Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 23:00 Η Giovanna έγραψε: #141 25-06-07 23:00 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Νομίζω οτι είναι ένα πρόγραμμα το οποίο καταγράφει τα πλήκτρα που έχεις πατήσει στο πληκτρολόγιό σου και με τη σειρά που τα πάτησες. Click για ανάπτυξη... αμαν!!! και πως μπορει καποιος να το εχει στο πισι του? να του το στειλουν πχ? με μσν η μεηλ? και πως βλεπουν τι πατησε και με ποια σειρα? πρεπει να ξαναανοιξουν τον ιδιο υπολογιστη, που το εγγατεστησαν, η απο οποιονδηποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 23:01 Η adespoto έγραψε: #142 25-06-07 23:01 Ας μας πει κάποιος που το κατέχει καλύτερα. Εγώ μόνο αυτό έχω ακούσει, δεν ξέρω λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:13 Ο Bill έγραψε: #143 26-06-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Νομίζω οτι είναι ένα πρόγραμμα το οποίο καταγράφει τα πλήκτρα που έχεις πατήσει στο πληκτρολόγιό σου και με τη σειρά που τα πάτησες. Click για ανάπτυξη... Κάπως ετσι δουλεύει.Καταγράφει τα πλήκτρα που εχουν πατηθεί και τα στέλνει στο "αφεντικό" του. Πολλες φορές ενας keylogger περναει στο pc απαρατήρητος,αλλα υπάρχουν εργαλεία που τον εντοπίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:16 Η adespoto έγραψε: #144 26-06-07 00:16 Χμμμ και πώς μπορούμε να δούμε αν έχουμε κάτι τέτοιο στο pc μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:20 Ο Bill έγραψε: #145 26-06-07 00:20 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χμμμ και πώς μπορούμε να δούμε αν έχουμε κάτι τέτοιο στο pc μας? Click για ανάπτυξη... Με εναν antikeylogger (σοβαρά) με μια αναζητηση βρηκα αυτό (keylogger detector) δεν το εχω δοκιμασει.Παντως με μια αναζητηση βγαζει μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.296 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:25 Ο Scandal έγραψε: #146 26-06-07 00:25 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χμμμ και πώς μπορούμε να δούμε αν έχουμε κάτι τέτοιο στο pc μας? Click για ανάπτυξη... 1. Να κάνεις scan τον σκληρό σου δίσκο με ένα καλά ενημερωμένο antivirus. 2. Να χρησιμοποιείς πάντα firewall [όχι μόνο των Windows] και να το εντοπίσεις αν ζητήσει να συνδεθεί. 3. Να ανοίξεις τον Task Manager των Windows [ctrl+shift+ESC] και να εντοπίσεις τις ασυνήθιστες εφαρμογές που τρέχουν [αν εντοπίσεις κάποια τότε κάνεις search στο google να μάθεις περι τοίνος πρόκειται]. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:06 Η dooo έγραψε: #147 26-06-07 13:06 .. 4. Να ρίξεις καμιά σφαλιάρα στα σκανταλιάρικα αδέρφια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:45 Ο theio_vrefos: #148 26-06-07 13:45 ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Ο Bill_1992: #149 26-06-07 13:48 υπάρχουν και φορές όμως που δεν το κάνουν για πλάκα,δηλαδή εσένα δε θα σε πείραζε να σου έκλεβαν τον κωδικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:59 Ο theio_vrefos: #150 26-06-07 13:59 όχι. οι περισσότεροι κωδικοί μου είναι 123456 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 07:49 Η Kakerlak έγραψε: #151 27-06-07 07:49 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:26 Η Kakerlak έγραψε: #152 18-08-07 17:26 λοιπον χθες ξαφνικα εκει που καθομουν στην δουλεια ανοιγει το παραθυρο του αδερφου στο μσν κ γραφει oh my god look at this picture κ ειχε ενα file να κανω αccept... εγω δεν σκεφτηκα τιποτα νομιζα οτι ηταν ο αδερφος μου κ εκανα αccept... αμεσος ανοιξε στην οθονη nod32...σταματησα κατεφθιαν το looding... πηρα τον αδερφο μου τηλ κ ηταν για μπανιο... μου ειπε οτι χθες του εγινε το ιδιο αλλα αυτος το ελαβε το file κανονηκα απο τοτε δεν μπορει να μπει μσν κ σε εμενα κ σε ολες της αποθηκευμενες επαφες του συνεχεια ερχονται διαφορα file στο ονομα του αδερφου μου... κ η μητερα μου δεν μπορει να μπει στο μσν κ ας εχει αλλο λογαριασμο. του λεω να το διαγραψει το προγραμμα του msn κ να το ξανακατεβασει... δεν ξερω αν το εκανε αλλα μου λεει οτι δεν θα γινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:45 Ο iJohnnyCash: #153 18-08-07 17:45 Δόκιμασες να κάνεις scan τους υπολογιστές με κάποιο antivirius ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η Kakerlak έγραψε: #154 18-08-07 18:12 το καναμε διαγραψαμε τους ιους αλλα το προβλημα συνεχιζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:37 Η Vkey έγραψε: #155 18-08-07 18:37 Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:44 Η Kakerlak έγραψε: #156 18-08-07 18:44 ναι Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:46 Ο iJohnnyCash: #157 18-08-07 18:46 Μήπως παίζει κάτι με το firewall ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:29 Η Kakerlak έγραψε: #158 18-08-07 19:29 τι να παιζει δηλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Ο iJohnnyCash: #159 18-08-07 19:36 Μήπως για κάποιο λόγο απαγορεύει το msn να συνδεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:49 Η Kakerlak έγραψε: #160 18-08-07 19:49 βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Νομίζω οτι είναι ένα πρόγραμμα το οποίο καταγράφει τα πλήκτρα που έχεις πατήσει στο πληκτρολόγιό σου και με τη σειρά που τα πάτησες. Click για ανάπτυξη... αμαν!!! και πως μπορει καποιος να το εχει στο πισι του? να του το στειλουν πχ? με μσν η μεηλ? και πως βλεπουν τι πατησε και με ποια σειρα? πρεπει να ξαναανοιξουν τον ιδιο υπολογιστη, που το εγγατεστησαν, η απο οποιονδηποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 23:01 Η adespoto έγραψε: #142 25-06-07 23:01 Ας μας πει κάποιος που το κατέχει καλύτερα. Εγώ μόνο αυτό έχω ακούσει, δεν ξέρω λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:13 Ο Bill έγραψε: #143 26-06-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Νομίζω οτι είναι ένα πρόγραμμα το οποίο καταγράφει τα πλήκτρα που έχεις πατήσει στο πληκτρολόγιό σου και με τη σειρά που τα πάτησες. Click για ανάπτυξη... Κάπως ετσι δουλεύει.Καταγράφει τα πλήκτρα που εχουν πατηθεί και τα στέλνει στο "αφεντικό" του. Πολλες φορές ενας keylogger περναει στο pc απαρατήρητος,αλλα υπάρχουν εργαλεία που τον εντοπίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:16 Η adespoto έγραψε: #144 26-06-07 00:16 Χμμμ και πώς μπορούμε να δούμε αν έχουμε κάτι τέτοιο στο pc μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:20 Ο Bill έγραψε: #145 26-06-07 00:20 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χμμμ και πώς μπορούμε να δούμε αν έχουμε κάτι τέτοιο στο pc μας? Click για ανάπτυξη... Με εναν antikeylogger (σοβαρά) με μια αναζητηση βρηκα αυτό (keylogger detector) δεν το εχω δοκιμασει.Παντως με μια αναζητηση βγαζει μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.296 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:25 Ο Scandal έγραψε: #146 26-06-07 00:25 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χμμμ και πώς μπορούμε να δούμε αν έχουμε κάτι τέτοιο στο pc μας? Click για ανάπτυξη... 1. Να κάνεις scan τον σκληρό σου δίσκο με ένα καλά ενημερωμένο antivirus. 2. Να χρησιμοποιείς πάντα firewall [όχι μόνο των Windows] και να το εντοπίσεις αν ζητήσει να συνδεθεί. 3. Να ανοίξεις τον Task Manager των Windows [ctrl+shift+ESC] και να εντοπίσεις τις ασυνήθιστες εφαρμογές που τρέχουν [αν εντοπίσεις κάποια τότε κάνεις search στο google να μάθεις περι τοίνος πρόκειται]. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:06 Η dooo έγραψε: #147 26-06-07 13:06 .. 4. Να ρίξεις καμιά σφαλιάρα στα σκανταλιάρικα αδέρφια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:45 Ο theio_vrefos: #148 26-06-07 13:45 ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Ο Bill_1992: #149 26-06-07 13:48 υπάρχουν και φορές όμως που δεν το κάνουν για πλάκα,δηλαδή εσένα δε θα σε πείραζε να σου έκλεβαν τον κωδικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:59 Ο theio_vrefos: #150 26-06-07 13:59 όχι. οι περισσότεροι κωδικοί μου είναι 123456 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 07:49 Η Kakerlak έγραψε: #151 27-06-07 07:49 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:26 Η Kakerlak έγραψε: #152 18-08-07 17:26 λοιπον χθες ξαφνικα εκει που καθομουν στην δουλεια ανοιγει το παραθυρο του αδερφου στο μσν κ γραφει oh my god look at this picture κ ειχε ενα file να κανω αccept... εγω δεν σκεφτηκα τιποτα νομιζα οτι ηταν ο αδερφος μου κ εκανα αccept... αμεσος ανοιξε στην οθονη nod32...σταματησα κατεφθιαν το looding... πηρα τον αδερφο μου τηλ κ ηταν για μπανιο... μου ειπε οτι χθες του εγινε το ιδιο αλλα αυτος το ελαβε το file κανονηκα απο τοτε δεν μπορει να μπει μσν κ σε εμενα κ σε ολες της αποθηκευμενες επαφες του συνεχεια ερχονται διαφορα file στο ονομα του αδερφου μου... κ η μητερα μου δεν μπορει να μπει στο μσν κ ας εχει αλλο λογαριασμο. του λεω να το διαγραψει το προγραμμα του msn κ να το ξανακατεβασει... δεν ξερω αν το εκανε αλλα μου λεει οτι δεν θα γινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:45 Ο iJohnnyCash: #153 18-08-07 17:45 Δόκιμασες να κάνεις scan τους υπολογιστές με κάποιο antivirius ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η Kakerlak έγραψε: #154 18-08-07 18:12 το καναμε διαγραψαμε τους ιους αλλα το προβλημα συνεχιζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:37 Η Vkey έγραψε: #155 18-08-07 18:37 Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:44 Η Kakerlak έγραψε: #156 18-08-07 18:44 ναι Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:46 Ο iJohnnyCash: #157 18-08-07 18:46 Μήπως παίζει κάτι με το firewall ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:29 Η Kakerlak έγραψε: #158 18-08-07 19:29 τι να παιζει δηλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Ο iJohnnyCash: #159 18-08-07 19:36 Μήπως για κάποιο λόγο απαγορεύει το msn να συνδεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:49 Η Kakerlak έγραψε: #160 18-08-07 19:49 βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας μας πει κάποιος που το κατέχει καλύτερα. Εγώ μόνο αυτό έχω ακούσει, δεν ξέρω λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:13 Ο Bill έγραψε: #143 26-06-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Νομίζω οτι είναι ένα πρόγραμμα το οποίο καταγράφει τα πλήκτρα που έχεις πατήσει στο πληκτρολόγιό σου και με τη σειρά που τα πάτησες. Click για ανάπτυξη... Κάπως ετσι δουλεύει.Καταγράφει τα πλήκτρα που εχουν πατηθεί και τα στέλνει στο "αφεντικό" του. Πολλες φορές ενας keylogger περναει στο pc απαρατήρητος,αλλα υπάρχουν εργαλεία που τον εντοπίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:16 Η adespoto έγραψε: #144 26-06-07 00:16 Χμμμ και πώς μπορούμε να δούμε αν έχουμε κάτι τέτοιο στο pc μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:20 Ο Bill έγραψε: #145 26-06-07 00:20 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χμμμ και πώς μπορούμε να δούμε αν έχουμε κάτι τέτοιο στο pc μας? Click για ανάπτυξη... Με εναν antikeylogger (σοβαρά) με μια αναζητηση βρηκα αυτό (keylogger detector) δεν το εχω δοκιμασει.Παντως με μια αναζητηση βγαζει μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.296 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:25 Ο Scandal έγραψε: #146 26-06-07 00:25 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χμμμ και πώς μπορούμε να δούμε αν έχουμε κάτι τέτοιο στο pc μας? Click για ανάπτυξη... 1. Να κάνεις scan τον σκληρό σου δίσκο με ένα καλά ενημερωμένο antivirus. 2. Να χρησιμοποιείς πάντα firewall [όχι μόνο των Windows] και να το εντοπίσεις αν ζητήσει να συνδεθεί. 3. Να ανοίξεις τον Task Manager των Windows [ctrl+shift+ESC] και να εντοπίσεις τις ασυνήθιστες εφαρμογές που τρέχουν [αν εντοπίσεις κάποια τότε κάνεις search στο google να μάθεις περι τοίνος πρόκειται]. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:06 Η dooo έγραψε: #147 26-06-07 13:06 .. 4. Να ρίξεις καμιά σφαλιάρα στα σκανταλιάρικα αδέρφια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:45 Ο theio_vrefos: #148 26-06-07 13:45 ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Ο Bill_1992: #149 26-06-07 13:48 υπάρχουν και φορές όμως που δεν το κάνουν για πλάκα,δηλαδή εσένα δε θα σε πείραζε να σου έκλεβαν τον κωδικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:59 Ο theio_vrefos: #150 26-06-07 13:59 όχι. οι περισσότεροι κωδικοί μου είναι 123456 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 07:49 Η Kakerlak έγραψε: #151 27-06-07 07:49 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:26 Η Kakerlak έγραψε: #152 18-08-07 17:26 λοιπον χθες ξαφνικα εκει που καθομουν στην δουλεια ανοιγει το παραθυρο του αδερφου στο μσν κ γραφει oh my god look at this picture κ ειχε ενα file να κανω αccept... εγω δεν σκεφτηκα τιποτα νομιζα οτι ηταν ο αδερφος μου κ εκανα αccept... αμεσος ανοιξε στην οθονη nod32...σταματησα κατεφθιαν το looding... πηρα τον αδερφο μου τηλ κ ηταν για μπανιο... μου ειπε οτι χθες του εγινε το ιδιο αλλα αυτος το ελαβε το file κανονηκα απο τοτε δεν μπορει να μπει μσν κ σε εμενα κ σε ολες της αποθηκευμενες επαφες του συνεχεια ερχονται διαφορα file στο ονομα του αδερφου μου... κ η μητερα μου δεν μπορει να μπει στο μσν κ ας εχει αλλο λογαριασμο. του λεω να το διαγραψει το προγραμμα του msn κ να το ξανακατεβασει... δεν ξερω αν το εκανε αλλα μου λεει οτι δεν θα γινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:45 Ο iJohnnyCash: #153 18-08-07 17:45 Δόκιμασες να κάνεις scan τους υπολογιστές με κάποιο antivirius ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η Kakerlak έγραψε: #154 18-08-07 18:12 το καναμε διαγραψαμε τους ιους αλλα το προβλημα συνεχιζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:37 Η Vkey έγραψε: #155 18-08-07 18:37 Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:44 Η Kakerlak έγραψε: #156 18-08-07 18:44 ναι Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:46 Ο iJohnnyCash: #157 18-08-07 18:46 Μήπως παίζει κάτι με το firewall ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:29 Η Kakerlak έγραψε: #158 18-08-07 19:29 τι να παιζει δηλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Ο iJohnnyCash: #159 18-08-07 19:36 Μήπως για κάποιο λόγο απαγορεύει το msn να συνδεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:49 Η Kakerlak έγραψε: #160 18-08-07 19:49 βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Νομίζω οτι είναι ένα πρόγραμμα το οποίο καταγράφει τα πλήκτρα που έχεις πατήσει στο πληκτρολόγιό σου και με τη σειρά που τα πάτησες. Click για ανάπτυξη... Κάπως ετσι δουλεύει.Καταγράφει τα πλήκτρα που εχουν πατηθεί και τα στέλνει στο "αφεντικό" του. Πολλες φορές ενας keylogger περναει στο pc απαρατήρητος,αλλα υπάρχουν εργαλεία που τον εντοπίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:16 Η adespoto έγραψε: #144 26-06-07 00:16 Χμμμ και πώς μπορούμε να δούμε αν έχουμε κάτι τέτοιο στο pc μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:20 Ο Bill έγραψε: #145 26-06-07 00:20 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χμμμ και πώς μπορούμε να δούμε αν έχουμε κάτι τέτοιο στο pc μας? Click για ανάπτυξη... Με εναν antikeylogger (σοβαρά) με μια αναζητηση βρηκα αυτό (keylogger detector) δεν το εχω δοκιμασει.Παντως με μια αναζητηση βγαζει μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.296 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:25 Ο Scandal έγραψε: #146 26-06-07 00:25 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χμμμ και πώς μπορούμε να δούμε αν έχουμε κάτι τέτοιο στο pc μας? Click για ανάπτυξη... 1. Να κάνεις scan τον σκληρό σου δίσκο με ένα καλά ενημερωμένο antivirus. 2. Να χρησιμοποιείς πάντα firewall [όχι μόνο των Windows] και να το εντοπίσεις αν ζητήσει να συνδεθεί. 3. Να ανοίξεις τον Task Manager των Windows [ctrl+shift+ESC] και να εντοπίσεις τις ασυνήθιστες εφαρμογές που τρέχουν [αν εντοπίσεις κάποια τότε κάνεις search στο google να μάθεις περι τοίνος πρόκειται]. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:06 Η dooo έγραψε: #147 26-06-07 13:06 .. 4. Να ρίξεις καμιά σφαλιάρα στα σκανταλιάρικα αδέρφια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:45 Ο theio_vrefos: #148 26-06-07 13:45 ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Ο Bill_1992: #149 26-06-07 13:48 υπάρχουν και φορές όμως που δεν το κάνουν για πλάκα,δηλαδή εσένα δε θα σε πείραζε να σου έκλεβαν τον κωδικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:59 Ο theio_vrefos: #150 26-06-07 13:59 όχι. οι περισσότεροι κωδικοί μου είναι 123456 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 07:49 Η Kakerlak έγραψε: #151 27-06-07 07:49 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:26 Η Kakerlak έγραψε: #152 18-08-07 17:26 λοιπον χθες ξαφνικα εκει που καθομουν στην δουλεια ανοιγει το παραθυρο του αδερφου στο μσν κ γραφει oh my god look at this picture κ ειχε ενα file να κανω αccept... εγω δεν σκεφτηκα τιποτα νομιζα οτι ηταν ο αδερφος μου κ εκανα αccept... αμεσος ανοιξε στην οθονη nod32...σταματησα κατεφθιαν το looding... πηρα τον αδερφο μου τηλ κ ηταν για μπανιο... μου ειπε οτι χθες του εγινε το ιδιο αλλα αυτος το ελαβε το file κανονηκα απο τοτε δεν μπορει να μπει μσν κ σε εμενα κ σε ολες της αποθηκευμενες επαφες του συνεχεια ερχονται διαφορα file στο ονομα του αδερφου μου... κ η μητερα μου δεν μπορει να μπει στο μσν κ ας εχει αλλο λογαριασμο. του λεω να το διαγραψει το προγραμμα του msn κ να το ξανακατεβασει... δεν ξερω αν το εκανε αλλα μου λεει οτι δεν θα γινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:45 Ο iJohnnyCash: #153 18-08-07 17:45 Δόκιμασες να κάνεις scan τους υπολογιστές με κάποιο antivirius ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η Kakerlak έγραψε: #154 18-08-07 18:12 το καναμε διαγραψαμε τους ιους αλλα το προβλημα συνεχιζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:37 Η Vkey έγραψε: #155 18-08-07 18:37 Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:44 Η Kakerlak έγραψε: #156 18-08-07 18:44 ναι Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:46 Ο iJohnnyCash: #157 18-08-07 18:46 Μήπως παίζει κάτι με το firewall ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:29 Η Kakerlak έγραψε: #158 18-08-07 19:29 τι να παιζει δηλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Ο iJohnnyCash: #159 18-08-07 19:36 Μήπως για κάποιο λόγο απαγορεύει το msn να συνδεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:49 Η Kakerlak έγραψε: #160 18-08-07 19:49 βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμμ και πώς μπορούμε να δούμε αν έχουμε κάτι τέτοιο στο pc μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:20 Ο Bill έγραψε: #145 26-06-07 00:20 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χμμμ και πώς μπορούμε να δούμε αν έχουμε κάτι τέτοιο στο pc μας? Click για ανάπτυξη... Με εναν antikeylogger (σοβαρά) με μια αναζητηση βρηκα αυτό (keylogger detector) δεν το εχω δοκιμασει.Παντως με μια αναζητηση βγαζει μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.296 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:25 Ο Scandal έγραψε: #146 26-06-07 00:25 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χμμμ και πώς μπορούμε να δούμε αν έχουμε κάτι τέτοιο στο pc μας? Click για ανάπτυξη... 1. Να κάνεις scan τον σκληρό σου δίσκο με ένα καλά ενημερωμένο antivirus. 2. Να χρησιμοποιείς πάντα firewall [όχι μόνο των Windows] και να το εντοπίσεις αν ζητήσει να συνδεθεί. 3. Να ανοίξεις τον Task Manager των Windows [ctrl+shift+ESC] και να εντοπίσεις τις ασυνήθιστες εφαρμογές που τρέχουν [αν εντοπίσεις κάποια τότε κάνεις search στο google να μάθεις περι τοίνος πρόκειται]. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:06 Η dooo έγραψε: #147 26-06-07 13:06 .. 4. Να ρίξεις καμιά σφαλιάρα στα σκανταλιάρικα αδέρφια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:45 Ο theio_vrefos: #148 26-06-07 13:45 ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Ο Bill_1992: #149 26-06-07 13:48 υπάρχουν και φορές όμως που δεν το κάνουν για πλάκα,δηλαδή εσένα δε θα σε πείραζε να σου έκλεβαν τον κωδικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:59 Ο theio_vrefos: #150 26-06-07 13:59 όχι. οι περισσότεροι κωδικοί μου είναι 123456 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 07:49 Η Kakerlak έγραψε: #151 27-06-07 07:49 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:26 Η Kakerlak έγραψε: #152 18-08-07 17:26 λοιπον χθες ξαφνικα εκει που καθομουν στην δουλεια ανοιγει το παραθυρο του αδερφου στο μσν κ γραφει oh my god look at this picture κ ειχε ενα file να κανω αccept... εγω δεν σκεφτηκα τιποτα νομιζα οτι ηταν ο αδερφος μου κ εκανα αccept... αμεσος ανοιξε στην οθονη nod32...σταματησα κατεφθιαν το looding... πηρα τον αδερφο μου τηλ κ ηταν για μπανιο... μου ειπε οτι χθες του εγινε το ιδιο αλλα αυτος το ελαβε το file κανονηκα απο τοτε δεν μπορει να μπει μσν κ σε εμενα κ σε ολες της αποθηκευμενες επαφες του συνεχεια ερχονται διαφορα file στο ονομα του αδερφου μου... κ η μητερα μου δεν μπορει να μπει στο μσν κ ας εχει αλλο λογαριασμο. του λεω να το διαγραψει το προγραμμα του msn κ να το ξανακατεβασει... δεν ξερω αν το εκανε αλλα μου λεει οτι δεν θα γινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:45 Ο iJohnnyCash: #153 18-08-07 17:45 Δόκιμασες να κάνεις scan τους υπολογιστές με κάποιο antivirius ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η Kakerlak έγραψε: #154 18-08-07 18:12 το καναμε διαγραψαμε τους ιους αλλα το προβλημα συνεχιζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:37 Η Vkey έγραψε: #155 18-08-07 18:37 Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:44 Η Kakerlak έγραψε: #156 18-08-07 18:44 ναι Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:46 Ο iJohnnyCash: #157 18-08-07 18:46 Μήπως παίζει κάτι με το firewall ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:29 Η Kakerlak έγραψε: #158 18-08-07 19:29 τι να παιζει δηλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Ο iJohnnyCash: #159 18-08-07 19:36 Μήπως για κάποιο λόγο απαγορεύει το msn να συνδεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:49 Η Kakerlak έγραψε: #160 18-08-07 19:49 βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χμμμ και πώς μπορούμε να δούμε αν έχουμε κάτι τέτοιο στο pc μας? Click για ανάπτυξη... Με εναν antikeylogger (σοβαρά) με μια αναζητηση βρηκα αυτό (keylogger detector) δεν το εχω δοκιμασει.Παντως με μια αναζητηση βγαζει μερικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.296 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:25 Ο Scandal έγραψε: #146 26-06-07 00:25 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χμμμ και πώς μπορούμε να δούμε αν έχουμε κάτι τέτοιο στο pc μας? Click για ανάπτυξη... 1. Να κάνεις scan τον σκληρό σου δίσκο με ένα καλά ενημερωμένο antivirus. 2. Να χρησιμοποιείς πάντα firewall [όχι μόνο των Windows] και να το εντοπίσεις αν ζητήσει να συνδεθεί. 3. Να ανοίξεις τον Task Manager των Windows [ctrl+shift+ESC] και να εντοπίσεις τις ασυνήθιστες εφαρμογές που τρέχουν [αν εντοπίσεις κάποια τότε κάνεις search στο google να μάθεις περι τοίνος πρόκειται]. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:06 Η dooo έγραψε: #147 26-06-07 13:06 .. 4. Να ρίξεις καμιά σφαλιάρα στα σκανταλιάρικα αδέρφια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:45 Ο theio_vrefos: #148 26-06-07 13:45 ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Ο Bill_1992: #149 26-06-07 13:48 υπάρχουν και φορές όμως που δεν το κάνουν για πλάκα,δηλαδή εσένα δε θα σε πείραζε να σου έκλεβαν τον κωδικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:59 Ο theio_vrefos: #150 26-06-07 13:59 όχι. οι περισσότεροι κωδικοί μου είναι 123456 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 07:49 Η Kakerlak έγραψε: #151 27-06-07 07:49 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:26 Η Kakerlak έγραψε: #152 18-08-07 17:26 λοιπον χθες ξαφνικα εκει που καθομουν στην δουλεια ανοιγει το παραθυρο του αδερφου στο μσν κ γραφει oh my god look at this picture κ ειχε ενα file να κανω αccept... εγω δεν σκεφτηκα τιποτα νομιζα οτι ηταν ο αδερφος μου κ εκανα αccept... αμεσος ανοιξε στην οθονη nod32...σταματησα κατεφθιαν το looding... πηρα τον αδερφο μου τηλ κ ηταν για μπανιο... μου ειπε οτι χθες του εγινε το ιδιο αλλα αυτος το ελαβε το file κανονηκα απο τοτε δεν μπορει να μπει μσν κ σε εμενα κ σε ολες της αποθηκευμενες επαφες του συνεχεια ερχονται διαφορα file στο ονομα του αδερφου μου... κ η μητερα μου δεν μπορει να μπει στο μσν κ ας εχει αλλο λογαριασμο. του λεω να το διαγραψει το προγραμμα του msn κ να το ξανακατεβασει... δεν ξερω αν το εκανε αλλα μου λεει οτι δεν θα γινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:45 Ο iJohnnyCash: #153 18-08-07 17:45 Δόκιμασες να κάνεις scan τους υπολογιστές με κάποιο antivirius ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η Kakerlak έγραψε: #154 18-08-07 18:12 το καναμε διαγραψαμε τους ιους αλλα το προβλημα συνεχιζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:37 Η Vkey έγραψε: #155 18-08-07 18:37 Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:44 Η Kakerlak έγραψε: #156 18-08-07 18:44 ναι Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:46 Ο iJohnnyCash: #157 18-08-07 18:46 Μήπως παίζει κάτι με το firewall ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:29 Η Kakerlak έγραψε: #158 18-08-07 19:29 τι να παιζει δηλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Ο iJohnnyCash: #159 18-08-07 19:36 Μήπως για κάποιο λόγο απαγορεύει το msn να συνδεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:49 Η Kakerlak έγραψε: #160 18-08-07 19:49 βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χμμμ και πώς μπορούμε να δούμε αν έχουμε κάτι τέτοιο στο pc μας? Click για ανάπτυξη... 1. Να κάνεις scan τον σκληρό σου δίσκο με ένα καλά ενημερωμένο antivirus. 2. Να χρησιμοποιείς πάντα firewall [όχι μόνο των Windows] και να το εντοπίσεις αν ζητήσει να συνδεθεί. 3. Να ανοίξεις τον Task Manager των Windows [ctrl+shift+ESC] και να εντοπίσεις τις ασυνήθιστες εφαρμογές που τρέχουν [αν εντοπίσεις κάποια τότε κάνεις search στο google να μάθεις περι τοίνος πρόκειται]. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:06 Η dooo έγραψε: #147 26-06-07 13:06 .. 4. Να ρίξεις καμιά σφαλιάρα στα σκανταλιάρικα αδέρφια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:45 Ο theio_vrefos: #148 26-06-07 13:45 ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Ο Bill_1992: #149 26-06-07 13:48 υπάρχουν και φορές όμως που δεν το κάνουν για πλάκα,δηλαδή εσένα δε θα σε πείραζε να σου έκλεβαν τον κωδικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:59 Ο theio_vrefos: #150 26-06-07 13:59 όχι. οι περισσότεροι κωδικοί μου είναι 123456 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 07:49 Η Kakerlak έγραψε: #151 27-06-07 07:49 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:26 Η Kakerlak έγραψε: #152 18-08-07 17:26 λοιπον χθες ξαφνικα εκει που καθομουν στην δουλεια ανοιγει το παραθυρο του αδερφου στο μσν κ γραφει oh my god look at this picture κ ειχε ενα file να κανω αccept... εγω δεν σκεφτηκα τιποτα νομιζα οτι ηταν ο αδερφος μου κ εκανα αccept... αμεσος ανοιξε στην οθονη nod32...σταματησα κατεφθιαν το looding... πηρα τον αδερφο μου τηλ κ ηταν για μπανιο... μου ειπε οτι χθες του εγινε το ιδιο αλλα αυτος το ελαβε το file κανονηκα απο τοτε δεν μπορει να μπει μσν κ σε εμενα κ σε ολες της αποθηκευμενες επαφες του συνεχεια ερχονται διαφορα file στο ονομα του αδερφου μου... κ η μητερα μου δεν μπορει να μπει στο μσν κ ας εχει αλλο λογαριασμο. του λεω να το διαγραψει το προγραμμα του msn κ να το ξανακατεβασει... δεν ξερω αν το εκανε αλλα μου λεει οτι δεν θα γινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:45 Ο iJohnnyCash: #153 18-08-07 17:45 Δόκιμασες να κάνεις scan τους υπολογιστές με κάποιο antivirius ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η Kakerlak έγραψε: #154 18-08-07 18:12 το καναμε διαγραψαμε τους ιους αλλα το προβλημα συνεχιζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:37 Η Vkey έγραψε: #155 18-08-07 18:37 Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:44 Η Kakerlak έγραψε: #156 18-08-07 18:44 ναι Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:46 Ο iJohnnyCash: #157 18-08-07 18:46 Μήπως παίζει κάτι με το firewall ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:29 Η Kakerlak έγραψε: #158 18-08-07 19:29 τι να παιζει δηλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Ο iJohnnyCash: #159 18-08-07 19:36 Μήπως για κάποιο λόγο απαγορεύει το msn να συνδεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:49 Η Kakerlak έγραψε: #160 18-08-07 19:49 βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
.. 4. Να ρίξεις καμιά σφαλιάρα στα σκανταλιάρικα αδέρφια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:45 Ο theio_vrefos: #148 26-06-07 13:45 ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Ο Bill_1992: #149 26-06-07 13:48 υπάρχουν και φορές όμως που δεν το κάνουν για πλάκα,δηλαδή εσένα δε θα σε πείραζε να σου έκλεβαν τον κωδικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:59 Ο theio_vrefos: #150 26-06-07 13:59 όχι. οι περισσότεροι κωδικοί μου είναι 123456 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 07:49 Η Kakerlak έγραψε: #151 27-06-07 07:49 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:26 Η Kakerlak έγραψε: #152 18-08-07 17:26 λοιπον χθες ξαφνικα εκει που καθομουν στην δουλεια ανοιγει το παραθυρο του αδερφου στο μσν κ γραφει oh my god look at this picture κ ειχε ενα file να κανω αccept... εγω δεν σκεφτηκα τιποτα νομιζα οτι ηταν ο αδερφος μου κ εκανα αccept... αμεσος ανοιξε στην οθονη nod32...σταματησα κατεφθιαν το looding... πηρα τον αδερφο μου τηλ κ ηταν για μπανιο... μου ειπε οτι χθες του εγινε το ιδιο αλλα αυτος το ελαβε το file κανονηκα απο τοτε δεν μπορει να μπει μσν κ σε εμενα κ σε ολες της αποθηκευμενες επαφες του συνεχεια ερχονται διαφορα file στο ονομα του αδερφου μου... κ η μητερα μου δεν μπορει να μπει στο μσν κ ας εχει αλλο λογαριασμο. του λεω να το διαγραψει το προγραμμα του msn κ να το ξανακατεβασει... δεν ξερω αν το εκανε αλλα μου λεει οτι δεν θα γινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:45 Ο iJohnnyCash: #153 18-08-07 17:45 Δόκιμασες να κάνεις scan τους υπολογιστές με κάποιο antivirius ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η Kakerlak έγραψε: #154 18-08-07 18:12 το καναμε διαγραψαμε τους ιους αλλα το προβλημα συνεχιζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:37 Η Vkey έγραψε: #155 18-08-07 18:37 Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:44 Η Kakerlak έγραψε: #156 18-08-07 18:44 ναι Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:46 Ο iJohnnyCash: #157 18-08-07 18:46 Μήπως παίζει κάτι με το firewall ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:29 Η Kakerlak έγραψε: #158 18-08-07 19:29 τι να παιζει δηλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Ο iJohnnyCash: #159 18-08-07 19:36 Μήπως για κάποιο λόγο απαγορεύει το msn να συνδεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:49 Η Kakerlak έγραψε: #160 18-08-07 19:49 βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Ο Bill_1992: #149 26-06-07 13:48 υπάρχουν και φορές όμως που δεν το κάνουν για πλάκα,δηλαδή εσένα δε θα σε πείραζε να σου έκλεβαν τον κωδικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:59 Ο theio_vrefos: #150 26-06-07 13:59 όχι. οι περισσότεροι κωδικοί μου είναι 123456 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 07:49 Η Kakerlak έγραψε: #151 27-06-07 07:49 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:26 Η Kakerlak έγραψε: #152 18-08-07 17:26 λοιπον χθες ξαφνικα εκει που καθομουν στην δουλεια ανοιγει το παραθυρο του αδερφου στο μσν κ γραφει oh my god look at this picture κ ειχε ενα file να κανω αccept... εγω δεν σκεφτηκα τιποτα νομιζα οτι ηταν ο αδερφος μου κ εκανα αccept... αμεσος ανοιξε στην οθονη nod32...σταματησα κατεφθιαν το looding... πηρα τον αδερφο μου τηλ κ ηταν για μπανιο... μου ειπε οτι χθες του εγινε το ιδιο αλλα αυτος το ελαβε το file κανονηκα απο τοτε δεν μπορει να μπει μσν κ σε εμενα κ σε ολες της αποθηκευμενες επαφες του συνεχεια ερχονται διαφορα file στο ονομα του αδερφου μου... κ η μητερα μου δεν μπορει να μπει στο μσν κ ας εχει αλλο λογαριασμο. του λεω να το διαγραψει το προγραμμα του msn κ να το ξανακατεβασει... δεν ξερω αν το εκανε αλλα μου λεει οτι δεν θα γινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:45 Ο iJohnnyCash: #153 18-08-07 17:45 Δόκιμασες να κάνεις scan τους υπολογιστές με κάποιο antivirius ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η Kakerlak έγραψε: #154 18-08-07 18:12 το καναμε διαγραψαμε τους ιους αλλα το προβλημα συνεχιζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:37 Η Vkey έγραψε: #155 18-08-07 18:37 Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:44 Η Kakerlak έγραψε: #156 18-08-07 18:44 ναι Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:46 Ο iJohnnyCash: #157 18-08-07 18:46 Μήπως παίζει κάτι με το firewall ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:29 Η Kakerlak έγραψε: #158 18-08-07 19:29 τι να παιζει δηλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Ο iJohnnyCash: #159 18-08-07 19:36 Μήπως για κάποιο λόγο απαγορεύει το msn να συνδεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:49 Η Kakerlak έγραψε: #160 18-08-07 19:49 βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
υπάρχουν και φορές όμως που δεν το κάνουν για πλάκα,δηλαδή εσένα δε θα σε πείραζε να σου έκλεβαν τον κωδικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 13:59 Ο theio_vrefos: #150 26-06-07 13:59 όχι. οι περισσότεροι κωδικοί μου είναι 123456 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 07:49 Η Kakerlak έγραψε: #151 27-06-07 07:49 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:26 Η Kakerlak έγραψε: #152 18-08-07 17:26 λοιπον χθες ξαφνικα εκει που καθομουν στην δουλεια ανοιγει το παραθυρο του αδερφου στο μσν κ γραφει oh my god look at this picture κ ειχε ενα file να κανω αccept... εγω δεν σκεφτηκα τιποτα νομιζα οτι ηταν ο αδερφος μου κ εκανα αccept... αμεσος ανοιξε στην οθονη nod32...σταματησα κατεφθιαν το looding... πηρα τον αδερφο μου τηλ κ ηταν για μπανιο... μου ειπε οτι χθες του εγινε το ιδιο αλλα αυτος το ελαβε το file κανονηκα απο τοτε δεν μπορει να μπει μσν κ σε εμενα κ σε ολες της αποθηκευμενες επαφες του συνεχεια ερχονται διαφορα file στο ονομα του αδερφου μου... κ η μητερα μου δεν μπορει να μπει στο μσν κ ας εχει αλλο λογαριασμο. του λεω να το διαγραψει το προγραμμα του msn κ να το ξανακατεβασει... δεν ξερω αν το εκανε αλλα μου λεει οτι δεν θα γινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:45 Ο iJohnnyCash: #153 18-08-07 17:45 Δόκιμασες να κάνεις scan τους υπολογιστές με κάποιο antivirius ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η Kakerlak έγραψε: #154 18-08-07 18:12 το καναμε διαγραψαμε τους ιους αλλα το προβλημα συνεχιζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:37 Η Vkey έγραψε: #155 18-08-07 18:37 Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:44 Η Kakerlak έγραψε: #156 18-08-07 18:44 ναι Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:46 Ο iJohnnyCash: #157 18-08-07 18:46 Μήπως παίζει κάτι με το firewall ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:29 Η Kakerlak έγραψε: #158 18-08-07 19:29 τι να παιζει δηλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Ο iJohnnyCash: #159 18-08-07 19:36 Μήπως για κάποιο λόγο απαγορεύει το msn να συνδεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:49 Η Kakerlak έγραψε: #160 18-08-07 19:49 βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όχι. οι περισσότεροι κωδικοί μου είναι 123456 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2007 στις 07:49 Η Kakerlak έγραψε: #151 27-06-07 07:49 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:26 Η Kakerlak έγραψε: #152 18-08-07 17:26 λοιπον χθες ξαφνικα εκει που καθομουν στην δουλεια ανοιγει το παραθυρο του αδερφου στο μσν κ γραφει oh my god look at this picture κ ειχε ενα file να κανω αccept... εγω δεν σκεφτηκα τιποτα νομιζα οτι ηταν ο αδερφος μου κ εκανα αccept... αμεσος ανοιξε στην οθονη nod32...σταματησα κατεφθιαν το looding... πηρα τον αδερφο μου τηλ κ ηταν για μπανιο... μου ειπε οτι χθες του εγινε το ιδιο αλλα αυτος το ελαβε το file κανονηκα απο τοτε δεν μπορει να μπει μσν κ σε εμενα κ σε ολες της αποθηκευμενες επαφες του συνεχεια ερχονται διαφορα file στο ονομα του αδερφου μου... κ η μητερα μου δεν μπορει να μπει στο μσν κ ας εχει αλλο λογαριασμο. του λεω να το διαγραψει το προγραμμα του msn κ να το ξανακατεβασει... δεν ξερω αν το εκανε αλλα μου λεει οτι δεν θα γινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:45 Ο iJohnnyCash: #153 18-08-07 17:45 Δόκιμασες να κάνεις scan τους υπολογιστές με κάποιο antivirius ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η Kakerlak έγραψε: #154 18-08-07 18:12 το καναμε διαγραψαμε τους ιους αλλα το προβλημα συνεχιζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:37 Η Vkey έγραψε: #155 18-08-07 18:37 Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:44 Η Kakerlak έγραψε: #156 18-08-07 18:44 ναι Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:46 Ο iJohnnyCash: #157 18-08-07 18:46 Μήπως παίζει κάτι με το firewall ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:29 Η Kakerlak έγραψε: #158 18-08-07 19:29 τι να παιζει δηλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Ο iJohnnyCash: #159 18-08-07 19:36 Μήπως για κάποιο λόγο απαγορεύει το msn να συνδεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:49 Η Kakerlak έγραψε: #160 18-08-07 19:49 βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: ρε παιδιά σταματήστε τη καταστροφολογία Δεν είμαστε πολυεθνικές. Οι περισσότερες φορές που μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες επιθέσεις είναι για πλάκα/γέλιο/πείραγμα. Μη τρελένεστε. Οκ και μπήκαν στο messenger, λοιπόν? Ακόμα και να σβήσουν επαφές, το messenger "θυμάται" παλιά contacts και επιτρέπει να τα ξαναπροσθέσετε. To firewall περισσότερο ενόχληση είναι παρά προστασία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:26 Η Kakerlak έγραψε: #152 18-08-07 17:26 λοιπον χθες ξαφνικα εκει που καθομουν στην δουλεια ανοιγει το παραθυρο του αδερφου στο μσν κ γραφει oh my god look at this picture κ ειχε ενα file να κανω αccept... εγω δεν σκεφτηκα τιποτα νομιζα οτι ηταν ο αδερφος μου κ εκανα αccept... αμεσος ανοιξε στην οθονη nod32...σταματησα κατεφθιαν το looding... πηρα τον αδερφο μου τηλ κ ηταν για μπανιο... μου ειπε οτι χθες του εγινε το ιδιο αλλα αυτος το ελαβε το file κανονηκα απο τοτε δεν μπορει να μπει μσν κ σε εμενα κ σε ολες της αποθηκευμενες επαφες του συνεχεια ερχονται διαφορα file στο ονομα του αδερφου μου... κ η μητερα μου δεν μπορει να μπει στο μσν κ ας εχει αλλο λογαριασμο. του λεω να το διαγραψει το προγραμμα του msn κ να το ξανακατεβασει... δεν ξερω αν το εκανε αλλα μου λεει οτι δεν θα γινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:45 Ο iJohnnyCash: #153 18-08-07 17:45 Δόκιμασες να κάνεις scan τους υπολογιστές με κάποιο antivirius ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η Kakerlak έγραψε: #154 18-08-07 18:12 το καναμε διαγραψαμε τους ιους αλλα το προβλημα συνεχιζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:37 Η Vkey έγραψε: #155 18-08-07 18:37 Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:44 Η Kakerlak έγραψε: #156 18-08-07 18:44 ναι Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:46 Ο iJohnnyCash: #157 18-08-07 18:46 Μήπως παίζει κάτι με το firewall ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:29 Η Kakerlak έγραψε: #158 18-08-07 19:29 τι να παιζει δηλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Ο iJohnnyCash: #159 18-08-07 19:36 Μήπως για κάποιο λόγο απαγορεύει το msn να συνδεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:49 Η Kakerlak έγραψε: #160 18-08-07 19:49 βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λοιπον χθες ξαφνικα εκει που καθομουν στην δουλεια ανοιγει το παραθυρο του αδερφου στο μσν κ γραφει oh my god look at this picture κ ειχε ενα file να κανω αccept... εγω δεν σκεφτηκα τιποτα νομιζα οτι ηταν ο αδερφος μου κ εκανα αccept... αμεσος ανοιξε στην οθονη nod32...σταματησα κατεφθιαν το looding... πηρα τον αδερφο μου τηλ κ ηταν για μπανιο... μου ειπε οτι χθες του εγινε το ιδιο αλλα αυτος το ελαβε το file κανονηκα απο τοτε δεν μπορει να μπει μσν κ σε εμενα κ σε ολες της αποθηκευμενες επαφες του συνεχεια ερχονται διαφορα file στο ονομα του αδερφου μου... κ η μητερα μου δεν μπορει να μπει στο μσν κ ας εχει αλλο λογαριασμο. του λεω να το διαγραψει το προγραμμα του msn κ να το ξανακατεβασει... δεν ξερω αν το εκανε αλλα μου λεει οτι δεν θα γινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:45 Ο iJohnnyCash: #153 18-08-07 17:45 Δόκιμασες να κάνεις scan τους υπολογιστές με κάποιο antivirius ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η Kakerlak έγραψε: #154 18-08-07 18:12 το καναμε διαγραψαμε τους ιους αλλα το προβλημα συνεχιζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:37 Η Vkey έγραψε: #155 18-08-07 18:37 Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:44 Η Kakerlak έγραψε: #156 18-08-07 18:44 ναι Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:46 Ο iJohnnyCash: #157 18-08-07 18:46 Μήπως παίζει κάτι με το firewall ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:29 Η Kakerlak έγραψε: #158 18-08-07 19:29 τι να παιζει δηλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Ο iJohnnyCash: #159 18-08-07 19:36 Μήπως για κάποιο λόγο απαγορεύει το msn να συνδεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:49 Η Kakerlak έγραψε: #160 18-08-07 19:49 βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δόκιμασες να κάνεις scan τους υπολογιστές με κάποιο antivirius ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η Kakerlak έγραψε: #154 18-08-07 18:12 το καναμε διαγραψαμε τους ιους αλλα το προβλημα συνεχιζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:37 Η Vkey έγραψε: #155 18-08-07 18:37 Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:44 Η Kakerlak έγραψε: #156 18-08-07 18:44 ναι Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:46 Ο iJohnnyCash: #157 18-08-07 18:46 Μήπως παίζει κάτι με το firewall ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:29 Η Kakerlak έγραψε: #158 18-08-07 19:29 τι να παιζει δηλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Ο iJohnnyCash: #159 18-08-07 19:36 Μήπως για κάποιο λόγο απαγορεύει το msn να συνδεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:49 Η Kakerlak έγραψε: #160 18-08-07 19:49 βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το καναμε διαγραψαμε τους ιους αλλα το προβλημα συνεχιζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:37 Η Vkey έγραψε: #155 18-08-07 18:37 Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:44 Η Kakerlak έγραψε: #156 18-08-07 18:44 ναι Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:46 Ο iJohnnyCash: #157 18-08-07 18:46 Μήπως παίζει κάτι με το firewall ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:29 Η Kakerlak έγραψε: #158 18-08-07 19:29 τι να παιζει δηλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Ο iJohnnyCash: #159 18-08-07 19:36 Μήπως για κάποιο λόγο απαγορεύει το msn να συνδεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:49 Η Kakerlak έγραψε: #160 18-08-07 19:49 βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:44 Η Kakerlak έγραψε: #156 18-08-07 18:44 ναι Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:46 Ο iJohnnyCash: #157 18-08-07 18:46 Μήπως παίζει κάτι με το firewall ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:29 Η Kakerlak έγραψε: #158 18-08-07 19:29 τι να παιζει δηλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Ο iJohnnyCash: #159 18-08-07 19:36 Μήπως για κάποιο λόγο απαγορεύει το msn να συνδεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:49 Η Kakerlak έγραψε: #160 18-08-07 19:49 βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κάνατε repair ή το ξαναεγκαταστήσατε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:46 Ο iJohnnyCash: #157 18-08-07 18:46 Μήπως παίζει κάτι με το firewall ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:29 Η Kakerlak έγραψε: #158 18-08-07 19:29 τι να παιζει δηλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Ο iJohnnyCash: #159 18-08-07 19:36 Μήπως για κάποιο λόγο απαγορεύει το msn να συνδεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:49 Η Kakerlak έγραψε: #160 18-08-07 19:49 βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μήπως παίζει κάτι με το firewall ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:29 Η Kakerlak έγραψε: #158 18-08-07 19:29 τι να παιζει δηλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Ο iJohnnyCash: #159 18-08-07 19:36 Μήπως για κάποιο λόγο απαγορεύει το msn να συνδεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:49 Η Kakerlak έγραψε: #160 18-08-07 19:49 βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τι να παιζει δηλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Ο iJohnnyCash: #159 18-08-07 19:36 Μήπως για κάποιο λόγο απαγορεύει το msn να συνδεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:49 Η Kakerlak έγραψε: #160 18-08-07 19:49 βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μήπως για κάποιο λόγο απαγορεύει το msn να συνδεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 19:49 Η Kakerlak έγραψε: #160 18-08-07 19:49 βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βασικα η συνδεση γινετε αλλα απο εκει κ περα... ειναι σαν να γινετε αποσυνδεση στο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.