται τα ριάλιτυ του ant1 (big brother, fame story) ενώ τα καλύτερα τα έκανε το mega (bar, survivor, φάρμα).

Το video είναι απο το κανάλι του Βαλάση και πραγματικά αξίζει να δείτε όλα τα επεισόδια που έχει για να δείτε πως είναι ένα πραγματικό survivor.

Παραθέτω και σχετικά πρόσφατη συνέντευξη βαλάση στον Αρναούτογλου:
 

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10,046 μηνύματα.
Γράφω μια παλιά ιστορία που μου έχουν διηγηθεί:
Πήγε να ψηφίσει ο Τζίμης Πανούσης και μάλιστα στο εκλογικό κέντρο που θα πήγαινε να ψηφίσει και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Έτσι εκεί είχε αστυνομία, δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ και πλήθος κόσμου. Πήρε ο Τζιμάκος τα ψηφοδέλτια και πήγε πίσω από το παραβάν. Τότε το παραβάν ήταν ένα μόνον. Η ώρα περνούσε, ο Τζιμάκος δεν έβγαινε, η ουρά μεγάλωνε. Ο δικαστικός αντιπρόσωπος ρώτησε: "Κύριε τελειώνετε;". Ο Πανούσης έβγαλε έξω το κεφάλι και είπε: "Είμαι αναποφάσιστος και το σκέφτομαι. Άλλωστε ο νόμος δεν θέτει όριο χρόνου στο παραβάν". Πέρασε αρκετή ώρα ακόμα και τέλος ο Τζίμης βγήκε. Ο φάκελος που κρατούσε ήταν παραφουσκωμένος και δεν έκλεινε. Είπε: "Τελικά με πείσανε όλοι". Με το ζόρι μπήκε ο φάκελος στην κάλπη. Ο Τζιμάκος έστειλε φιλάκια στο πλήθος και αποχώρησε.

1684325325562.png
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,571 μηνύματα.
Ευτράπελο σε εκλογική διαδικασία δεν μπορώ να θυμηθώ. Πέρα του ότι στις περσινές φοιτητικές εκλογές ένας Θεός ξέρει πως το γ@μησ@ έτσι το ψηφοδέλτιο και γέμισε τον φάκελλο και δεν χωρούσε με τίποτα να περάσει από την σχισμή της κάλπης. Έπαθε σοκ μέχρι και το άτομο που ήταν υπεύθυνο πάνω από την κάλπη με το τερατούργημα μου :laugh:

Στα μαθητικά χρόνια σε ψηφοφορία υπέρ/κατά κατάληψης θυμάμαι διάφορα ευτράπελα. Λυκειακές εποχές που τις πρώτες δύο μέρες πάντα είχαμε την πλειοψηφία με το μέρος μας. Όμως από τη τρίτη και μετά τα πράγματα σκούραιναν. Ουσιαστικά όλοι ήταν σε φάση οκ παιδιά γελάσαμε το χαρήκαμε όλα καλά άντε φτάνει όμως πάμε πίσω τώρα. (+Μετά την δεύτερη ημέρα συνήθως έρχονταν έξω από τα κάγκελα και γονείς παιδιών και άρχιζαν βρισίδια, απειλές κλπ). Οπότε καταλαβαίναμε πως η πλάστιγγα δεν γέρνει προς το μέρος μας πια και θα χάναμε. (στο σημείο εδώ να πω πως Γ Λυκείου στη κατάληψη είχα ενεργό ρόλο στην περιφρούρηση. Ήταν πρώτη φορά στη ζωή μου που ξυπνούσα 5 το ξημέρωμα να πάρω το πρώτο λεωφορείο για το διπλανό χωριό που ήταν το Λύκειο). Έτσι οι συνωμότες αποφασίζουμε την τρίτη μέρα να κάνουμε εκτεταμένη νοθεία.

Καλά το τι αποτέλεσμα βγήκε, το δημοψήφισμα του 1935 που έβγαλε 98% υπέρ της επιστροφής του βασιλιά ήταν ντροπή μπροστά στο δικό μας. Όποιος φώναζε ΚΑΤΑ με το που απομακρύνονταν λέγαμε "γραψτον υπέρ" (δικοί μας είχαν τα τετράδια καταγραφής). Όταν βλέπαμε πως ένα τμήμα είχε οριακό Υπέρ κατά λέγαμε "προσθεσε και μερικά υπέρ μωρέ" και κάπως έτσι στο τέλος ενώ το σύνολο των μαθητών του σχολείου ήταν κάπου 350 εμείς βγάζαμε 450 υπέρ ξέρω γω 😂. Και κάπως έτσι κρατήσαμε την κατάληψη για όλη την εβδομάδα (η πρώτη φουρνιά Γ Λυκείου που το καταφερε αυτό).
 

ilias90

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1,883 μηνύματα.
Ευτράπελο σε εκλογική διαδικασία δεν μπορώ να θυμηθώ. Πέρα του ότι στις περσινές φοιτητικές εκλογές ένας Θεός ξέρει πως το γ@μησ@ έτσι το ψηφοδέλτιο και γέμισε τον φάκελλο και δεν χωρούσε με τίποτα να περάσει από την σχισμή της κάλπης. Έπαθε σοκ μέχρι και το άτομο που ήταν υπεύθυνο πάνω από την κάλπη με το τερατούργημα μου :laugh:

Στα μαθητικά χρόνια σε ψηφοφορία υπέρ/κατά κατάληψης θυμάμαι διάφορα ευτράπελα. Λυκειακές εποχές που τις πρώτες δύο μέρες πάντα είχαμε την πλειοψηφία με το μέρος μας. Όμως από τη τρίτη και μετά τα πράγματα σκούραιναν. Ουσιαστικά όλοι ήταν σε φάση οκ παιδιά γελάσαμε το χαρήκαμε όλα καλά άντε φτάνει όμως πάμε πίσω τώρα. (+Μετά την δεύτερη ημέρα συνήθως έρχονταν έξω από τα κάγκελα και γονείς παιδιών και άρχιζαν βρισίδια, απειλές κλπ). Οπότε καταλαβαίναμε πως η πλάστιγγα δεν γέρνει προς το μέρος μας πια και θα χάναμε. (στο σημείο εδώ να πω πως Γ Λυκείου στη κατάληψη είχα ενεργό ρόλο στην περιφρούρηση. Ήταν πρώτη φορά στη ζωή μου που ξυπνούσα 5 το ξημέρωμα να πάρω το πρώτο λεωφορείο για το διπλανό χωριό που ήταν το Λύκειο). Έτσι οι συνωμότες αποφασίζουμε την τρίτη μέρα να κάνουμε εκτεταμένη νοθεία.

Καλά το τι αποτέλεσμα βγήκε, το δημοψήφισμα του 1935 που έβγαλε 98% υπέρ της επιστροφής του βασιλιά ήταν ντροπή μπροστά στο δικό μας. Όποιος φώναζε ΚΑΤΑ με το που απομακρύνονταν λέγαμε "γραψτον υπέρ" (δικοί μας είχαν τα τετράδια καταγραφής). Όταν βλέπαμε πως ένα τμήμα είχε οριακό Υπέρ κατά λέγαμε "προσθεσε και μερικά υπέρ μωρέ" και κάπως έτσι στο τέλος ενώ το σύνολο των μαθητών του σχολείου ήταν κάπου 350 εμείς βγάζαμε 450 υπέρ ξέρω γω 😂. Και κάπως έτσι κρατήσαμε την κατάληψη για όλη την εβδομάδα (η πρώτη φουρνιά Γ Λυκείου που το καταφερε αυτό).
Μετά σε πειράζουν τα πετσοκάναλα και που σου απαγόρεψε τον Κασ ο Κούλης.
Αναλογικά έκανες τα ίδια σε μικρότερη κλίμακα και μικρότερη ηλικία :mad:
 

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,656 μηνύματα.
οταν εφτιαξα το θεμα παντως δεν εννοουσα εκλογες δεκαπενταμελους ξερω γω.εθνικες εκλογες εννοουσα
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Εκλογές 2000. Μεγάλη ανατροπή με νίκη του ΠΑΣΟΚ με την ενσωμάτωση της Β Αθήνας.
Η Ελλάδα θα ήταν πολύ διαφορετική προς το χειρότερο αν ο Σημίτης έχανε τις εκλογές. Μακάρι και οι τωρινές εκλογές να κριθούν στο πόντο να γίνει τζέρτζελος. Είχε πολύ γέλιο γιατί έβλεπες στα εκλογικά κέντρα αυτούς που κλαίνε να γελάνε και αντίστροφα.
 

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,656 μηνύματα.
Εκλογές 2000. Μεγάλη ανατροπή με νίκη του ΠΑΣΟΚ με την ενσωμάτωση της Β Αθήνας.
Η Ελλάδα θα ήταν πολύ διαφορετική προς το χειρότερο αν ο Σημίτης έχανε τις εκλογές. Μακάρι και οι τωρινές εκλογές να κριθούν στο πόντο να γίνει τζέρτζελος. Είχε πολύ γέλιο γιατί έβλεπες στα εκλογικά κέντρα αυτούς που κλαίνε να γελάνε και αντίστροφα.
Σωστος.Αυτο εγραψα και εγω.θυμαμαι να βγαινουν στα ραδια νεοδημοκρατες οπως η φανη παλη πετραλια και να πανηγυριζουν και μετα απο κανα διωρο να σκουζουν.εντελως οριακο αποτελεσμα.νομιζω κατω απο 1 μοναδα ηταν η διαφορα.απο τοτε δεν εχει ξαναγινει ποτε θριλερ σε εκλογες.ολα κρινονταν στις 4 μοναδες minimum.αντε το 2012 ηταν πιο μικρη η διαφορα γυρω στις 3 μοναδες αλλα θριλερ σε καμια περιπτωση.οσο για αυτο που ειπες αν εχανε τις εκλογες γελανε και τα σκυλια καθως απο οτι εχω διαβασει τοτε υπηρξε συνενοηση να κανει πισω ο καραμανλης και να περιμενει μεχρι το 2004......
 

Zukov

Διάσημο μέλος

Ο Zukov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,007 μηνύματα.
Σωστος.Αυτο εγραψα και εγω.θυμαμαι να βγαινουν στα ραδια νεοδημοκρατες οπως η φανη παλη πετραλια και να πανηγυριζουν και μετα απο κανα διωρο να σκουζουν.εντελως οριακο αποτελεσμα.νομιζω κατω απο 1 μοναδα ηταν η διαφορα.απο τοτε δεν εχει ξαναγινει ποτε θριλερ σε εκλογες.ολα κρινονταν στις 4 μοναδες minimum.αντε το 2012 ηταν πιο μικρη η διαφορα γυρω στις 3 μοναδες αλλα θριλερ σε καμια περιπτωση.οσο για αυτο που ειπες αν εχανε τις εκλογες γελανε και τα σκυλια καθως απο οτι εχω διαβασει τοτε υπηρξε συνενοηση να κανει πισω ο καραμανλης και να περιμενει μεχρι το 2004......
Τοτε ψηφισαν και οι νεκροι για να βγει ο Αμερικανοδουλος Σημιτης
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,808 μηνύματα.
Εκείνο το βράδυ το θυμάμαι πεντακάθαρα.

Φύγαμε από το σπίτι με την παρέα για μπιλιάρδο, έχοντας αφήσει πίσω την τηλεόραση να δείχνει ότι βγαίνει ΝΔ, πιστεύοντας οτι θα καταργούσε τις Πανελληνιες του χρόνου στη Γ' Λυκείου αν έβγαινε και θα άφηνε τις Δέσμες και χαιρόμασταν, και γυρίζουμε και βλέπουμε ΠΑΣΟΚ.

Ακουγόταν πολύ το θέμα των μουσουλμάνων της Δ.Θράκης και άλλες φήμες γι αυτό το γύρισμα. Αλλά δεν αποδείχθηκε τίποτα, όλα ήταν φήμες καφενείου.
 

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10,046 μηνύματα.
Εκλογές 2000. Μεγάλη ανατροπή με νίκη του ΠΑΣΟΚ με την ενσωμάτωση της Β Αθήνας.
Σε μεγάλη πλατεία των βορείων προαστίων της Αθήνας, οι ΝουΔίτες άρχισαν να ψήνουν αρνιά. Η ανατροπή των αποτελεσμάτων ήρθε κεραυνός. Πλάκωσαν οι Πασόκοι, αγόρασαν κοψοχρονιά τα αρνιά και συνέχισαν το ψήσιμο.

1684344728684.png

Τοτε ψηφισαν και οι νεκροι για να βγει ο Αμερικανοδουλος Σημιτης
Οι νεκροί και τα δέντρα είχαν ψηφίσει το 1961, στις εκλογές που έμειναν στην Ιστορία σαν εκλογές της βίας και της νοθείας.

1684345347005.png
 
Τελευταία επεξεργασία:

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,914 μηνύματα.
Θυμάμαι τις εκλογές που έκανα το 2012, ήμουν και πιτσιρικάς. Είχα τον εκλογικό αντιπρόσωπο ενός κόμματος που μου έχει πρήξει τα @@ με τις μαλακίες του και δεν άφηνε τη διαδικασία να κυλήσει ομαλά. Τον προειδοποιώ, μία, δύο, δέκα. Του λέω στο τέλος να βγει έξω, γιατί κρίμα θα ήταν να του κάνω καμια αναφορά. Φυσικά και βγήκε και εννοείται πως άρχισε τις απειλές "θα σε περιμένω έξω, θα σου δείξω, θα σου κάνω". Αξέχαστες στιγμές.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top