dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder:Εγω ρε παιδιά δεν έχω δει κανένα και δεν ξέρω γιατί τόση φασαρία για άλλο ενα -προφανώς- Αγγλικό παραμυθάκι με μάγους!![]()
Imperio!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder:Εγω ρε παιδιά δεν έχω δει κανένα και δεν ξέρω γιατί τόση φασαρία για άλλο ενα -προφανώς- Αγγλικό παραμυθάκι με μάγους!![]()
εσύ δες στρουμφάκια, που είναι και μπλε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:εσύ δες στρουμφάκια, που είναι και μπλε![]()
![]()
Δε θα σε πετύχω στο meeting ρε έμβρυο του Περισσού, που θα μου πας;

ΥΓ: Πάντως για την Ερμιόνη παλιοπαιδέρα έχεις δίκιο, είναι θεο###νο αλλά και πάλι δε βλέπω για πάρτη της ούτε λεπτό από αυτό το αγγλικό παραμυθάκι!
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder:Δε θα σε πετύχω στο meeting ρε έμβρυο του Περισσού, που θα μου πας;![]()
![]()
![]()
ΥΓ: Πάντως για την Ερμιόνη παλιοπαιδέρα έχεις δίκιο, είναι θεο###νο αλλά και πάλι δε βλέπω για πάρτη της ούτε λεπτό από αυτό το αγγλικό παραμυθάκι!
Θα σε βάλουμε να δεις δεμένο και τα 4 χάουρι στο meeting. Θα πας να στρέψεις το κεφάλι σου αλλού αλλά θα σε επαναφέρουμε..Θα πας να κλείσεις βλέφαρο αλλά θα σου πιάσουμε τα τσίνορα στο φρύδι με μανταλάκια...
και θα κάνουμε φαστ φοργουορντ όλες τις σκηνές της ερμιόνης

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Μα τα θεωρώ πολύ παιδικά ... Να ήταν anime να έλεγα...είμαι σχεδον σίγουρος οτι δεν θα μου αρέσουν
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Με τον όρο παιδικά δεν έννοω ότι το θεωρώ σαν τα το Power Ranger καμία σχέση... απλώς αυτού του ίδους τα σενάρια δεν μου αρέσουν ...

1. Προφανως; Γιατι;

2. Ποια ειναι τα αλλα αγγλικα παραμυθακια με μαγους;

3. Φυσικα ισχυει και εδω το παραπανω "αφου δεν τα εχεις δει..." αλλα τα ξανα ειπαμε αυτα!

...doo πες τους κατι!

(Πες =

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:Θα σε βάλουμε να δεις δεμένο και τα 4 χάουρι στο meeting. Θα πας να στρέψεις το κεφάλι σου αλλού αλλά θα σε επαναφέρουμε..Θα πας να κλείσεις βλέφαρο αλλά θα σου πιάσουμε τα τσίνορα στο φρύδι με μανταλάκια...
και θα κάνουμε φαστ φοργουορντ όλες τις σκηνές της ερμιόνης![]()
Ενταξει ειπαμε να τον βασανισουμε...αλλα οχι και ετσι! Εχει και η βαρβαροτητα τα ορια της! Προτιμοτερη χιλιες φορες η βασανιστικη καταρα!

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Ετσι αρχίζει, αλλα μεχρι να φτάσεις στο goblet έχεις να διαβασεις (σε παιδικό επίπεδο) για παρακυβερνητικούς πυρίνες, δολοπλοκίες, μυστικές οργανώσεις μή αναγνωρισμένες απο το επίσημο κράτος και moles μέσα σε υπουργεία. Δεν λεω τπτ παρα πάνω για να μήν είναι spoiler πέρα απο το οτι είναι σα να λέει ο Tom Clancy παραμύθι στο παιδί του.Εγω ρε παιδιά δεν έχω δει κανένα και δεν ξέρω γιατί τόση φασαρία για άλλο ενα -προφανώς- Αγγλικό παραμυθάκι με μάγους!
Αυτό ειναι clockwork orange reference.Θα σε βάλουμε να δεις δεμένο και τα 4 χάουρι στο meeting. Θα πας να στρέψεις το κεφάλι σου αλλού αλλά θα σε επαναφέρουμε..Θα πας να κλείσεις βλέφαρο αλλά θα σου πιάσουμε τα τσίνορα στο φρύδι με μανταλάκια...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Καταρχάς τι σχέση έχει η HP;Αρχική Δημοσίευση από Insomniac:Αφου δεν εχεις δει κανενα, και υποθετω δεν εχεις διαβασει κανενα, πως ξερεις αν ειναι παιδικα ή οχι;
![]()
Κατα δευτερον, αν δεν απευθυνονται στην δικη σου ηλικια τα HP, τοτε σε ποιον απευθυνονται βρε συ; Φυσικα, ειναι για ολους, απο μικρα παιδια μεχρι ενηλικους (γιατι ο καθενας νιωθει οσο "μικρος" θελει! Και καλα κανει!) αλλα τα βιβλια μιλουν για ενα παιδι στην ηλικια σου, που περναει τη φαση μεταξυ εφηβειας και ενηλικιωσης, απλα σε ενα αλλο περιβαλλον!
Ποσο αγνωστα να σου φαινονται αυτα; Τελος, το μειγμα φαντασιας, ερωτα, περιπετειας, κτλ, απο το οποιο απαρτιζεται το βιβλιο θεωρω οτι ειναι ιδανικο για εφηβους!

Τέσπα... μα ακριβως αυτό είναι που δεν μου αρέσει το μίγμα αυτό ...
Πάντως που θα πάει καμια μέρα θα με δέσει η michelle και θα τα δω

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Insomniac:Ενταξει ειπαμε να τον βασανισουμε...αλλα οχι και ετσι! Εχει και η βαρβαροτητα τα ορια της! Προτιμοτερη χιλιες φορες η βασανιστικη καταρα!(Ερμιονη...
)

του έκανα την imperio, λες να του κάνω και την crucio τώρα?

Αρχική Δημοσίευση από gademis:Αυτό ειναι clockwork orange reference.
(το γουγλάρησα

ομιτζί πάντως για τους συνειρμούς σου

@exp. ΗΡ<> hewlett packard, HP = Harry Potter

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αμαν αυτή η άθλια μετάφραση

dementors ρε, Dementors!!!
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:"Θανατοφάγους" πφφφφ
Αμαν αυτή η άθλια μετάφραση![]()
dementors ρε, Dementors!!!
(Τωρα δεν προλαβαινω να σχολιασω τα παραπανω περαιτερω οποτε θα αρκεστω στο post της Michelle)
Βρε χαζουλικο (

Παντως η μεταφραση νομιζω οτι γενικα ειναι πολυ καλη!

Για περισσοτερα...μολις τελειωσω την εργασια μου!

EDIT:Το θυμηθηκα! Dementors = Παραφρονες
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από dooo:@exp. ΗΡ<> hewlett packard, HP = Harry Potter![]()

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Insomniac:(Τωρα δεν προλαβαινω να σχολιασω τα παραπανω περαιτερω οποτε θα αρκεστω στο post της Michelle)
Βρε χαζουλικο (![]()
) οι Θανατοφαγοι ειναι οι Death Eaters (οι πιστοι του Βολντερμορτ) Οι Dementors ειναι οι φρουροι του Αζκαμπαν (που δεν θυμαμαι τωρα πως μεταφραστηκαν)
Παντως η μεταφραση νομιζω οτι γενικα ειναι πολυ καλη!Εχω διαβασει και συνεντευξη της μεταφραστριας και κατανοω ποσο δυσκολη ειναι η δουλεια της.
AAAAAAAAA NIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!
τσόρυ, παράφρονες ήθελα να πω

η συγκίνηση βλέπετε...η ηλικία....όλα μαζί

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Insomniac:(Τωρα δεν προλαβαινω να σχολιασω τα παραπανω περαιτερω οποτε θα αρκεστω στο post της Michelle)
Βρε χαζουλικο (![]()
) οι Θανατοφαγοι ειναι οι Death Eaters (οι πιστοι του Βολντερμορτ) Οι Dementors ειναι οι φρουροι του Αζκαμπαν (που δεν θυμαμαι τωρα πως μεταφραστηκαν)
Παντως η μεταφραση νομιζω οτι γενικα ειναι πολυ καλη!Εχω διαβασει και συνεντευξη της μεταφραστριας και κατανοω ποσο δυσκολη ειναι η δουλεια της.
Oυωχ δίκιο έχεις

Covenant
Δραστήριο μέλος

Nα σε ρωτησω εδω η σε αλλο θεμα;

Ποσες ταινιες με την ΗΡ...εμ...τον ΗΡ εχουν βγει και μπορεις να τις κατονομασεις;
Μπορω να τις βρω και εγω αλλα παραλληλα θελω να μου πεις μια και την γνωμη σου για την καθεμια,καθως σε βλεπω οτι τον λατρευεις και μου αρεσει να με ενημερωνουν ενημερωμενες γυναικες σαν και εσενα

Να τα δω ολα με την σειρα ή μπερδεμενα,τι με προτεινες σε λεω;

Subject to change
e-steki.gr Founder

Covenant
Δραστήριο μέλος

Γραψε μου και εσυ τοτε την αποψη σου για τις προηγουμενες ταινιες,αν δεν σου κανει κοπο,για να εχω μια καλυτερη αποψη πριν τις δω ολες μαζι

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Covenant:Kαλημερα dooo!
Nα σε ρωτησω εδω η σε αλλο θεμα;
Ποσες ταινιες με την ΗΡ...εμ...τον ΗΡ εχουν βγει και μπορεις να τις κατονομασεις;
Μπορω να τις βρω και εγω αλλα παραλληλα θελω να μου πεις μια και την γνωμη σου για την καθεμια,καθως σε βλεπω οτι τον λατρευεις και μου αρεσει να με ενημερωνουν ενημερωμενες γυναικες σαν και εσενα
Να τα δω ολα με την σειρα ή μπερδεμενα,τι με προτεινες σε λεω;![]()
![]()
με πειράζεις τώρα, το διαισθάνομαι

ζε με νοιάζει, αφού είναι για ιερό σκοπό (ακα χάουρι), θα στις πω:
HP και η φιλοσοφική λίθος
ΗΡ και η κάμαρα με τα μυστικά
ΗΡ και ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν
ΗΡ και το κύπελλο της φωτιάς
Υπάρχουν επίσης άλλα δύο βιβλία: HP και το τάγμα του φοίνικα, ΗΡ και ο ημίαιμος πρίγκηπας. Ταινίες ακόμα γιοκ. Να πάρουν και μια ανάσα τα παιδιά...
Επίσης έχουν βγει και 2 βιβλία ον δε σάιντ, quidditch through the ages, fantastic beasts and where to find them (και καλά schoolbooks).
Πάμε PSII, νι

Μόλις βγήκε και το goblet οf fire

και τέλος, πήρα και το quidditch game, και παίζω seeker

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Covenant
Δραστήριο μέλος

Το μονο που δεν περιμενα απο σενα ηταν να μου γραψεις τα ονοματα των ταινιων στα ελληνικα

Καλα για βιβλια δεν εχω χρονο να διαβασω,εδω με το ζορι προλαβαινω τα πολυ πιο σημαντικα!!

Oσο για την Ερμιονη,την ειδα πριν απο λιγες ωρες για πρωτη φορα...
Απιστευτο το μικρο το αγγλακι!!!

Ακου εκει 15.5 χρονων

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.