gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2005 στις 14:03 Ο gademis έγραψε: #21 23-07-05 14:03 Ναι, λιγο πιο γρήγορα πάει. 3+ ομως είναι πάαααρα πολύ, δεν μου αργούσε τόσο εμένα ποτε, αντε να έκανε κανα 20αρι δευτερόλεπτα. Petros μάλλον είναι η σύνδεσή σου ή άν έγινε μόνο μία φορά έπεσες στην κακιά στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2005 στις 14:41 Ο Scandal έγραψε: #22 23-07-05 14:41 Αρχική Δημοσίευση από gademis: Ναι, λιγο πιο γρήγορα πάει. 3+ ομως είναι πάαααρα πολύ, δεν μου αργούσε τόσο εμένα ποτε, αντε να έκανε κανα 20αρι δευτερόλεπτα. Petros μάλλον είναι η σύνδεσή σου ή άν έγινε μόνο μία φορά έπεσες στην κακιά στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως σήμερα η ταχύτητα έχει βελτιωθεί αρκετά. Ναι, 3 λεπτά έκανε... να φανταστείς, πως το σκεφτόμονουν να ανοίξω σελίδα... Πάντος δε νομίζω να είναι η σύνδεση, καθώς όλα τα άλλα sites τρέχουν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2005 στις 15:09 Ο iJohnnyCash: #23 23-07-05 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Η αλήθεια είναι πως σήμερα η ταχύτητα έχει βελτιωθεί αρκετά. Ναι, 3 λεπτά έκανε... να φανταστείς, πως το σκεφτόμονουν να ανοίξω σελίδα... Πάντος δε νομίζω να είναι η σύνδεση, καθώς όλα τα άλλα sites τρέχουν κανονικά. Click για ανάπτυξη... Σημέρα οφειλώ να ομολογήσω οτι είναι πολύ καλλίτερα , μακάρι να συνεχίσει έτσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, λιγο πιο γρήγορα πάει. 3+ ομως είναι πάαααρα πολύ, δεν μου αργούσε τόσο εμένα ποτε, αντε να έκανε κανα 20αρι δευτερόλεπτα. Petros μάλλον είναι η σύνδεσή σου ή άν έγινε μόνο μία φορά έπεσες στην κακιά στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2005 στις 14:41 Ο Scandal έγραψε: #22 23-07-05 14:41 Αρχική Δημοσίευση από gademis: Ναι, λιγο πιο γρήγορα πάει. 3+ ομως είναι πάαααρα πολύ, δεν μου αργούσε τόσο εμένα ποτε, αντε να έκανε κανα 20αρι δευτερόλεπτα. Petros μάλλον είναι η σύνδεσή σου ή άν έγινε μόνο μία φορά έπεσες στην κακιά στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως σήμερα η ταχύτητα έχει βελτιωθεί αρκετά. Ναι, 3 λεπτά έκανε... να φανταστείς, πως το σκεφτόμονουν να ανοίξω σελίδα... Πάντος δε νομίζω να είναι η σύνδεση, καθώς όλα τα άλλα sites τρέχουν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2005 στις 15:09 Ο iJohnnyCash: #23 23-07-05 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Η αλήθεια είναι πως σήμερα η ταχύτητα έχει βελτιωθεί αρκετά. Ναι, 3 λεπτά έκανε... να φανταστείς, πως το σκεφτόμονουν να ανοίξω σελίδα... Πάντος δε νομίζω να είναι η σύνδεση, καθώς όλα τα άλλα sites τρέχουν κανονικά. Click για ανάπτυξη... Σημέρα οφειλώ να ομολογήσω οτι είναι πολύ καλλίτερα , μακάρι να συνεχίσει έτσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από gademis: Ναι, λιγο πιο γρήγορα πάει. 3+ ομως είναι πάαααρα πολύ, δεν μου αργούσε τόσο εμένα ποτε, αντε να έκανε κανα 20αρι δευτερόλεπτα. Petros μάλλον είναι η σύνδεσή σου ή άν έγινε μόνο μία φορά έπεσες στην κακιά στιγμή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως σήμερα η ταχύτητα έχει βελτιωθεί αρκετά. Ναι, 3 λεπτά έκανε... να φανταστείς, πως το σκεφτόμονουν να ανοίξω σελίδα... Πάντος δε νομίζω να είναι η σύνδεση, καθώς όλα τα άλλα sites τρέχουν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2005 στις 15:09 Ο iJohnnyCash: #23 23-07-05 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Η αλήθεια είναι πως σήμερα η ταχύτητα έχει βελτιωθεί αρκετά. Ναι, 3 λεπτά έκανε... να φανταστείς, πως το σκεφτόμονουν να ανοίξω σελίδα... Πάντος δε νομίζω να είναι η σύνδεση, καθώς όλα τα άλλα sites τρέχουν κανονικά. Click για ανάπτυξη... Σημέρα οφειλώ να ομολογήσω οτι είναι πολύ καλλίτερα , μακάρι να συνεχίσει έτσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Petros: Η αλήθεια είναι πως σήμερα η ταχύτητα έχει βελτιωθεί αρκετά. Ναι, 3 λεπτά έκανε... να φανταστείς, πως το σκεφτόμονουν να ανοίξω σελίδα... Πάντος δε νομίζω να είναι η σύνδεση, καθώς όλα τα άλλα sites τρέχουν κανονικά. Click για ανάπτυξη... Σημέρα οφειλώ να ομολογήσω οτι είναι πολύ καλλίτερα , μακάρι να συνεχίσει έτσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.