love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:19 Η love_angel: #1 18-09-10 14:19 helloooo, ξεκινησα να τη βλεπω σχετικα προσφατα - ειχα καπου ακουσει τη ρεζιντεν να την αναφερει και ειπα να τη δοκιμασω. εχω κολλησει απιστευτα! εχω μεινει περιπου στα μισα της 5 σεζον, προς το παρον δεν εχω το πισι μου και δε μπορω να τη συνεχισω. How I Met Your Mother Click για ανάπτυξη... is an American situation comedy that premiered on CBS on September 19, 2005. The show was created by Craig Thomas and Carter Bays. As a framing device, the main character, Ted Mosby (Josh Radnor), with narration by Bob Saget, in the year 2030 recounts to his son and daughter the events that led to him meeting their mother, which explains the title and allows for a narration in the past tense. How I Met Your Mother's other main characters are Marshall Eriksen (Jason Segel), Robin Scherbatsky (Cobie Smulders), Barney Stinson (Neil Patrick Harris), and Lily Aldrin (Alyson Hannigan).[1] The show was renewed for a sixth season by CBS, set to premiere on September 20, 2010. Main characters Josh Radnor as Ted Mosby Jason Segel as Marshall Eriksen Cobie Smulders as Robin Scherbatsky Neil Patrick Harris as Barney Stinson Alyson Hannigan as Lily Aldrin Bob Saget (uncredited) as Future Ted Mosby (voice only) Click για ανάπτυξη... το παρακατω απευθυνεται κυριως στη ρεζιντεν(ή σε οποιονδηποτε αλλον παρακολουθει τη σειρα) Spoiler θα τα ξανα φτιαξουν τελικα ο μπαρνι με τη ρομπιν?? απο τοτε που τα εφτιαξαν κολλησα τοοοοσο πολυ και εφαγα μεγαλη ηττα οταν χωρισαν. καλα γιατι βρηκαν τοσο ηλιθιο τροπο να τους χωρισουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:54 Η Oralee έγραψε: #2 18-09-10 14:54 Δεν θυμάμαι να σου πω, αλλά Spoiler νομίζω τα ξαναφτιάχνουν. Περίμενε και την Ρεζ πάντως. Κατά τα άλλα, όντως εκπληκτική σειρά, ειδικά από την δεύτερη σεζόν και μετά. Πολύ γέλιο και φοβεροί χαρακτήρες! ΥΓ: Να δω σε ποια σεζον όμως επιτελούς Spoiler θα γνωρίσει την μητέρα! Έλεος δλδ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:54 Η Ηρώ έγραψε: #3 20-09-10 11:54 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: το παρακατω απευθυνεται κυριως στη ρεζιντεν(ή σε οποιονδηποτε αλλον παρακολουθει τη σειρα) Spoiler θα τα ξανα φτιαξουν τελικα ο μπαρνι με τη ρομπιν?? απο τοτε που τα εφτιαξαν κολλησα τοοοοσο πολυ και εφαγα μεγαλη ηττα οταν χωρισαν. καλα γιατι βρηκαν τοσο ηλιθιο τροπο να τους χωρισουν?? Click για ανάπτυξη... Spoiler Τσου. Δεν τα ξαναφτιάχνουν τουλάχιστον μέχρι το τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου.. αλλά έχει ζουμί ακομα! Νέα επεισόδια έρχονται σε λίγες μερούλες! Απίστευτη σειρά! 1ος και 5ος κύκλος οι αγαπημένοι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:10 Η love_angel: #4 20-09-10 15:10 For a season 6, which is expected to be debuted this fall, the eye has just renewed the half-hour comedy series starring Neil Patrick Harris. This year, Harris has picked up a Golden Globe nomination even though he lost it to John Lithgow of “Dexter”. For the network beside “Two and a Half Men” and “The Big Bang Theory“, How I Met Your Mother has been a solid Monday night performer. Click για ανάπτυξη... μη μου πειτε οτι ειναι η τελευταια σεζον. μπαρνιιιιι... σημερα κανει πρεμιερα ο 6 κυκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:22 Η woochoogirl: #5 20-09-10 15:22 Kαλε οτι θα προβληθει αυτο το φθινοπωρο λεει, που το ειδες το τελειωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:24 Η love_angel: #6 20-09-10 15:24 λοιπον για καποιον ανεξηγητο λογο μετεφρασα το ντεμπουτο στο μυαλο μου ως φιναλε. ωραια καλα παμε. αντι να μπερδευω τα αγγλικα μου, μπερδευω τα ελληνικα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:29 Η fantasmenos: #7 20-09-10 15:29 Το ντεμπούτο και το φινάλε δεν είναι ελληνικές λέξεις duh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η Resident Evil: #8 20-09-10 15:30 iiii κι άλλοι himym fans!!! love τι τσακ, μπαρνι και αηδίες Ted mosby for ever! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η love_angel: #9 20-09-10 15:34 χαχαχα δε μαρεσει! ρε σεια αληθεια θα παθω ψυχολογικο στο τελος αν... Spoiler δε τα ξαναφτιαξει με τη ρομπιν! θα παρω τηλ στο καναλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:43 Η Ηρώ έγραψε: #10 20-09-10 15:43 Πάντως εμένα δε μου άρεσαν σα ζευγάρι. Επιτέλους χώρισαν και επέστρεψε ο "καλός" Barney! I love Marshall! Είναι απίστευτος ο τύπος. Οι εκφράσεις του είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η Phoebe έγραψε: #11 21-09-10 13:24 How I met your mother fan εδώ! Απλά την λατρεύω αυτή την σειρά! Μου θυμίζει πολύ σε στυλ τα Φιλαράκια και δεν βαριέμαι να το βλέπω και να το ξαναβλέπω!!!! Όταν άρχισα να το βλέπω, επειδή δεν ήθελα να ήμουν πίσω στα επεισόδια, έβλεπα ένα σκ μόνο αυτό! Στο τέλος πονούσε η κοιλιά μου από τα γέλια!!! Δεν μπορώ να ξεχωρίζω κάποιον περισσότερο! Μου αρέσουν και οι 5!!! Ο Barney με το βιβλίο του! Αχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Η mindcircus: #12 21-09-10 13:27 Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η Phoebe έγραψε: #13 21-09-10 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Click για ανάπτυξη... Από το δίκτυο CBS κάθε Δευτέρα βράδυ! Τώρα που μπορείς να το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:32 Ο vendetta έγραψε: #14 21-09-10 13:32 Δεν προβάλλεται δυστυχώς από κάποιο ελληνικό κανάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:34 Η Ηρώ έγραψε: #15 21-09-10 13:34 Δεν παίζει στην ελληνική τιβι. Βρίσκεται στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:35 Η Phoebe έγραψε: #16 21-09-10 13:35 Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:38 Η mindcircus: #17 21-09-10 13:38 Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Click για ανάπτυξη... ουφ βγηκα απο μεγαλο βαρος δεν κατεω και πολυ απο δω μεσα σε τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:43 Η Phoebe έγραψε: #18 21-09-10 13:43 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Click για ανάπτυξη... Από το λινκ δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τα επεισόδια! Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας! Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:20 Η love_angel: #19 01-12-10 15:20 τσα! Το είχα παρατήσει λίγο γιατί δεν είχα χρόνο... και ψάχνω τώρα... Πόσα επεισόδια έχουν παιχτεί? Ως το 9 βρήσκω! Μόνο 9 στο συνολο έχουν βγει απο τον 6 κύκλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:32 Η Phoebe έγραψε: #20 01-12-10 23:32 10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo camil charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
helloooo, ξεκινησα να τη βλεπω σχετικα προσφατα - ειχα καπου ακουσει τη ρεζιντεν να την αναφερει και ειπα να τη δοκιμασω. εχω κολλησει απιστευτα! εχω μεινει περιπου στα μισα της 5 σεζον, προς το παρον δεν εχω το πισι μου και δε μπορω να τη συνεχισω. How I Met Your Mother Click για ανάπτυξη... is an American situation comedy that premiered on CBS on September 19, 2005. The show was created by Craig Thomas and Carter Bays. As a framing device, the main character, Ted Mosby (Josh Radnor), with narration by Bob Saget, in the year 2030 recounts to his son and daughter the events that led to him meeting their mother, which explains the title and allows for a narration in the past tense. How I Met Your Mother's other main characters are Marshall Eriksen (Jason Segel), Robin Scherbatsky (Cobie Smulders), Barney Stinson (Neil Patrick Harris), and Lily Aldrin (Alyson Hannigan).[1] The show was renewed for a sixth season by CBS, set to premiere on September 20, 2010. Main characters Josh Radnor as Ted Mosby Jason Segel as Marshall Eriksen Cobie Smulders as Robin Scherbatsky Neil Patrick Harris as Barney Stinson Alyson Hannigan as Lily Aldrin Bob Saget (uncredited) as Future Ted Mosby (voice only) Click για ανάπτυξη... το παρακατω απευθυνεται κυριως στη ρεζιντεν(ή σε οποιονδηποτε αλλον παρακολουθει τη σειρα) Spoiler θα τα ξανα φτιαξουν τελικα ο μπαρνι με τη ρομπιν?? απο τοτε που τα εφτιαξαν κολλησα τοοοοσο πολυ και εφαγα μεγαλη ηττα οταν χωρισαν. καλα γιατι βρηκαν τοσο ηλιθιο τροπο να τους χωρισουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:54 Η Oralee έγραψε: #2 18-09-10 14:54 Δεν θυμάμαι να σου πω, αλλά Spoiler νομίζω τα ξαναφτιάχνουν. Περίμενε και την Ρεζ πάντως. Κατά τα άλλα, όντως εκπληκτική σειρά, ειδικά από την δεύτερη σεζόν και μετά. Πολύ γέλιο και φοβεροί χαρακτήρες! ΥΓ: Να δω σε ποια σεζον όμως επιτελούς Spoiler θα γνωρίσει την μητέρα! Έλεος δλδ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:54 Η Ηρώ έγραψε: #3 20-09-10 11:54 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: το παρακατω απευθυνεται κυριως στη ρεζιντεν(ή σε οποιονδηποτε αλλον παρακολουθει τη σειρα) Spoiler θα τα ξανα φτιαξουν τελικα ο μπαρνι με τη ρομπιν?? απο τοτε που τα εφτιαξαν κολλησα τοοοοσο πολυ και εφαγα μεγαλη ηττα οταν χωρισαν. καλα γιατι βρηκαν τοσο ηλιθιο τροπο να τους χωρισουν?? Click για ανάπτυξη... Spoiler Τσου. Δεν τα ξαναφτιάχνουν τουλάχιστον μέχρι το τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου.. αλλά έχει ζουμί ακομα! Νέα επεισόδια έρχονται σε λίγες μερούλες! Απίστευτη σειρά! 1ος και 5ος κύκλος οι αγαπημένοι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:10 Η love_angel: #4 20-09-10 15:10 For a season 6, which is expected to be debuted this fall, the eye has just renewed the half-hour comedy series starring Neil Patrick Harris. This year, Harris has picked up a Golden Globe nomination even though he lost it to John Lithgow of “Dexter”. For the network beside “Two and a Half Men” and “The Big Bang Theory“, How I Met Your Mother has been a solid Monday night performer. Click για ανάπτυξη... μη μου πειτε οτι ειναι η τελευταια σεζον. μπαρνιιιιι... σημερα κανει πρεμιερα ο 6 κυκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:22 Η woochoogirl: #5 20-09-10 15:22 Kαλε οτι θα προβληθει αυτο το φθινοπωρο λεει, που το ειδες το τελειωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:24 Η love_angel: #6 20-09-10 15:24 λοιπον για καποιον ανεξηγητο λογο μετεφρασα το ντεμπουτο στο μυαλο μου ως φιναλε. ωραια καλα παμε. αντι να μπερδευω τα αγγλικα μου, μπερδευω τα ελληνικα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:29 Η fantasmenos: #7 20-09-10 15:29 Το ντεμπούτο και το φινάλε δεν είναι ελληνικές λέξεις duh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η Resident Evil: #8 20-09-10 15:30 iiii κι άλλοι himym fans!!! love τι τσακ, μπαρνι και αηδίες Ted mosby for ever! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η love_angel: #9 20-09-10 15:34 χαχαχα δε μαρεσει! ρε σεια αληθεια θα παθω ψυχολογικο στο τελος αν... Spoiler δε τα ξαναφτιαξει με τη ρομπιν! θα παρω τηλ στο καναλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:43 Η Ηρώ έγραψε: #10 20-09-10 15:43 Πάντως εμένα δε μου άρεσαν σα ζευγάρι. Επιτέλους χώρισαν και επέστρεψε ο "καλός" Barney! I love Marshall! Είναι απίστευτος ο τύπος. Οι εκφράσεις του είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η Phoebe έγραψε: #11 21-09-10 13:24 How I met your mother fan εδώ! Απλά την λατρεύω αυτή την σειρά! Μου θυμίζει πολύ σε στυλ τα Φιλαράκια και δεν βαριέμαι να το βλέπω και να το ξαναβλέπω!!!! Όταν άρχισα να το βλέπω, επειδή δεν ήθελα να ήμουν πίσω στα επεισόδια, έβλεπα ένα σκ μόνο αυτό! Στο τέλος πονούσε η κοιλιά μου από τα γέλια!!! Δεν μπορώ να ξεχωρίζω κάποιον περισσότερο! Μου αρέσουν και οι 5!!! Ο Barney με το βιβλίο του! Αχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Η mindcircus: #12 21-09-10 13:27 Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η Phoebe έγραψε: #13 21-09-10 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Click για ανάπτυξη... Από το δίκτυο CBS κάθε Δευτέρα βράδυ! Τώρα που μπορείς να το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:32 Ο vendetta έγραψε: #14 21-09-10 13:32 Δεν προβάλλεται δυστυχώς από κάποιο ελληνικό κανάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:34 Η Ηρώ έγραψε: #15 21-09-10 13:34 Δεν παίζει στην ελληνική τιβι. Βρίσκεται στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:35 Η Phoebe έγραψε: #16 21-09-10 13:35 Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:38 Η mindcircus: #17 21-09-10 13:38 Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Click για ανάπτυξη... ουφ βγηκα απο μεγαλο βαρος δεν κατεω και πολυ απο δω μεσα σε τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:43 Η Phoebe έγραψε: #18 21-09-10 13:43 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Click για ανάπτυξη... Από το λινκ δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τα επεισόδια! Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας! Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:20 Η love_angel: #19 01-12-10 15:20 τσα! Το είχα παρατήσει λίγο γιατί δεν είχα χρόνο... και ψάχνω τώρα... Πόσα επεισόδια έχουν παιχτεί? Ως το 9 βρήσκω! Μόνο 9 στο συνολο έχουν βγει απο τον 6 κύκλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:32 Η Phoebe έγραψε: #20 01-12-10 23:32 10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo camil charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θυμάμαι να σου πω, αλλά Spoiler νομίζω τα ξαναφτιάχνουν. Περίμενε και την Ρεζ πάντως. Κατά τα άλλα, όντως εκπληκτική σειρά, ειδικά από την δεύτερη σεζόν και μετά. Πολύ γέλιο και φοβεροί χαρακτήρες! ΥΓ: Να δω σε ποια σεζον όμως επιτελούς Spoiler θα γνωρίσει την μητέρα! Έλεος δλδ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:54 Η Ηρώ έγραψε: #3 20-09-10 11:54 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: το παρακατω απευθυνεται κυριως στη ρεζιντεν(ή σε οποιονδηποτε αλλον παρακολουθει τη σειρα) Spoiler θα τα ξανα φτιαξουν τελικα ο μπαρνι με τη ρομπιν?? απο τοτε που τα εφτιαξαν κολλησα τοοοοσο πολυ και εφαγα μεγαλη ηττα οταν χωρισαν. καλα γιατι βρηκαν τοσο ηλιθιο τροπο να τους χωρισουν?? Click για ανάπτυξη... Spoiler Τσου. Δεν τα ξαναφτιάχνουν τουλάχιστον μέχρι το τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου.. αλλά έχει ζουμί ακομα! Νέα επεισόδια έρχονται σε λίγες μερούλες! Απίστευτη σειρά! 1ος και 5ος κύκλος οι αγαπημένοι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:10 Η love_angel: #4 20-09-10 15:10 For a season 6, which is expected to be debuted this fall, the eye has just renewed the half-hour comedy series starring Neil Patrick Harris. This year, Harris has picked up a Golden Globe nomination even though he lost it to John Lithgow of “Dexter”. For the network beside “Two and a Half Men” and “The Big Bang Theory“, How I Met Your Mother has been a solid Monday night performer. Click για ανάπτυξη... μη μου πειτε οτι ειναι η τελευταια σεζον. μπαρνιιιιι... σημερα κανει πρεμιερα ο 6 κυκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:22 Η woochoogirl: #5 20-09-10 15:22 Kαλε οτι θα προβληθει αυτο το φθινοπωρο λεει, που το ειδες το τελειωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:24 Η love_angel: #6 20-09-10 15:24 λοιπον για καποιον ανεξηγητο λογο μετεφρασα το ντεμπουτο στο μυαλο μου ως φιναλε. ωραια καλα παμε. αντι να μπερδευω τα αγγλικα μου, μπερδευω τα ελληνικα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:29 Η fantasmenos: #7 20-09-10 15:29 Το ντεμπούτο και το φινάλε δεν είναι ελληνικές λέξεις duh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η Resident Evil: #8 20-09-10 15:30 iiii κι άλλοι himym fans!!! love τι τσακ, μπαρνι και αηδίες Ted mosby for ever! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η love_angel: #9 20-09-10 15:34 χαχαχα δε μαρεσει! ρε σεια αληθεια θα παθω ψυχολογικο στο τελος αν... Spoiler δε τα ξαναφτιαξει με τη ρομπιν! θα παρω τηλ στο καναλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:43 Η Ηρώ έγραψε: #10 20-09-10 15:43 Πάντως εμένα δε μου άρεσαν σα ζευγάρι. Επιτέλους χώρισαν και επέστρεψε ο "καλός" Barney! I love Marshall! Είναι απίστευτος ο τύπος. Οι εκφράσεις του είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η Phoebe έγραψε: #11 21-09-10 13:24 How I met your mother fan εδώ! Απλά την λατρεύω αυτή την σειρά! Μου θυμίζει πολύ σε στυλ τα Φιλαράκια και δεν βαριέμαι να το βλέπω και να το ξαναβλέπω!!!! Όταν άρχισα να το βλέπω, επειδή δεν ήθελα να ήμουν πίσω στα επεισόδια, έβλεπα ένα σκ μόνο αυτό! Στο τέλος πονούσε η κοιλιά μου από τα γέλια!!! Δεν μπορώ να ξεχωρίζω κάποιον περισσότερο! Μου αρέσουν και οι 5!!! Ο Barney με το βιβλίο του! Αχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Η mindcircus: #12 21-09-10 13:27 Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η Phoebe έγραψε: #13 21-09-10 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Click για ανάπτυξη... Από το δίκτυο CBS κάθε Δευτέρα βράδυ! Τώρα που μπορείς να το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:32 Ο vendetta έγραψε: #14 21-09-10 13:32 Δεν προβάλλεται δυστυχώς από κάποιο ελληνικό κανάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:34 Η Ηρώ έγραψε: #15 21-09-10 13:34 Δεν παίζει στην ελληνική τιβι. Βρίσκεται στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:35 Η Phoebe έγραψε: #16 21-09-10 13:35 Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:38 Η mindcircus: #17 21-09-10 13:38 Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Click για ανάπτυξη... ουφ βγηκα απο μεγαλο βαρος δεν κατεω και πολυ απο δω μεσα σε τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:43 Η Phoebe έγραψε: #18 21-09-10 13:43 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Click για ανάπτυξη... Από το λινκ δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τα επεισόδια! Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας! Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:20 Η love_angel: #19 01-12-10 15:20 τσα! Το είχα παρατήσει λίγο γιατί δεν είχα χρόνο... και ψάχνω τώρα... Πόσα επεισόδια έχουν παιχτεί? Ως το 9 βρήσκω! Μόνο 9 στο συνολο έχουν βγει απο τον 6 κύκλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:32 Η Phoebe έγραψε: #20 01-12-10 23:32 10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo camil charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: το παρακατω απευθυνεται κυριως στη ρεζιντεν(ή σε οποιονδηποτε αλλον παρακολουθει τη σειρα) Spoiler θα τα ξανα φτιαξουν τελικα ο μπαρνι με τη ρομπιν?? απο τοτε που τα εφτιαξαν κολλησα τοοοοσο πολυ και εφαγα μεγαλη ηττα οταν χωρισαν. καλα γιατι βρηκαν τοσο ηλιθιο τροπο να τους χωρισουν?? Click για ανάπτυξη... Spoiler Τσου. Δεν τα ξαναφτιάχνουν τουλάχιστον μέχρι το τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου.. αλλά έχει ζουμί ακομα! Νέα επεισόδια έρχονται σε λίγες μερούλες! Απίστευτη σειρά! 1ος και 5ος κύκλος οι αγαπημένοι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:10 Η love_angel: #4 20-09-10 15:10 For a season 6, which is expected to be debuted this fall, the eye has just renewed the half-hour comedy series starring Neil Patrick Harris. This year, Harris has picked up a Golden Globe nomination even though he lost it to John Lithgow of “Dexter”. For the network beside “Two and a Half Men” and “The Big Bang Theory“, How I Met Your Mother has been a solid Monday night performer. Click για ανάπτυξη... μη μου πειτε οτι ειναι η τελευταια σεζον. μπαρνιιιιι... σημερα κανει πρεμιερα ο 6 κυκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:22 Η woochoogirl: #5 20-09-10 15:22 Kαλε οτι θα προβληθει αυτο το φθινοπωρο λεει, που το ειδες το τελειωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:24 Η love_angel: #6 20-09-10 15:24 λοιπον για καποιον ανεξηγητο λογο μετεφρασα το ντεμπουτο στο μυαλο μου ως φιναλε. ωραια καλα παμε. αντι να μπερδευω τα αγγλικα μου, μπερδευω τα ελληνικα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:29 Η fantasmenos: #7 20-09-10 15:29 Το ντεμπούτο και το φινάλε δεν είναι ελληνικές λέξεις duh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η Resident Evil: #8 20-09-10 15:30 iiii κι άλλοι himym fans!!! love τι τσακ, μπαρνι και αηδίες Ted mosby for ever! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η love_angel: #9 20-09-10 15:34 χαχαχα δε μαρεσει! ρε σεια αληθεια θα παθω ψυχολογικο στο τελος αν... Spoiler δε τα ξαναφτιαξει με τη ρομπιν! θα παρω τηλ στο καναλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:43 Η Ηρώ έγραψε: #10 20-09-10 15:43 Πάντως εμένα δε μου άρεσαν σα ζευγάρι. Επιτέλους χώρισαν και επέστρεψε ο "καλός" Barney! I love Marshall! Είναι απίστευτος ο τύπος. Οι εκφράσεις του είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η Phoebe έγραψε: #11 21-09-10 13:24 How I met your mother fan εδώ! Απλά την λατρεύω αυτή την σειρά! Μου θυμίζει πολύ σε στυλ τα Φιλαράκια και δεν βαριέμαι να το βλέπω και να το ξαναβλέπω!!!! Όταν άρχισα να το βλέπω, επειδή δεν ήθελα να ήμουν πίσω στα επεισόδια, έβλεπα ένα σκ μόνο αυτό! Στο τέλος πονούσε η κοιλιά μου από τα γέλια!!! Δεν μπορώ να ξεχωρίζω κάποιον περισσότερο! Μου αρέσουν και οι 5!!! Ο Barney με το βιβλίο του! Αχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Η mindcircus: #12 21-09-10 13:27 Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η Phoebe έγραψε: #13 21-09-10 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Click για ανάπτυξη... Από το δίκτυο CBS κάθε Δευτέρα βράδυ! Τώρα που μπορείς να το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:32 Ο vendetta έγραψε: #14 21-09-10 13:32 Δεν προβάλλεται δυστυχώς από κάποιο ελληνικό κανάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:34 Η Ηρώ έγραψε: #15 21-09-10 13:34 Δεν παίζει στην ελληνική τιβι. Βρίσκεται στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:35 Η Phoebe έγραψε: #16 21-09-10 13:35 Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:38 Η mindcircus: #17 21-09-10 13:38 Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Click για ανάπτυξη... ουφ βγηκα απο μεγαλο βαρος δεν κατεω και πολυ απο δω μεσα σε τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:43 Η Phoebe έγραψε: #18 21-09-10 13:43 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Click για ανάπτυξη... Από το λινκ δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τα επεισόδια! Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας! Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:20 Η love_angel: #19 01-12-10 15:20 τσα! Το είχα παρατήσει λίγο γιατί δεν είχα χρόνο... και ψάχνω τώρα... Πόσα επεισόδια έχουν παιχτεί? Ως το 9 βρήσκω! Μόνο 9 στο συνολο έχουν βγει απο τον 6 κύκλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:32 Η Phoebe έγραψε: #20 01-12-10 23:32 10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo camil charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
For a season 6, which is expected to be debuted this fall, the eye has just renewed the half-hour comedy series starring Neil Patrick Harris. This year, Harris has picked up a Golden Globe nomination even though he lost it to John Lithgow of “Dexter”. For the network beside “Two and a Half Men” and “The Big Bang Theory“, How I Met Your Mother has been a solid Monday night performer. Click για ανάπτυξη... μη μου πειτε οτι ειναι η τελευταια σεζον. μπαρνιιιιι... σημερα κανει πρεμιερα ο 6 κυκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:22 Η woochoogirl: #5 20-09-10 15:22 Kαλε οτι θα προβληθει αυτο το φθινοπωρο λεει, που το ειδες το τελειωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:24 Η love_angel: #6 20-09-10 15:24 λοιπον για καποιον ανεξηγητο λογο μετεφρασα το ντεμπουτο στο μυαλο μου ως φιναλε. ωραια καλα παμε. αντι να μπερδευω τα αγγλικα μου, μπερδευω τα ελληνικα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:29 Η fantasmenos: #7 20-09-10 15:29 Το ντεμπούτο και το φινάλε δεν είναι ελληνικές λέξεις duh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η Resident Evil: #8 20-09-10 15:30 iiii κι άλλοι himym fans!!! love τι τσακ, μπαρνι και αηδίες Ted mosby for ever! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η love_angel: #9 20-09-10 15:34 χαχαχα δε μαρεσει! ρε σεια αληθεια θα παθω ψυχολογικο στο τελος αν... Spoiler δε τα ξαναφτιαξει με τη ρομπιν! θα παρω τηλ στο καναλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:43 Η Ηρώ έγραψε: #10 20-09-10 15:43 Πάντως εμένα δε μου άρεσαν σα ζευγάρι. Επιτέλους χώρισαν και επέστρεψε ο "καλός" Barney! I love Marshall! Είναι απίστευτος ο τύπος. Οι εκφράσεις του είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η Phoebe έγραψε: #11 21-09-10 13:24 How I met your mother fan εδώ! Απλά την λατρεύω αυτή την σειρά! Μου θυμίζει πολύ σε στυλ τα Φιλαράκια και δεν βαριέμαι να το βλέπω και να το ξαναβλέπω!!!! Όταν άρχισα να το βλέπω, επειδή δεν ήθελα να ήμουν πίσω στα επεισόδια, έβλεπα ένα σκ μόνο αυτό! Στο τέλος πονούσε η κοιλιά μου από τα γέλια!!! Δεν μπορώ να ξεχωρίζω κάποιον περισσότερο! Μου αρέσουν και οι 5!!! Ο Barney με το βιβλίο του! Αχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Η mindcircus: #12 21-09-10 13:27 Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η Phoebe έγραψε: #13 21-09-10 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Click για ανάπτυξη... Από το δίκτυο CBS κάθε Δευτέρα βράδυ! Τώρα που μπορείς να το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:32 Ο vendetta έγραψε: #14 21-09-10 13:32 Δεν προβάλλεται δυστυχώς από κάποιο ελληνικό κανάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:34 Η Ηρώ έγραψε: #15 21-09-10 13:34 Δεν παίζει στην ελληνική τιβι. Βρίσκεται στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:35 Η Phoebe έγραψε: #16 21-09-10 13:35 Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:38 Η mindcircus: #17 21-09-10 13:38 Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Click για ανάπτυξη... ουφ βγηκα απο μεγαλο βαρος δεν κατεω και πολυ απο δω μεσα σε τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:43 Η Phoebe έγραψε: #18 21-09-10 13:43 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Click για ανάπτυξη... Από το λινκ δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τα επεισόδια! Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας! Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:20 Η love_angel: #19 01-12-10 15:20 τσα! Το είχα παρατήσει λίγο γιατί δεν είχα χρόνο... και ψάχνω τώρα... Πόσα επεισόδια έχουν παιχτεί? Ως το 9 βρήσκω! Μόνο 9 στο συνολο έχουν βγει απο τον 6 κύκλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:32 Η Phoebe έγραψε: #20 01-12-10 23:32 10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo camil charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλε οτι θα προβληθει αυτο το φθινοπωρο λεει, που το ειδες το τελειωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:24 Η love_angel: #6 20-09-10 15:24 λοιπον για καποιον ανεξηγητο λογο μετεφρασα το ντεμπουτο στο μυαλο μου ως φιναλε. ωραια καλα παμε. αντι να μπερδευω τα αγγλικα μου, μπερδευω τα ελληνικα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:29 Η fantasmenos: #7 20-09-10 15:29 Το ντεμπούτο και το φινάλε δεν είναι ελληνικές λέξεις duh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η Resident Evil: #8 20-09-10 15:30 iiii κι άλλοι himym fans!!! love τι τσακ, μπαρνι και αηδίες Ted mosby for ever! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η love_angel: #9 20-09-10 15:34 χαχαχα δε μαρεσει! ρε σεια αληθεια θα παθω ψυχολογικο στο τελος αν... Spoiler δε τα ξαναφτιαξει με τη ρομπιν! θα παρω τηλ στο καναλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:43 Η Ηρώ έγραψε: #10 20-09-10 15:43 Πάντως εμένα δε μου άρεσαν σα ζευγάρι. Επιτέλους χώρισαν και επέστρεψε ο "καλός" Barney! I love Marshall! Είναι απίστευτος ο τύπος. Οι εκφράσεις του είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η Phoebe έγραψε: #11 21-09-10 13:24 How I met your mother fan εδώ! Απλά την λατρεύω αυτή την σειρά! Μου θυμίζει πολύ σε στυλ τα Φιλαράκια και δεν βαριέμαι να το βλέπω και να το ξαναβλέπω!!!! Όταν άρχισα να το βλέπω, επειδή δεν ήθελα να ήμουν πίσω στα επεισόδια, έβλεπα ένα σκ μόνο αυτό! Στο τέλος πονούσε η κοιλιά μου από τα γέλια!!! Δεν μπορώ να ξεχωρίζω κάποιον περισσότερο! Μου αρέσουν και οι 5!!! Ο Barney με το βιβλίο του! Αχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Η mindcircus: #12 21-09-10 13:27 Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η Phoebe έγραψε: #13 21-09-10 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Click για ανάπτυξη... Από το δίκτυο CBS κάθε Δευτέρα βράδυ! Τώρα που μπορείς να το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:32 Ο vendetta έγραψε: #14 21-09-10 13:32 Δεν προβάλλεται δυστυχώς από κάποιο ελληνικό κανάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:34 Η Ηρώ έγραψε: #15 21-09-10 13:34 Δεν παίζει στην ελληνική τιβι. Βρίσκεται στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:35 Η Phoebe έγραψε: #16 21-09-10 13:35 Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:38 Η mindcircus: #17 21-09-10 13:38 Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Click για ανάπτυξη... ουφ βγηκα απο μεγαλο βαρος δεν κατεω και πολυ απο δω μεσα σε τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:43 Η Phoebe έγραψε: #18 21-09-10 13:43 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Click για ανάπτυξη... Από το λινκ δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τα επεισόδια! Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας! Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:20 Η love_angel: #19 01-12-10 15:20 τσα! Το είχα παρατήσει λίγο γιατί δεν είχα χρόνο... και ψάχνω τώρα... Πόσα επεισόδια έχουν παιχτεί? Ως το 9 βρήσκω! Μόνο 9 στο συνολο έχουν βγει απο τον 6 κύκλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:32 Η Phoebe έγραψε: #20 01-12-10 23:32 10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo camil charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λοιπον για καποιον ανεξηγητο λογο μετεφρασα το ντεμπουτο στο μυαλο μου ως φιναλε. ωραια καλα παμε. αντι να μπερδευω τα αγγλικα μου, μπερδευω τα ελληνικα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:29 Η fantasmenos: #7 20-09-10 15:29 Το ντεμπούτο και το φινάλε δεν είναι ελληνικές λέξεις duh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η Resident Evil: #8 20-09-10 15:30 iiii κι άλλοι himym fans!!! love τι τσακ, μπαρνι και αηδίες Ted mosby for ever! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η love_angel: #9 20-09-10 15:34 χαχαχα δε μαρεσει! ρε σεια αληθεια θα παθω ψυχολογικο στο τελος αν... Spoiler δε τα ξαναφτιαξει με τη ρομπιν! θα παρω τηλ στο καναλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:43 Η Ηρώ έγραψε: #10 20-09-10 15:43 Πάντως εμένα δε μου άρεσαν σα ζευγάρι. Επιτέλους χώρισαν και επέστρεψε ο "καλός" Barney! I love Marshall! Είναι απίστευτος ο τύπος. Οι εκφράσεις του είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η Phoebe έγραψε: #11 21-09-10 13:24 How I met your mother fan εδώ! Απλά την λατρεύω αυτή την σειρά! Μου θυμίζει πολύ σε στυλ τα Φιλαράκια και δεν βαριέμαι να το βλέπω και να το ξαναβλέπω!!!! Όταν άρχισα να το βλέπω, επειδή δεν ήθελα να ήμουν πίσω στα επεισόδια, έβλεπα ένα σκ μόνο αυτό! Στο τέλος πονούσε η κοιλιά μου από τα γέλια!!! Δεν μπορώ να ξεχωρίζω κάποιον περισσότερο! Μου αρέσουν και οι 5!!! Ο Barney με το βιβλίο του! Αχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Η mindcircus: #12 21-09-10 13:27 Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η Phoebe έγραψε: #13 21-09-10 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Click για ανάπτυξη... Από το δίκτυο CBS κάθε Δευτέρα βράδυ! Τώρα που μπορείς να το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:32 Ο vendetta έγραψε: #14 21-09-10 13:32 Δεν προβάλλεται δυστυχώς από κάποιο ελληνικό κανάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:34 Η Ηρώ έγραψε: #15 21-09-10 13:34 Δεν παίζει στην ελληνική τιβι. Βρίσκεται στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:35 Η Phoebe έγραψε: #16 21-09-10 13:35 Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:38 Η mindcircus: #17 21-09-10 13:38 Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Click για ανάπτυξη... ουφ βγηκα απο μεγαλο βαρος δεν κατεω και πολυ απο δω μεσα σε τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:43 Η Phoebe έγραψε: #18 21-09-10 13:43 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Click για ανάπτυξη... Από το λινκ δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τα επεισόδια! Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας! Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:20 Η love_angel: #19 01-12-10 15:20 τσα! Το είχα παρατήσει λίγο γιατί δεν είχα χρόνο... και ψάχνω τώρα... Πόσα επεισόδια έχουν παιχτεί? Ως το 9 βρήσκω! Μόνο 9 στο συνολο έχουν βγει απο τον 6 κύκλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:32 Η Phoebe έγραψε: #20 01-12-10 23:32 10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo camil charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ντεμπούτο και το φινάλε δεν είναι ελληνικές λέξεις duh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η Resident Evil: #8 20-09-10 15:30 iiii κι άλλοι himym fans!!! love τι τσακ, μπαρνι και αηδίες Ted mosby for ever! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η love_angel: #9 20-09-10 15:34 χαχαχα δε μαρεσει! ρε σεια αληθεια θα παθω ψυχολογικο στο τελος αν... Spoiler δε τα ξαναφτιαξει με τη ρομπιν! θα παρω τηλ στο καναλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:43 Η Ηρώ έγραψε: #10 20-09-10 15:43 Πάντως εμένα δε μου άρεσαν σα ζευγάρι. Επιτέλους χώρισαν και επέστρεψε ο "καλός" Barney! I love Marshall! Είναι απίστευτος ο τύπος. Οι εκφράσεις του είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η Phoebe έγραψε: #11 21-09-10 13:24 How I met your mother fan εδώ! Απλά την λατρεύω αυτή την σειρά! Μου θυμίζει πολύ σε στυλ τα Φιλαράκια και δεν βαριέμαι να το βλέπω και να το ξαναβλέπω!!!! Όταν άρχισα να το βλέπω, επειδή δεν ήθελα να ήμουν πίσω στα επεισόδια, έβλεπα ένα σκ μόνο αυτό! Στο τέλος πονούσε η κοιλιά μου από τα γέλια!!! Δεν μπορώ να ξεχωρίζω κάποιον περισσότερο! Μου αρέσουν και οι 5!!! Ο Barney με το βιβλίο του! Αχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Η mindcircus: #12 21-09-10 13:27 Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η Phoebe έγραψε: #13 21-09-10 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Click για ανάπτυξη... Από το δίκτυο CBS κάθε Δευτέρα βράδυ! Τώρα που μπορείς να το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:32 Ο vendetta έγραψε: #14 21-09-10 13:32 Δεν προβάλλεται δυστυχώς από κάποιο ελληνικό κανάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:34 Η Ηρώ έγραψε: #15 21-09-10 13:34 Δεν παίζει στην ελληνική τιβι. Βρίσκεται στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:35 Η Phoebe έγραψε: #16 21-09-10 13:35 Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:38 Η mindcircus: #17 21-09-10 13:38 Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Click για ανάπτυξη... ουφ βγηκα απο μεγαλο βαρος δεν κατεω και πολυ απο δω μεσα σε τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:43 Η Phoebe έγραψε: #18 21-09-10 13:43 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Click για ανάπτυξη... Από το λινκ δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τα επεισόδια! Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας! Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:20 Η love_angel: #19 01-12-10 15:20 τσα! Το είχα παρατήσει λίγο γιατί δεν είχα χρόνο... και ψάχνω τώρα... Πόσα επεισόδια έχουν παιχτεί? Ως το 9 βρήσκω! Μόνο 9 στο συνολο έχουν βγει απο τον 6 κύκλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:32 Η Phoebe έγραψε: #20 01-12-10 23:32 10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo camil charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
iiii κι άλλοι himym fans!!! love τι τσακ, μπαρνι και αηδίες Ted mosby for ever! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η love_angel: #9 20-09-10 15:34 χαχαχα δε μαρεσει! ρε σεια αληθεια θα παθω ψυχολογικο στο τελος αν... Spoiler δε τα ξαναφτιαξει με τη ρομπιν! θα παρω τηλ στο καναλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:43 Η Ηρώ έγραψε: #10 20-09-10 15:43 Πάντως εμένα δε μου άρεσαν σα ζευγάρι. Επιτέλους χώρισαν και επέστρεψε ο "καλός" Barney! I love Marshall! Είναι απίστευτος ο τύπος. Οι εκφράσεις του είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η Phoebe έγραψε: #11 21-09-10 13:24 How I met your mother fan εδώ! Απλά την λατρεύω αυτή την σειρά! Μου θυμίζει πολύ σε στυλ τα Φιλαράκια και δεν βαριέμαι να το βλέπω και να το ξαναβλέπω!!!! Όταν άρχισα να το βλέπω, επειδή δεν ήθελα να ήμουν πίσω στα επεισόδια, έβλεπα ένα σκ μόνο αυτό! Στο τέλος πονούσε η κοιλιά μου από τα γέλια!!! Δεν μπορώ να ξεχωρίζω κάποιον περισσότερο! Μου αρέσουν και οι 5!!! Ο Barney με το βιβλίο του! Αχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Η mindcircus: #12 21-09-10 13:27 Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η Phoebe έγραψε: #13 21-09-10 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Click για ανάπτυξη... Από το δίκτυο CBS κάθε Δευτέρα βράδυ! Τώρα που μπορείς να το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:32 Ο vendetta έγραψε: #14 21-09-10 13:32 Δεν προβάλλεται δυστυχώς από κάποιο ελληνικό κανάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:34 Η Ηρώ έγραψε: #15 21-09-10 13:34 Δεν παίζει στην ελληνική τιβι. Βρίσκεται στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:35 Η Phoebe έγραψε: #16 21-09-10 13:35 Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:38 Η mindcircus: #17 21-09-10 13:38 Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Click για ανάπτυξη... ουφ βγηκα απο μεγαλο βαρος δεν κατεω και πολυ απο δω μεσα σε τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:43 Η Phoebe έγραψε: #18 21-09-10 13:43 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Click για ανάπτυξη... Από το λινκ δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τα επεισόδια! Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας! Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:20 Η love_angel: #19 01-12-10 15:20 τσα! Το είχα παρατήσει λίγο γιατί δεν είχα χρόνο... και ψάχνω τώρα... Πόσα επεισόδια έχουν παιχτεί? Ως το 9 βρήσκω! Μόνο 9 στο συνολο έχουν βγει απο τον 6 κύκλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:32 Η Phoebe έγραψε: #20 01-12-10 23:32 10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo camil charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχα δε μαρεσει! ρε σεια αληθεια θα παθω ψυχολογικο στο τελος αν... Spoiler δε τα ξαναφτιαξει με τη ρομπιν! θα παρω τηλ στο καναλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:43 Η Ηρώ έγραψε: #10 20-09-10 15:43 Πάντως εμένα δε μου άρεσαν σα ζευγάρι. Επιτέλους χώρισαν και επέστρεψε ο "καλός" Barney! I love Marshall! Είναι απίστευτος ο τύπος. Οι εκφράσεις του είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η Phoebe έγραψε: #11 21-09-10 13:24 How I met your mother fan εδώ! Απλά την λατρεύω αυτή την σειρά! Μου θυμίζει πολύ σε στυλ τα Φιλαράκια και δεν βαριέμαι να το βλέπω και να το ξαναβλέπω!!!! Όταν άρχισα να το βλέπω, επειδή δεν ήθελα να ήμουν πίσω στα επεισόδια, έβλεπα ένα σκ μόνο αυτό! Στο τέλος πονούσε η κοιλιά μου από τα γέλια!!! Δεν μπορώ να ξεχωρίζω κάποιον περισσότερο! Μου αρέσουν και οι 5!!! Ο Barney με το βιβλίο του! Αχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Η mindcircus: #12 21-09-10 13:27 Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η Phoebe έγραψε: #13 21-09-10 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Click για ανάπτυξη... Από το δίκτυο CBS κάθε Δευτέρα βράδυ! Τώρα που μπορείς να το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:32 Ο vendetta έγραψε: #14 21-09-10 13:32 Δεν προβάλλεται δυστυχώς από κάποιο ελληνικό κανάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:34 Η Ηρώ έγραψε: #15 21-09-10 13:34 Δεν παίζει στην ελληνική τιβι. Βρίσκεται στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:35 Η Phoebe έγραψε: #16 21-09-10 13:35 Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:38 Η mindcircus: #17 21-09-10 13:38 Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Click για ανάπτυξη... ουφ βγηκα απο μεγαλο βαρος δεν κατεω και πολυ απο δω μεσα σε τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:43 Η Phoebe έγραψε: #18 21-09-10 13:43 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Click για ανάπτυξη... Από το λινκ δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τα επεισόδια! Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας! Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:20 Η love_angel: #19 01-12-10 15:20 τσα! Το είχα παρατήσει λίγο γιατί δεν είχα χρόνο... και ψάχνω τώρα... Πόσα επεισόδια έχουν παιχτεί? Ως το 9 βρήσκω! Μόνο 9 στο συνολο έχουν βγει απο τον 6 κύκλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:32 Η Phoebe έγραψε: #20 01-12-10 23:32 10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo camil charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως εμένα δε μου άρεσαν σα ζευγάρι. Επιτέλους χώρισαν και επέστρεψε ο "καλός" Barney! I love Marshall! Είναι απίστευτος ο τύπος. Οι εκφράσεις του είναι όλα τα λεφτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η Phoebe έγραψε: #11 21-09-10 13:24 How I met your mother fan εδώ! Απλά την λατρεύω αυτή την σειρά! Μου θυμίζει πολύ σε στυλ τα Φιλαράκια και δεν βαριέμαι να το βλέπω και να το ξαναβλέπω!!!! Όταν άρχισα να το βλέπω, επειδή δεν ήθελα να ήμουν πίσω στα επεισόδια, έβλεπα ένα σκ μόνο αυτό! Στο τέλος πονούσε η κοιλιά μου από τα γέλια!!! Δεν μπορώ να ξεχωρίζω κάποιον περισσότερο! Μου αρέσουν και οι 5!!! Ο Barney με το βιβλίο του! Αχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Η mindcircus: #12 21-09-10 13:27 Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η Phoebe έγραψε: #13 21-09-10 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Click για ανάπτυξη... Από το δίκτυο CBS κάθε Δευτέρα βράδυ! Τώρα που μπορείς να το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:32 Ο vendetta έγραψε: #14 21-09-10 13:32 Δεν προβάλλεται δυστυχώς από κάποιο ελληνικό κανάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:34 Η Ηρώ έγραψε: #15 21-09-10 13:34 Δεν παίζει στην ελληνική τιβι. Βρίσκεται στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:35 Η Phoebe έγραψε: #16 21-09-10 13:35 Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:38 Η mindcircus: #17 21-09-10 13:38 Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Click για ανάπτυξη... ουφ βγηκα απο μεγαλο βαρος δεν κατεω και πολυ απο δω μεσα σε τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:43 Η Phoebe έγραψε: #18 21-09-10 13:43 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Click για ανάπτυξη... Από το λινκ δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τα επεισόδια! Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας! Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:20 Η love_angel: #19 01-12-10 15:20 τσα! Το είχα παρατήσει λίγο γιατί δεν είχα χρόνο... και ψάχνω τώρα... Πόσα επεισόδια έχουν παιχτεί? Ως το 9 βρήσκω! Μόνο 9 στο συνολο έχουν βγει απο τον 6 κύκλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:32 Η Phoebe έγραψε: #20 01-12-10 23:32 10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo camil charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
How I met your mother fan εδώ! Απλά την λατρεύω αυτή την σειρά! Μου θυμίζει πολύ σε στυλ τα Φιλαράκια και δεν βαριέμαι να το βλέπω και να το ξαναβλέπω!!!! Όταν άρχισα να το βλέπω, επειδή δεν ήθελα να ήμουν πίσω στα επεισόδια, έβλεπα ένα σκ μόνο αυτό! Στο τέλος πονούσε η κοιλιά μου από τα γέλια!!! Δεν μπορώ να ξεχωρίζω κάποιον περισσότερο! Μου αρέσουν και οι 5!!! Ο Barney με το βιβλίο του! Αχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Η mindcircus: #12 21-09-10 13:27 Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η Phoebe έγραψε: #13 21-09-10 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Click για ανάπτυξη... Από το δίκτυο CBS κάθε Δευτέρα βράδυ! Τώρα που μπορείς να το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:32 Ο vendetta έγραψε: #14 21-09-10 13:32 Δεν προβάλλεται δυστυχώς από κάποιο ελληνικό κανάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:34 Η Ηρώ έγραψε: #15 21-09-10 13:34 Δεν παίζει στην ελληνική τιβι. Βρίσκεται στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:35 Η Phoebe έγραψε: #16 21-09-10 13:35 Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:38 Η mindcircus: #17 21-09-10 13:38 Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Click για ανάπτυξη... ουφ βγηκα απο μεγαλο βαρος δεν κατεω και πολυ απο δω μεσα σε τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:43 Η Phoebe έγραψε: #18 21-09-10 13:43 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Click για ανάπτυξη... Από το λινκ δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τα επεισόδια! Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας! Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:20 Η love_angel: #19 01-12-10 15:20 τσα! Το είχα παρατήσει λίγο γιατί δεν είχα χρόνο... και ψάχνω τώρα... Πόσα επεισόδια έχουν παιχτεί? Ως το 9 βρήσκω! Μόνο 9 στο συνολο έχουν βγει απο τον 6 κύκλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:32 Η Phoebe έγραψε: #20 01-12-10 23:32 10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo camil charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η Phoebe έγραψε: #13 21-09-10 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Click για ανάπτυξη... Από το δίκτυο CBS κάθε Δευτέρα βράδυ! Τώρα που μπορείς να το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:32 Ο vendetta έγραψε: #14 21-09-10 13:32 Δεν προβάλλεται δυστυχώς από κάποιο ελληνικό κανάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:34 Η Ηρώ έγραψε: #15 21-09-10 13:34 Δεν παίζει στην ελληνική τιβι. Βρίσκεται στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:35 Η Phoebe έγραψε: #16 21-09-10 13:35 Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:38 Η mindcircus: #17 21-09-10 13:38 Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Click για ανάπτυξη... ουφ βγηκα απο μεγαλο βαρος δεν κατεω και πολυ απο δω μεσα σε τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:43 Η Phoebe έγραψε: #18 21-09-10 13:43 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Click για ανάπτυξη... Από το λινκ δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τα επεισόδια! Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας! Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:20 Η love_angel: #19 01-12-10 15:20 τσα! Το είχα παρατήσει λίγο γιατί δεν είχα χρόνο... και ψάχνω τώρα... Πόσα επεισόδια έχουν παιχτεί? Ως το 9 βρήσκω! Μόνο 9 στο συνολο έχουν βγει απο τον 6 κύκλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:32 Η Phoebe έγραψε: #20 01-12-10 23:32 10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo camil charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Καλημερα κορασιδες! Που παιζει αυτο να το χαζεψω κι εγω? Καθε ποτε?? Click για ανάπτυξη... Από το δίκτυο CBS κάθε Δευτέρα βράδυ! Τώρα που μπορείς να το βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:32 Ο vendetta έγραψε: #14 21-09-10 13:32 Δεν προβάλλεται δυστυχώς από κάποιο ελληνικό κανάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:34 Η Ηρώ έγραψε: #15 21-09-10 13:34 Δεν παίζει στην ελληνική τιβι. Βρίσκεται στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:35 Η Phoebe έγραψε: #16 21-09-10 13:35 Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:38 Η mindcircus: #17 21-09-10 13:38 Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Click για ανάπτυξη... ουφ βγηκα απο μεγαλο βαρος δεν κατεω και πολυ απο δω μεσα σε τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:43 Η Phoebe έγραψε: #18 21-09-10 13:43 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Click για ανάπτυξη... Από το λινκ δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τα επεισόδια! Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας! Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:20 Η love_angel: #19 01-12-10 15:20 τσα! Το είχα παρατήσει λίγο γιατί δεν είχα χρόνο... και ψάχνω τώρα... Πόσα επεισόδια έχουν παιχτεί? Ως το 9 βρήσκω! Μόνο 9 στο συνολο έχουν βγει απο τον 6 κύκλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:32 Η Phoebe έγραψε: #20 01-12-10 23:32 10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo camil charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν προβάλλεται δυστυχώς από κάποιο ελληνικό κανάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:34 Η Ηρώ έγραψε: #15 21-09-10 13:34 Δεν παίζει στην ελληνική τιβι. Βρίσκεται στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:35 Η Phoebe έγραψε: #16 21-09-10 13:35 Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:38 Η mindcircus: #17 21-09-10 13:38 Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Click για ανάπτυξη... ουφ βγηκα απο μεγαλο βαρος δεν κατεω και πολυ απο δω μεσα σε τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:43 Η Phoebe έγραψε: #18 21-09-10 13:43 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Click για ανάπτυξη... Από το λινκ δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τα επεισόδια! Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας! Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:20 Η love_angel: #19 01-12-10 15:20 τσα! Το είχα παρατήσει λίγο γιατί δεν είχα χρόνο... και ψάχνω τώρα... Πόσα επεισόδια έχουν παιχτεί? Ως το 9 βρήσκω! Μόνο 9 στο συνολο έχουν βγει απο τον 6 κύκλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:32 Η Phoebe έγραψε: #20 01-12-10 23:32 10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo camil charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν παίζει στην ελληνική τιβι. Βρίσκεται στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:35 Η Phoebe έγραψε: #16 21-09-10 13:35 Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:38 Η mindcircus: #17 21-09-10 13:38 Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Click για ανάπτυξη... ουφ βγηκα απο μεγαλο βαρος δεν κατεω και πολυ απο δω μεσα σε τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:43 Η Phoebe έγραψε: #18 21-09-10 13:43 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Click για ανάπτυξη... Από το λινκ δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τα επεισόδια! Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας! Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:20 Η love_angel: #19 01-12-10 15:20 τσα! Το είχα παρατήσει λίγο γιατί δεν είχα χρόνο... και ψάχνω τώρα... Πόσα επεισόδια έχουν παιχτεί? Ως το 9 βρήσκω! Μόνο 9 στο συνολο έχουν βγει απο τον 6 κύκλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:32 Η Phoebe έγραψε: #20 01-12-10 23:32 10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo camil charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:38 Η mindcircus: #17 21-09-10 13:38 Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Click για ανάπτυξη... ουφ βγηκα απο μεγαλο βαρος δεν κατεω και πολυ απο δω μεσα σε τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:43 Η Phoebe έγραψε: #18 21-09-10 13:43 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Click για ανάπτυξη... Από το λινκ δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τα επεισόδια! Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας! Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:20 Η love_angel: #19 01-12-10 15:20 τσα! Το είχα παρατήσει λίγο γιατί δεν είχα χρόνο... και ψάχνω τώρα... Πόσα επεισόδια έχουν παιχτεί? Ως το 9 βρήσκω! Μόνο 9 στο συνολο έχουν βγει απο τον 6 κύκλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:32 Η Phoebe έγραψε: #20 01-12-10 23:32 10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo camil charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α, τώρα το θυμήθηκα! Άκουσα οτι θα το δείχνει ο Ant1! Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/09 στις 17.15 Click για ανάπτυξη... ουφ βγηκα απο μεγαλο βαρος δεν κατεω και πολυ απο δω μεσα σε τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:43 Η Phoebe έγραψε: #18 21-09-10 13:43 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Click για ανάπτυξη... Από το λινκ δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τα επεισόδια! Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας! Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:20 Η love_angel: #19 01-12-10 15:20 τσα! Το είχα παρατήσει λίγο γιατί δεν είχα χρόνο... και ψάχνω τώρα... Πόσα επεισόδια έχουν παιχτεί? Ως το 9 βρήσκω! Μόνο 9 στο συνολο έχουν βγει απο τον 6 κύκλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:32 Η Phoebe έγραψε: #20 01-12-10 23:32 10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo camil charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και καθε ποτε? Οποτε θελω παω και το βλεπω δηλαδις στο λινκ που εγραψε η φοιβη? Η ειναι σε σειρες και μπορω να το πιασω απο αρχη? Click για ανάπτυξη... Από το λινκ δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τα επεισόδια! Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας! Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:20 Η love_angel: #19 01-12-10 15:20 τσα! Το είχα παρατήσει λίγο γιατί δεν είχα χρόνο... και ψάχνω τώρα... Πόσα επεισόδια έχουν παιχτεί? Ως το 9 βρήσκω! Μόνο 9 στο συνολο έχουν βγει απο τον 6 κύκλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:32 Η Phoebe έγραψε: #20 01-12-10 23:32 10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
τσα! Το είχα παρατήσει λίγο γιατί δεν είχα χρόνο... και ψάχνω τώρα... Πόσα επεισόδια έχουν παιχτεί? Ως το 9 βρήσκω! Μόνο 9 στο συνολο έχουν βγει απο τον 6 κύκλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:32 Η Phoebe έγραψε: #20 01-12-10 23:32 10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
10 έχουν βγει! Εδώ μπορείς να δεις τις ημερομηνίες των επεισοδίων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.