love_angel
Επιφανές μέλος

ξεκινησα να τη βλεπω σχετικα προσφατα - ειχα καπου ακουσει τη ρεζιντεν να την αναφερει και ειπα να τη δοκιμασω.

εχω κολλησει απιστευτα! εχω μεινει περιπου στα μισα της 5 σεζον, προς το παρον δεν εχω το πισι μου και δε μπορω να τη συνεχισω.

How I Met Your Mother
το παρακατω απευθυνεται κυριως στη ρεζιντεν(ή σε οποιονδηποτε αλλον παρακολουθει τη σειραis an American situation comedy that premiered on CBS on September 19, 2005. The show was created by Craig Thomas and Carter Bays.
As a framing device, the main character, Ted Mosby (Josh Radnor), with narration by Bob Saget, in the year 2030 recounts to his son and daughter the events that led to him meeting their mother, which explains the title and allows for a narration in the past tense. How I Met Your Mother's other main characters are Marshall Eriksen (Jason Segel), Robin Scherbatsky (Cobie Smulders), Barney Stinson (Neil Patrick Harris), and Lily Aldrin (Alyson Hannigan).[1]
The show was renewed for a sixth season by CBS, set to premiere on September 20, 2010.
Main characters
- Josh Radnor as Ted Mosby
- Jason Segel as Marshall Eriksen
- Cobie Smulders as Robin Scherbatsky
- Neil Patrick Harris as Barney Stinson
- Alyson Hannigan as Lily Aldrin
- Bob Saget (uncredited) as Future Ted Mosby (voice only)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Κατά τα άλλα, όντως εκπληκτική σειρά, ειδικά από την δεύτερη σεζόν και μετά. Πολύ γέλιο και φοβεροί χαρακτήρες!
ΥΓ: Να δω σε ποια σεζον όμως επιτελούς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

το παρακατω απευθυνεται κυριως στη ρεζιντεν(ή σε οποιονδηποτε αλλον παρακολουθει τη σειρα)
θα τα ξανα φτιαξουν τελικα ο μπαρνι με τη ρομπιν?? απο τοτε που τα εφτιαξαν κολλησα τοοοοσο πολυ και εφαγα μεγαλη ηττα οταν χωρισαν. καλα γιατι βρηκαν τοσο ηλιθιο τροπο να τους χωρισουν??

Απίστευτη σειρά!
1ος και 5ος κύκλος οι αγαπημένοι μου.

love_angel
Επιφανές μέλος

For a season 6, which is expected to be debuted this fall, the eye has just renewed the half-hour comedy series starring Neil Patrick Harris. This year, Harris has picked up a Golden Globe nomination even though he lost it to John Lithgow of “Dexter”. For the network beside “Two and a Half Men” and “The Big Bang Theory“, How I Met Your Mother has been a solid Monday night performer.
μη μου πειτε οτι ειναι η τελευταια σεζον.

μπαρνιιιιι...

σημερα κανει πρεμιερα ο 6 κυκλος!
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

ωραια καλα παμε. αντι να μπερδευω τα αγγλικα μου, μπερδευω τα ελληνικα μου.

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

duh!

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

love τι τσακ, μπαρνι και αηδίες
Ted mosby for ever!

love_angel
Επιφανές μέλος

ρε σεια αληθεια θα παθω ψυχολογικο στο τελος αν...

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Επιτέλους χώρισαν και επέστρεψε ο "καλός" Barney!
I love Marshall! Είναι απίστευτος ο τύπος. Οι εκφράσεις του είναι όλα τα λεφτά!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Απλά την λατρεύω αυτή την σειρά! Μου θυμίζει πολύ σε στυλ τα Φιλαράκια και δεν βαριέμαι να το βλέπω και να το ξαναβλέπω!!!!
Όταν άρχισα να το βλέπω, επειδή δεν ήθελα να ήμουν πίσω στα επεισόδια, έβλεπα ένα σκ μόνο αυτό! Στο τέλος πονούσε η κοιλιά μου από τα γέλια!!!

Δεν μπορώ να ξεχωρίζω κάποιον περισσότερο! Μου αρέσουν και οι 5!!!

Ο Barney με το βιβλίο του! Αχαχαχαχα!!!!
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε??
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Καλημερα κορασιδες!
Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε??
Από το δίκτυο CBS κάθε Δευτέρα βράδυ! Τώρα που μπορείς να το βρεις...
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Βρίσκεται στο ιντερνετ

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

ουφ βγηκα απο μεγαλο βαρος
δεν κατεω και πολυ απο δω μεσα σε τετοια

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη?![]()
Από το λινκ δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τα επεισόδια! Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας! Πφφφ!
love_angel
Επιφανές μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.