gademis
Τιμώμενο Μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.633 μηνύματα.

23-07-05

14:03
Ναι, λιγο πιο γρήγορα πάει. 3+ ομως είναι πάαααρα πολύ, δεν μου αργούσε τόσο εμένα ποτε, αντε να έκανε κανα 20αρι δευτερόλεπτα. Petros μάλλον είναι η σύνδεσή σου ή άν έγινε μόνο μία φορά έπεσες στην κακιά στιγμή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

23-07-05

14:41
Η αλήθεια είναι πως σήμερα η ταχύτητα έχει βελτιωθεί αρκετά. Ναι, 3 λεπτά έκανε... να φανταστείς, πως το σκεφτόμονουν να ανοίξω σελίδα...Αρχική Δημοσίευση από gademis:Ναι, λιγο πιο γρήγορα πάει. 3+ ομως είναι πάαααρα πολύ, δεν μου αργούσε τόσο εμένα ποτε, αντε να έκανε κανα 20αρι δευτερόλεπτα. Petros μάλλον είναι η σύνδεσή σου ή άν έγινε μόνο μία φορά έπεσες στην κακιά στιγμή.
Πάντος δε νομίζω να είναι η σύνδεση, καθώς όλα τα άλλα sites τρέχουν κανονικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

23-07-05

15:09
Σημέρα οφειλώ να ομολογήσω οτι είναι πολύ καλλίτερα , μακάρι να συνεχίσει έτσι....Αρχική Δημοσίευση από Petros:Η αλήθεια είναι πως σήμερα η ταχύτητα έχει βελτιωθεί αρκετά. Ναι, 3 λεπτά έκανε... να φανταστείς, πως το σκεφτόμονουν να ανοίξω σελίδα...
Πάντος δε νομίζω να είναι η σύνδεση, καθώς όλα τα άλλα sites τρέχουν κανονικά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...